patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ!!.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μ.Σ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 14, 2009 12:52 am    Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ!!. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο «αντιρατσιστής» υπουργός της Ν.Δ. Προκόπης Παυλόπουλος, μέλος κι αυτός της μεγάλης «αντιρατσιστικής» οικογένειας που περιλαμβάνει βέβαια το περιβόητο Ιντυμίντια και το Πολιτικό Καφενείο του Π. Βήχου, δεν κρύβει τα βαθύτατα αντιρατσιστικά και ανθρωπιστικά του αισθήματα, κάτι που διαπιστώνεται και απ’ τις παρακάτω δηλώσεις του:

ΜΗΝΥΜΑ (αποσπάσματα)
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ,
ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

«Η διαχείριση του μεταναστευτικού φαινομένου, πάντοτε με πλήρη σεβασμό προς την αξία του ανθρώπου και με γνώμονα την προστασία των Δικαιωμάτων του, αποτελεί - και πρέπει ν’ αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα κάθε δημοκρατικού Κράτους Δικαίου. Η μετανάστευση είναι, αναμφισβήτητα, ένα φαινόμενο, το οποίο έχει αποκτήσει στις μέρες μας ευρείες διαστάσεις, ιδίως λόγω του γεγονότος ότι η παγκοσμιοποίηση, οι πόλεμοι αλλά και οι συνθήκες ανασφάλειας και φτώχειας που επικρατούν σε πολλά κράτη, άλλοτε απλώς διευκολύνουν και άλλοτε καθιστούν αναγκαία τη μετακίνηση των πληθυσμών.»
«Παράλληλα, στο πλαίσιο της ουσιαστικής ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής, δίνουμε έμφαση στην προώθηση της κοινωνικής ένταξης των μεταναστών, με σύγχρονες πολιτικές, όπως η σύσταση και λειτουργία της Εθνικής Επιτροπής για την Κοινωνική Ένταξη των Μεταναστών, η εφαρμογή του καθεστώτος των επί μακρόν διαμενόντων, καθώς και η εκπόνηση του πρώτου Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης για την ομαλή προσαρμογή και κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα στην Ελληνική Επικράτεια.»
"Σε ό,τι αφορά την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης ως μορφής προσβολής της αξίας του Ανθρώπου, έχουν γίνει επίσης πολλά και σημαντικά βήματα: Ιδρύσαμε δύο νέα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών, στον Κυπρίνο του ν. Έβρου και στο Βαθύ της Σάμου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ¾πατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε., δρομολογούμε την ίδρυση νέου Κέντρου στην Κρήτη και προχωρούμε στην αναβάθμισης των ήδη υπαρχόντων Κέντρων, ώστε να καταστούν και αυτά Πρότυπα, σε αρμονική συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση."
«Συνεχίζουμε τις προσπάθειές έχοντας ως αξίωμα τη θεμελιώδη παραδοχή ότι ο μετανάστης δεν συνιστά πρόβλημα ούτε κίνδυνο για καμία υγιά κοινωνία. Αντίθετα, η μετανάστευση είναι παράγοντας ανάπτυξης και προόδου, στο μέτρο που επιτρέπει, μεταξύ άλλων, στα κράτη υποδοχής ν’ αναδεικνύουν τους ανθρώπους που ζουν μέσα στα σύνορά τους, χωρίς αποκλεισμό και χωρίς διάκριση, αντλώντας, παράλληλα, και οι ίδιοι τα οφέλη της πολυπολιτισμικότητας, της διαφορετικότητας και της δημιουργικής ώσμωσης και ανανέωσης που ενώνουν τους Λαούς».


Παρακάτω (Για να μην ξεχνιόμαστε) ο γνωστός σε όλους μας Καρλ Μαρξ, σε αντίθεση με τον υπουργό της ελληνικής Δεξιάς, το Ιντυμίντια και το Πολιτικό Καφενείο εκφράζει διαμετρικά διαφορετικές θέσεις, πράγμα που δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι ο ιδρυτής του επιστημονικού σοσιαλισμού δεν ήταν ανθρωπιστής αλλά ένας παλιορατσιστής!
Συμφωνείτε επ’ αυτού κύριοι του Ιντυμίντια και του Πολιτικού Καφενείου;


Καρλ Μαρξ

ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Εδώ και λίγο καιρό, οι ραφτεργάτες του Λονδίνου ίδρυσαν μια γενική ομοσπονδία για να υποστηρίξουν τα αιτήματά τους εναντίον των εργοδοτών, που στην πλειοψηφία τους είναι μεγαλοκαπιταλιστές. Το ζητούμενο δεν είναι μόνο ν’ ανέβουν οι μισθοί στα επίπεδα των διαρκώς αυξανόμενων τιμών των μέσων επιβίωσης αλλά να μπει ένα τέλος στην υπερβολικά σκληρή μεταχείριση των εργατών σ’ αυτόν τον κλάδο της βιομηχανίας. Οι εργοδότες κοίταξαν πως θα ματαιώσουν αυτό το σχέδιο, φέρνοντας εργάτες από το Βέλγιο, τη Γαλλία και την Ελβετία. Πάνω σ’ αυτό το θέμα, το Κεντρικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Εργατών δημοσίευσε στις βελγικές, γαλλικές και ελβετικές εφημερίδες μια προειδοποίηση, η οποία είχε πλήρη επιτυχία. Η μανούβρα των εργοδοτών του Λονδίνου απέτυχε. Αναγκάστηκαν να συνθηκολογήσουν και ν’ ανταποκριθούν στα δίκαια αιτήματα των εργατών.
Έχοντας ηττηθεί στην Αγγλία, οι εργοδότες προσπαθούν τώρα να πάρουν αντίμετρα, ξεκινώντας από την Σκωτία. Σαν αποτέλεσμα των όσων συνέβησαν στο Λονδίνο, αναγκάστηκαν αρχικά και στο Εδιμβούργο να συμφωνήσουν σε μια αύξηση μισθών 15%. Την ίδια στιγμή όμως έστειλαν μυστικά στην Γερμανία ανθρώπους για να στρατολογήσουν εργάτες, ειδικά από τις περιοχές του Ανόβερου και του Μεκλεμβούργου, και να τους φέρουν στο Εδιμβούργο. Η πρώτη ομάδα έχει ήδη μεταφερθεί. Ο σκοπός αυτής της εισαγωγής εργατών είναι ο ίδιος με την εισαγωγή Ινδών κούληδων στην Τζαμάικα, δηλαδή η διαιώνιση της μισθωτής σκλαβιάς. Αν οι εργοδότες του Εδιμβούργου πετύχουν, μέσω της εισαγωγής Γερμανών εργατών, να εξουδετερώσουν τις παραχωρήσεις που ήδη έχουν κάνει, αυτό θα έχει αναπόφευκτα τον αντίκτυπό του και στην Αγγλία. Κι αυτοί που θα υποφέρουν περισσότερο θα είναι οι ίδιοι οι Γερμανοί εργάτες, που στην Μεγάλη Βρετανία είναι περισσότεροι από τους εργάτες των άλλων εθνών της Ηπειρωτικής Ευρώπης. Αυτοί οι ίδιοι οι νεο-εισαγόμενοι εργάτες, όντας τελείως αβοήθητοι σε μια ξένη χώρα, θα βυθιστούν σύντομα στο επίπεδο του παρία.
Είναι ζήτημα τιμής για τους Γερμανούς εργάτες να αποδείξουν στους εργάτες των υπόλοιπων χωρών ότι και αυτοί, όπως οι αδελφοί τους στην Γαλλία, στο Βέλγιο και στην Ελβετία, γνωρίζουν πως να υπερασπιστούν τα κοινά συμφέροντα της τάξης τους και δεν θα γίνουν μισθοφόροι του κεφαλαίου στον αγώνα του ενάντια στην εργατική τάξη..

Για λογαριασμό του Κεντρικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Εργατών

Καρλ Μαρξ,
Λονδίνο, 4 Μαΐου 1866
Επιστροφή στην κορυφή
απελάτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 14, 2009 9:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο υπουργός Εσωτερικών της Δεξιάς, Προκόπης Παυλόπουλος μας λέει ότι η κυβέρνηση Καραμανλή έχει

«ως αξίωμα τη θεμελιώδη παραδοχή ότι ο μετανάστης δεν συνιστά πρόβλημα ούτε κίνδυνο για καμία υγειά κοινωνία. Αντίθετα, η μετανάστευση είναι παράγοντας ανάπτυξης και προόδου, στο μέτρο που επιτρέπει, μεταξύ άλλων, στα κράτη υποδοχής ν’ αναδεικνύουν τους ανθρώπους που ζουν μέσα στα σύνορά τους, χωρίς αποκλεισμό και χωρίς διάκριση, αντλώντας, παράλληλα, και οι ίδιοι τα οφέλη της πολυπολιτισμικότητας, της διαφορετικότητας και της δημιουργικής ώσμωσης και ανανέωσης που ενώνουν τους Λαούς».

Για τον Μαρξ, αντίθετα, η εισαγωγή εργατών (κούληδων = δούλων) δεν έχει σκοπό την «ανάπτυξη» και την «πρόοδο» όπως ισχυρίζεται ο πολιτικός απατεώνας Παυλόπουλος, αλλά τη «διαιώνιση της μισθωτής σκλαβιάς»:

«Ο σκοπός αυτής της εισαγωγής εργατών είναι η διαιώνιση της μισθωτής σκλαβιάς»

Ποια απ’ τις δύο γνώμες ασπάζονται οι αυτοαναγορευμένοι «αντιρατσιστές»; Απορρίπτουν τον Μαρξ, υπερθεματίζουν τα αξιώματα Παυλόπουλου. Γι’ αυτό και δεν είναι περίεργο ότι χρηματοδοτούνται απ’ την εξουσία (105.9382.847 ευρώ το χρόνο, απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ελληνικό κράτος).
Στην καθημερινή τους ζωή η ανταμοιβή για τη στάση τους είναι η ευχέρεια να διαγκωνίζονται, πεσμένοι στα τέσσερα, κάτω απ’ το πλούσιο τραπέζι των καπιταλιστών, ποιος θα πρωταρπάξει κάποια απ’ τα ψίχουλα που πέφτουν.
Κατά τα άλλα έχουν το θράσος και την χυδαιότητα να το παίζουν και «αριστεροί», εχθροί της εξουσίας! Χωρίς βέβαια να πείθουν κανένα. Ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό.
Επιστροφή στην κορυφή
lupo
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 14, 2009 6:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περα απο τον ορο''δουλος''ειπαρχει καικαποιος αλλος ορος για τους ''μετεναστες''πεμπτοφαλαγγιτες.συντομα εχουμε να δουμε πολλα......
Επιστροφή στην κορυφή
γνωρίζων εκ των "έσ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 15, 2009 12:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει να ντρέπεστε που κοροϊδεύετε τον αντιρατσισμό και τον ανθρωπισμό των υπουργών. Δεν έχετε ακούσει κάτι μισθούς που υπάρχουν για τους ανθρώπους τους υψηλά ιστάμενους που όσο πιο κοντά στον υπουργό είναι τόσο πιό "ανθρώπινοι" μισθοί είναι; Δεν έχετε ακούσει για τα "γκόλντεν μπόις"; Μισθοί βαρβάτοι όχι αστεία. Αυτό τί σημαίνει; Ότι οι υπουργοί είναι πηγή ανθρωπισμού.


Τώρα, όσον αφορά για ολόκληρη την Ασία και την Αφρική, έ, πρέπει να βάλει κι ο ρατσιστικός λαουτζίκος ένα χεράκι. Δεν μπορούν μόνο οι υπουργοί και τα ΔΑΠάκια τους να δίνουν το καλό παράδειγμα.


Ο ρατσιστικός λαουτζίκος να διαιρεί δια χίλια το ξεροκόμματό του και οι γαλάζιοι και πράσινοι κοπρήτες των υπουργείων να κάνουν πράξη τον "αλτρουϊσμό" του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ τους...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας