patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
Συχνές Ερωτήσεις
Αναζήτηση
Κατάλογος Μελών
Ομάδες Μελών
Εγγραφή
Προφίλ
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας
Σύνδεση
patari.org Αρχική σελίδα
->
Πολιτική συζήτηση
Δημοσίευση απάντησης
Όνομα μέλους
Θέμα
Περιεχόμενο
Emoticons
Περισσότερα Emoticons
Χρώμα γραμματοσειράς:
Προεπιλογή
Βαθύ Κόκκινο
Κόκκινο
Πορτοκαλί
Καφέ
Κίτρινο
Πράσινο
Λαδί
Κυανό
Μπλέ
Βαθύ Μπλέ
Λουλακί
Βιολετί
Λευκό
Μαύρο
Μέγεθος γραμματοσειράς:
Μέγεθος γραμματοσειράς
Μικροσκοπικό
Μικρό
Κανονικό
Μεγάλο
Τεράστιο
Να κλείσουν τα Tags
Επιλογές
HTML
Ανενεργό
BBCode
Ενεργό
Smilies
Ενεργά
Απενεργοποίηση BBCode σ' αυτή τη δημοσίευση
Απενεργοποίηση Smilies σ' αυτή τη δημοσίευση
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη:
Επιλέξτε μια Δημόσια Συζήτηση
Ανοιχτά φόρουμ
----------------
Πολιτική συζήτηση
Παιδική χαρά
Στο περιθώριο
Ανασκόπηση Θέματος
Συγγραφέας
Μήνυμα
όχι στο ξεπούλημα
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 13, 2013 12:00 am
Θέμα δημοσίευσης: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του χρυσού στην Κομοτηνή
Πλημμύρισε με χιλιάδες διαδηλωτές κατά του χρυσού η Κομοτηνή!
Με διαδηλωτές κατά της επένδυσης εξόρυξης χρυσού στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης πλημμύρισε το μεσημέρι της Τρίτης η πόλη της Κομοτηνής.
Εργαζόμενοι, φοιτητές, άνεργοι και συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν στη 13.00 το μεσημέρι της Τρίτης στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κομοτηνή διατρανώνοντας για ακόμη μια φορά την αντίθεσή τους στη δρομολογούμενη "ανάπτυξη μεταλλουργικών δραστηριοτήτων στην περιοχή.
Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν τοπικά μουσικά συγκροτήματα που διάνθισαν -μουσικά- την κινητοποίηση, ενώ οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα κατά της εξόρυξης.
Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Αλεξανδρούπολη, ενώ την περασμένη Κυριακή ακαδημαϊκοί του ΔΠΘ και του ΑΠΘ κατέθεσαν κατά τη διάρκεια επιστημονικής ημερίδας τις εντάσεις τους στη συγκεκριμένη επένδυση.
Σύμφωνα με το thrakitoday, το συλλαλητήριο συμμετείχαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών και επιστημονικών φορέων της περιοχής, καθώς και εκπρόσωποι εργαζομένων και πολιτικοί. Οι διαδηλωτές που έδωσαν το παρών στη κινητοποίηση προέρχονταν τόσο από την πόλη της Κομοτηνής όσο και από την Ξάνθη και τον Έβρο.
Λίγα είναι τα ψωμιά της δωσίλογης Τριανδρίας
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας