patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ο "οικολόγος" μεγιστάνας Αλαφούζος διατάζει...

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 27, 2009 11:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο "οικολόγος" μεγιστάνας Αλαφούζος διατάζει... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά τους "ανθρωπιστικούς", τώρα και "οικολογικοί" θεατρινισμοί!




Ο μεγιστάνας Αλαφούζος και η τάξη του, με τα τάνκερ τους να ομορφαίνουν τις θάλασσες και τις δημόσιες συχνότητες τσιφλίκι για μαύρη προπαγάνδα, διατάζουν τα ραδιοτηλεοπτικά στρατιωτάκια "επ' ευκαιρία της "μέρας της Γης" και άλλα τινά χαζοχαρούμενα" να κλείνουν και να ανάβουν τα φώτα, εν-δυό, γιατί τώρα τελευταία αυτός και η Γιάννα Αγγελοπούλου νοιαστήκανε λέει πολύ για το περιβάλλον.


Ο μεγιστάνας Αλαφούζος και η τάξη του, δεν ξέρουν την λέξη "λαός" αλλά αντ' αυτής την "πλέμπα", και επειδή τα χαμηλά εισοδήματα, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι της πείνας τους αηδιάζουν, φροντίζουν να τους αναβαθμίσουν σε υπάκουο ραδιοτηλεοπτικό στρατό του "σήκω-κάτσε".


Ο μεγιστάνας Αλαφούζος και η τάξη του, έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό να μας πουν ότι η "πλέμπα", ο υπάκουος ραδιοτηλεοτικός στρατός του εν-δυό, άναψε-σβήσε, σήκω-κάτσε, φταίμε για τα εγκλήματα ενάντια στον άνθρωπο και την φύση και ότι πρέπει να συμμορφωθούμε εμείς και όχι το Κεφάλαιο και τα κέρδη του. Ότι πρέπει να βάλουμε εμείς τα δύο πόδια σε ένα τραπέζι και όταν θα "αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση με την χορηγία του Κεφαλαίου" θα λειτουργήσει και σωστά και δίκαια το αστικό σύστημα που υπερασπίζονται ο Παπαχελάς και ο Μανδραβέλης.


Ο μεγιστάνας Αλαφούζος και η τάξη του, πλασάρουν λάιφστάιλ και κατανάλωση με κάθε είδους ηλεκτρονικό και έντυπο μέσο, στο οποίο με την αμοραλιστική νεοπροοδευτική ιδεολογία του "λίγα απ' όλα" και προπάντως "πολιτικά ορθά" υπάρχει και το νεοφιλελεύθερο δηλητήριο κάποιου "περισπούδαστου" μεγαλοδημοσιογράφου. Μετά, ο μεγιστάνας Αλαφούζος και η τάξη του, επιτίθενται στην "πλέμπα" που "καταναλώνει αλόγιστα ενέργεια και πόρους" και ξανά μπαίνουν οι διαφημίσεις για εκ νέου κατανάλωση και πάλι από την αρχή.


Εμείς όμως, η "πλέμπα", δεν γίνεται να φταίμε για όλα. Και κερατάδες και δαρμένοι! Και μονίμως πεινασμένοι, σαν τον καραγκιόζη...


Στα καραγκιοζιλίκια του "οικολογικού" Κεφαλαίου και στα παραγγέλματά του "σήκω-κάτσε", "άναψε-σβήσε τα φώτα", με τα οποία δεν κάνει τίποτα άλλο παρά επίδειξη ισχύος πάνω στον συντονισμό και την επιβολή στην "άβουλη και παθητική" σε διαταγές "ραδιοτηλεοπτική μάζα",

οφείλουμε να απαντήσουμε με μια κραυγαλέα επίδειξη καταναλωτικής μανίας ΑΝΑΒΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ" ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ;
ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΑΤΡΙΝΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ.

Τους δείχνουμε ΕΜΕΙΣ τί σημαίνει κατανάλωση.


Τους δείχνουμε ότι δεν είμαστε υπάκουα στρατιωτάκια που αναπνέουν κατόπιν διαταγής εκδοθείσας από τα τσοντοκάναλά τους και το χαζοκούτι τους.

Τους χαλάμε την σούπα. Ο κύριος Γιάννης Αλαφούζος και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου να αγοράσουν από την αρχή καρότα και σέλινο για να φτιάξουν άλλη.
Επιστροφή στην κορυφή
polit2006



Συμμετέχουν: 25 Φεβ 09
Δημοσιεύσεις: 20
Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 05, 2009 10:51 am    Θέμα δημοσίευσης: απάντηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά τα λές ! Δές και την http://www.geocities.com/polit2006/revolution.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
polit2006



Συμμετέχουν: 25 Φεβ 09
Δημοσιεύσεις: 20
Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 05, 2009 10:56 am    Θέμα δημοσίευσης: απάντηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΑΛΑΦΟΥΖΟΦΥΛΛΑΔΑ ΛΕΕΙ "ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ"

Γνωστή βρωμοφυλλάδα ( υποστηρικτής κάθε οικολόγου του σαλονιού )προωθεί την καμπάνια "Ωρα της Γής" ( να σβήσουμε τα φώτα για μια ώρα ) . Το σωστό όμως είναι ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ .
Το γιατί το εξηγώ στην ιστοσελίδα μου http://www.geocities.com/polit2006/revolution.html .

Να κάποια αποσπάσματα :

2) Αν υποθέσουμε οτι βρέθηκε ο ηγέτης ή η ιδεολογία που συναρπάζει τα πλήθη . Τα επόμενα βήματα είναι εύκολα . Ο καπιταλισμός είναι τελείως ανοχύρωτος τώρα διότι ο ίδιος μας έχει προμηθεύσει το μαχαίρι που θα τον σφάξει : το ηλεκτρικό ρεύμα ! Ο ηγέτης ζητά απο τον λαό να ανάψει όλες τις ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές ( για πέντε λεπτά ) την ώρα που αρχίζουν οι ειδήσεις στα τηλεοπτικά κανάλια . Η τάση του δικτύου πέφτει και όλες οι συσκευές της χώρας παύουν να λειτουργούν . Αυτό είναι ένα άκρως αποτελεσματικό "δημοψήφισμα" .
- Δεν είναι δυνατόν να συλληφθεί ο "δράστης" γιατί έχει τα φώτα σβηστά (όπως θα ζητήσουν οι καπιταλιστές ) άρα φαίνεται φιλοκαπιταλιστής . Μέσα όμως , έχει ανοικτή την ηλεκτρική κουζίνα , τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα , το ηλεκτρικό σίδερο , την ηλεκτρική θερμάστρα που καταναλώνουν πολλή ενέργεια .
- Δεν κοστίζει τίποτα .
- Το αποτέλεσμα του "δημοψηφίσματος" γνωστοποιείται ακαριαία . Μόλις η τηλεόραση πάψει να λειτουργεί λόγω χαμηλής τάσης όλοι ξέρουμε οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ! Αυτό δίνει το θάρρος στον λαό να βγεί στους δρόμους οπλισμένος με ό,τι βρεί μπροστά του . Εκείνη η νύχτα θα είναι η τελευταία νύχτα του καπιταλισμού .

Προσέξτε οτι όλοι οι δήθεν "προοδευτικοί" που καλούν τον λαό σε διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις , του λένε "ΣΒΗΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ" την τάδε ώρα . Αυτό είναι τελείως ανώδυνο για το σύστημα . Όταν εγώ σβήνω τα φώτα δεν χειροτερεύει η λειτουργία καμμίας άλλης συσκευής , άρα κανείς δεν μαθαίνει την ενέργειά μου . Πρίν χρόνια στην Τουρκία κάτι ψευτοεπαναστάτες είχαν ζητήσει να κλείσουν τα φώτα κάποια συγκεκριμένη ώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας . Και εδώ πρίν λίγο καιρό κάτι "επαναστάτες των σαλονιών" είχαν ζητήσει να σβήσουν τα φώτα . Μετά απο λίγες ημέρες οι "σοβαρές" εφημερίδες που τους υποστήριζαν ( φαντασθείτε πόσο επικίνδυνοι επαναστάτες ήταν ! ) βγήκαν και είπαν οτι εκείνη τη στιγμή (του σβησίματος ) έπεσε η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά 1% και πλέον . Φοβερό ψέμα ! Για να γίνει κάτι τέτοιο θα έπρεπε να συμμετέχει στην καμπάνια το 1% του πληθυσμού . Φυσικά και δεν συμμετείχε διότι την καμπάνια την είχαν πληροφορηθεί μόνο μερικές κυρίες της Κηφισιάς .


Ας υποθέσουμε οτι έγινε αυτός ο ξεσηκωμός μέσα σε μια νύχτα . Τί θα πρέπει να καταστραφεί πρώτο ώστε να μην είναι εφικτό το πισογύρισμα ; Θα έλεγα οτι πρώτα πρέπει να καταστραφούν τα υποθηκοφυλάκια , τα αρχεία των συμβολαιογράφων και τα αρχεία της πολεοδομίας .
Μόλις λείψουν αυτά κανείς δεν θα μπορεί να αποδείξει σίγουρα ποιό χωράφι και ποιό κτίριο του ανήκει . Ακόμη και εάν επέμβουν οι αμερικανοί και επαναφέρουν τον καπιταλισμό , θα πρέπει εξ αρχής να γίνει διανομή γαιών και κτιρίων . Ίσως όμως αυτή η νύχτα θα είναι η τελευταία του καπιταλισμού γιατί θα προκληθούν αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλες τις χώρες .

...........................
Αρχική σελίδα : http://www.geocities.com/polit2006/index.htm
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας