Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 11, 2012 7:39 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Παράθεση:
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν υποβάλει από κοινού δήλωση πόθεν έσχες με τη σύντροφο του Περιστέρα Μπαζιάνα, καθώς δεν έχουν παντρευτεί.


Παλιότερα είχε δηλώσει μέτοχος σε κατασκευαστική εταιρία με 10.000 ευρώ κεφάλαιο (το οποίο δεν δικαιολοίόταν από τα εισοδήματά του). Τί έγινε αποχωρησε από το "σχήμα" ?

Πολύ βολικό να συζείς και νάχει παιδί με αν´θμφευτη σύζυγο. Δεν χρειάζεται να παρουσιάσεις το δικό της "πόθεν έσχες" !

Αραγε, πόσες καταθέσεις και πόσες συμμετοχές σε εργολαβικές εταιρίες νάχει η Περιστέρα ?

Δεν θα μάθουμε ποτέ ! Laughing
ά μωρή κουφάλα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 11, 2012 1:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Σε απόλυτη ένδεια βρίσκεται ο Alexis. Πεινάει

Συνολικά εισοδήματα 82.571 ευρώ δήλωσε για το 2010 ο Αλέξης Τσίπρας, εκ των οποίων 81.071 προέρχονται από τη βουλευτική αποζημίωση.

Δηλαδή αν δεν ήταν η βολεφτική αποζημίωση θα του έμεναν 1500 φράγκα για να ζήσει!!!!

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνει κάτοχος ενός μόνο ακινήτου στην Αθήνα και συγκεκριμένα ενός διαμερίσματος 114 τ.μ. Οι συνολικές καταθέσεις του Αλέξη Τσίπρα ανέρχονται σε 11.360,49 ευρώ, ενώ δεν διαθέτει μετοχές και ομόλογα.

Σε 11.000 ανέρχονται οι καταθέσεις του Alexis!!! (πολλά μικροαστικά νοικοκυριά έχουν μέχρι και τα διπλάσια) Να κάνουμε έρανο!!!

Το μοναδικό όχημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι μία μηχανή 650 κυβικών (BMW), την οποία έχει από το 2007.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν υποβάλει από κοινού δήλωση πόθεν έσχες με τη σύντροφο του Περιστέρα Μπαζιάνα, καθώς δεν έχουν παντρευτεί.

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group