Συγγραφέας Μήνυμα
Nefertiti
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 03, 2009 6:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ....

http://www.zougla.gr/news.php?id=37353

ΣΟΚ.....
Nefertiti
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 28, 2009 2:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ..........

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΛΟΙ ΤΗΣ Ε.Ε ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....

Οι μετανάστες που θα διασώζονται από θαλάσσιες περιπόλους χωρών της Ε.Ε. θα αποβιβάζονται στο πλησιέστερο ασφαλές λιμάνι όταν οι αποστολές Frontex αρχίσουν τις επιχειρήσεις τους αυτή την εβδομάδα, γράφουν σήμερα οι Sunday Times της Μάλτας.

Ύστερα από μήνες διαφωνιών που καθυστέρησαν τις επιχειρήσεις για φέτος, οι περιπολίες στο κέντρο της Μεσογείου πρόκειται να αρχίσουν όταν η Ιταλία και η Μάλτα επιλύσουν τις διαφορές σχετικά με τους κανόνες των δεσμεύσεων που θα αναλάβουν, γράφει η εφημερίδα, επικαλούμενη πηγές της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες που δεν κατονομάζει.

Η αποκαλούμενη αποστολή Nautilus IV επρόκειτο να αρχίσει τον περασμένο μήνα, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας διαφωνίας μεταξύ της Μάλτας και της Ιταλίας για το ποιος θα αναλάβει τις ευθύνη φιλοξενίας των μεταναστών που θα εντοπίζονται στην θάλασσα.

Τελικά, τα εμπόδια ξεπεράστηκαν μετά από έντονες διαπραγματεύσεις στο αρχηγείο της υπηρεσίας της Ε.Ε. στη Βαρσοβία, αναφέρει η εφημερίδα της Μάλτας, με την παρατήρηση ότι η επιχείρηση θα κοστίσει περί τα 13 εκατομμύρια δολάρια.

Στην αποστολή θα μετέχουν η Γερμανία, η Μάλτα, το Λουξεμβούργο, η Ιταλία και η Φινλανδία.

ΠΗΓΗ : TVXS.GR


ΩΡΑΙΑ.....ΑΦΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΙΤΕ Η ΜΑΛΤΑ , ΕΙΤΕ Η ΙΤΑΛΙΑ.....ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ...... Confused
ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΙΚΑ....ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ...ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΠΑΛΙ........
ΕΤΣΙ ΔΗΛΑΔΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ..ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ...ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ " ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΥΣ "............... ΝΤΡΟΠΗ..... Confused

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group