Συγγραφέας Μήνυμα
κλεφτοκοτάς φλου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 18, 2020 7:43 pm    Θέμα δημοσίευσης:

για τον Άλεξ έγραψε:
Αιμορροΐδες: Αυτές είναι οι τροφές που τις «εξαφανίζουν»


Δεν μπήκε το λινκ γιατί να μη γίνει διαφήμιση σε σάιτ της πυρκαγιάς, από την άλλη ούτε βάλω το κείμενο σκέτο χωρίς την πηγή είναι σωστό να μπει γιατί έτσι γινόμαστε "κλεφτοκοτάδες" κατά ρεσάλτο, οπότε ας μείνει έτσι φλού.

Κι αν ο Άλεξ ενδιαφέρεται θα τη βρεί τη λύση...
για τον Άλεξ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 18, 2020 6:56 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Αιμορροΐδες: Αυτές είναι οι τροφές που τις «εξαφανίζουν»
αέραααα.....
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 15, 2020 11:59 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Παράθεση:
Να τελικά που η πρωκτίτιδα θα σώσει το αποικία Ελλάντα

σιγά το πράγμα , είναι σαν να χ*ζεις ανάποδα. άντε και καλούς απογόνους.
εμετικές καταστάσεις
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 15, 2020 11:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Μια νυφούλα δίπλα στην Κυριακούλα

Αλέξης Πατέλης, επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού: Ο πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγό μου


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να δείτε την πρωτότυπη


Για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ως επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού αλλά και για προσωπικά ζητήματα μιλά, μεταξύ άλλων, στο «Γεύμα με την Κ» ο κ. Αλέξης Πατέλης.

Ο 50χρονος οικονομολόγος, με λαμπρές σπουδές στο Princeton, «θητεία» δίπλα στον πρώην επικεφαλής της FED Μπεν Μπερνάνκι, και πολυετή καριέρα στις χρηματοοικονομικές πρωτεύουσες του κόσμου, αναλύει τις προτεραιότητες που θέλει να προωθήσει από τον ρόλο του οικονομικού συμβούλου του πρωθυπουργού και το μοντέλο ανάπτυξης που θα πρέπει να ακολουθήσει η χώρα.

Παραδέχεται ότι η έλευση της πανδημίας άλλαξε τις προτεραιότητες όλων, αλλά τονίζει ότι η επιτυχία της κυβέρνησης «θα κριθεί στην ικανότητά της να αποδίδει συνεχώς, ακατάπαυστα, και να αλλάξει την Ελλάδα».

Για τους πόρους που αναμένεται να εισρεύσουν στην οικονομία από το Ταμείο Ανάκαμψης, ο κ. Πατέλης συνιστά «πειθαρχία, σύνεση και προσοχή στην αξιοποίησή τους».

Τέλος, ο κ. Πατέλης αναφέρεται και στην προσωπική του ζωή δεδομένου ότι έχει επιλέξει να ζήσει ανοιχτά χωρίς να κρύψει την σεξουαλικότητά του.

Διαβεβαιώνει ότι η συνεργασία του με τα στελέχη της κυβέρνησης είναι απρόσκοπτη και αποκαλύπτει: «Ο πρωθυπουργός προφανώς και έχει γνωρίσει τον σύζυγό μου, όπως έχω γνωρίσει και εγώ τη σύζυγό του».

https://www.kathimerini.gr/1082756/article/epikairothta/politikh/ale3hs-patelhs-sto-geyma-me-thn-k-o-prw8ypoyrgos-exei-gnwrisei-ton-syzygo-moy


Να τελικά που η πρωκτίτιδα θα σώσει το αποικία Ελλάντα

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group