Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 21, 2014 12:12 am    Θέμα δημοσίευσης:


Ο Ρωμιος

http://www.youtube.com/watch?v=S0oXLL5-_xQ
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 19, 2014 10:10 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Παράθεση:
«Αν από τα 15 χρόνια ασφάλισης, αν ανεβεί το όριο σε αυτό που λέει το ΚΕΠΕ, οι μισές ελληνίδες δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη γιατί ποτέ δεν φτάνουν από τα 4.500 ένσημα στα 6.000 και το 1/3 των ανδρών, επίσης δεν θα φτάσουν».

...και όσες γυναίκες και άνδρες είναι άνω των 50 χρονών δεν θα πάρουν σύνταξη το 100%. (διότι σε αυτή την ηλικία θα βρουν δουλειά). Παρά μόνο την σύνταξη των 360 ευρώ του ΟΓΑ και εφόσον έχουν κλείσει τα 67 τους χρόνια.
Προλετάριος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 19, 2014 6:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει την... συνταξιοδοτική γενοκτονία

Μητρόπουλος: Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει την… συνταξιοδοτική γενοκτονία

Ο Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον Real FM, σχολίασε την μελέτη του ΚΕΠΕ για τις συντάξεις που προκάλεσε πολλές συζητήσεις.

«Το ΚΕΠΕ έρχεται να στηρίξει επιστημονικά ότι έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με την Τρόικα. Έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση ένα είδος συνταξιοδοτικής γενοκτονίας. Αναφέρομαι κυρίως στην πρόταση του ΚΕΠΕ να μην μπορέσουν να φτάσουν στη σύνταξη οι μισοί τουλάχιστον, ασφαλισμένοι», σχολίασε αρχικά ο κ. Μητρόπουλος και συνέχισε:

«Αν από τα 15 χρόνια ασφάλισης, αν ανεβεί το όριο σε αυτό που λέει το ΚΕΠΕ, οι μισές ελληνίδες δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη γιατί ποτέ δεν φτάνουν από τα 4.500 ένσημα στα 6.000 και το 1/3 των ανδρών, επίσης δεν θα φτάσουν».

http://www.inewsgr.com/268/mitropoulos-i-kyvernisi-echei-symfonisei-tin-syntaxiodotiki-genoktonia.htm

Αυτό θα πεί ανάπτυξη και βελτίωση των κοινωνικών αδικιών όπως μας τονίζει αυτοπρόσωπος επανειλημμένα ο κατοχικός και δωσίλογος Αντουάν Σαμαράς.

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group