Συγγραφέας Μήνυμα
κονε με λεβεντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 07, 2018 11:17 am    Θέμα δημοσίευσης: ο καραμπελιας

https://www.parapolitika.gr/article/omilia-leventi-kosmos-polis-ke-dio-xechoristes-parousies
Καραμπελιας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 21, 2015 10:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: ολε

Το μενουμε Θεσσαλονικη εχει σαν επικεφαλης τον Ρακκα το νουμερο δυο της Κ.Π Αρδην
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 21, 2015 9:58 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Παράθεση:
γιγάντια εκστρατεία έχει ξεκινήσει στην πόλη μας, στην οποία δυστυχώς πρωτοστατεί και ο νυν δήμαρχος


Το... "δυστυχώς πρωτοστατεί και ο νυν δήμαρχος" είναι κακό σημάδι. Όσοι αισθάνονται προδομένοι από την ανάμιξη της πουστάρας του Μπουτάρη, δεν είναι ικανοί να προσφέρουν οτιδήποτε στον λαό της Θεσσαλονίκης. Θέλουν μόνο να τον εκμεταλλευτούν.
Αντιαμερικανος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 21, 2015 1:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Θεσσαλονικη Ουτε Φυγη ουτε Υποταγη

Ο συνδυασμός «Μένουμε Θεσσαλονίκη – Ούτε φυγή, ούτε υποταγή» αποτελεί μια πρωτοβουλία νέων Θεσσαλονικέων πολιτών που επιθυμούν να παρέμβουν στα κοινά της πόλης για να πουν ένα μεγάλο ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ:

Στο φαινόμενο της «Νέας Ξενιτιάς», της μαζικής φυγής των νέων γενεών από την Ελλάδα, που ερημώνει την χώρα και στερεί τον τόπο από το πιο πολύτιμο πράγμα που μπορεί να διαθέτει: Την ελπίδα.
Στην τρομακτική νεανική ανεργία που σαρώνει την Θεσσαλονίκη, ως αποτέλεσμα της ραγδαίας αποβιομηχάνισης και του παρασιτισμού των… καφετεριών και των μπαρ που έχει βυθίσει την πόλη σε κοινωνικό και πολιτιστικό τέλμα.

Στο εντελώς παρακμασμένο, διεφθαρμένο ή στην καλύτερη περίπτωση φθαρμένο ελληνικό πολιτικό σύστημα, το οποίο μέσα στην αρτηριοσκλήρωσή του αδυνατεί να αντιμετωπίσει από το πιο μικρό, μέχρι το πιο μεγάλο ζήτημα σε κάθε επίπεδο της συλλογικής μας ζωής, τοπικό, περιφερειακό και πανεθνικό.
Στην μεγάλη γεωπολιτική δίνη που σαρώνει τις δύο τελευταίες δεκαετίες τα Βαλκάνια, και έχει θέσει πλέον ως επίκεντρό της την Θεσσαλονίκη και την Βόρειο Ελλάδα γενικότερα. Είκοσι χρόνια μετά την διάλυση των Βαλκανίων, οι ίδιες δυνάμεις που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο (Γερμανία, ΗΠΑ, Τουρκία) επιδιώκουν την μεταβολή της πόλης, και της ευρύτερης περιοχής, σε υποσταθμό ενός περιφερειακού νέο-οθωμανικού, γερμανικού και αμερικανικού condominium. Μια γιγάντια εκστρατεία έχει ξεκινήσει στην πόλη μας, στην οποία δυστυχώς πρωτοστατεί και ο νυν δήμαρχος, που σκοπό έχει να μεταβάλει βίαια την ταυτότητά της: Η ελληνο-γερμανική συνέλευση συνεργασίας, τα ελληνοαμερικανικά φόρα, οι συναντήσεις ελληνοτουρκικής φιλίας, ο άξονας Θεσσαλονίκης-Κωνσταντινούπολης, τα συνέδρια, οι εκδόσεις και οι δημοσιεύσεις που θέλουν να εξωραΐσουν τα σκοτεινά χρόνια της Οθωμανικής Κατάκτησης και να προωθήσουν την τουρκοκρατούμενη Θεσσαλονίκη ως κοσμοπολίτικο πρότυπο για το μέλλον αποτελούν κεντρικές συνιστώσες αυτής της διαδικασίας.....

https://menoumethess.wordpress.com/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5/

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group