patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η δολοφονια στον ΟΑΕΔ=Πλαστο η Πραγματικο Γεγονος?

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Αντι-Αμερικανος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 13, 2009 12:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η δολοφονια στον ΟΑΕΔ=Πλαστο η Πραγματικο Γεγονος? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο εξωτερικο με βαση τη δολοφονια στο Κολουμπαιν οπου κατι μαθητες δολοφονησαν αλλους μαθητες ντυμενοι στα μαυρα
http://en.wikipedia.org/wiki/Columbine_conspiracy_theories

ειδη εχουν δημιοργηθη μια σειρα ιστοσελιδες που αναρωτιουνται εαν πραγματικα εγιναν τα γεγονοτα οπως δηλωσαν τα ΜΜΕ.
Πως το ΝΑΤΟ ειταν αναμειγμενο στις δολοφονιες αυτες
http://www.rense.com/politics2/coverup.htm


Ακομα και ηλεκτρονικα παιχνιδια εχουν δημιουργηση που αναπαραγουν τις δολοφονιες των παιδιων στα σχολεια και δεν καταζητουνται οι δημιουργοι-αλλο περιεργο και αυτο
http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Columbine_Massacre_RPG!

Δεν καθομαι να εξυγησω τι εγινε στο ΟΑΕΔ. Με λιγο ψαξιμο ο οποιοσδηποτε βλεπει οτι τα γεγονοτα φασκουν και αντιφασκουν. Απ'τη μια δεν ειχε ουδεμια αιτια για τις δολοφονιες, απ'την αλλη απ'οτι λενε εγιναν επειδη ειταν ...μεταναστης η επειδη τον αποριψε μια ...γυναικα. Φοραγε λοιπον και αυτο ...μαυρα!

Απ'τις εξαφανισεις παιδιων (Αλεξ) φτασαμε στις δολοφονιες σε ...σχολεια!


Να τι λενε τα ΜΜΕ. Κανενα δεν αναρωτιεται φυσικα τι κρυβεται πισω απο ολα αυτα. Εχουν την γραμμη τους. Οταν αυτα τα φαινομενα παρουσιαστηκαν πρωτιστος εξ' Αμερικης και τωρα γινονται τακτικα σε πολλες χωρες τις Ευρωπης.

Παράθεση:
http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2009/04/19_10.html

Προανήγγειλε το μακελειό ο 19χρονος στην προσωπική του ιστοσελίδα

Ρεπορτάζ: Β. Πρέντζα, Γ. Κουρδής,Ρ. Κουβελιώτη

Αποφασισμένος να σκοτώσει όποιον βρει μπροστά του, φέρεται ότι ήταν ο 19χρονος Δημήτρης Πατμανίδης, που εισέβαλε το πρωί της Παρασκευής στη σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Ρέντη, πυροβόλησε εν ψυχρώ τρεις ανθρώπους και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο δράστης είχε προαναγγείλει 10 ώρες πριν το μακελειό, τι θα κάνει, πότε θα το κάνει και για ποιο λόγο.
«Θα πεθάνετε όλοι» έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο internet και ορκίστηκε εκδίκηση, για την απόρριψη που δέχθηκε από μία γυναίκα.

Ο υπεύθυνος του κυλικείου της σχολής και αυτός μάρτυρας περιγράφοντας τα γεγονότα είπε, ότι ο δράστης ανέβαινε τις σκάλες πηγαίνοντας προς τις αίθουσες και εκεί συνάντησε το πρώτο του θύμα, έναν 18χρονο μαθητή, τον οποίο πυροβόλησε, γύρισε και κατέβηκε τρέχοντας τις σκάλες.

Σε φωτογραφίες στη σελίδα του στο internet διακρίνεται με όπλα στα χέρια, να είναι έτοιμος για όλα. Με το όπλο στο χέρι σημαδεύει, ενώ το ύφος του δείχνει σαν να είναι στο δικό του κόσμο. Ακόμα και τα μαύρα ρούχα που είναι κομμάτι του εξοπλισμού του παίρνουν θέση δίπλα στα όπλα, τις σφαίρες και το μαχαίρι που ετοιμάζει να βάλει στην τσάντα του σχολείου.

Δέκα ώρες πριν το μακελειό ο 19χρονος αποκάλυπτε μέσα από την ιστοσελίδα του, τι θα γινόταν στις 08:30 το πρωί της 10ης Απριλίου στον ΟΑΕΔ στο Ρέντη.

Όπως γράφει:
«φτύνω κατάμουτρα στην "αξιοπρέπεια" και την "τιμή" σας και σε ό,τι έχετε ιερό. Οποιοσδήποτε βρεθεί μπροστά μου το πρωί της 10ης Απριλίου του 2009 γίνεται άμεσα στόχος. Δεν θα υπάρξει καμία διάκριση στην ηλικία, το φύλλο ή την καταγωγή εκείνων που θα δολοφονήσω. Για εμένα είστε όλοι σκουπίδια». Ο ίδιος αποκαλύπτει και το λόγο για όλα αυτά, αναφέροντας ότι «μέχρι στιγμής δεν έχω γνωρίσει τίποτε άλλο, παρά την απόρριψη. Έχω γνωρίσει μόνο ένα άτομο, που αξίζει σαν άνθρωπος και με την οποία νόμιζα πως είχα ερωτευτεί. Νοιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε και ελπίζω πως με ό,τι κάνω την Παρασκευή, θα αλλάξει γνώμη για μένα».

Το οργισμένο αυτό γράμμα δείχνει τι αισθανόταν. Αυτό το παιδί που δεν μιλούσε σε κανέναν και που γύριζε την πλάτη σε όσους του μιλούσαν, άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά. Σύμφωνα με συμμαθητές του, ο 19χρονος ήταν μοναχικό άτομο και ακόμη και εκείνοι που τον πλησίαζαν, τους γυρνούσε την πλάτη και τους έβριζε.

Στο σημείωμα που άφησε δίπλα του λίγο πριν αυτοπυροβοληθεί, ομολογεί ότι η ζωή για αυτόν δεν έχει καμιά αξία. Θύμα του μπερδεμένου του μυαλού και ο ίδιος του ο εαυτός. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Είμαι εγωιστής… Θέλω να βάλω ένα τέλος στη ζωή μου. Θα πάρω μαζί μου, όποιον επιχειρήσει να με σταματήσει. Θα σας στερήσω ό,τι πιο πολύτιμο έχετε. Είμαι απογοητευμένος από όλους. Δεν έχω κανένα σεβασμό ούτε για την δική σας τη ζωή, ούτε για την δική μου».

Τώρα η Αστυνομία ερευνά, που βρήκε τα όπλα ο 19χρονος, αν είχε δείξει και άλλα δείγματα παραβατικής συμπεριφοράς, ποιοι γνώριζαν ότι είχε τέτοιου είδους προβλήματα και γιατί δεν πήραν μέτρα.

Στη γειτονιά του δράστη όλοι κάνουν λόγο για ένα καλό παιδί μιας ήσυχης οικογένειας, που δεν έδινε δικαίωμα. Ήταν παιδί μιας οικογένειας μεροκαματιάρηδων, που ήρθαν στην Ελλάδα πριν απο λίγα χρόνια από το Καζακστάν. Η ζωή ήταν δύσκολη και αυτό κόστισε ιδιαίτερα στον Δημήτρη. «Μέχρι στιγμής δεν έχω εισπράξει τίποτα άλλο, παρά την απόρριψη και την ύβρη των γύρω μου», γράφει σε ένα απονενοημένο διάβημα πριν πάρει το όπλο στα χέρια του.

Πηγή: ALPHA Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης

******************
Και στο site του Flash.gr διαβάζουμε το εξίσου τραγικό:
Γκρουπ στο Facebook με θαυμαστές για τον 19χρονο αυτόχειρα του ΟΑΕΔ
ΑΘΗΝΑ 10/04/2009

Θαυμαστές στο Ιντερνετ φαίνεται ότι βρίσκει ο 19χρονος αυτόχειρας, Δημήτρης Πατμανίδης, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής πυροβόλησε με δύο όπλα και τραυμάτισε 18χρονο σπουδαστή και δύο διερχόμενους εργάτες και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στον ΟΑΕΔ, στην Πέτρου Ράλλη στου Ρέντη. Το γκρουπ στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook δημιουργήθηκε λίγες μόλις ώρες μετά το αιματηρό συμβάν στου Ρέντη.
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 13, 2009 5:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κάποια κενά. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημειωτέον: Πρόκειται για δολοφονία, όπου νεκρός είναι Ο ΔΡΑΣΤΗΣ.

Όσο για το θύμα (ή μήπως "θύμα";) είναι "σοβαρά", "χαροπαλεύει", κ.ο.κ. Θα ζήσει όμως ή όχι; Θυμίζει λίγο και τους μπάτσους που "χτυπήθηκαν" έως τώρα, μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ακούσατε να πέθανε κανένας; Εγώ όχι. Όλοι "πάλαιψαν για τη ζωή" τους, όλοι "κινδύνεψαν", όλοι "είδαν το χάρο με τα μάτια τους"...Αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ - παρ' όλη τη "συγκίνηση" και "αγανάκτηση" που γέννησε ο κίνδυνος που αντιμετώπισαν.

Το να σκηνοθετείς δολοφονίες και δολοφονικές απόπειρες όπου τελικά υπάρχουν νεκροί είναι μάλλον δύσκολο. Σε σκηνοθετημένες απόπειρες είναι πιο αναμενόμενο τα υποψήφια "θύματα" τελικά να τη σκαπουλάρουν, αφού πρώτα προσφέρουν όλη την απαιτούμενη συγκίνηση - και τα απαιτούμενα προσχήματα.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αντι-Αμερικανος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 14, 2009 12:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κάποια κενά. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:91c8a3e1f9="Obelix"]

Το να σκηνοθετείς δολοφονίες και δολοφονικές απόπειρες όπου τελικά υπάρχουν νεκροί είναι μάλλον δύσκολο. Σε σκηνοθετημένες απόπειρες είναι πιο αναμενόμενο τα υποψήφια "θύματα" τελικά να τη σκαπουλάρουν, αφού πρώτα προσφέρουν όλη την απαιτούμενη συγκίνηση - και τα απαιτούμενα προσχήματα.[/color][/size]


Πριν λιγο ειπαν οτι δυο μπατσοι χτυπηθηκαν στην Κυψελη και λογου των νομο των 'προσοπικων δεδομενων' δεν μας λενε ποιοι ειναι οι μπατσοι εαν ειναι.

Τωρα το ιδιο μας ειπαν για τον 'χαμενο Αλεξ' οτι δολοφονηθηκε πτωμα ομως δεν ειδαμε...

Τα ΝΕΑ σημερα ειχαν φωτογραφια τα γεγονοτα του Κολουμπαιν στην Αμερικη.
Τι επινοουν οτι εγινε Αμερικα εδω? Αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι.
Πριν ερθουν ολοι αυτοι οι ξενοι δεν ειταν ετσι. Τωρα πως ειναι?

Η θελουν να επινοησουν οτι λογω του ..ρατσισμου των Ελληνων (αφου δεν υπαρχουν αλλοι που μπορει να χαρακτηριστουν ετσι) εκανε αυτο που λενε οτι εκανε...

Η ολη υποθεση σκηνοθετημενο θεατρο μου μυριζει και τιποτα δεν μου λεει οτι ειναι το αντιθετο αφου σε λιγο θα ζητανε καμερες στα σχολεια αστυνομευση και ιδιωτικη αστυνομια...
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 20, 2009 11:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

101 μαρτυρες του γεγονοτος της δολοφονιας στο σχολειο Columbine της Αμερικης διαψευδουν την αληθινη ιστορια.

Πως εξυγουνται αυτα, μετα την πτωση των Διδυμων Πυργων, τα ανυπαρκτα Οπλα Μαζικης Καταστροφης του Σανταμ...

http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/columbineeight.php?q=columbineeight.php

Γιατι τα Ελληνικα ΜΜΕ προβαλλουν το ιδιο παραμυθι 10 χρονια μετα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μ.Σ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 20, 2009 1:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί έκαναν τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων; Για να προστατέψουν την ιδιωτική μας ζωή; Για τους απλούς πολίτες οι Αρχές γνωρίζουν πόσα δόντια έχουν στο στόμα τους.

Όταν όμως πρόκειται για δημόσια πρόσωπα η για γεγονότα που αφορούν άμεσα τη ζωή και τα συμφέροντα των πολιτών, οι πολίτες έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να γνωρίζουν τα πάντα. Ο νόμος περί προστασίας προσωπικών δεδομένων τους επιτρέπει να μας κρατούν στο σκοτάδι. Ταιριάζει μόνο σε κοινωνίες Μπικ Μπράδερ. Σε τέτοια ζούμε, αλλά λίγοι το έχουμε συνειδητοποιήσει.

Ο νόμος δίνει την δυνατότητα στις Αρχές να ισχυρίζονται ότι τους αρέσει, χωρίς να μπορεί κανείς να τις ελέγξει. Ποιοι είναι η εμπλεκόμενοι σε μια δολοφονία; Ποιοι σκοτώθηκαν; Ποιοι τραυματίστηκαν; Ποιοι οι δράστες; Που είναι τα ονόματα, φωτογραφίες, διευθύνσεις κατοικίας, συγγενείς και ότι άλλα στοιχεία δίνουν την δυνατότητα στον πολίτη να ελέγξει τα όσα ισχυρίζονται οι Αρχές, ώστε και να τους στερεί την δυνατότητα να σκηνοθετούν «γεγονότα» κινητοποιώντας την τερατώδη μηχανή των ΜΜΕ;

Ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων έχει γίνει για να μπορεί το Κράτος να οργανώνει δημόσια θεάματα και να ελέγχει μ’ αυτά τις συνειδήσεις.

Όταν υπάρχουν νεκροί το κράτος δεν μπορεί να σκηνοθετεί;

Ποιος τους είδε τους νεκρούς; Ποιος είδε τον Σώντερς; Και αν τους είδε ποιος ξέρει τους πραγματικούς δράστες, και τα κίνητρα τους, τις συνθήκες του θανάτου, ή του τραυματισμού;
Επιστροφή στην κορυφή
-Γαβριάς-
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 20, 2009 1:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με κάθε επιφύλαξη αναδημοσιεύω από τα κρυμμένα του Ιντυμήντια:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1019903#1019903

Αγνοείται η τύχη του Λάμπρου Παπαντωνίου


Την ίδια είδηση μπορεί να δεί κανείς κι εδώ:

http://apolitistosteki.blogspot.com/2009/04/blog-post_20.html


Ενδεχομένως να είναι ψέμμα. Γιατί στο Ιντυμήντια το αναδημοσιεύει ένας με το ψευδώνυμο "σικελός μικροβιολόγος" ο οποιος συμμετέχει και στο θέμα:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1008826

Η απατη του AIDS


Καλό είναι να ελεγχθεί σαν είδηση πάντως. Ο ανταποκριτής Λάμπρος Παπαντωνίου έχει κατά καιρούς αναδείξει ενδιαφέροντα θέματα, άσχετα με τό τί πολιτικά πρεσβεύει και αν τον τελευταίο καιρό δήλωνε ότι "η εκλογή Ομπάμα είναι το καλλίτερο που θα μπορούσε να συμβεί στην Αμερική".
Αν αληθεύει μια τέτοια είδηση -που επαναλαμβάνω αξίζει να ελεχθεί- είναι τότε πολύ σημαντικό θέμα. Δεν θα ήταν πάντως διόλου απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο σε κάποιον που μιλάει για τους μύθους και την τρομοκρατία των φαρμακευτικών κολοσσών.

Μπορεί να φαίνεται άσχετο το σχόλιό μου αλλά το έβαλα εδώ γιατί βλέπω ζητήματα σχετικά με αντιπληροφόρηση..
Επιστροφή στην κορυφή
-Γαβριάς-
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 20, 2009 2:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όμως αυτό που φαίνεται σίγουρα να ισχύει είναι ετούτο εδώ:

http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=14900


Σίγουρα λοιπόν συμμετείχε σε κάτι αντίστοιχο. Ίσως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει μάλλον και φωτιά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας