Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 03, 2020 2:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: ''Διεθνώς αναγνωρισμένες κυβερνήσεις''

φυτευτά πιονάκια έγραψε:Σημασία πάντως έχει που όλοι μαζί παλέψαμε για να πέσει ο διχτάτορας Καντάφι.
Κρίμα που δεν έχει πέσει ακόμη κι ο δικτάτορας Άσαντ πάντως, ώστε το ΝΑΤΟ κι ο αμερικανοσιωνισμός να αλωνίζουν ανενόχλητα πια από Μαυριτανία και Ακτή Ελεφαντοστού μέχρι το Ιράν και τον Καύκασο...


Εμφύλιος έγινε στη Λιβύη που συνεχίζεται σχεδόν μια δεκαετία μετά. Ανατροπή έγινε και του Μουμπαρακ και του Τυνισιανου. Όσο για το ότι δρουν ανενόχλητοι οι αμερικανοζιονιστες πες τα στον πρώην Πρεσβυ της ΗΠΑ στη Λιβύη η στους Αμερικανούς στη Βαγδάτη..
φυτευτά πιονάκια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 02, 2020 3:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: ''Διεθνώς αναγνωρισμένες κυβερνήσεις''

"Διεθνώς αναγνωρισμένη" η κυβέρνηση της Λιβύης. Δηλαδή τα τσουτσέκια που διαθέχθηκαν τον Καντάφι.
Για άλλη μια φορά η ίδια Ιστορία επαναλήφθηκε. Και πολλοί επέλεξαν να πέσουν κάθε φορά στο ίδιο λάθος. Ο Τσαουσέσκου, ο Σαντάμ Χουσεΐν, ο Καντάφι, ο Άσαντ, δεν υπήρξαν παναγίες. Όμως το ζήτημα είναι το "μετά". Όπως επίσης και το ποιός υποκινεί τί, ανεγαρτήτως της λαϊκής δυσαρέσκειας που πάντα υπάρχει αλλά εύκολα χειραγωγείται και καπελώνεται.

Η Ελλάδα, για άλλη μια φορά ως το εξαιρετικά πρόθυμο πορνίδιο της υπόθεσης, έδωσε γη και ύδωρ και υποστήριξη και βάσεις για να επιτεθούν τα "δημοκρατικά" κοράκια στον "δικτάτορα Καντάφι" και το αποτέλεσμα ήταν αυτό: τα τσουτσέκια που φύτεψε η ΝΑΤΟϊκή σύφιλη και τα βάφτισε "διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης" να αμφισβητούν πλέον επισήμως και παρεούλα με την Τουρκία (το επίσημο ματντρόσκυλο των ΗΠΑ στην περιοχή που θα γαβγίζει ώστε να σφίγκουν οι κώλοι και να πουλάει ο Τραμπ F35 στο γουρλωμάτικο σίχαμα) την υφαλοκρυπίδα της.
(αλλά εδώ που τα λέμε, πόσο ακέραια μπορεί να είναι μια "υφαλοκρυπίδα" σε ένα πορνίδιο;)


Σημασία πάντως έχει που όλοι μαζί παλέψαμε για να πέσει ο διχτάτορας Καντάφι.
Κρίμα που δεν έχει πέσει ακόμη κι ο δικτάτορας Άσαντ πάντως, ώστε το ΝΑΤΟ κι ο αμερικανοσιωνισμός να αλωνίζουν ανενόχλητα πια από Μαυριτανία και Ακτή Ελεφαντοστού μέχρι το Ιράν και τον Καύκασο...

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group