patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
Συχνές Ερωτήσεις
Αναζήτηση
Κατάλογος Μελών
Ομάδες Μελών
Εγγραφή
Προφίλ
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας
Σύνδεση
patari.org Αρχική σελίδα
->
Πολιτική συζήτηση
Δημοσίευση απάντησης
Όνομα μέλους
Θέμα
Περιεχόμενο
Emoticons
Περισσότερα Emoticons
Χρώμα γραμματοσειράς:
Προεπιλογή
Βαθύ Κόκκινο
Κόκκινο
Πορτοκαλί
Καφέ
Κίτρινο
Πράσινο
Λαδί
Κυανό
Μπλέ
Βαθύ Μπλέ
Λουλακί
Βιολετί
Λευκό
Μαύρο
Μέγεθος γραμματοσειράς:
Μέγεθος γραμματοσειράς
Μικροσκοπικό
Μικρό
Κανονικό
Μεγάλο
Τεράστιο
Να κλείσουν τα Tags
[quote="τι παιζει;"]http://press-gr.blogspot.gr/2013/02/video_2826.html Exω μπερδευτει.Τι ηταν τελικα ο χτυπημενος;[/quote]
Επιλογές
HTML
Ανενεργό
BBCode
Ενεργό
Smilies
Ενεργά
Απενεργοποίηση BBCode σ' αυτή τη δημοσίευση
Απενεργοποίηση Smilies σ' αυτή τη δημοσίευση
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη:
Επιλέξτε μια Δημόσια Συζήτηση
Ανοιχτά φόρουμ
----------------
Πολιτική συζήτηση
Παιδική χαρά
Στο περιθώριο
Ανασκόπηση Θέματος
Συγγραφέας
Μήνυμα
Επισκέπτης
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 23, 2013 12:05 pm
Θέμα δημοσίευσης: Re: τι παιζει;
τι παιζει; έγραψε:
http://press-gr.blogspot.gr/2013/02/video_2826.html
Exω μπερδευτει.Τι ηταν τελικα ο χτυπημενος;
Η επίθεση των αναρχικών σε μέλη των ΑΝΕΛ, ήτανε άλλη επίθεση, στη Θεσσαλονίκη. Κι εκεί φυσικά, για τις ελληνικές σημαίες.
Παρατηρητής
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2013 11:37 am
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΑΝΕΑΕΔ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΡΕΙΑ.
ΆΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ
Η ΑΝΕΑΕΔ συμπαρίσταται στο μέλος της Δ. Τουμπανάκη που χτυπήθηκε και τραυματίστηκε από άγνωστα άτομα χθες το μεσημέρι 20/2/13, μετά τη μεγαλειώδη λαϊκή διαδήλωση και την ισχυρή παρουσία του μπλοκ των αποστράτων στο κέντρο της Αθήνας.
Ίσως το αίτιο του τραυματισμού του από τους αγνώστους, να ήταν η Ελληνική σημαία που κρατούσε με καμάρι ο συνάδελφος, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμα στο Ναυτικό Νοσοκομείο με σκοπό τον πλήρη προληπτικό και διαγνωστικό του έλεγχο.
Η ΑΝΕΑΕΔ καταδικάζει κάθε είδους βία και μάλιστα αυτή που αποδίδεται στους δρόμους του αγώνα από αυτόκλητους δικαστές κατόχους της «καθαρής αλήθειας».
Εκφράζει τις θερμές της ευχές στον συνάδελφο Δημήτρη για γρήγορη ανάρρωση και του εύχεται σύντομα γερός και δυνατός ξανά κοντά μας, στον δίκαιο δρόμο του αγώνα μας.
Αναρτήθηκε από Δημήτρης Κυπριώτης στις 3:41 μ.μ.
Παρατηρητής
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2013 11:24 am
Θέμα δημοσίευσης:
Τάχα μου ότι ήταν χρυσαυγίτης... Λες και δεν ξέρουνε ότι οι χρυσαυγίτες δεν εγκρίνουν τις απεργίες και δεν κατεβαίνουν σε απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες.
"Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και τρέχει να βρει κέρδη σ' όποια χώρα υπάρχουνε τέτοια. Γι' αυτό δε νοιάζεται κι ούτε συγκινείται με την ύπαρξη των συνόρων και του κράτους.
Ενώ εμείς, το μόνο πού διαθέτουμε, είναι οι καλύβες μας και τα πεζούλια μας. Αυτά αντίθετα από το κεφάλαιο που τρέχει, οπού βρει κέρδη, δε μπορούν να κινηθούν και παραμένουν μέσα στη χώρα που κατοικούμε.
Ποιος, λοιπόν, μπορεί να ενδιαφερθεί καλύτερα για την πατρίδα του; Αυτοί που ξεπορτίζουν τα κεφάλαια
τους από τη χώρα μας ή εμείς που παραμένουμε με τα πεζούλια μας εδώ;"
τι παιζει;
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 20, 2013 11:09 pm
Θέμα δημοσίευσης: τι παιζει;
http://press-gr.blogspot.gr/2013/02/video_2826.html
Exω μπερδευτει.Τι ηταν τελικα ο χτυπημενος;
εδω
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 20, 2013 10:59 pm
Θέμα δημοσίευσης: εδω
http://dimtris-kypriotis.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7288.html
Εδω ολο το περιστατικο
Παρατηρητής
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 20, 2013 10:12 pm
Θέμα δημοσίευσης: ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
Άνδρας ηλικίας 40-45 ξυλοκοπήθηκε άγρια επειδή κρατούσε ελληνική σημαία! Στην διασταύρωση των οδών Φειδίου και Εμμανουήλ Μπενάκη του επιτέθηκε ομάδα φασιστοειδών από το είδος εκείνων που έχουν το θράσος να αυτοαναγορεύονται «αναρχικοί». Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν μέλος του ΕΠΑΜ. Τα φασιστοειδή δικαιολόγησαν την άνανδρη επίθεση με τον ισχυρισμό ότι τον πέρασαν για …χρυσαυγίτη! Πολίτες που έτυχε να περνούν από το σημείο έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αφού αυτοί που του επιτέθηκαν, εξαφανίστηκαν! Ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
Οι συγκεκριμένες συμμορίες των φασιστοειδών υπηρετούν την
νέα τάξη πραγμάτων
που επιχειρεί να επιβάλει ο ευρωατλαντικός ιμπεριαλισμός διαλύοντας έθνη και εθνικά κράτη (φυσικά καταργώντας και τις σημαίες τους), με στόχο να επιβάλει στην θέση τους μία παγκόσμια φασιστική διδακτορία. Με άλλα λόγια να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε ο Χίτλερ.
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας