patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
Συχνές Ερωτήσεις
Αναζήτηση
Κατάλογος Μελών
Ομάδες Μελών
Εγγραφή
Προφίλ
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας
Σύνδεση
patari.org Αρχική σελίδα
->
Πολιτική συζήτηση
Δημοσίευση απάντησης
Όνομα μέλους
Θέμα
Περιεχόμενο
Emoticons
Περισσότερα Emoticons
Χρώμα γραμματοσειράς:
Προεπιλογή
Βαθύ Κόκκινο
Κόκκινο
Πορτοκαλί
Καφέ
Κίτρινο
Πράσινο
Λαδί
Κυανό
Μπλέ
Βαθύ Μπλέ
Λουλακί
Βιολετί
Λευκό
Μαύρο
Μέγεθος γραμματοσειράς:
Μέγεθος γραμματοσειράς
Μικροσκοπικό
Μικρό
Κανονικό
Μεγάλο
Τεράστιο
Να κλείσουν τα Tags
Επιλογές
HTML
Ανενεργό
BBCode
Ενεργό
Smilies
Ενεργά
Απενεργοποίηση BBCode σ' αυτή τη δημοσίευση
Απενεργοποίηση Smilies σ' αυτή τη δημοσίευση
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη:
Επιλέξτε μια Δημόσια Συζήτηση
Ανοιχτά φόρουμ
----------------
Πολιτική συζήτηση
Παιδική χαρά
Στο περιθώριο
Ανασκόπηση Θέματος
Συγγραφέας
Μήνυμα
Βήχος Χαράλαμπος
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 08, 2011 6:28 pm
Θέμα δημοσίευσης: Τουρκική φρεγάτα στο Σούνιο μέσω Ρόδου! Πλήρης αιφνιδιασμός
Τουρκική φρεγάτα στο Σούνιο μέσω Ρόδου! - Πλήρης αιφνιδιασμός ΓΕΕΘΑ
8-10-2011 17:05:34
Η φρεγάτα "Κεμάλ Ρέις" κλάσης ΜΕΚΟ 200ΤΝ τα ξημερώματα του Σαββάτου πέρασε νότια της Ρόδου κινούμενη δυτικά ξαφνικά άλλαξε πορεία κατευθύνθηκε βόρεια και άρχισε να βολτάρει ανάμεσα στα ελληνικά νησιά, χωρίς να ανακοινωθεί τίποτα από πλευράς ΓΕΕΘΑ που σαφώς συγκάλυψε - προφανώς κατόπιν άνωθεν εντολών - την κίνηση.
Ο αιφνιδιασμός του ΓΕΕΘΑ ήταν πλήρης και όταν η τουρκική φρεγάτα άρχισε την κρουαζιέρα στις Κυκλάδες, προς στιγμήν επικράτησε πανικός.
Για να λέμε "του στραβού το δίκαιο", εδώ αιφνιδιάστηκαν από τους απόστρατους που εισέβαλαν στο ΥΠΕΘΑ σε μια διαδήλωση μπροστά στην πύλη του υπουργείου (το ΓΕΕΘΑ έχει την ευθύνη της φύλαξης του υπουργείου), δεν θα αιφνιδιαζόταν το ΓΕΕΘΑ από την τουρκική φρεγάτα; Μήπως κάποιοι έχουν καθίσει παραπάνω σε κάποιες θέσεις και τα ανακλαστικά τους έχουν αμβλυνθεί σε επικίνδυνο βαθμό;
Το τουρκικό σκάφος πέρασε νότια της Μήλου κινούμενη κατά βάση σε διεθνή ύδατα στη συνέχεια διήλθε από το στενό μεταξύ της Τζιας και της Κύθνου από ελληνικά χωρικά ύδατα και τελικώς πέρασε περίπου 15 μίλια ανατολικά από το Σούνιο, απ'όπου το σκάφος ήταν ορατό από ψαράδες που ενημέρωσαν τα ΜΜΕ για την εμφάνισή του.
Κοντά του δεν υπήρχε κανένα ελληνικό σκάφος λένε οι ψαράδες, αλλά από το ΓΕΕΘΑ υποστηρίζουν ότι υπήρχε "διακριτική παρακολούθηση" από την πυραυλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού "Ξένος", προφανώς από μίλια, πολλά μίλια μακριά, μήπως ιαι θεωρήσουν ότι έχουμε απωλέσει την περίφημη "στρατηγική μας ψυχραιμία"
Πριν από 30' κατευθυνόταν προς το Κάβο Ντόρο με όλα του τα ηλεκτρονικά συστήματα ανοικτά, δηλαδή ούτε καν μπορούμε να μιλήσουμε για "αβλαβή διέλευση", όπως βεβαιώνουν πηγές του ΓΕΝ το defencenet.gr.
Η λέξη "πρόκληση" προφανώς έχει χάσει πλέον την σημασία της, αφού για να προκαλέσεις κάποιον πρέπει να έχει ευαισθησίες αυτός ο κάποιος. Κυβέρνηση και κυβερνητικό ΓΕΕΘΑ φαίνεται ότι τις έχουν απωλέσει εδώ και πολύ καιρό.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25184&Itemid=141
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας