patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Δημοσιοκάφρος της «ελευθεροτυπίας» μηνύει το ΡΕΣΑΛΤΟ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 05, 2009 12:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Δημοσιοκάφρος της «ελευθεροτυπίας» μηνύει το ΡΕΣΑΛΤΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πιο κάτω άρθρο αναδημοσιεύεται από την ιστοσελίδα του περιοδικού «Ρεσάλτο» και φέρει την υπογραφή: ΘΑΛΕΙΑ. Αν δεν κάνουμε λάθος είναι αυτό το συγκεκριμένο άρθρο, που η δημοσιογράφος της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ» Γεωργία Δάμα θεώρησε συκοφαντικό, μήνησε το περιοδικό και απαιτεί απ’ τον Θύμιο Παπανικολάου αποζημίωση 1.000.000 ευρώ! και ενός έτους προσωπική του κράτηση!
Επιπλέον«Να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να παραλείψει στο μέλλον κάθε συκοφαντική τοποθέτηση (ή ό,τι, τέλος πάντων, θεωρεί η ίδια συκοφαντικό ή ακόμα και σχόλιο σε βάρος της!!!) ή σχόλιο σε βάρος μου…»

Οι «ακαθαρσίες» της «Ελευθεροτυπίας» και το σκάλισμά τους


Όποιος σκαλίζει τις ακαθαρσίες βρωμάνε. Στην παγίδα αυτή πέφτουν πάντα εκείνοι που προσπαθούν να κρύψουν τις «ακαθαρσίες» τους.
Αυτό έγινε και με τη δημοσιογράφο της «Ελευθεροτυπίας», Γεωργία Δάμα. Η δημοσιογράφος, δημοσίευσε συνέντευξη από μαχητή της Χαμάς, μέσα στο «Γενικό Νοσοκομείο της Γάζας, το οποίο δεν υπάρχει!!!

Το blog sibilla, που ασχολείται συστηματικά με τα γεγονότα στη Γάζα, με λεπτομερείς γνώσεις γύρω από τη Γάζα, αλλά και έγκυρες διασυνδέσεις με τους αγωνιστές της Χαμάς, κατάγγειλε το δημοσίευμα της Γεωργίας Δάμα, ως «δημοσιογραφική απάτη», ως δημοσίευμα μαϊμού, κατασκευασμένο με το προπαγανδιστικό υλικό των Ισραηλινών και της Μοσάντ.
Η κυρία της «Ελευθεροτυπίας» χαρακτηρίζει την καταγγελία του sibilla ως συκοφαντική και καταλήγει, χωρίς να απαντά σε τίποτα το συγκεκριμένο, σε απειλές!!!
Ο sibilla, επανέρχεται με καταλυτικά επιχειρήματα, που κυριολεκτικά απογυμνώνουν τη δημοσιογράφο της «Ε».
Παρακάτω παραθέτουμε όλα τα λιγκ των κειμένων για να διαβάσουν οι αναγνώστες και να κρίνουν μόνοι τους το ρόλο, το γνωστό σε εμάς, της «Ελευθεροτυπίας» και πολλών «εστιών» της: «Ιών» και «ελεύθερων σποπευτών».
Δεν είναι τυχαίο, ότι οι εφημερίδα αυτή έχει χαρακτηριστεί από πολλούς και «χαφιεδοτυπία»: Ως «άντρο» των μυστικών υπηρεσιών που παίζουν τα παιχνίδια της τρομοκρατίας και προωθούν τα αυτοκρατορικά ιδεολογήματα.
Εξάλλου, σήμερα είναι πασίγνωστο, πολλαπλά γραμμένο και επαληθευμένο, ότι η εξουσιαστική, δημοσιογραφική δομή στο εσωτερικό της εφημερίδας, οι διαβόητοι «Ιοί», είναι παράρτημα του Σόρος.
Η ίδια η κυρία Δάμα είναι γνωστή από τα κείμενά της στις θηριωδίες του ΝΑΤΟ κατά των Σέρβων. Εκεί διέκρινε μόνο τους «φασίστες» Σέρβους και ΟΧΙ τις Βόμβες που τους αφάνιζαν…

Το κείμενο της «Ελευθεροτυπίας»:
http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,dt=07.02.2009,id=83870748

Η Καταγγελία του sibilla:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/02/blog-post_10.html

Η απάντηση της Δάμα και η ανταπάντηση του sibilla:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/02/blog-post_12.html


Η Απάντηση του Θ. Παπανικολάου

Οι δικαστικές αγωγές δεν φιμώνουν το ΡΕΣΑΛΤΟ

Είναι γνωστά τα καθεστωτικά τεχνάσματα της φίμωσης του Λόγου: Οι διώξεις μέσω των δικαστικών αγωγών.

Αυτή η καθεστωτική φιλοσοφία που έχει γίνει «βιομηχανία» σήμερα και τείνει να πάρει καθολικό χαρακτήρα είναι από τις πλέον δόλιες και μακάβριες γκριμάτσες κατά της ελευθερίας του Λόγου και της κριτικής. Δεν αποσκοπεί σε καμία διαλεύκανση, έστω και αυτών των τυπικών αστικών αληθειών, παρά μόνο στην φίμωση και εξόντωση των αδυνάτων και ενοχλητικών φωνών.
Υποθέσεις που εφάπτονται της ελευθερίας του Λόγου και της κριτικής δεν μπορούν να κρίνονται από τους μηχανισμούς του κράτους. Αυτό αποτελεί το αλφάβητο της δημοκρατίας (ακόμα και της αστικής). Είναι, συνακόλουθα, σύμπτωμα εξουσιαστικού, καθεστωτικού εκτραχηλισμού να παρακάμπτει κάποιος ακόμα και το Ποινικό Δίκαιο και να σε διώκει, μέσω των δικαστικών αγωγών. Αυτή, πλέον είναι η πιο ακραία μορφή της φίμωσης του Λόγου.
Σε αυτή την ακραία, καθεστωτική μορφή της φίμωσης κατέφυγε δημοσιογράφος της «Ελευθεροτυπίας», μιας εφημερίδας που δήθεν κτυπά τη φιλοσοφία και τη λογική των αγωγών.


Η δημοσιογράφος είναι η Γεωργία Δάμα. Το μόνο μέσον άμυνας που βρήκε δεν ήταν ο λόγος, το επιχείρημα, η πολιτική καταγγελία και απόδειξη κ.λπ, αλλά το εδώλιο της δικαστικής δίωξης, μέσω του ύπουλου τεχνάσματος της αγωγής.
Φαίνεται ότι η κυρία αυτή, ανέλαβε να παίξει το ρόλο του «λαγού», μια και οι «Ιοί» ή η ίδια η «Ε», δεν θέλουν να εμφανίζονται εραστές των δικαστικών μέτρων…
Μας έκανε, λοιπόν, η κυρία αυτή αγωγή γιατί τη συκοφαντήσαμε, ισχυρίζεται, για συνέντευξή της που είχε πάρει από αγωνιστή της Χαμάς.

Το σχετικό λινκ είναι εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3141



Απαστράπτουν οι πολιτικοί λόγοι της δίωξης και η εμπαθής τύφλωση εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ. Και ο πλέον ανυποψίαστος θα αντιληφθεί ότι ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: να φιμωθεί το ΡΕΣΑΛΤΟ, πάση θυσία και να υλοποιηθεί το σύνθημα του indymedia: «Τσακίστε το ΡΕΣΑΛΤΟ».
Ματαιοπονούν!!!


Ας δείξουμε, με τη μορφή των συνοπτικών παρατηρήσεων, τους λόγους της πολιτικής δίωξης και εκδίκησης.

Πρώτη Παρατήρηση. Την καταγγελία για τη συνέντευξη «μαϊμού», τις ανακρίβειες που περιείχε και την πολιτική που εξυπηρετούσε, δεν την έκανε κανένας χρήστης του φόρουμ ΡΕΣΑΛΤΟ.
Τις καταγγελίες αυτές τις έκανε άλλος δικτυακός χώρος: Ο Σίβυλλα, ο οποίος δεν είναι αγνώστων στοιχείων.
Τις καταγγελίες τις αναπαρήγαγαν πολλοί ιστοχώροι…
Στο φόρουμ του ΡΕΣΑΛΤΟ δεν είχε γραφτεί απολύτως ΤΙΠΟΤΑ με την πρώτη καταγγελία.
Στο φόρουμ του ΡΕΣΑΛΤΟ αναρτήθηκε στο ΤΕΛΟΣ, με πιστή αναπαραγωγή όλων όσων είχαν δημοσιευτεί:
α). Συνέντευξη της Γεωργίας Δάμα στην «Ε»
β). Καταγγελία Σίβυλλα.
γ) Απάντηση της Δάμα στο Σίβυλλα.
δ). Ακόμα σκληρότερη ανταπάντηση του Σίβυλλα, η οποία έμεινε αναπάντητη.

Η κυρία Γεωργία Δάμα τα «καταπίνει» όλα αυτά και διώκει ΜΟΝΟ το ΡΕΣΑΛΤΟ!!!

Διώκει το ΡΕΣΑΛΤΟ, δίχως να έχει στείλει στο ΡΕΣΑΛΤΟ την παραμικρή διάψευση και το σπουδαιότερο, παρακάμπτοντας το ουσιώδες: Ότι ο χρήστης του ΡΕΣΑΛΤΟ απλώς προέβη στην αναπαραγωγή των όσων είχαν γραφτεί.
Η κυρία Δάμα δεν έχει απαντήσει ακόμα στις πολύ συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες καταγγελίες του Σίβυλλα.
Η «ευθιξία» της κυρίας θίχτηκε από την αναπαραγωγή και όχι από την πηγή των καταγγελιών!!!
Ο πολιτικός στόχος της δίωξης γίνεται ολοφάνερος


Παρατήρηση δεύτερη. Δεν αρκείται όμως σε αυτά η «ευαίσθητη» κυρία. Μπερδεύει και άλλα ζητήματα για να επιβεβαιώσει τον πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης του ΡΕΣΑΛΤΟ (το τυφλό μίσος αποκαλύπτει τα κίνητρα).

Θυμήθηκε, λοιπόν και τον Άγιο Παντελεήμονα. Μόνο που κανένας αρθρογράφος δεν ασχολήθηκε τότε με την κυρία. Η κριτική ήταν εναντίον της «Ε» και της δολερής παρουσίασης των γεγονότων του Αγ. Παντελεήμονα. Έρχεται, λοιπόν, αναδρομικά η Γεωργία Δάμα να υπερασπιστεί την «Ε». Σιώπησε η εφημερίδα που δέχτηκε τη σκληρή κριτική και ανέλαβε η δημοσιογράφος να μας στείλει στο εδώλιο για αυτά που γράφαμε για την «Ε» και τους «Ιούς»!!!
Τα γραφτά μας και τότε, όπως πάντα ήταν πολιτικά και τεκμηριωμένα με τις μαρτυρίες των κατοίκων του ΑΓ. Παντελεήμονα. Και ήταν αυτό ακριβώς που στηλιτεύσαμε: Ότι η «Ε» έπνιξε κυριολεκτικά την αλήθεια των γεγονότων…
Η Αναφορά της κ. Δάμα στον Άγιο Παντελεήμονα αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τον πολιτικό και αντιδημοκρατικό τρόπο της δίωξής μας…

Παρατήρηση τρίτη.
Γράφει στη συνέντευξη της στην «Ε», η κυρία Δάμα:
«Συναντηθήκαμε στο Γενικό Νοσοκομείο της παλαιστινιακής πόλης Ράφα…»
Μετά από την καταγγελία ότι δεν υπάρχει τέτοιο νοσοκομείο, στην αγωγή εναντίον μας, δεν αναφέρει το Νοσοκομείο. Αλλά με στυλό πάνω στην αγωγή και σφραγίδα παραποιεί την συνέντευξή της. Γράφει στην αγωγή: «Ευρωπαϊκό Νοσοκομείο Ράφας».!!!
Ομολογεί, η ίδια εδώ, την «γκάφα» της και επιβεβαιώνει τις καταγγελίες.
Χωρίς ακόμα να έχει δημόσια, από τις στήλες της εφημερίδας, διορθώσει τα γραφόμενά της στη συνέντευξη.
Ένα μικρό δείγμα μόνο που δείχνει τη δημοσιογραφική της αξιοπιστία και εντιμότητα…

Παρατήρηση Τέταρτη: Η κ. Δάμα στην αγωγή της εναντίον μας επιδίδεται και σε πολλές άλλες ταχυδακτυλουργίες και παραποιήσεις: Τα γνωστά τεχνάσματα της καθεστωτικής, εξουσιαστικής δημοσιογραφίας η οποία αδυνατώντας να απαντήσει σε οτιδήποτε και παρακάμπτοντας τα «συγκεκριμένα» (αυτά που ο Σίβυλλα καταγγέλλει με στοιχεία), καταφεύγει σε χοντροκομμένες αλλοιώσεις των γεγονότων, των ονομάτων και των πραγμάτων.
Αυτά, όμως έχουμε χρόνο μέχρι τον Οκτώβριο (τότε θα δικαστούμε) να τα αναπτύξουμε. Έχουμε πολλά ακόμα να αποκαλύψουμε. Άλλοι τρέμουν τις αποκαλύψεις και όχι εμείς…

Τελευταία παρατήρηση. Η κ. Δάμα ζητάει από εμένα 1.000.000 ευρώ και την προσωπική μου κράτηση ενός έτους!!!
Και προσέξτε και αυτό: «Να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να παραλείψει στο μέλλον κάθε συκοφαντική τοποθέτηση (και η κριτική ή η αποκάλυψη είναι συκοφαντία για την κυρία) ή σχόλιο σε βάρος μου…»

Ζητάει δηλαδή να μου απαγορευτεί και οποιοδήποτε σχόλιο!!! Αυτή είναι η φιλοσοφία της ολοκληρωτικής φίμωσης…
Και αποδεικνύει περίτρανα τον τρόμο της απέναντι σε οποιαδήποτε κριτική, ακόμα και σε μορφή σχολίων…

Αν όλα αυτά δεν στοιχειοθετούν μια λυσσαλέα και τυφλή πολιτική δίωξη εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ, τότε τι συνιστούν;

ΟΛΟΙ πρέπει να αντιδράσουν.
Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό, μας αφορά όλους.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΦΙΜΩΣΗΣ


Έχει τροποποιηθεί από τον/την Δ. Τούμπανης στις Παρ Μάρ 06, 2009 3:41 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μ.Σ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 05, 2009 5:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρίξτε μια ματιά στα blogs και βάλτε τον κένσορα στο [Επισήμανση Ιστολόγιου]. Θα εμφανιστεί μια κιτρινωπή φάσα με την φράση:

«Ειδοποιήστε το Bolgger για το απαράδεκτο περιοχώμενο σε αυτή τη σελίδα»

Ο πόλεμος κατά των μέσων ανεξάρτητης ενημέρωσης και έκφρασης γνώμης, έχει αρχίσει!

Θα μείνουν μόνο οι ιστοσελίδες των αδελφοποιημένων ...επαναστατών! Τα Indymedia, το Πολιτικό Καφενείο και κάποιες ακόμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Πιπίνου & Αλκιβιάδου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 05, 2009 9:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλω να ρωτήσω, εμάς τους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα που ήμασταν στην "αντι-συγκέντρωση", η κυρία γιατί μας στοχοποίησε με άρθρο της στην Ελευθεροτυπία της 20-01-2009 με τα εξής λόγια;

«πραγματοποιήθηκε χθες προκλητική αντισυγκέντρωση από κατοίκους, ακροδεξιές ομάδες και τη Χρυσή Αυγή, με στόχο την τρομοκράτηση των προσφύγων" και το "Κάποιοι κάτοικοι και αρκετοί ακροδεξιοί κρατούσαν ελληνικές σημαίες»


Γιατί με το που ανακοινώθηκε, μέρες πριν η συγκέντρωσή μας, κατευθείαν προγραμματίστηκε αντιστυγκέντρωση στο Ιντυμήντια η οποία βαφτίστηκε και επισημοποιήθηκε και ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ως "συγκέντρωση" και η δική μας έγινε ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ "παράνομη" και ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ;


ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ;;;

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΑΣ;


ΠΟΙΟΣ θα μας προστατέψει από την τρομοκρατία και την εκδικητικότητα του κοινού εγκλήματος που τώρα αποκτά ΛΟΓΟ και ΑΙΤΙΑ να μας τιμωρήσει επειδή είμαστε "ρατσιστές";;;


Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ που μας απαγγέλθηκε ήταν σαφής: "πραγματοποιήθηκε χθες προκλητική αντισυγκέντρωση από κατοίκους, ακροδεξιές ομάδες και τη Χρυσή Αυγή, με στόχο την τρομοκράτηση των προσφύγων"

Τσουβαλιαστήκαμε όλι μαζί και ταυτοποιηθήκαμε ομού ως ακροδεξιοί.

"Ανεμίσαμε ελληνικές σημαίες" λέει, και "ψάλαμε τον εθνικό ύμνο".

Αυτά τα δύο εγκλήματα, αρκετοί από εμάς δεν τα κάναμε. Μας ενδιέφερε μόνο να ακουστεί ο βίος αβίωτός μας. Ωστόσο, τσουβαλιαστήκαμε ως ακροδεξιοί.

ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ";;;

ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑ;;;
Επιστροφή στην κορυφή
themis
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 10:29 am    Θέμα δημοσίευσης: η δαμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΚΑ ΔΑΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ , ΑΝΑΛΗΘΗ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙOΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ .Η ΑΗΘΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗς "ΚΥΡΙΑΣ" , ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ Δ ΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΙΝΑ TΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΕ ΒΙΑΙΑ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ,ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.


ΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ , ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ
EIΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑ) ΔΑΜΑ, ΒΗΧΟΥ, ΤΟΝ ΚΙΟ ΔΙΟΝΕΛΛΗ, ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΚΕΨΗΣ , ΤΟ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑ ΣΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΖΗΤΩ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
απελάτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 3:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κίνηση «ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»!

Κααλόοοοο… Να πολιτογραφηθεί.

Αυτό είναι το σωστό όνομα για την «μη κυβερνητική»(?) Κίνηση «ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ».
Όταν πριν μια 8ετία, σφυγμομετρήσεις έδιναν ένα 85% των Ελλήνων κατά της εγκατάστασης μεταναστών στη χώρα (τώρα το ποσοστό θα είναι μεγαλύτερο), ο ελληνικός λαός, πρέπει να θεωρείται, σχεδόν στο σύνολο του, ρατσιστής(!) Άρα τι άλλο νόημα μπορεί να έχει το «ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ», αν όχι ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? Οι κύριοι αυτοί ονειρεύονται να απαλλάξουν εντελώς τη χώρα απ’ τους δυσκολοκυβέρνητους Έλληνες! Να απομείνουν εδώ μόνο οι «πολίτικαλ κορέκτ». Με πιστοποιητικό του …Ιντυμίντια!
Επιστροφή στην κορυφή
απελάτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 4:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόνο που ο Φασισμός, themis, είναι πάντα μαύρος κι άραχνος. Το ίδιο και η χούντα. Κόκκινο είναι μόνο το περιτύλιγμα για να τσιμπάνε οι αφελείς. Κάποτε το περιτύλιγμα είναι και γαλάζιο. Πράσινο, κίτρινο ή ό,τι άλλο βολεύει τη μαυρίλα, κατά περίσταση. Έτσι δεν είναι; Ή κάνω λάθος; Να το πούμε κι αυτό για να εξηγούμαστε και να μη παρεξηγούμαστε. Σημασία δεν έχει τι δηλώνει κανείς αλλά τι πράττει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 8:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:06840d9898="απελάτης"]Κίνηση «ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»!

Κααλόοοοο… Να πολιτογραφηθεί.

Αυτό είναι το σωστό όνομα για την «μη κυβερνητική»(?) Κίνηση «ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ».
Όταν πριν μια 8ετία, σφυγμομετρήσεις έδιναν ένα 85% των Ελλήνων κατά της εγκατάστασης μεταναστών στη χώρα (τώρα το ποσοστό θα είναι μεγαλύτερο), ο ελληνικός λαός, πρέπει να θεωρείται, σχεδόν στο σύνολο του, ρατσιστής(!) Άρα τι άλλο νόημα μπορεί να έχει το «ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ», αν όχι ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? Οι κύριοι αυτοί ονειρεύονται να απαλλάξουν εντελώς τη χώρα απ’ τους δυσκολοκυβέρνητους Έλληνες! Να απομείνουν εδώ μόνο οι «πολίτικαλ κορέκτ». Με πιστοποιητικό του …Ιντυμίντια!



Κι όμως φίλε, το καταφέρνουν σιγά σιγά.
Επιδοτούμενες ελληνικές ιδιωτικές εταιρίες-γραφεία ευρέσεως εργασίας στο εξωτερικό, καταφέρνουν όπως οι εκπρόσωποι τους διατείνονται να διώχνουν από την Ελλάδα κάθε μέρα περί τους τριακοσίους έως και πεντακόσιους Έλληνες εργαζόμενους, ως μετανάστες σε χώρες της ΕΕ .
Σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις πάνω από πεντακόσιες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, τα τελευταία τρία χρόνια, μετανάστευσαν στο εξωτερικό, οι περισσότεροι είναι από Μακεδονία και Θράκη.
Ένα θέμα για το οποίο δεν μπορείς να βρεις στοιχεία πουθενά… αλλά το ψιθυρίζουν στη βόρεια Ελλάδα.
Εάν αυτό δεν συμβαίνει… ας μας εξηγήσει κάποιος πως συντηρούνται αυτά τα γραφεία. Γιατί η επιδότηση από μόνη της δεν φτάνει ούτε για τα πάγια έξοδα τους.

Πηγή Παπαδάκης (καλημέρα Ελλάδα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας