Συγγραφέας Μήνυμα
Obelix
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 11, 2020 11:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ας δούμε πρώτα...

Anonymous έγραψε:
Όταν βγουν για πάντα από τη μέση οι αμερικάνοι, θα φανεί ότι τα προβλήματα για την εγκαθίδρυση του σοσιαλισμού στη γη δεν τελείωσαν, όπως φαντάζονται οι περισσότεροι. Αλλά αυτό ακόμα αργεί.


Ως προς το ότι "αυτό ακόμα αργεί": Στην θέση σου δεν θα ήμουν σίγουρος...
vngelis
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 11, 2020 5:56 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Το Δεκέμβρη είχε πάει ο Τζούλιαν πρώην Δήμαρχος της Νέας Υόρκης που τώρα το παίζει δικηγορος του Τραμπ και οι υπεύθυνοι εκεί αρνήθηκαν να τον συναντήσουν. Αυτή προφανώς ήταν η απάντηση αφού η εταιρεία αυτή με τα αεροπλάνα ανήκει στον Ολιγαρχη Ηολομοισκη ο οποίος ήταν πίσω απ την πτώση του Μαλαισίανου Αεροπλάνου.

Ο παγκόσμιος εμφύλιος που έχει εγκαινιάσει η ΗΠΑ δημιουργεί ριγμες και κόντρες σε πολλά κρατοι και η παραδοχή της πτώσης από τους Ιρανούς, των θάνατο των επιβατών που τυχαίνει να είναι Ιρανοί, και το παράδοξο ότι δεν ήταν συνηθισμένη αερογραμμή ανάμεσα σε Κίεβο και Τεχερανη αφήνει πιο πολλά ερωτήματα πάρα απαντήσεις...

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-12-05/giuliani-is-in-kyiv-and-ukrainian-officials-are-steering-clear
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 11, 2020 12:06 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Εγώ θα πιστεύω ότι το ρίξανε οι Αμερικάνοι μέχρι να πεθάνω κι ας "ομολογούνε" οι ιρανοί ό,τι έχουν γεννηθεί χωρίς μάνα και πατέρα, με παρθενογένεση!!! Η συμπύκνωση των κακών στην εποχή μας είναι ο καπιταλισμός κι η συμπύκνωση του καπιταλισμού οι ΗΠΑ. Όταν βγουν για πάντα από τη μέση οι αμερικάνοι, θα φανεί ότι τα προβλήματα για την εγκαθίδρυση του σοσιαλισμού στη γη δεν τελείωσαν, όπως φαντάζονται οι περισσότεροι. Αλλά αυτό ακόμα αργεί. Τώρα προέχει να ξεμασκαρεύονται κάθε στιγμή αυτοί οι άθλιοι. Αυτοί είναι οι αιώνιοι υποκινητές όλων των καταστροφών, αυτοί τα ενορχηστρώνουν όλα και δεν κρύβονται. Όχι ο τρόμπας ο Τραμπ, αυτός κατάντησε μπαίγνιο στα χέρια του βαθέος κράτους, όπως οι προκάτοχοι του. Οι υφιστάμενοι του είναι πιο ενήμεροι και προετοιμασμένοι.
https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/836507_cnn-o-mpompeo-piso-apo-tin-exontosi-soyleimani-ton-kynigoyse-edo-kai
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/836572_gg-nato-gia-syntrivi-boeing-737-pisteyoyme-pos-prokeitai
vngelis
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 11, 2020 10:52 am    Θέμα δημοσίευσης:

Τώρα οι Ιρανοί λένε ότι το ρίξανε ενώ την ίδια στιγμή λένε ότι Αμερικανικα πολεμικά ήταν στην περιοχή https://www.rt.com/news/477993-tehran-admits-plane-shooting-down/
vngelis
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 10, 2020 9:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η πτώση του Ουκρανικού Αεροπλάνου στο Ιραν

Το βράδυ που χτυπήθηκαν οι Αμερικανοί έγινε ντόρος για μια πτώση Αεροπλάνου Ουκρανικων αερογραμμών με 170 νεκρούς μόλις έφυγε απ το αεροδρόμιο της Τεχεράνης.

Για πρώτη φορά τα ξένα ΜΜΕ αμέσως άφησαν υπονοούμενα για Ιρανικό πύραυλο και σήμερα αυτό είπαν.

Ουτε το μαύρο κουτί έδωσαν απλά ένα βίντεο κυκλοφόρησε στο τουιτερ που μετά εξαφανίστηκε από άτομο με σχέσεις με το Ισραήλ.

Τον Τραμπ τον κυνηγάνε στις ΗΠΑ τάχα για κάτι που είπε στο Πρόεδρο της Ουκρανίας αλλά αυτος είχε ζητήσει στοιχεία για τις μαφιές που έχει κάνει ο Μπιντεν.

Ποιος κερδίζει απ την πτώση επιβατικού Αεροπλάνου στην Τεχεράνη. Όχι φυσικά οι Ιρανοί.

Άλλη πτέρυγα της υπόθεσης είναι ότι ο ιδιωκτητης της εταιρίας είναι ο ολιγαρχης ο οποίος υποστήριξε τον πόλεμο κατά της Αν Ουκρανίας και των Ρώσων αφού ενώθηκαν ξανά με την Κριμεα.

Αυτος ο ολιγαρχης ο Κολομοισκη είναι υπεύθυνος για την πτώση του Μαλαισίανου Αεροπλάνου που το χρέωσαν στους Ρώσους και τους Αν Ουκρανός του Ντονετσκ. Άρα όπως και με την Πλάστη δολοφονία του ηγέτη μετά του Μπιν Λαντεν απ τον Τραμπ δεν μπορεί να του πουν τίποτα αφού έχουν χεσμενη την ίδια τους τη φωλια με την πτώση του Μαλαισίανου Αεροπλάνου.

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group