patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
Συχνές Ερωτήσεις
Αναζήτηση
Κατάλογος Μελών
Ομάδες Μελών
Εγγραφή
Προφίλ
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας
Σύνδεση
patari.org Αρχική σελίδα
->
Πολιτική συζήτηση
Δημοσίευση απάντησης
Όνομα μέλους
Θέμα
Περιεχόμενο
Emoticons
Περισσότερα Emoticons
Χρώμα γραμματοσειράς:
Προεπιλογή
Βαθύ Κόκκινο
Κόκκινο
Πορτοκαλί
Καφέ
Κίτρινο
Πράσινο
Λαδί
Κυανό
Μπλέ
Βαθύ Μπλέ
Λουλακί
Βιολετί
Λευκό
Μαύρο
Μέγεθος γραμματοσειράς:
Μέγεθος γραμματοσειράς
Μικροσκοπικό
Μικρό
Κανονικό
Μεγάλο
Τεράστιο
Να κλείσουν τα Tags
Επιλογές
HTML
Ανενεργό
BBCode
Ενεργό
Smilies
Ενεργά
Απενεργοποίηση BBCode σ' αυτή τη δημοσίευση
Απενεργοποίηση Smilies σ' αυτή τη δημοσίευση
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη:
Επιλέξτε μια Δημόσια Συζήτηση
Ανοιχτά φόρουμ
----------------
Πολιτική συζήτηση
Παιδική χαρά
Στο περιθώριο
Ανασκόπηση Θέματος
Συγγραφέας
Μήνυμα
κρεμάλα στα κάθαρμα
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 01, 2015 5:47 am
Θέμα δημοσίευσης:
Και ενώ οι Σαμαροβενιζέλοι, έχουν ρίξει τον ελληνικό λαό στα τάρταρα της πείνας, της καταστροφής, της εξαθλίωσης, της κατάθλιψης, της απελπισίας και των αυτοκτονιών, μιλούν θρασύτατα για πείνα όταν θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τέτοιος αποτρόπαιος και κακουργηματικός χλευασμός της νοημοσύνης μας, από την συμμορία που έχει δολοφονήσει χωρίς έλεος και κτηνωδώς, εδώ και χρόνια, χιλιάδες Έλληνες πολίτες, έχει το θράσος να κατηγορεί σαν «δολοφόνο», εκείνον που θα έρθει, τον ΣΥΡΙΖΑ, αν κάνουμε το λάθος να τον ψηφίσουμε, τέτοιο Θράσος δεν έχει παρουσιαστεί στα πολιτικά χρονικά!!!
kostas oikodomos
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 01, 2015 1:04 am
Θέμα δημοσίευσης: Eθνοπροδοτικές και δουλικές δηλώσεις του Σαμαρά
Eθνοπροδοτικές και δουλικές δηλώσεις του Σαμαρά
Σαμαράς για δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ: Έχει πρόγραμμα να πτωχεύσει τη χώρα. Μετά και τις δηλώσεις ότι αν χρειαστεί μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα διακόψει την πληρωμή των τόκων και των χρεολυσίων των δανείων.
H παράνοια της δουλοπρέπειας της δωσίλογης λέπρας του Σαμαρά δεν έχει όρια. Δεν θέλει το δουλικό ανδρείκελο του 4ου ΡΑÚΧ να διακοπεί η πληρωμή των τόκων, χρεολυσίων και δανείων στους υπερεθνικούς ληστές, που ο ελληνικός λαός τα έχει πληρώσει πάνω από 80 φορές του αρχικού δανείου και τον έχουν χρεώσει από τα γεννοφάσκια του, μέχρι και τα τρισέγγονα του. Ενώ η μόνη σωτηρία του ελληνικού λαού ξεκινάει με την ολική διαγραφή του εξωτερικού και εσωτερικού ληστρικού χρέους.
Αυτό το κατοχικό κάθαρμα και ο εθνοπροδότης, θεωρεί αδιανόητο να διεκδικήσει τις κατοχικές αποζημιώσεις, αλλά σαν σκυλάκι το μόνο που ξέρει είναι να μεταβάλει την Ελλάδα σε αποικία των τοκογλύφων. Και μόνο γι αυτό ο Σαμαράς αξίζει να κρεμαστεί ανάποδα, σαν τον Μουσολίνι, για παραδειγματισμό στην πλατεία συντάγματος, μέχρι να τινάξει τα πέταλα.
Εδώ οι εθνόπροδοτικές και δουλικές δηλώσεις του:
http://www.skai.gr/news/politics/article/272281/samaras-gia-diloseis-stelehon-tou-suriza-ehei-programma-na-ptoheusei-ti-hora/#ixzz3NVznQ3Gu
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας