patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kostas oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 27, 2010 11:42 am    Θέμα δημοσίευσης: Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Μόλις πρίν λίγο άκουσα στις ειδήσεις πως 357 βαρυποινίτες Αλβανούς άφησε ελεύθερους η κυβέρνηση της Αλβανίας.

Η σκέψη μου πήγε σε αντίστοιχη χειρονομία που είχε προβεί και ο δικός μας ο Μιχαλάκης??? Χρυσοχοίδης αφήνοντας 1200 αλλοδαπούς εγκληματίες πρίν τα Χριστούγεννα από τις Ελληνικές φυλακές. Ταυτόχρονα με εισήγηση του «προστάτη του πολίτη» ψηφίστηκε νόμος όπου αν δικαστείς για κλοπές και εγκληματικές πράξεις μέχρι 10 χρόνια φυλάκισης δεν φυλακίζεσαι. Εξαιρούνται αυτοί που χρωστούν στο κράτος.

Το αποτέλεσμα της ατιμωρησίας είναι η κατακόρυφη αύξηση των κλοπών (χωρίς κανένα ενδοιασμό ακόμα και τα μετριοπαθή κλεφτρόνια μπουκάρουν πλέον παντού στα ίσα ακόμα και μέρα μεσημέρι)των ναρκωτικών της πορνείας των βιασμών και της στυγνής εγκληματικότητας.

Ολα τα εγκληματικά στοιχεία με την συνδρομή του Χρυσοχοίδη και του κράτους έχουν αποθρασυνθεί και δεν διστάζουν στο να εγκληματούν ασύστολα.

Οι Αλβανοί βαρυποινίτες σε ερώτηση που τους έκαναν στην Αλβανία τι πρόκειται να κάνουν τώρα που τους άφησαν ελεύθερους ,απάντησαν ότι μάλλον θα κατηφορίσουν προς την Ελλάδα για μια καλύτερη τύχη.
Όπως ανέφεραν σήμερα οι πρωινές ειδήσεις ο Χρυσοχοίδης έθεσε την αστυνομία σε επαγρύπνηση για την τυχόν έλευση των εγκληματιών Αλβανών στην Ελλάδα. Δεν μας είπαν όμως το λόγο. Για να τους απαγορεύσουν την είσοδο ή για να τους υποδεχτούν στην χώρα των ατιμώρητων εγκληματιών και μάλιστα με νόμο.

Εσείς τι λέτε; Αν δεν το έχετε ξεκαθαρίσει μπείτε στα σαίτ των αντιρατσιστών να σας το ξεκαθαρίσουν. Είναι ταξικά μας αδέρφια θα σας πούν .Δέν φταίνε αυτοί που εγκληματούν αλά το εκμεταλλευτικό σύστημα .Ας τους υποδεχτούμε λοιπόν.
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 27, 2010 12:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η υπό κατοχήν αμερικανική αποικία με το όνομα Ελλάδα δεν είναι απλώς μαγνήτης. Αυτή η είδηση η οποία έχει εμφανιστεί σήμερα αποδεικνύει ολοκάθαρα το συντονισμένο παγκόσμιο σχέδιο ισοπέδωσης αυτού εδώ του λαού που με την διακυβέρνηση του Τζέφρυ εισήλθε στο τελευταίο στάδιο ολοκλήρωσής του. Ο αλβανός δωσίλογος-πιόνι της Ουάσινγκτον κατά τρόπο πολύ απλό, διατάχθηκε εκ τηλεφώνου να εξάγει στην Ελλάδα, την καταλληλότερη στιγμή, τα απομεινάρια της αφρόκρεμας της ουτσεκάδικης θρασυδειλίας που είχε ξεχάσει ο κύριος Αντωνάκης Μπίλντεμπεργκ να φέρει εδώ το '92.

Η συζήτηση δεν γίνεται για 400 απλούς εγκληματίες. Τα αποβράσματα αυτά έρχονται να στοκάρουν και να σφραγίσουν τελειωτικά το ήδη συμπαγές μπλοκ της αλλοδαπής τρομοκρατίας, των οργανομένων μαφιών και των σκοτεινών ευνοουμένων της "ευνομούμενης" Πολιτείας που έχουν κομβικό ρόλο στην άσκηση της δωσιλογικής πολιτικής της Εξουσίας κρατώντας τον λαό στην απόγνωση και την φρενίτιδα της απελπισίας, της φρίκης, της αχαλίνωτης ατιμωρησίας και του εξωπραγματικών διαστάσεων εγκλήματος.

Η ατμόσφαιρα έχει ήδη δημιουργηθεί. "Οι φυλακές είναι γεμάτες", "Δεν έχουμε λεφτά να χτίσουμε νέες", "Να χτίζουμε φυλακές δεν συνάδει με το πνεύμα της δημοκρατίας μας", "Άλλος θέλουμε να είναι ο απολογισμός μας, όχι το ότι χτίσαμε νέες φυλακές" κλπ.
Μέσα σε αυτό το "πλαίσιο φιλανθρωπίας", δηλαδή το περίπου αντίστοιχο με εκείνο που περιέγραψε ο κύριος Χρυσοχοΐδης στον κύριο Παπαχελά πως "δεν μπορούμε να φυλακίζουμε έναν νέο που έχει ανησυχίες και πετάει μολότωφ γιατί οι φυλακές μας είναι διαφθορείο" υπάρχουνε όλες οι απαραίτητες προûποθέσεις όχι για να στριμωχτεί στην γωνία ο ελληνικός λαός αλλά για να εκλείψει κι από εκεί και να τους αδειάσει κάθε γωνιά μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
Φίλος μου, νομίζω το έχει γράψει και κάπου εδώ μέσα, μου διηγιότανε πως επειδή βγήκε προχτές μέσα στην νύχτα δύο φορές στο μπαλκόνι του μπήκε στο στόχαστρο τριών λαθρομεταναστευτικών κοπράνων που η κυβέρνηση τούς έχει διορίσει δερβέναγες, αυτούς και χιλιάδες άλλους από το σινάφι τους, να κλέβουν και να λεηλατούν και στην περίπτωση που μία στο εκατομμύριο συλληφθούν να αφήνονται έξω επειδή οι φυλακές του κυρίου Παπαληγούρα και του κυρίου Καστανίδη μας είναι λέει γεμάτες και είναι αμαρτία να τα βιάζουν τα κλεφτρόνια μέσα στο κελί "για ένα πλημελληματάκι που διέπραξαν"...
Την πρώτη φορά τους είδε να λεηλατούν ένα αυτοκίνητο φόρα παρτίδα μπροστά στα μάτια του και την δεύτερη, όταν ξαναπέρασαν καμώνονταν ότι θα τον πυροβολήσουν και τον έβριζαν, τον φορολογούμενο μαλάκα και ανυπεράσπσιτο πολίτη, τα ασύδοτα του ΠΑΣΟΚ θρασίμια, χυδαία.
Εννοείται πως αν κατέβαινε και τους πείραζε μια τρίχα από τα μαλιά τους τώρα θα ήταν μέσα, θα είχε βρεθεί χώρος στην κατά τα άλλα "γεμάτη φυλακή".

Η εξουσία παίζει το τελευταίο της χαρτί. Πιστεύει πως θερίζει ό,τι έσπειρε, με τα καζίνα της Βασούλας, τα ξυστά, τα μπιγκ μπράδερ, τις τσόντες, τις αδερφές, τη χούντα, τον εμετό, τον βούρκο, την πρέζα, την οικονομική εξαθλίωση, τον αφανισμό της παιδείας και της μόρφωσης, το ιδεολογικό τέλμα, τις προδοσίες της υφιστάμενης επαγγελματικής "αριστεράς" και ένα σωρό άλλα μεθοδεύματα.
Όμως, τα ζώα, όπως μας θέλουν, μας βλέπουν και μας θεωρούν, διέπονται από θεμελιώδη ένστικτα που δεν μεταλλάσονται και τόσο εύκολα.
Τις συνειδήσεις στην έσχατη περίπτωση μπορεί κανείς να τις λυγίσει.
Όμως το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, το άδειο στομάχι και το στριμωγμένο αγρίμι μέσα στο λαγούμι του είναι τρία πράγματα που δύσκολα χειραγωγούνται, και δύσκολα αποτελούν αντικείμενο ανάλυσης και επεξεργασίας από τα εκφυλισμένα μυαλά των αποστειρωμένων τεχνοκρατικών εγκεφάλων που ζουν στις γυάλες των επιτελείων της Νέας Τάξης.

Ένα κατατρομοκρατημένο αγρίμι στο λαγούμι του συσπειρώνεται και υποχωρεί μέχρι η ράχη του να αφομοιώσει όλη την τραχύτητα των τοιχωμάτων της φωλιάς του και να γίνει ένα σώμα με τις εσοχές και τις προεξοχές της γωνιάς που έχει μέσα στην φρίκη του καταχωνιαστεί. Όταν όμως δεί ότι δεν έχει πια άλλο εκατοστό υποχώρησης για να αναβάλει την απελπισμένη έξοδό του και αφού αναπόφευκτα αρχίζει να αντικρύζει τον θάνατό του τότε χυμάει να πάρει μαζί του εκείνον τον πάνοπλο θρασύδειλο που με χίλιες πανοπλίες και προφυλάξεις αποφάσισε πως είναι ωραία μέρα για κηνύγι.

Όταν το αμυνόμενο αγρίμι θα ξεσκίζει τα μάτια του θρασύδειλου κυνηγού, τα όπλα του τελευταίου θα πέφτουν κάτω με πάταγο. Τα όπλα του σημερινού ολοκληρωτισμού, οι αλλοδαπές μαφίες της απύθμενης πουστιάς και του πρωτόγνωρου θράσους με το οποίο επιδεινκνύουν την αναισχυντία της δωσιλογικής ασυλίας τους, την από το Καθεστώς χαρισμένη, όσο και να μοιάζουν τώρα με θύελα από ακρίδες, θα αποδειχτούν μια ασήμαντη λεπτομέρεια, θα λουφάξουν και σωριαστούν με πάταγο, όταν το αγρίμι-λαός ξεπροβάλλει από τα Τάρταρα και πάρει στο κατόπι εκείνον που αλητήρια αποπειράθηκε να τον εξορίσει, τον αφέντη-λαό, από τον τόπο του στον Άδη.


Έχει τροποποιηθεί από τον/την Γαβριάς στις Τρι Απρ 27, 2010 12:56 pm, 8 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Μπολσεβίκος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 27, 2010 12:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Πρίν λίγο στην Μάντρα Αττικής κλέφτης μπήκε σε οδοντιατρείο και με την απειλή όπλου λήστεψε τον γιατρό τον ασθενή που ήταν στο κρεβάτι τους παραβρισκόμενους πελάτες παίρνοντας τους τα χρήματα τα κινητά και ότι άλλο είχαν και φορούσαν πάνω τους. Ο ληστής δεν δίστασε να ληστέψει και ένα μικρό 6χρονο παιδάκι αφαιρώντας του το παιδικό ρολόι αδιαφορώντας ακόμα για το σοβαρό σόκ που του προξένησε το κάθαρμα.
Ακόμα και αν συλληφθεί το κτήνος με την νέα νομοθεσία που δεν φυλακίζεσαι αν δεν δικαστείς άνω των 10 χρόνων θα τον αφήνουν ελεύθερο.
Αυτό το κράτος της νέας τάξης τις πολυπολιτισμικής εγκληματικότητας προωθούν τα καθάρματα που μας κυβερνούν με την συνδρομή των επιδοτούμενων αντιρατσιστών.
Επιστροφή στην κορυφή
ταξιθέτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 27, 2010 1:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις τιμητικές, πρώτες θέσεις στις κρεμάλες θα τις καταλάβουν οι δημοσιοκάφροι και οι "αντιρατσιστές". Δεν εξηγώ γιατί. Ξέρουν αυτοί.
Επιστροφή στην κορυφή
κρεμάλα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 27, 2010 1:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Ελλάδα στο έλεος της εγκληματικότητας και των αλλοδαπών συμμοριών που το κράτος και Χρυσοχοίδο-εθνοπροδότης θέλλουν να χρησιμοποήσουν σαν τα Χιτλερικά SS ενάντια στον Ελληνικό λαό γιά να επιβάλουν τον οικονομικό νεοφασισμό του ΔΝΤ ΤΟΥ 4 ΡΑΙΧ των Αμερικανών.
Συμφωνώ με όλους τους παραπάνω

Την χτύπησαν με μπουκάλι.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=128594&cid=4

την λήστεψαν στην στάση
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=128610&cid=4

χτύπησαν ηλικιωμένο.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=128573&cid=4
Επιστροφή στην κορυφή
θα τους πάρει και σηκώσει
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 27, 2010 2:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα παιδιά των φρονίμων «μιλούν» για τους πρόσφυγες με την γλώσσα της νέας τάξης

«Όλοι μαζί, διαφορετικοί και ίσοι μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά». Αυτό είναι το σύνθημα του 16ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργίας που διοργανώνει το Γραφείο της ¾πατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και την Επιτροπή Ευαισθητοποίησης των Νέων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, στις 20 Ιουνίου.

Ο διαγωνισμός, που θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου, κοινοποιείται ήδη σε όλα τα σχολεία της χώρας με εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας.

Μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καλούνται να προτείνουν τρόπους, ώστε να συμβάλουμε ατομικά και συλλογικά στην επίτευξη της αρμονικής συμβίωσης των πολιτών με τους πρόσφυγες. Οι κατηγορίες του διαγωνισμού είναι: άρθρο, φωτογραφία, ή βιντεοσκοπημένο «διαφημιστικό» μήνυμα.

Ειδική επιτροπή θα αξιολογήσει τις συμμετοχές των μαθητών και θα αναδείξει τους νικητές, οι οποίοι και θα βραβευθούν σε ειδική τελετή.

Οι σχετικές εγκύκλιοι του Υπουργείου Παιδείας καθώς και συναφές ενημερωτικό υλικό διατίθενται στην ιστοσελίδα της ¾πατης Αρμοστείας: www.unhcr.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 27, 2010 9:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:2bb074f262="θα τους πάρει και σηκώσει"]

«Όλοι μαζί, διαφορετικοί και ίσοι μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά». Αυτό είναι το σύνθημα του 16ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργίας που διοργανώνει το Γραφείο της ¾πατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και την Επιτροπή Ευαισθητοποίησης των Νέων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, στις 20 Ιουνίου.




ΟΧΙ ΦΙΛΕ.ΔΕ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ Μ'ΑΥΤΟΥΣ.Η ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ Η ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ.Η ΣΠΙΘΑ ΘΑΝΑΨΕΙ.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ,

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ.
Επιστροφή στην κορυφή
παραξήγησει
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 27, 2010 9:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα τους πάρει και σηκώσει έγραψε:

"Τα παιδιά των φρονίμων «μιλούν» για τους πρόσφυγες με την γλώσσα της νέας τάξης".

Άρα χλευάσει την ουτοπική και με δόλο αλώσεις του Ελληνικού Εθνους με αναφορές τις ψευτοανθρωπιστικές νεοταξίτικες επιταγές του στυλ «Όλοι μαζί, διαφορετικοί και ίσοι μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά».
Επιστροφή στην κορυφή
λατάκι βρεγμένο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 27, 2010 11:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι "Γιατροί του Κόσμου" κοντά στους μετανάστες στους Ελληνες γιόκ.

Στο πλευρό των αδυνάτων και των ευπαθών ομάδων βρίσκονται οι «Γιατροί του Κόσμου». Προχθές, πραγματοποίησαν επίσκεψη σε οικισμό ομάδας μεταναστών, που διαμένουν στις Καλύβες, προσφέροντας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ρουχισμό.

Στην ανακοίνωση των «Γιατρών του Κόσμου» αναφέρεται:

«Με μια ομάδα από 3 γιατρούς, 1 νοσηλευτή και 1 μεταφραστή, οι Γιατροί του Κόσμου βρέθηκαν σε χώρο στις Καλύβες, που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Αρμένων στους μετανάστες που διαμένουν στην περιοχή.
Στον χώρο αυτό, η ιατρική ομάδα των Γιατρών του Κόσμου, εξέτασε περίπου 30 μετανάστες προερχόμενους κυρίως από το Μαρόκο και χορήγησε φαρμακευτική αγωγή σε όσους είχαν ανάγκη».

Για τους Ελληνες που είναι άνεργοι άστεγοι ανασφάλιστοι και χωρίς σύνταξη και πεθαίνουν σαν το σκυλί στα αμπέλι οι επιδοτούμενοι γιατροί του κόσμου αποτον Σόρος και Σία η φιλεύσπλαχνία τους σταματάει στους λαθρομετανάστες.Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του για αυτή την φάρα των γιατρών.
Επιστροφή στην κορυφή
σφαλιάρα ανάποδη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 27, 2010 11:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι Έλληνες Γιατροί του Κόσμου είναι μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση, ανεξάρτητη, οικονομικά αυτόνομη, στηριζόμενη αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά.
Πηγές χρηματοδότησης αποτελούν:


........................
Ταμεία της Ευρωπαϊκής 'Ένωσης, Κρατικών και Διεθνών Οργανισμών


http://www.mdmgreece.gr/%CE%97-%CE%9F%CF%81%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%82/%CE%A0%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9/


Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ
Επιστροφή στην κορυφή
συνέχεια
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 28, 2010 12:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγαν να τον πνίξουν για 150 ευρώ

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

Το χάρο με τα μάτια του είδε ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος πώλησης φιαλών υγραερίου στην οδό 12ου Συντάγματος στην Εγλυκάδα της Πάτρας, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ληστές το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο καταστηματάρχης εκτιμά ότι οι δύο νεαροί δράστες του είχαν στήσει καρτέρι για να αποσπάσουν τα λίγα χρήματά του.

Οι δυο άγνωστοι τον άρπαξαν από το λαιμό, τον χτύπησαν και τον απείλησαν με ένα κουζινομάχαιρο που του έβαλαν στο λαιμό, ζητώντας του να τους παραδώσει τα 150 ευρώ που είχε στο ταμείο του.

Οι δυο δράστες, στη συνέχεια έφυγαν πεζοί, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που ο άτυχος επιχειρηματίας μπαίνει στο στόχαστρο ληστών.

Πηγή: ΕΡΑ Πάτρας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας