Συγγραφέας Μήνυμα
απελάτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 04, 2009 7:52 am    Θέμα δημοσίευσης:

«H Αυστραλία ζήτησε από τους μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν τη χώρα;»

-- Όχι η Αυστραλία δεν ζήτησε από τους μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Όλα όσα είπε ο πρωθυπουργός Kevin Rudd είναι φτηνιάρικη δημαγωγία για ν’ αποκοιμίσει την κοινή γνώμη.

Μια κυβέρνηση που θέλει να διώξει τους νεοφερμένους μουσουλμάνους έποικους δεν θα είχε επιτρέψει να διασχίσουν ολόκληρο ωκεανό και να αφιχθούν ελεύθερα στην Αυστραλία. Ούτε θα τους μιλούσε μ’ αυτόν τον τρόπο: «Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.»

Ούτε θα τους έλεγε:
«Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι.»

Οι μουσουλμάνοι δεν πήγαν στην Αυστραλία για να φύγουν, αλλά για να μείνουν.
Αν ήθελε η κυβέρνηση να τους στείλει από κει που ήλθαν θα ξεκινούσε διαδικασίες άμεσου και αναγκαστικού επαναπατρισμού –κι αυτό δεν φαίνεται από πουθενά ότι είναι στις προθέσεις της. Οι μουσουλμάνοι δεν βρέθηκαν από ατύχημα στην Αυστραλία, ούτε σηκώθηκαν στις πόλεις μιναρέδες χωρίς την συναίνεση και την συνδρομή του κράτους. Όλα έγιναν επειδή η Αγγλοσαξονική ολιγαρχία θέλει να προσθέσει κοντά στα φυλετικά γκέτο και θρησκευτικά γκέτο και δίπλα στους χορτάτους παλιούς εποίκους καινούργιους και πεινασμένους. Να πλήξει ακόμα περισσότερο την κοινωνική συνοχή. Μπορεί η ταχτική του «διαίρει και βασίλευε» να είναι παλιά και χιλιο-χρησιμοποιημένη –παρόλα αυτά δουλεύει ακόμα.
Γαβριάς
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 03, 2009 5:32 pm    Θέμα δημοσίευσης:

απελάτης έγραψε:
Αυτός ο λαός δεν είναι έθνος αλλά ένα αμάλγαμα πολλών εθνοτήτων που σύνθεσε η αγγλική αποικιοκρατία πάνω σε κλεμμένη γη, μεταφέροντας εκεί (για να τους ξεφορτωθεί) ¶γγλους εγκληματίες, βαρυποινίτες. Χρησιμοποίησε αδίσταχτους εγκληματίες για να εξαπολύσει απηνείς διωγμούς κατά των αυτοχθόνων ινδιάνων. Ελάχιστοι απΆ αυτούς γλύτωσαν απΆ την σκληρότητα των φονιάδων του αγγλικού στέμματος.

Μετά απΆ την κλεμμένη γη, ήλθε η σειρά των κλεμμένων παιδιών και των κλεμμένων μισθών. Αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία και αν επιμείνουμε φεύγουμε απΆ το θέμα που άνοιξε ο φίλος ο Θέμης.

Ας περιοριστούμε να πούμε ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε κοινά με τους λιγοστούς Αυστραλούς αυτόχθονες , τους επιζήσαντες απΆ την αποικιοκρατική γενοκτονία, και όχι με τον λαό που δημιούργησε στην αυστραλιανή Ήπειρο η αγγλική αποικιοκρατία, μετά την 26 Ιανουαρίου 1788, τότε που έφτασαν για στη «γη του πυρός» οι πρώτοι ¶γγλοι βαρυποινίτες. Επίσης να πούμε ότι ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας είναι ένας απΆ αυτούς που δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν για σεβασμό στις πολιτιστικές παραδώσεις αυτοχθόνων.

Στο σπίτι του κρεμασμένου κύριε Kevin Rudd δεν μιλούν σχοινί!Συμφωνώ 110% με τα παραπάνω, γιατί συν τοις άλλοις όλα αυτά με γυρίσανε πίσω σε μια μνήμη που έχω απ' όταν ήμουν 6-7 χρονών και ο μεγαλύτερος αδερφός μου, ενυπωσιασμένος από την νεοαποκτηθείσα γνώση του, με ρώτησε "τό ήξερες ότι η Αυστραλία δημιουργήθηκε από εξόριστους άγγλους φυλακισμένους;", μεταδίδωντας αυτήν την πληροφορία έκτοτε και σε μένα.

Μπορεί λοιπόν να το έμαθα με αυτόν τον τρόπο από τότε, ταυτόχρονα όμως είχα να ακούσω γι' αυτό το έγκλημα, πάλι, από τότε. Και ήταν πράγματι συγκινητικό. Διότι το ότι ακριβώς ποτέ δεν έτυχε να ξανακούσω για το έγκλημα αποδεικνύει πως μπορεί να συντελεστεί το μεγαλύτερο μακελειό και γενοκτονία και να πάνε τα θύματα σαν το σκυλί στ' αμπέλι. Γιατί δεν έτυχε να έχουν το κατάλληλο λόμπι στο Αμέρικα για να μετατρέψει το "ολοκαύτωμα" σε άλλοθι για θηριωδίες..

Τότε ήταν τα αγγλικά κατακάθια που αφάνισαν τους ιθαγενείς, τώρα είναι οι διψασμένοι για καπιταλισμό ΚΑΦΡΟΙ και ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ που κουβάλησαν οι "αντιρατσιστές" και οι οποίοι νομίζουν ότι θα πλουτίσουν αφανίζοντας, απειλώντας, σκοτώνοντας και βιάζοντας, με σωματεμπορεία και ναρκωτεμποριλίκι.

Το ΚΑΦΡΟΙ φυσικά δεν το χρησιμοποίησα τυχαία. Δεν λογίζεται άνθρωπος ένα ανεπανόρθωτα εκφυλισμένο σκουλήκι που πουλάει και τα παιδιά του γιατί είναι νταλκαδιασμένο για καπιταλισμό. Γιατί και στην Ασία πουλάνε τα παιδιά τους, "της γης οι κολασμένοι", αλλά το κάνουν επειδή πεινάνε. 'Οχι για έγχρωμο βίντεο και MTV αγορασμένα με πιστωτική από τον Συνασπισμό...

¶λλο η ανάγκη της φτώχειας και άλλο ο νταλκάς για κόκα κόλα...
απελάτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 03, 2009 4:21 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Εγώ καταλαβαίνω με τι πνεύμα ανέβασε αυτό το κείμενο ο φίλος ο Θέμης -και όσον αφορά το πνεύμα και τις προθέσεις τού Θέμη είμαι απολύτως σύμφωνος. Φαινομενικά ο αυστραλός πρωθυπουργός εμφανίζεται να υπερασπίζεται τις παραδόσεις των Αυστραλών απέναντι σε εντελώς άλλες καθυστερημένες πολιτιστικές παραδόσεις. Παίρνει λοιπόν ο Θέμης αυτό το άρθρο για να στηρίξει το δίκαιο του ελληνικού λαού όταν υπερασπίζεται τις δικές του πολιτιστικές παραδόσεις ενάντια στην απόπειρα εξαφάνισης κάθε πολιτισμού στη δική μας χώρα, που κάποιοι τη θέλουν πολυπολιτισμική Βαβυλωνία.

Πέρα απ’ αυτά, καλό είναι να επισημάνουμε κάποια πράγματα σε σχέση με την Αυστραλία. Εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε καμιά σχέση με τον αυστραλιανό λαό στο όνομα του οποίου μιλάει ο Πρωθυπουργός Kevin Rudd. Αυτός ο λαός δεν είναι έθνος αλλά ένα αμάλγαμα πολλών εθνοτήτων που σύνθεσε η αγγλική αποικιοκρατία πάνω σε κλεμμένη γη, μεταφέροντας εκεί (για να τους ξεφορτωθεί) ¶γγλους εγκληματίες, βαρυποινίτες. Χρησιμοποίησε αδίσταχτους εγκληματίες για να εξαπολύσει απηνείς διωγμούς κατά των αυτοχθόνων ινδιάνων. Ελάχιστοι απ’ αυτούς γλύτωσαν απ’ την σκληρότητα των φονιάδων του αγγλικού στέμματος.

Μετά απ’ την κλεμμένη γη, ήλθε η σειρά των κλεμμένων παιδιών και των κλεμμένων μισθών. Αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία και αν επιμείνουμε φεύγουμε απ’ το θέμα που άνοιξε ο φίλος ο Θέμης.

Ας περιοριστούμε να πούμε ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε κοινά με τους λιγοστούς Αυστραλούς αυτόχθονες , τους επιζήσαντες απ’ την αποικιοκρατική γενοκτονία, και όχι με τον λαό που δημιούργησε στην αυστραλιανή Ήπειρο η αγγλική αποικιοκρατία, μετά την 26 Ιανουαρίου 1788, τότε που έφτασαν για στη «γη του πυρός» οι πρώτοι ¶γγλοι βαρυποινίτες. Επίσης να πούμε ότι ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας είναι ένας απ’ αυτούς που δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν για σεβασμό στις πολιτιστικές παραδώσεις αυτοχθόνων.

Στο σπίτι του κρεμασμένου κύριε Kevin Rudd δεν μιλούν σχοινί!
-Γαβριάς-
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 03, 2009 2:13 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Εμένα αυτό το κείμενο μου ήρθε με μέηλ πριν δυό μέρες με την προτροπή να το διαδώσω. Σκέφτηκα να το δημοσιεύσω εδώ μέσα αλλά ήθελα πρώτα να το "ελέγξω". Έτσι διαπίστωσα ότι κάποιος το κατασκεύασε και μεταφερότανε αυτούσιο από φόρουμ σε φόρουμ. Και γι' αυτό δεν ασχολήθηκα άλλο μαζί του. Στο κάτω-κάτω θα ήταν απίστευτο να κάνει ένας διορισμένος καπιταλιστής τόσο μή "ορθές πολιτικές" δηλώσεις του τύπου "έχω βαρεθεί τα παράπονα της κάθε διαφορετικότητας, μειονότητας κλπ."
vngelis
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 03, 2009 11:45 am    Θέμα δημοσίευσης:

Αυτα τα λεγομενα ειναι πλαστα κατα πηγη μου απ'την Αυστραλια.
Προερχεται απο αυτο το σαιτ

http://www.hoax-slayer.com/howard-muslim-speech.shtml
themis
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 02, 2009 10:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: O AΥΣΤΡΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΣΑς ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΑΠΟ ΤΟ TROKTIKO KAI ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, Καθ ι=οι Αυστραλοι ρατσιστες ??????
H Αυστραλία ζήτησε από τους μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν τη χώρα;Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα.
Η κυβέρνηση της...

Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς.

Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών.

Τα λόγια του ήταν :

‘’Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.

Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε!

Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!‘’


Share on Facebook

Αναρτήθηκε από troktiko στις 2:30 μμΝεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group