patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
Συχνές Ερωτήσεις
Αναζήτηση
Κατάλογος Μελών
Ομάδες Μελών
Εγγραφή
Προφίλ
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας
Σύνδεση
patari.org Αρχική σελίδα
->
Πολιτική συζήτηση
Δημοσίευση απάντησης
Όνομα μέλους
Θέμα
Περιεχόμενο
Emoticons
Περισσότερα Emoticons
Χρώμα γραμματοσειράς:
Προεπιλογή
Βαθύ Κόκκινο
Κόκκινο
Πορτοκαλί
Καφέ
Κίτρινο
Πράσινο
Λαδί
Κυανό
Μπλέ
Βαθύ Μπλέ
Λουλακί
Βιολετί
Λευκό
Μαύρο
Μέγεθος γραμματοσειράς:
Μέγεθος γραμματοσειράς
Μικροσκοπικό
Μικρό
Κανονικό
Μεγάλο
Τεράστιο
Να κλείσουν τα Tags
Επιλογές
HTML
Ανενεργό
BBCode
Ενεργό
Smilies
Ενεργά
Απενεργοποίηση BBCode σ' αυτή τη δημοσίευση
Απενεργοποίηση Smilies σ' αυτή τη δημοσίευση
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη:
Επιλέξτε μια Δημόσια Συζήτηση
Ανοιχτά φόρουμ
----------------
Πολιτική συζήτηση
Παιδική χαρά
Στο περιθώριο
Ανασκόπηση Θέματος
Συγγραφέας
Μήνυμα
Κ.Ν
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 02, 2009 5:00 pm
Θέμα δημοσίευσης:
Hδη ο Παγκοσμιος Οργανισμος Υγειας το δικαστηριο Χαγης και η μεγαλη πλειοψηφια των Ιδρυματων ειναι υπο τον ελεγχο των πολυεθνικων εταιριων.
Για τα ΜΜΠ ουτε λογος ελεγχο μεχρι κεραιας.απολυτη ομογνωμια σε ολα τα σημαντικα ζητηματα.
Στις προβοκατσιες αλα διδυμων Πυργων στους μαιμου ιους στα πλαστα εμβολια την Αλκαιντα φαντασμα την επεμβαση του περιβαλλοντος με φωτιες στα εντονα καιρικα φαινομενα με ραντισματα την τρομοκρατια made U.S.Α.και για τον ρολο των επιδοτουμενων μη κυβερνητικων οργανωσεων.
Κανενα απολυτως πανελ η ντημπαιητ για ανταλλαγη αντιθετων αποψεων.
Ο ολοκληρωτισμος τι Χιτλερ τι Σταλιν σε ολο το μεγαλειο.Το μονο που πιπιλιζουν τα λαρυγγια ειναι συνομωσιολογος γραφικος.Οι αλητες.
Τρελλαμενος
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 02, 2009 2:36 am
Θέμα δημοσίευσης:
Η δικαιολογία περί βανδαλισμών είναι γελοία.
Θα αναφέρω ενδεικτικά τι συμβαίνει στο πανεπιστήμιο της Πάτρας.
Εδώ και χρόνια προσπαθούν να ιδιωτικοποιήσουν τη φοιτητική εστία, το εστιατόριο και το κυλικείο της φοιτητικής λέσχης. Όσο είναι δημόσια οι φοιτητές δεν πληρώνουν τίποτα. Δε θα ισχύει το ίδιο όμως στην περίπτωση που ιδιωτικοποιηθούν.
Κάθε φορά λοιπόν που ο πρύτανης πάει να κάνει κάποιο βήμα προς την ιδιωτικοποίηση, οι φοιτητές της φοιτητικής εστίας οργανώνουν γενική συνέλευση και αποφασίζουν εάν θέλουν να αφήσουν να γίνει η ιδιοτικοποίηση, ή εάν θέλουν να αντιδράσουν και με ποιό τρόπο. ΨΗΦΙΖΟΥΝ δηλαδή, για το εαν θα αποδεχθούν ή όχι, ένα μέτρο που τους αφορά. Δε σας θυμίζει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αυτή η διαδικασία; Τι ποιό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ;
Όπως είναι αναμενόμενο, η πλειοψηφία των φοιτητών είναι κατά της ιδιοτικοποίησης, και αποφασίζουν συνήθως κατάληψη του γραφείου του Πρύτανη, και της Πρυτανίας. Με αυτό τον τρόπο, ο Πρύτανης αναγκάζεται να διακόψει τις διαδικασίες ιδιοτικοποίησης. Οι φοιτητές δηλαδή, λόγο του ασύλου, μπορούν να εφαρμόσουν αυτό που με δημοκρατικό τρόπο έχουν αποφασίσει.
Ας αφήσουνε λοιπόν το παραμύθι για τα 10 άτομα που δε μπορούν να συλλάβουν και σπάνε συνέχεια το πανεπιστήμιο. Ο πραγματικός λόγος είναι το ότι το άσυλο δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να αντιδράσουν και να επιβάλουν τις αποφάσεις τους, και αυτό δεν αρέσει καθόλου στην εκάστοτε κυβέρνηση.
Όσο για την ασφάλεια που παρέχουν οι φύλακες των μεγάλων ξένων ΑΕΙ στα οποία αναφέρεσαι Γιάννη Ζαμπετάκη, είναι όντως αποτελεσματική. Αποτελεσματική στο να καταστέλλει κάθε είδους αντίθετη προς το σύστημα άποψη. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω για να δεις τη δημοκρατία που μας φτιάχνεται…
kostas oikodomos
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 02, 2009 2:00 am
Θέμα δημοσίευσης: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Ο εφιαλτης του μεγαλου αδελφου στην παιδεια. Τι παιδεια θελουν; Μας το λενε απροκαλυπτα. Θελουν τα Πανεπιστημια τα Ιδρυματα τα κολλεγια κρατικα και ιδιωτικα να είναι αμεσα συνδεδεμενα με την παραγωγη.
Ποιος ελεγχει την παραγωγη; και ο πιο βλαξ το γνωρίζει. Οι πολυεθνικες εταιριες.
Μονο κατι μορφω-σοφοσαβουρες του συστηματος το αμφισβητουν.
Τι θα συμβει όταν η παιδεια. τεθει υπο τον ελεχο των πολυεθνικων; Απλα η ηδη κουτσουρεμενη επιστημη θα χασει και τα τελευταια ψηγματα ανεξαρτησιας της.
Οι επιστημονες μη εχοντας επιλογη και εξαρτωμενοι από την χρηματοδοτηση και τις υποτροφιες των υπερεθνικων κενρων θα γινουν φερεφωνα τους και τους τυχον διαφωνουντες θα τους περιγελουν ως γραφικους.
Τοτε ανενοχλητα θα μας πασαρουν σαν «επιστημονικο» ότι γουσταρουν και με την σφραγιδα των επιστημο-φερεφωνων τους.
Το τι θα τρωμε, ποια φαρμακα θα περνουμε, τι εμβολια θα μας κανουν τι ιοι θα κυκλοφορουν, τι οικολογια του κερδους θα εφαρμοζεται ποιες ευρεσιτεχνιες θα μπουν στο ντουλαπι η οχι; κ.ο.κ
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας