Συγγραφέας Μήνυμα
freeromios
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 20, 2019 12:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πρωταθλητής στα ερειπια

Συμφωνώ με την επικράτηση του Βουδα επί των Αριστερών ερειπίων.
Το θέμα είναι το περιβόητο 1,5% όμως. Μόνο αυτό θα του δώσει πρόσβαση στην κρατική επιχορήγηση, την κρατική ΚΟΥΤΆΛΑ. Χωρίς κουτάλα ο Καζάκης δεν θα μπορέσει ποτέ να κανει το ονειρο του πραγματικότητα :να γίνει βουλευτής.
Βέβαια η αποστολή που είχε επετεύχθη. Η Επανασταση απεφευχθη, το αντιμνημονιο συνδέθηκε με αυτόν και τους όμοιους του και κατασυκοφαντηθηκε.
Συνεχεια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 20, 2019 12:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο καζακης

Γυρισαν στο επαμ .Η τριτη. Διασπαση ο δρομος ανοιχτος ειναι σε αδιεξοδο επειτα κ απο την αποτυχημενη συνεργασια με καποιους αποχωρησαντες απο το κκε.Ο καζακης λοιπον κανειβαυτο που τον ενδιαφερει.Οχι βεβαια συγκρουση με το καθεστως κ απελευθερωση της χωρας αλλα συγκρουση και επικρατηση επιωδιαφορων γραφικων σε ενα ιδιοτυπο πρωταθλημα που δεν ενδιαφερει κανεναν!
Πηρε το πρωταθλημα β εθνι
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 20, 2019 12:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο καζακης

Πρωταθλητης ο καζακης μονοφθαλμος στους τυφλους.Σαν αντιμνημονιακος πατριωτικος δημοκρατικος χωρος σχηματικα ξοφλησε κ μονο αυτος κ η συμμαχια του υπαρχουν.Μονο αυτοι μπορουν να κατεβασουν εκατο ατομα με ενα πανο καπου.Μονο αυτοι να κατεβουν σε εκλογες.Οι υπολοιποι ειναι απο κωλοτουμπες μεχρι ανυπαρκτοι.Ο θυμιος σπιτι του παιζει με κομοιουτερ.Η ομαδα καραμπελια σε κεντροδεξια (
αν φυγουμε απο το ευρω μας φαγανε οι τουρκοι).Ο Λαφαζανης φιαλυθηκε κ ο καζακης του πηρε το δηκκι.Το Ασκε με σωστες θεσεις ειναι εκατο συνταξιουχοι που δεν βρισκουν λεφτα για ξα καυεβουν σε εκλογες.Η χριστιανικη δημοκρατια αδρανει κ δενβξερει τι να κανει.Το ακεπ εμειναν 15 ανθρωποι που το παλευουν λιωνονταε σολρς στην αφισοκολληση.Απολυτη διαλυση.Αρα ο καζακης μιζερος αρχηγισκος αλλα επιμονος σχετικα συνεπης κ ορθιος συνετριψε κ της 3
Διασπασεις του.Η ομαδα κυπριωτη διαλυθηκε αφου στρατηγος πηγε να χωθει λεβεντη κ εφυγαν φρικαρισμενοι οι περισσοτεροι.Η ομαδα κυριακοπουλου εμεινε ο ιδιος με τρεις φιλους του ναβγραφουν στο ιντερνετ.Κουμαρελλαςβκ συμβουλοπουλος
freeromios
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 07, 2019 10:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Καζάκης και γιδοπροβατα μαζί μόνο 0,5%

Ο Καζάκης τον ήπιε παλι σήμερα.
Αλλά 4 χρόνια με 0,5 θα είναι χωρίς κρατική επιδότηση.
Ούτε 1,5 παρότι πήρε μαζί τα γιδοπροβατα.
Αντε με τις υγείες σου παλι Βούδα μας..
freeromios
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 07, 2019 5:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Εκλογες

Οι σημερινές εκλογές μάλλον αποτελούν την ταφόπλακα του ΕΠΑΜ. Ίδωμεν..
αγριεψε
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 04, 2019 3:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: ο νεκροθαφτης

http://ellinikoforoum.blogspot.com/2019/06/blog-post_91.html?m=1
Αντιαμερικανος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 28, 2019 7:53 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Προφανώς μετά της Ευρωεκλογές και το ράπισμα του Νεοταξικο κέντρου όλες οι υποτιθέμενης αντι ΕΕ οργανώσεις βαδίζουν στα χνάρια του ΚΚΕ. Όσο πιο κοντά ήρθε η διάσπαση της ΕΕ αρχικά με το Δημοψήφισμα του ΟΧΙ στην Ελλάδα μετά με το ψήφισμα του Μπρεξιτ το ΚΚΕ απείχε και στα δύο.
Τώρα είναι η σειρά των αριστετιστων. Το ΕΠΑΜ πχ είναι με κόμμα αγροτών που είναι υπέρ της ΕΕ
επιστροφη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 27, 2019 3:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: στις ριζες

Κώδικας:
https://seisaxthia.wordpress.com/2019/06/21/η-σεισάχθεια-μπροστά-στις-εθνικές-εκλ/#more-62484
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 24, 2019 2:40 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Είδα την "δημοκρατία" τους από κοντά όταν έκανα το λάθος και έγινα μέλος... πρώτα σαμποτάζ στην δουλειά μου στο e-roi (σβήνοντας τραγούδια, λογισμικό κλπ. και μετά όλοι έκαναν την πάπια), μετά φιμώνοντας τα ψηφίσματα μου στο συνέδριο του 2016, μετά πηγαίνοντας στην "εκλογή" της πολιτικής γραμματείας για να δω τον μόνιμο αρχηγό μαζί με τον ΚΥΠριώτη να αυτοδιορίζουν τον εαυτό τους και ολόκληρη την Πολιτική Γραμματεία. Και φυσικά όταν ζητούσα τον λόγο για όλα αυτά, μούγκα στη στρούγκα. Ο "μεγάλος αρχηγός" έδειξε μεγάλα στοιχεία αρχηγίας μη επικοινώντας μαζί μου πριν φύγω ή μετά την παραίτηση μου, αλλά 3 χρόνια αργότερα ξέρει να με βρίζει χυδαία και να με αποκαλεί πράκτορα, άτομο του λόμπι των ΗΠΑ και του Ισραήλ που "πληρώνομαι από αλλού" και άλλα όμορφα.

Παρουσιάζουν τον εαυτό τους σαν δημοκράτες ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή δημοκρατία εντός του "μετώπου".

Παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως "ενωτικοί" αλλά βρίζουν χυδαία τους "εχθρούς" τους, τους κατηγορούν και τους λασπολογούν.

Παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως "πατριώτες" μη συμμετέχοντας στα συλλαλητήρια και μετά με προσωπικές επιθέσεις εναντίων "ατόμων που έπαιξαν βρώμικο ρόλο (όπως εγώ) την ίδια στιγμή που έχουν πάρει θέση δημοσίως για όνομα Σλαβομακεδονία, έχουν μεταφράσει φιλοσκοπιανά βιβλία, κλπ.

Παρουσιάσουν τον εαυτό τους ως "αντιμνημονιακοί" και κατά της ΕΕ αλλά κατεβαίνουν με φιλοευρωπαϊκό κόμμα.

Και άλλα πολλά και ωραία που τα γνωρίζουμε όλοι και δεν χρειάζεται να τα ξαναπούμε.

Το καλύτερο από όλα όμως είναι πως υπάρχουν άτομα που με ξέρουν, που ξέρουν ακριβώς τι έχουν κάνει σε εμένα και σε άλλα άτομα, και παραμένουν κολλημένοι εκεί, γιατί "τα λένε καλά" και "λόγω προταγμάτων" λες και τα λόγια έχουν τη παραμικρή σημασία. Εδώ κάποτε η...ΝΔ ήταν αντιμνημονιακό κόμμα όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα λόγια είναι φτηνά.

Μιχαλης Νεβραδακης
ομολογει το λαμογιο
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 24, 2019 2:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: χωρις ξυλο

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2364616993581152&id=100000986233693&__tn__=%2As%2AsH-R
Αντιαμερικανος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 23, 2019 10:37 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Που βρίσκεται η αμφισβήτησή σας; Οι άνθρωποι αυτοί είναι πολιτικά έντιμοι και δεν κρύβουν πως λατρεύουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ; Δηλαδή τι κακό κάνουν, όταν όλα τα κόμματα συμφωνούν σ' αυτά τα ζητήματα; Εκείνο που προκαλεί πραγματική "περιέργεια" είναι πως ο "ηγέτης" τους ήταν διορισμένο μέλος διοίκησης οργανισμού που συντονίζει με τις Βρυξέλλες την "κοινή ευρωπαϊκή αγροτική και κτηνοτροφική πολιτική" και... ενώ ο ίδιος δηλώνει "κτηνοτρόφος" αρέσκεται στην απαγόρευση κτηνοτροφίας για την Ελλάδα... https://www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s
ΝΙΚΟΣ ΚΛΙΤΣΙΚΑΣ
vngelis
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 23, 2019 3:47 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Εντωμεταξυ ο Χαζακης χαρακτηρισε τον Μιχαλη Νεβραδακη που δημοσιευσε την εξαιρετικη αναλυση για τον ρολο του Νιμετζ στο Σκοπιανιο σαν χαφιε απ την ΗΠΑ, την ιδια στιγμη που ο ιδιος ο Καζακης προβαλλει συνεντευξεις που εδωσε με Ισραηλινους.
Ολοι τωρα το παιζουν πατριωτες: ο Κουλης στο Σκοπιανο, ο Τσιπρας με τους Τουρκους, ο Καζακης με τους Μακεδονομαχους...

Εκαναν το λαθος οι βοσκοι και αφησαν να κατεβουν +40 κλοουν στις Ευρωεκλογες και τωρα τρεχουν απεγνωσμενα να ενωθουν για να παρουν κανενα ψηφο. Η αποχη παντως δεν γυρναει πισω
πηρε κ το δηκκι
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 22, 2019 6:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: ο καζακης

https://laiki-enotita.gr/2019/06/16/%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BA%CE%BA%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82/
freeromios
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 09, 2019 8:55 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Ο Καζάκης ήταν ΠΑΝΤΑ ένας τυχοδιώκτης οπορτουνιστής χωρίς κανένα πιστεύω, χωρίς ιδεολογία, χωρίς ηθικούς φραγμούς.

Για αυτόν η εξουσία και ο κρατικός κορβανάς είναι αυτοσκοπός.
Δεν είναι τυχαίο ότι το Κρητικό του πουλέν, ο Πολάκης, "διέπρεψε" με το κόμμα της κουτάλας και της καρέκλας, το ΣΥΡΙΖΑ.
Αντιαμερικανος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 09, 2019 7:01 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Να έχει λίγη μάσα τουλάχιστον το Καζακστάν μη ρεψει.

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group