patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
Συχνές Ερωτήσεις
Αναζήτηση
Κατάλογος Μελών
Ομάδες Μελών
Εγγραφή
Προφίλ
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας
Σύνδεση
patari.org Αρχική σελίδα
->
Πολιτική συζήτηση
Δημοσίευση απάντησης
Όνομα μέλους
Θέμα
Περιεχόμενο
Emoticons
Περισσότερα Emoticons
Χρώμα γραμματοσειράς:
Προεπιλογή
Βαθύ Κόκκινο
Κόκκινο
Πορτοκαλί
Καφέ
Κίτρινο
Πράσινο
Λαδί
Κυανό
Μπλέ
Βαθύ Μπλέ
Λουλακί
Βιολετί
Λευκό
Μαύρο
Μέγεθος γραμματοσειράς:
Μέγεθος γραμματοσειράς
Μικροσκοπικό
Μικρό
Κανονικό
Μεγάλο
Τεράστιο
Να κλείσουν τα Tags
[quote="Παπαρίδα μου;"]Τι γίνεται ρε πο*στη μου ακόμα και οι μπάτσοι είναι με τον λαό;Στο τέλος οι μόνοι που θα μείνουν με το σύστημα θα είναι το ΚΚΕ, Συριζαίοι ,και τα παντός είδους αντιραστιστικά κατακάθια; Ε ρέ ΜΑΝΟΥΛΑ μου τι έχει να γίνει ΦΩΤΙΑ στα ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ τους που έλεγε και ο δημοφιλής Καραγκιόζης.[/quote]
Επιλογές
HTML
Ανενεργό
BBCode
Ενεργό
Smilies
Ενεργά
Απενεργοποίηση BBCode σ' αυτή τη δημοσίευση
Απενεργοποίηση Smilies σ' αυτή τη δημοσίευση
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη:
Επιλέξτε μια Δημόσια Συζήτηση
Ανοιχτά φόρουμ
----------------
Πολιτική συζήτηση
Παιδική χαρά
Στο περιθώριο
Ανασκόπηση Θέματος
Συγγραφέας
Μήνυμα
Παπαρίδα μου;
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 10, 2010 6:39 pm
Θέμα δημοσίευσης:
Τι γίνεται ρε πο*στη μου ακόμα και οι μπάτσοι είναι με τον λαό;Στο τέλος οι μόνοι που θα μείνουν με το σύστημα θα είναι το ΚΚΕ, Συριζαίοι ,και τα παντός είδους αντιραστιστικά κατακάθια; Ε ρέ ΜΑΝΟΥΛΑ μου τι έχει να γίνει ΦΩΤΙΑ στα ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ τους που έλεγε και ο δημοφιλής Καραγκιόζης.
λατάκι βρεγμένο..
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 10, 2010 6:20 pm
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΚΕ=ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Το ΚΚΕ όσο ο καπιταλισμός «τάιζε» τους μπάτσους και κατά κάποιον τρόπο ήταν ευχαριστημένοι με την εξουσία τους αποκαλούσαν παιδιά του λαού.
Σήμερα που ή κρίση του συστήματος πλήττει άπαντες μέσα στους οποίους είναι και οι δυσαρεστημένοι μπάτσοι, το ΚΚΕ την έχει κάνει κωλοτούμπα. Βρίζει τους μπάτσους που δεν κάνουν καλά την δουλεία τους και έχουν γίνει κώλος και βρακί και κάνουν πλάτες στο κόσμο (τους φασίστες σαν δεν ντρέπονται) που θέλουν να μπούνε σαν την Αργεντινή στην βουλή.
Μπάτσος
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 10, 2010 5:49 pm
Θέμα δημοσίευσης: ΜΠΑΤΣΟΣ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΜΠΑΤΣΟΣ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΙΔΙΟΙ
Δεν ξέρω αν δέχεστε απόψεις Μπάτσων στο πατάρι ,εγώ πήρα το θάρρος να πω την άποψη μου. Αν είμαι ανεπιθύμητος πετάξτε με έξω και μπορεί να μην έχετε και άδικο.
Όλοι οι αστυνομικοί συζητούσαμε τι πρέπει να κάνουμε με τους διαδηλωτές που το θεωρούσαμε βέβαιο ότι θα επιχειρούσαν να εισβάλουν στην βουλή. Η πλειοψηφία μας θα το χαιρότανε πάρα πολύ να δει τους ξεπουλημένους βολευτάδες να τους ποδοπατούν οι διαδηλωτές και συμφωνούσαμε να τους κάνουμε πλάτες.
Αυστηροί θα ήμασταν -αν και ποτέ δεν παίρνομαι τέτοιες εντολές- με τους βαλτούς ή παρασυρόμενους καταστροφείς καταστημάτων και κρατικής περιουσίας.
Οι εκτιμήσεις μας μαζί και των ανωτέρων μας ήταν πως η μεγάλη συμμετοχή των απεργών θα έμπαινε όπως στην Αργεντινή στην βουλή.
Η εσκεμμένη δολοφονία των εργαζομένων στην τράπεζα ήταν ο μόνος τρόπος, αν και με πολύ ρίσκο, να σταματήσει αυτή η εξέλιξη. Και αυτό βόλεψε όλους τους βολεμένους.
Μπάτσος που συμμετείχε στην
πορεία και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας
Μελών Ενόπλων Δυνάμεων
από το Μοναστηράκι στην βουλή .
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας