patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

O AΥΣΤΡΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
themis
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 02, 2009 10:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: O AΥΣΤΡΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΑς ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΑΠΟ ΤΟ TROKTIKO KAI ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, Καθ ι=οι Αυστραλοι ρατσιστες ??????
H Αυστραλία ζήτησε από τους μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν τη χώρα;



Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα.
Η κυβέρνηση της...

Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς.

Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών.

Τα λόγια του ήταν :

‘’Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.

Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε!

Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!‘’


Share on Facebook

Αναρτήθηκε από troktiko στις 2:30 μμ



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 03, 2009 11:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτα τα λεγομενα ειναι πλαστα κατα πηγη μου απ'την Αυστραλια.
Προερχεται απο αυτο το σαιτ

http://www.hoax-slayer.com/howard-muslim-speech.shtml
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
-Γαβριάς-
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 03, 2009 2:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα αυτό το κείμενο μου ήρθε με μέηλ πριν δυό μέρες με την προτροπή να το διαδώσω. Σκέφτηκα να το δημοσιεύσω εδώ μέσα αλλά ήθελα πρώτα να το "ελέγξω". Έτσι διαπίστωσα ότι κάποιος το κατασκεύασε και μεταφερότανε αυτούσιο από φόρουμ σε φόρουμ. Και γι' αυτό δεν ασχολήθηκα άλλο μαζί του. Στο κάτω-κάτω θα ήταν απίστευτο να κάνει ένας διορισμένος καπιταλιστής τόσο μή "ορθές πολιτικές" δηλώσεις του τύπου "έχω βαρεθεί τα παράπονα της κάθε διαφορετικότητας, μειονότητας κλπ."
Επιστροφή στην κορυφή
απελάτης



Συμμετέχουν: 17 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 527

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 03, 2009 4:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ καταλαβαίνω με τι πνεύμα ανέβασε αυτό το κείμενο ο φίλος ο Θέμης -και όσον αφορά το πνεύμα και τις προθέσεις τού Θέμη είμαι απολύτως σύμφωνος. Φαινομενικά ο αυστραλός πρωθυπουργός εμφανίζεται να υπερασπίζεται τις παραδόσεις των Αυστραλών απέναντι σε εντελώς άλλες καθυστερημένες πολιτιστικές παραδόσεις. Παίρνει λοιπόν ο Θέμης αυτό το άρθρο για να στηρίξει το δίκαιο του ελληνικού λαού όταν υπερασπίζεται τις δικές του πολιτιστικές παραδόσεις ενάντια στην απόπειρα εξαφάνισης κάθε πολιτισμού στη δική μας χώρα, που κάποιοι τη θέλουν πολυπολιτισμική Βαβυλωνία.

Πέρα απ’ αυτά, καλό είναι να επισημάνουμε κάποια πράγματα σε σχέση με την Αυστραλία. Εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε καμιά σχέση με τον αυστραλιανό λαό στο όνομα του οποίου μιλάει ο Πρωθυπουργός Kevin Rudd. Αυτός ο λαός δεν είναι έθνος αλλά ένα αμάλγαμα πολλών εθνοτήτων που σύνθεσε η αγγλική αποικιοκρατία πάνω σε κλεμμένη γη, μεταφέροντας εκεί (για να τους ξεφορτωθεί) Άγγλους εγκληματίες, βαρυποινίτες. Χρησιμοποίησε αδίσταχτους εγκληματίες για να εξαπολύσει απηνείς διωγμούς κατά των αυτοχθόνων ινδιάνων. Ελάχιστοι απ’ αυτούς γλύτωσαν απ’ την σκληρότητα των φονιάδων του αγγλικού στέμματος.

Μετά απ’ την κλεμμένη γη, ήλθε η σειρά των κλεμμένων παιδιών και των κλεμμένων μισθών. Αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία και αν επιμείνουμε φεύγουμε απ’ το θέμα που άνοιξε ο φίλος ο Θέμης.

Ας περιοριστούμε να πούμε ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε κοινά με τους λιγοστούς Αυστραλούς αυτόχθονες , τους επιζήσαντες απ’ την αποικιοκρατική γενοκτονία, και όχι με τον λαό που δημιούργησε στην αυστραλιανή Ήπειρο η αγγλική αποικιοκρατία, μετά την 26 Ιανουαρίου 1788, τότε που έφτασαν για στη «γη του πυρός» οι πρώτοι Άγγλοι βαρυποινίτες. Επίσης να πούμε ότι ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας είναι ένας απ’ αυτούς που δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν για σεβασμό στις πολιτιστικές παραδώσεις αυτοχθόνων.

Στο σπίτι του κρεμασμένου κύριε Kevin Rudd δεν μιλούν σχοινί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 03, 2009 5:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:6910b89ef7="απελάτης"] Αυτός ο λαός δεν είναι έθνος αλλά ένα αμάλγαμα πολλών εθνοτήτων που σύνθεσε η αγγλική αποικιοκρατία πάνω σε κλεμμένη γη, μεταφέροντας εκεί (για να τους ξεφορτωθεί) Άγγλους εγκληματίες, βαρυποινίτες. Χρησιμοποίησε αδίσταχτους εγκληματίες για να εξαπολύσει απηνείς διωγμούς κατά των αυτοχθόνων ινδιάνων. Ελάχιστοι απ’ αυτούς γλύτωσαν απ’ την σκληρότητα των φονιάδων του αγγλικού στέμματος.

Μετά απ’ την κλεμμένη γη, ήλθε η σειρά των κλεμμένων παιδιών και των κλεμμένων μισθών. Αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία και αν επιμείνουμε φεύγουμε απ’ το θέμα που άνοιξε ο φίλος ο Θέμης.

Ας περιοριστούμε να πούμε ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε κοινά με τους λιγοστούς Αυστραλούς αυτόχθονες , τους επιζήσαντες απ’ την αποικιοκρατική γενοκτονία, και όχι με τον λαό που δημιούργησε στην αυστραλιανή Ήπειρο η αγγλική αποικιοκρατία, μετά την 26 Ιανουαρίου 1788, τότε που έφτασαν για στη «γη του πυρός» οι πρώτοι Άγγλοι βαρυποινίτες. Επίσης να πούμε ότι ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας είναι ένας απ’ αυτούς που δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν για σεβασμό στις πολιτιστικές παραδώσεις αυτοχθόνων.

Στο σπίτι του κρεμασμένου κύριε Kevin Rudd δεν μιλούν σχοινί!



Συμφωνώ 110% με τα παραπάνω, γιατί συν τοις άλλοις όλα αυτά με γυρίσανε πίσω σε μια μνήμη που έχω απ' όταν ήμουν 6-7 χρονών και ο μεγαλύτερος αδερφός μου, ενυπωσιασμένος από την νεοαποκτηθείσα γνώση του, με ρώτησε "τό ήξερες ότι η Αυστραλία δημιουργήθηκε από εξόριστους άγγλους φυλακισμένους;", μεταδίδωντας αυτήν την πληροφορία έκτοτε και σε μένα.

Μπορεί λοιπόν να το έμαθα με αυτόν τον τρόπο από τότε, ταυτόχρονα όμως είχα να ακούσω γι' αυτό το έγκλημα, πάλι, από τότε. Και ήταν πράγματι συγκινητικό. Διότι το ότι ακριβώς ποτέ δεν έτυχε να ξανακούσω για το έγκλημα αποδεικνύει πως μπορεί να συντελεστεί το μεγαλύτερο μακελειό και γενοκτονία και να πάνε τα θύματα σαν το σκυλί στ' αμπέλι. Γιατί δεν έτυχε να έχουν το κατάλληλο λόμπι στο Αμέρικα για να μετατρέψει το "ολοκαύτωμα" σε άλλοθι για θηριωδίες..

Τότε ήταν τα αγγλικά κατακάθια που αφάνισαν τους ιθαγενείς, τώρα είναι οι διψασμένοι για καπιταλισμό ΚΑΦΡΟΙ και ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ που κουβάλησαν οι "αντιρατσιστές" και οι οποίοι νομίζουν ότι θα πλουτίσουν αφανίζοντας, απειλώντας, σκοτώνοντας και βιάζοντας, με σωματεμπορεία και ναρκωτεμποριλίκι.

Το ΚΑΦΡΟΙ φυσικά δεν το χρησιμοποίησα τυχαία. Δεν λογίζεται άνθρωπος ένα ανεπανόρθωτα εκφυλισμένο σκουλήκι που πουλάει και τα παιδιά του γιατί είναι νταλκαδιασμένο για καπιταλισμό. Γιατί και στην Ασία πουλάνε τα παιδιά τους, "της γης οι κολασμένοι", αλλά το κάνουν επειδή πεινάνε. 'Οχι για έγχρωμο βίντεο και MTV αγορασμένα με πιστωτική από τον Συνασπισμό...

Άλλο η ανάγκη της φτώχειας και άλλο ο νταλκάς για κόκα κόλα...
Επιστροφή στην κορυφή
απελάτης



Συμμετέχουν: 17 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 527

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 04, 2009 7:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«H Αυστραλία ζήτησε από τους μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν τη χώρα;»

-- Όχι η Αυστραλία δεν ζήτησε από τους μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Όλα όσα είπε ο πρωθυπουργός Kevin Rudd είναι φτηνιάρικη δημαγωγία για ν’ αποκοιμίσει την κοινή γνώμη.

Μια κυβέρνηση που θέλει να διώξει τους νεοφερμένους μουσουλμάνους έποικους δεν θα είχε επιτρέψει να διασχίσουν ολόκληρο ωκεανό και να αφιχθούν ελεύθερα στην Αυστραλία. Ούτε θα τους μιλούσε μ’ αυτόν τον τρόπο: «Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.»

Ούτε θα τους έλεγε:
«Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι.»

Οι μουσουλμάνοι δεν πήγαν στην Αυστραλία για να φύγουν, αλλά για να μείνουν.
Αν ήθελε η κυβέρνηση να τους στείλει από κει που ήλθαν θα ξεκινούσε διαδικασίες άμεσου και αναγκαστικού επαναπατρισμού –κι αυτό δεν φαίνεται από πουθενά ότι είναι στις προθέσεις της. Οι μουσουλμάνοι δεν βρέθηκαν από ατύχημα στην Αυστραλία, ούτε σηκώθηκαν στις πόλεις μιναρέδες χωρίς την συναίνεση και την συνδρομή του κράτους. Όλα έγιναν επειδή η Αγγλοσαξονική ολιγαρχία θέλει να προσθέσει κοντά στα φυλετικά γκέτο και θρησκευτικά γκέτο και δίπλα στους χορτάτους παλιούς εποίκους καινούργιους και πεινασμένους. Να πλήξει ακόμα περισσότερο την κοινωνική συνοχή. Μπορεί η ταχτική του «διαίρει και βασίλευε» να είναι παλιά και χιλιο-χρησιμοποιημένη –παρόλα αυτά δουλεύει ακόμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας