Συγγραφέας Μήνυμα
Obelix
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 13, 2023 10:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Marine Le Pen: Στο φυσιολογικό της πόστο...

Γαλλία: Χιλιάδες στις διαδηλώσεις κατά του αντισημιτισμού

Το πόσες "χιλιάδες" ήταν οι συμμετέχοντες είναι εύκολο να διαπιστωθεί με σύγκριση με άλλες photo από αντίστοιχες πρόσφατες συγκεντρώσεις υπέρ της Παλαιστίνης (ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ).

Ας δούμε λίγο ΠΟΙΟΙ ήταν παρόντες (σε μια προσπάθεια να πλησιάσουν τις..."χιλιάδες" που λέγαμε πιο πάνω): Όλος ο καλός κόσμος:
"...οι πρόεδροι της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης και της γαλλικής Γερουσίας, η πρωθυπουργός Ελιζαμπέτ Μπορν, οι πρώην πρόεδροι της Δημοκρατίας Φρανσουά Ολαντ και Νικολά Σαρκοζί καθώς και πολλοί βουλευτές και υπουργοί."

Ο Macron δεν συμμετείχε ("he took a French") αλλά εξέφρασε την υποστήριξή του συγκινητικά ("υπογράμμισε σε γραπτή του ανακοίνωση ότι το μυαλό του και η καρδιά του είναι με τους διαδηλωτές").

Παρούσα τέλος, ΚΑΙ Η MARINE LE PEN. Στην διαδήλωση όλων των ΜΠΡΑΒΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε., ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Δεν νομίζω ότι προκαλεί έκπληξη αυτό: Ήρθε η ώρα ο καθένας να καθίσει, απλά και αναπόδραστα, στην φυσιολογική του θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Mélenchon δεν έδωσε το "παρών". Με χαζά προσχήματα, πρώτο και καλύτερο την..."παρουσία της Le Pen". (Αν η τελευταία δεν συμμετείχε, ο Jean-Luc θα πήγαινε, επομένως;) Ίσως έτσι αποφύγει τις φάπες από τα gillette jeunes (που αδειάζουν πολλά ποτηράκια μαγικό φίλτρο τελευταία, από ό,τι φαίνεται)!

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group