| kostas Oikodomos |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 28, 2013 10:52 am Θέμα δημοσίευσης: Η ηλιθιότητα του μπούλη Χατζηδάκη για ίδρυση Αναπτ. Tαμείου |
|
Η ηλιθιότητα του μπούλη Χατζηδάκη για ίδρυση Αναπτυξιακού Tαμείου του μπούλη που ανάθεμα αν έχει δουλέψει στην ζωή του.
Που στηρίζει την αισιοδοξία του για την ίδρυση Ελληνικού Αναπτυξιακού Tαμείου ο φλούφλης; Το ανέφερε στο αφεντικό του, τον σακάτη φασιστάκο τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο.
Είπε, ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την πορεία της δημοσιονομικής προσαρμογής και των διαρθρωτικών αλλαγών, δηλαδή την συνέχιση των καταστροφικών μέτρων του λαού και της χώρας και την ίδια στιγμή αναμένει αλληλεγγύη από αυτούς που του επιβάλουν να μετατρέψη σε κρανίου τόπο την Ελλάδα.
Και άντε και ίδρυσε το Αναπτυξιακό Ταμείο, που θα βρεθούν τα χρήματα για να λειτουργήσει; Και ας υποθέσουμε πως τα καθάρματα της ΕΕ, που μας καταστρέφουν, θα δώσουν χρήματα, ποια επιχείρηση μπορεί να ανοίξει και να επιβιώσει με ανοικτά τα σύνορα, όπου αντίστοιχα προϊόντα θα εισάγονται από την Κίνα απείρως φτηνότερα. Και με νόμισμα το ακριβό ευρώ και μέσα στην ΕΕ, των ποσοστώσεων, του πόσο και τι θα παράγεις και των προστίμων αν παραβιάσεις τους φασιστικούς κανόνες τους, που σε δένουν χειροπόδαρα. Και τί θα γίνει με τους λαθρομετανάστες που παίρνουν τις όποιες δουλειές των ελλήνων και το χρήμα φεύγει στις πατρίδες τους, με τους έλληνες άνεργους και άφραγκους, πως θα κινηθεί η ελληνική αγορά;
Δεν βλέπει πως γι' αυτό τον λόγο κλείνουν ή μεταναστεύουν στο εξωτερικό οι ελληνικές επιχειρήσεις, ο ηλίθιος μπούλης με την πολιτική της καταστροφής που ακολουθεί ο μακάκας και η δωσίλογη και κατοχική, πραξικοπηματική κυβέρνηση του, όπως και των προκατόχων του, σε τι βαρβαρότητα έχουν φέρει την χώρα.
Αλλά που να τολμήσει ο χαμένος και ανεπάγγελτος, να τα βάλει με τα μεγάλα συμφέροντα. Απλά σαν κατοχικός δούλος και για την καρέκλα του, παρακαλάει πέφτοντας στα τέσσερα τα αφεντικά του, για μια καλύτερη μεταχείριση. Όμως με τέτοια συμπεριφορά τα αφεντικά θα του δώσουν για το ταμείο ανάπτυξης που φαντάζεται, από τα τρία το μακρύτερο, με αποτέλεσμα στο τέλος, να μην γλυτώσει από τον λαό την κρεμάλα.
http://www.zougla.gr/politiki/article/esiodoksia-xatzidaki-gia-anaptiksiako-tamio |
|