| Αγια-Σοφιάς |
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 30, 2014 3:12 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr/2014/12/blog-post_29.html
το σίγουρο είναι πως εκτός από τον Σαμαρά κάτι αισθάνεται και ο Γιωργάκης ο οποίος στα χνάρια του παππού του και του "ανένδοτου" , ετοιμάζει τον "ανέκδοτο" με το κόμμα το οποίο σίγουρα θα ψηφιστεί απο όσους παρακολουθούν επιθεωρήσεις .
Κι αν ο ανένδοτος τράνταξε την Ελλάδα με τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του , τότε ο ανέκδοτος θα τραντάξει την Ελλάδα απο τα γελια .
Και μετά είναι να απορεί κανείς με όλους εκείνους που τον καιρό που ο ΓΑΠ ήταν στα ντουζένια του , σιγοψιθύριζαν με τρόμο πως "είναι πράκτορας" και άλλα πολλά που του έδιναν σπάνιες ιδιότητες.
Αν ήταν πράκτορας θα ήταν επιπέδου ...Παπαδόπουλου του βοηθού του Θου-Βου . Και ακόμη και τώρα που η πολιτική στην Ελλάδα είναι ένα πολύ επικίνδυνο σπορ ο Γιωργάκης εμφανίζεται αντι να εξαφανιστεί .
Ο...πράκτορας , ο...πανούργος ...που γύρναγε στα συνέδρια με το πράσινο παπάκι . |
|