patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Πολιτικό Καφενείο = Οι γλείφτες των βιομηχάνων, νεοταξιτών..
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 3:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πολιτικό Καφενείο = Οι γλείφτες των βιομηχάνων, νεοταξιτών.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολιτικό Καφενείο = Οι γλύφτες των βιομηχάνων και των νεοταξιτών μητροπολιτών:

Για την πολιτισμένη παρέμβαση πατριωτών:

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=167620#167620

"ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ

300 άτομα στην αίθουσα τι κάνανε; Τους βγάζανε φωτογραφίες αντί να τους στείλουν πακέτο στο ΚΑΤ; Ντροπή μας."


Ποιους όμως εννοούσε "μας" ο κύριος απο το Πολιτικό Καφενείο;

Ποιοι σύντροφοί τους διοαργανώνανε εκείνη την εκδήλωση;

Η διοργανώτρια οργάνωση ήτανε η Μη Κυβερνητική Οργάνωση για τα "δικαιώματα του ανθρώπου", του κυρίου Δημήτρη Χρσιστόπουλου.

Ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας, ο γ.γ. της ΓΣΕΕ(!), ο Αλιβιζάτος, ο γνωστός καθηγητής Αντώνης Λιάκος και άλλοι του σιναφιού.

Αυτοί είναι οι σύντροφοι των "αριστερών" του πολιτικού καφενείου και του indymedia... Οι βιομήχανοι! Μια ζωή γλύφτες τους!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 3:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΕΒ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΕΣΤΡΟΣ,.

ΣΕΡΛΟΚ.
Επιστροφή στην κορυφή
μανεστρο-μπολσεβήχοι!
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 5:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι ομιλητές στην εκδήλωση

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ Χάρης Κυριαζής, ο Συντονιστής του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών, Αχμέντ Μοαβία, ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Παξινός(ΝΔ), ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Δημήτρης Μπράτης(ΠΑΣΟΚ), ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος(ΠΑΣΟΚ), ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Κωστής Παπαϊωάννου(ΣΥΡΙΖΑ) και ο επίκουρος καθηγητής του Παντείου και πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Χριστόπουλος(ΣΥΡΙΖΑ). Την εκδήλωση συντόνιζε ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος του δ.σ. της Ένωσης, Νίκος Αλιβιζάτος.

Να σχολιάσουμε όμως τα πρόσωπα, για όποιους δεν γνωρίζουν το ποιόν τους.
Ας αρχίσουμε απ’ τον τραγόπαπα. Τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο. Για να μη πουμε περισσότερα και κουράσουμε, ας περιοριστούμε στην φωτογραφία του. Κόφτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα.

Επιστροφή στην κορυφή
μανεστρο-μπολσεβήχος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 5:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τον ο αντιπρόεδρο του ΣΕΒ Χάρη Κυριαζή, τι να πει κανείς… Τα λέει όλα η ιδιότητα του. Αυτός κι αν είναι φιλάνθρωπος, αντιφασίστας, αντιρατσιστής και πάνω απ’ όλα μαρξιστής και μπολσεβήχος!
Επιστροφή στην κορυφή
μανεστρο-μπολσεβήχος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 6:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο συντονιστής του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών, Αχμέντ Μοαβία πείρε ο ίδιος μέρος στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που κλήθηκε να εκλέξη πρόεδρο του κόμματος μεταξύ Βαγγέλη και Γιώργου. Ο κύριος συντονιστής (εκπροσωπεί σήμερα 38 εθνικές κοινότητες που ζουν στην Ελλάδα) ζήτησε απ’ τους λαθρομετανάστες να πάρουν μέρος στο συνέδριο και παρενέβη στην «προεκλογική» ατζέντα, απευθύνοντας τέσσερα ερωτήματα προς τους υποψηφίους, που αφορούν: 1. Τη νομιμοποίηση των μεταναστών και στο υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο. 2. Τον τρόπο που θα επιτευχθεί η κοινωνική τους ένταξη, στο ζήτημα της ιθαγένειας, της άσκησης των ατομικών και κοινωνικών τους δικαιωμάτων και της άσκησης του θρησκευτικού τους καθήκοντος. 3. Το θέμα της χορήγησης πολιτικών δικαιωμάτων στους μετανάστες. 4. Εδώ βρίσκεται το ψαχνό: πως θα αντιμετωπίσουν οι υποψήφιοι τον κίνδυνο να διακοπεί στο τέλος του χρόνου η χρηματοδότηση του Φόρουμ από το κοινοτικό πρόγραμμα EQUAL. Τι είναι αυτό το πρόγραμμα; Απλούστατα, πρόγραμμα χοντρής μάσας για λαμόγια τύπου Αχμέντ Μοαβία. Το ελληνικό Πρόγραμμα της EQUAL έχει συνολικό προûπολογισμό 141.251.103 € και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο με 105.9382.847 € (ποσοστό 75%). Και από την Ελλάδα με 35.312.776 € (ποσοστό 25%). Κατά τ’ άλλα έχουμε ελλείμματα που πρέπει να καλύψουμε εμείς, με μείωση μισθών, συντάξεων και φορο-αφαίμαξη!
Επιστροφή στην κορυφή
μανεστρο-μπολσεβήχος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 6:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτρης Μπράτης(ΠΑΣΟΚ) πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ). Όπως τον χαρακτηρίζει ένας δάσκαλος απ’ το Κιλκίς, ο Νατσιός Δημήτρης, είναι ένα απ’ αυτά τα σαλιγκάρια που ξεμυτίζουν από το καβούκι τους μετά από βροχή, κάτι σα «ανθρωποκάμπιες», απ’ τα γνωστά σαπρόφυτα του νεοταξικού θερμοκηπίου. Χωρίς να τον εξουσιοδοτήσει κανείς ο εν λόγω χασομέρης – συνδικαλιστής, δήλωσε τα εξής στην εφ. «ΝΕΑ»: «Συμφωνώ απόλυτα με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Δεν πρέπει να υπάρχουν στα σχολεία σύμβολα όπως οι σταυροί ή οι θρησκευτικές εικόνες που διαχωρίζουν τους μαθητές. Το σχολείο θα πρέπει να εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες σε όλους χωρίς κανένας μαθητής να αισθάνεται μειονεκτικά λόγω της καταγωγής, της φυλής ή του θρησκεύματός του». Και συνεχίζει ο συνδικαλιστής, (τι βρισιά κι αυτή), που έχει σίγουρα καμμιά εικοσαριά χρόνια να πατήσει το ποδάρι του σε σχολική τάξη «ότι και ο τρόπος διδασκαλίας των Θρησκευτικών στη σημερινή πολυπολιτισμική κοινωνία πρέπει να συζητηθεί σε βάθος από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση στο πλαίσιο της ισότητας των πολιτών όπως ορίζει το Σύνταγμά μας» (Με τέτοια διαπιστευτήρια -σχολιάζει ο Δημήτρης Νάτσιος- είναι σίγουρο ότι θα ανέλθει σε υψηλότερα αξιώματα. Ο Λένιν μιλούσε για «χρήσιμους ηλίθιους» του συστήματος). Διάβασα τις δηλώσεις του προέδρου της ΔΟΕ. «Κάπνισαν τα μάτια μου». Την ίδια στιγμή συνέταξα επιστολή παραίτησης από μέλος της ΔΟΕ, την οποία απέστειλα στον τοπικό σύλλογο δασκάλων Κιλκίς.
Επιστροφή στην κορυφή
μανεστρο-μπολσεβήχος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 7:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήδηξα τον Δημήτρη Παξινό(ΝΔ), πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Νομίζω δεν θα παραπονεθεί γι’ αυτό. Η εκλογή του για τρίτη τριετία στην προεδρία του ΔΣΑ δεν εκφράζει τίποτε άλλο απ’ γενική κοινωνική παρακμή και ιδιαίτερα την διαφθορά και την ολοκληρωτική σήψη της αστικής δικαιοσύνης στην Ελλάδα. Το Σύνταγμα και οι νόμοι τσαλαπατιούνται βάναυσα, ειδικά την τελευταία εικοσαετία, και ο Παξινός αγρόν αγοράζει. Δεν μπορούμε εδώ ν’ αναφερθούμε συγκεκριμένα γιατί θα ξεφύγουμε απ’ το θέμα και θα πάει πολύ μακρά η βαλίτσα. Είναι απολύτως προσαρμοσμένος στο πνεύμα της νέας εποχής και σαν νεοεποχίτης έχει καλά βολευτεί στον δικαστικό βόθρο. Δεν είναι λοιπόν παράξενο που βρέθηκε με όλους τους άλλους γυμνοσάλιαγκες στο προεδρείο της εκδήλωσης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 7:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:05063f4bac="Anonymous"]ΣΕΒ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΕΣΤΡΟΣ,.

ΣΕΡΛΟΚ.


Της αδελφής σου το πράγμα ηλίθιε επιτέλους. Αντε να κάνεις παρέα με τους φασίστες που σας είδαμε στο βίντεο. Ξευτιλισμένα ανθρωπάρια. Δεν ξεμυτάτε σε συγκέντρωση της Επαναστατικής Αριστεράς; Θα φύγετε με λιγότερα πόδια κοπρίτες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 7:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΕΡΦΗ.ΣΕΒ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΚΑΙ 'ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ'ΟΛΑ ΤΑ Κ.... ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ. ΧΟΛΜΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 7:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:cba5b66ead="Anonymous"][quote:cba5b66ead="Anonymous"]ΣΕΒ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΕΣΤΡΟΣ,.

ΣΕΡΛΟΚ.


Της αδελφής σου το πράγμα ηλίθιε επιτέλους. Αντε να κάνεις παρέα με τους φασίστες που σας είδαμε στο βίντεο. Ξευτιλισμένα ανθρωπάρια. Δεν ξεμυτάτε σε συγκέντρωση της Επαναστατικής Αριστεράς; Θα φύγετε με λιγότερα πόδια κοπρίτες.


Θα νοικιάσετε μπράβους των βιομηχάνων;

Άλλωστε είστε τόσο αλληλέγγυοι μεταξύ σας που η ταύτισή σας φτάνει να αναφέρεστε σε αυτούς με πρώτο πληθυντικό! "Εμείς","μας"! Ναι! Εσείς! Είστε ένα και το αυτό με τους βιομηχάνους!
Επιστροφή στην κορυφή
κύριος Αϊζενχάουερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 7:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:8bd49619e5="Anonymous"][quote:8bd49619e5="Anonymous"]ΣΕΒ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΕΣΤΡΟΣ,.

ΣΕΡΛΟΚ.


Της αδελφής σου το πράγμα ηλίθιε επιτέλους. Αντε να κάνεις παρέα με τους φασίστες που σας είδαμε στο βίντεο. Ξευτιλισμένα ανθρωπάρια. Δεν ξεμυτάτε σε συγκέντρωση της Επαναστατικής Αριστεράς; Θα φύγετε με λιγότερα πόδια κοπρίτες.





ΖΗΤΩ Ο "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ"!!!

ΖΗΤΩ Η ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΧΙΡΟΣΙΜΑ!!!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΝΑΠΑΛΜ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΟΥ!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΤΗΜΟΚΡΑΣΥ ΚΑΙ ΤΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ"!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 8:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολιτικό Καφενείο = Οι γλύφτες των βιομηχάνων και των νεοταξ

To oρθόν είναι :

Πολιτικό Καφενείο = Οι γλείφτες των βιομηχάνων και των νεοταξ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 8:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:3804c6175f="μανεστρο-μπολσεβήχος"]Πήδηξα τον Δημήτρη Παξινό(ΝΔ), πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. .



ΚΑΛΑ ΤΟΥΚΑΝΕΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 9:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:d9e672ca6e="Anonymous"][quote:d9e672ca6e="μανεστρο-μπολσεβήχος"]Πήδηξα τον Δημήτρη Παξινό(ΝΔ), πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. .



ΚΑΛΑ ΤΟΥΚΑΝΕΣ.

Το ετήσιο ποσό του φόρου εισοδήματος ΜΟΝΟ των δικηγόρων Αθηνών που φοροκλέπτουν, με προσωπική μέτρια εκτίμηση, υπερβαίνει τα 60.000.000 ευρώ !

Στο κτίριο όπου έχει το γραφείο του ο Παξινός (εκεί στεγάζεται και το τεχνικό γραφείο της οικ. Αλαβάνου), βρίθει δικηγορικών γραφειων.
Μια μέρα έκανε έφοδο το ΣΔΟΕ/ Τότε, ο θυρωρός (δασκαλεμένος από τους δικηγόρους) χάλασε το ανσασέρ και έμειναν επί 30 λεπτά κλεισμένοι μέσα.
Στο χρονικό αυτό διάστημα τους ειδοποίησε όλους και έκλεισαν τα γραφεία.

Φυσικά, το ΣΔΟΕ έφυγε άπρακτο. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
μανεστρο-μπολσεβήχος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 9:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, τον εργατοπατέρα Γιάννη Παναγόπουλο(ΠΑΣΟΚ), τι να πεις… Γνωστός και μη εξαιρετέος! Ας πάμε λοιπόν παρακάτω, στον πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Κωστή Παπαϊωάννου(ΣΥΡΙΖΑ) και επίκουρο καθηγητή του Παντείου.

Ο Κωστής μας βρίσκει «Τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ανηφορικό δρόμο» και προσπαθεί ν’ ανοίξει γι’ αυτά πλατιές λεωφόρους, σε συνεργασία με το «Βρετανικό Συμβούλιο Ελλάδας», διότι ως γνωστό οι κύριοι Μπλερ και Μπράουν ξέρουν πολύ καλά να υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα! Το κάνουν στην Β. Ιρλανδία, στην Κύπρο, στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, στη Σομαλία και σε αρκετά ακόμα σημεία του κόσμου! Ο κύριος καθηγητής δραστηριοποιείται και μέσω της «Μη» Κυβερνητικής Οργάνωσης «ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων». Οι πόροι της, όπως μας λέει η ίδια «προέρχονται από συνδρομές μελών και συνδρομητών, ιδιωτικές δωρεές και χορηγίες, κρατικές επιχορηγήσεις, χρηματοδοτήσεις της Eυρωπαϊκής Ένωσης. Το μαμ-μαμ δεν λείπει ποτέ απ’ τις «ανθρωπιστικές» δραστηριότητες, κάθε ευαίσθητης ψυχής.

Η Οργάνωση ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1992 και λειτουργεί στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, τη Λάρισα, την Καρδίτσα και στα ...Τίρανα. Όποτε, όταν το νήμα ξεκινάει από Αθήνα και Γιωργάκη και καταλήγει στα Τίρανα και Μπερίσα, καταλαβαίνεται λοιπόν ποιο παιχνίδι παίζεται. Και για να μη το παρατραβάμε, ας προσθέσουμε μόνο ότι και ο Κωστής μας, ενυπογράφως, υποστηρίζει ότι στο λιμάνι της φλεγόμενης Σμύρνης, πράγματι υπήρξε «συνωστισμός»!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας