patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ο αλλοδαπός εισβολέας χρήσιμη εφεδρεία...

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 29, 2010 2:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο αλλοδαπός εισβολέας χρήσιμη εφεδρεία... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ… ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

Ο αλλοδαπός εισβολέας δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά μια χρήσιμη εφεδρεία στα χέρια των εχθρών του λαού σήμερα… και των εχθρών της πατρίδας αύριο.


γράφει ο Reporto

Όταν προειδοποιούσαμε για τα μελλούμενα, και για τον εφιάλτη που μέρα με τη μέρα θα θεριεύει στη χώρα μας από την ανεξέλεγκτη δράση των λαθρομεταναστών εισβολέων, κάποιοι έσπευσαν να μας χαρακτηρίσουν όλους εμάς τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους ως άσπλαχνους, γιατί δήθεν αρνούμαστε να κατανοήσουμε τον …πόνο των «δυστυχισμένων»…

Όταν επιχειρήσαμε να υψώσουμε τη φωνή της νηφαλιότητας και της αυταπόδεικτης αλήθειας, κόντρα στην ηλιθιότητα και τη δόλια επιχειρηματολογία του κατάπτυστου εθνομηδενισμού, κάποιοι έσπευσαν να μας χαρακτηρίσουν όλους εμάς τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους ως ακραίους, γιατί δήθεν δε θελήσαμε να κατανοήσουμε με τον …υπερβάλλοντα δικό τους ανθρωπισμό, πως κάποιοι άλλοι «συνάνθρωποί» μας διεκδικούσαν για τον εαυτό τους το απεριόριστο δικαίωμα στην ασυδοσία, στο βανδαλισμό και στην οργάνωση των εγκληματικών συμμοριών με τελικό στόχο την άλωση της ίδιας της ζωής μας…


Όταν τολμήσαμε να αμφισβητήσουμε και να καταδείξουμε ως απαράδεκτη ελαφρότητα την προσέγγιση μέσα από παραπλανητικά δήθεν διεθνιστικά ιδεολογήματα, ενός σύνθετου και όχι αποκομμένου από αλλότριες στρατηγικές φαινομένου, τότε κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν για εκφασισμό της σκέψης μας, και να καταστήσουν πριν απ όλα ενόχους όλους εμάς τους απλούς καθημερινούς πολίτες, συγκαλύπτοντας και σε τελευταία ανάλυση ενθαρρύνοντας με την τακτική τους την Σικαγοποίηση και τον εκγκαστερισμό της καθημερινότητας για τον ανυποψίαστο Έλληνα πολίτη.

Κάποιοι επέμεναν να απεραντολογούν υπεκφεύγοντας την αλήθεια, επικαλούμενοι ταξικά σοφίσματα λες και έκριναν κοινωνικές αντιπαραθέσεις σε συνθήκες εργαστηρίου….

Κάποιοι επέμεναν να ξιφουλκούν ενάντια σε όποιον τόλμησε να αμφισβητήσει την αυταπάτη για τη δήθεν «κοινή πορεία στον αγώνα» των Ελλήνων εργαζομένων με τους κατευθυνόμενους εισβολείς, και λοιπά παρεμφερή κουραφέξαλα…

Κάποιοι… κάποιοι… κάποιοι… πήραν αγκαλιά την υποτιθέμενη ορθότητα της κρίσης τους, και επέλεξαν να αντιπαραταχθούν συλλήβδην απέναντι σε όλους εμάς τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους, επειδή απλά τολμήσαμε να έχουμε μια αυθεντική, αυθόρμητη, απλή αλλά ολοζώντανη σχέση με την αλήθεια αλλά και μια αγάπη για τη ζωή μας, για την πατρίδα μας, για την αίγλη της παλιάς μας γειτονιάς.

Σήμερα που η Αθήνα σπαράσσεται από την ακραία ποινική εγκληματικότητα, οι ευαισθητούληδες και οι ψευτοδιεθνιστές της μιζέριας και της άκριτης εργατολαγνείας σιωπούν…

Σήμερα που η Αθήνα καντονοποιείται παραδομένη στο έλεος των συμμοριών που επιχειρούν να μοιράσουν την πίτα της ζωής και της αξιοπρέπειάς μας, όλοι τούτοι έχουν βγάλει το σκασμό, σαν να είναι τουρίστες και περαστικοί από αυτοί την πόλη…

Σήμερα που η Ελλάδα σκοτώνεται καθημερινά από τα λοστάρια, τα τσεκούρια και τις απάνθρωπες διαστροφές των δυστυχισμένων, όλοι τούτοι σφυρίζουν αδιάφορα περιμένοντας την πρώτη πολυπόθητη «γκάφα» της αστυνομίας, για να κατακεραυνώσουν με ανθρωπισμό και επαναστατικότητα τον «μπάτσο - γουρούνι - δολοφόνο» που τόλμησε να χαλάσει το χατίρι κάποιου από τους «προλετάριους δυστυχισμένους» τους…

Τι κι αν δεινοπαθεί ο καθημερινός άνθρωπος από τα αιμοδιψή τέρατα που έχουν κατακλύσει τη ζωή μας…

Τι κι αν τρέμει το φυλλοκάρδι της «ρατσίστριας» γριούλας που δεν ξέρει αν το επόμενο πρωί θα ξυπνήσει ζωντανή…

Τι κι αν η Αθήνα στο σύνολό της παζαρεύεται στα αιματοβαμμένα μαχαίρια και τα εφιαλτικά σενάρια του συνδικάτου του εγκλήματος του εισβολέα…



Κι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή.


Σήμερα μοιράζουν τη ζωή μας… αύριο στο χρηματιστήριο του πλιάτσικου θα μπει η ίδια η πατρίδα μας και η εδαφική ακεραιότητά της.

Ο κυβερνητικός θίασος του εθνομηδενισμού δε νοιάστηκε γι αυτό.

Αυτό το συμβόλαιο υπέγραψε… Αυτό το συμβόλαιο εκτελεί.

Μέσα από αυτό το συμβόλαιο προωθείται και ο μισελληνισμός των κάθε λογής ευαισθητούληδων, που επιχειρούν να κρύψουν τις ύπουλες επιδιώξεις τους, πίσω από μια ψευδεπίγραφη και δήθεν ανθρωπιά.


Η προώθηση αυτού του εθνοκτόνου σχεδίου ωστόσο, δεν έχει και δεν μπορεί να έχει τίποτε κοινό με τα πραγματικά συμφέροντα των Ελλήνων εργαζομένων.

Η δολοφονία της καθημερινότητας και της ζωής μας ούτε τους Έλληνες Βαρδινογιάννηδες αγγίζει, ούτε από τους Σομαλούς Λάτσηδες οργανώνεται.


Το εργατικό κίνημα δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα ενός ψευδεπίγραφου διεθνισμού και μιας γιαλατζή «ταξικής» αλληλεγγύης απέναντι σ αυτούς που κατευθυνόμενα, σχεδιασμένα κι αδίστακτα δολοφονούν τη χώρα μας καθημερινά.


Είναι κομμάτι της αντιμονοπωλιακής και της δημοκρατικής του πάλης, η απαλλαγή της χώρας μας από τον εφιαλτικό εισβολέα.

Κι αυτό γιατί την παρουσία του ανέχονται, τροφοδοτούν, ενισχύουν και ενθαρρύνουν, όλοι εκείνοι που επιχειρούν καθημερινά να αποκοινωνικοποιήσουν τη ζωή μας,
δημιουργώντας μια κοινωνία υποταγμένη και φοβική.

Ο αλλοδαπός εισβολέας δε διαθέτει καμία ταξική συνείδηση.
Και αυτή την αλήθεια δεν είναι δυνατόν να την αποκρύψουν τα μικρά πανηγυράκια στις γειτονιές με τα πολύχρωμα κοριτσόπουλα.

Ο αλλοδαπός εισβολέας μισεί και μισεί θανάσιμα τη ζωή και τους ανθρώπους. Το αποδεικνύει καθημερινά με τη δράση και με τη στάση του. Εγκληματεί ασύδοτα σε βάρος της κοινωνίας μας.

Ο αλλοδαπός εισβολέας δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά μια χρήσιμη εφεδρεία στα χέρια των εχθρών του λαού σήμερα…
και των εχθρών της πατρίδας αύριο.


Καθήκον των εργαζομένων είναι να απορρίψουν τα ψευδεπίγραφα ιδεολογήματα και να ξεσηκωθούν. Μέσα στο γενικό ξεσηκωμό για την παραδειγματική ανατροπή του φαύλου πολιτικού συστήματος των Τσολάκογλου, είναι χρέος όλων η απαλλαγή της πατρίδας μας από τον αλλοδαπό εφιάλτη.


Με τον καρκίνο να κατατρώει το σώμα της Ελληνικής κοινωνίας, δεν υπάρχει μέλλον, ούτε για τους εργαζόμενους, ούτε για την κοινωνία την ίδια.

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/05/blog-post_1856.html
Επιστροφή στην κορυφή
Κάργα κομμουνιστής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 29, 2010 1:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά τα λένε αλλά… υπάρχει και ένα «αλλά». Εκείνο που δεν θέλουν να καταλάβουν οι συντελεστές του ellinikoforum και ολόκληρη η κατηγορία των δήθεν «υπερταξικών» φόρουμς, είναι ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά στο δίλημμα «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα» και βαρβαρότητα = η έσχατη και αναπόφευκτη παρακμή του καπιταλισμού (ή της οικονομίας της αγοράς, αν η διατύπωση βοηθάει καλύτερα την κατανόηση). Δεν υπάρχει τρίτος δρόμος. Δεν υπάρχει ο δρόμος του «καλού» καπιταλιστή, με το ανθρώπινο πρόσωπο. Και επειδή δεν θέλουν να το καταλάβουν, είναι πρακτικά άχρηστοι αν όχι στήριγμα του καπιταλιστικού μπουρδέλου.
Επιστροφή στην κορυφή
απελάτης.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 30, 2010 7:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωριμάζει Επανάσταση για το Μεταναστευτικό στις ΗΠΑ


Η Αριζόνα παρά τις πιέσεις απ’ τις ομοσπονδιακές Αρχές και κάποιες γειτονικές Πολιτείες επιμένει στην απόφαση της να βάλει τέρμα στην λαθρομετανάστευση.

Αμερικανοί για τη νόμιμη μετανάστευση (ALIPAC) ανακοίνωσε ότι σχεδόν μια ντουζίνα και μισή πολιτείες θέλουν να βοηθήσουν την τοπική αστυνομία να επιβάλλει την ισχύουσα νομοθεσία για τη μετανάστευση στην Αμερική.

Διάφορες δημοσκοπήσεις έχουν δείξει ότι σχεδόν το 75% του πληθυσμού των ΗΠΑ υποστηρίζει την απόφαση της πολιτείας Αριζόνα να σταματήσει την λαθραία μετανάστευση και ζητάει απ’ τις δικές του πολιτείες να πράξουν το ίδιο.

"Το εθνικό μας δίκτυο ακτιβιστών εργάζεται υπερωρίες προσπαθώντας να βοηθήσει την κατάσταση στην Αριζόνα και τους θαρραλέους Αριζόνιους που έχουν περάσει αυτό το νομοσχέδιο", δήλωσε ο William Gheen, πρόεδρος των ακτιβιστών της Αριζόνα. "Η Αριζόνα δεν είναι πλέον μόνη, και έχουμε τεκμηριωμένες καταθέσεις από νομοθέτες, που δηλώνουν ότι έχουν στα αρχεία τους εκδόσεις του νομοσχέδιου της Αριζόνας σε 17 ακόμα πολιτείες. Εμείς δεν θα σταματήσουμε έως ότου όλες οι πολιτείες να είναι προστατευμένες από τους εισβολείς, όπως απαιτείται το Σύνταγμα των ΗΠΑ. "

Η ALIPAC έχει τεκμήρια ότι οι ακόλουθες 17 πολιτείες χρησιμοποιούν το περιεχόμενο του νομοσχεδίου της Αριζόνα ως απάντηση στην πίεση του πολίτη. Οι 17 πολιτείες είναι: Αρκάνσας, Αϊντάχο, Ιντιάνα, Μέριλαντ, Μίτσιγκαν, Μινεσότα, Μισσούρι, Νεμπράσκα, Νεβάδα, Νιου Τζέρσεû, το Οχάιο, την Οκλαχόμα, Πενσιλβάνια, Ροντ Άιλαντ, Νότια Καρολίνα, το Τέξας και Γιούτα.
Ο Gheen, ο οποίος είναι πρώην σύμβουλος της καμπάνιας, βοηθός νομοθέτης, βοηθός αστυνομικός στη Βόρεια Καρολίνα, έχει με βάση την τοπική πείρα δημιουργήσει ένα πολιτικό σχέδιο μάχης.

Λέει ότι, "Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι δέσμια των ειδικών συμφερόντων και αυτός είναι ο λόγος που δεν είναι συνεπής με τα καθήκοντα της, ή είναι ακόμη και εχθρική προς τη δικαιώματα του Αμερικάνου πολίτη. Είναι χρέος κάθε πολιτείας να προστατεύει την ζωή των αμερικάνων, την ιδιοκτησία τους, την απασχόληση, τους μισθούς, την ασφάλεια και την υγεία, όταν η εκτελεστική εξουσία αδυνατεί να τηρήσει τις συνταγματικές της ευθύνες να προστατεύσει τα υφιστάμενα σύνορα μας και τους νόμους περί αλλοδαπών. "

Η οργάνωση του είχε την υποστήριξη νομικών και του κυβερνήτη της Αριζόνα Jan Brewer που πίεσαν να περάσει το νομοσχέδιο τον Απρίλιο. Ωστόσο, ορισμένοι συντηρητικοί εκδήλωσαν την ανησυχία τους ότι ο νόμος μπορεί να δώσει πολύ μεγάλες πρωτοβουλίες στην αστυνομία με αποτέλεσμα να περιοριστούν και οι ελευθερίες των νομοταγών πολιτών.

Παρά την πίεση από την Ουάσινγκτον να ανασταλούν οι μεταρρυθμίσεις-ορόσημο στο θέμα της μετανάστευσης, οι πολιτειακές Αρχές ανακοίνωσαν ότι οι επιχειρήσεις στην Πολιτεία δεν είναι υποχρεωμένες να έχουν εκπαιδευμένους μεταφραστές για να συνεννοούνται με πελάτες που δεν μιλάνε αγγλικά. Κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται απ’ το ομοσπονδιακό δίκαιο. Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων χειροκρότησαν αυτή τη δήλωση.
Είχε δημιουργηθεί ζήτημα όταν μια ισπανόφωνη μητέρα κινήθηκε δικαστικά εναντίον του οφθαλμίατρου Δρ John Schrolucke επειδή αρνήθηκε να την κοιτάξει χρησιμοποιώντας την 12-χρονη κόρη της ως διερμηνέα.
Ο οφθαλμίατρος, αρνήθηκε επειδή φοβόταν νομικά, ασφαλιστικά και ιατρικά προβλήματα, εάν το ανήλικο τέκνο της έκανε κάποιο λάθος στη μετάφραση. Ένα λάθος θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρές νομικές συνέπειες.

Ζήτησε απ’ τη γυναίκα να φέρει κάποιον που να γνωρίζει την αγγλική και ισπανική γλώσσα και να είναι άνω των 18 ετών ή, εναλλακτικά, να επισκεφθείτε κάποιον ισπανόφωνο οφθαλμίατρο.
Αντ’ αυτού, η γυναίκα και ο δικηγόρος της, κατέθεσαν αγωγή φυλετικών διακρίσεων σε βάρος του αγγλόφωνου οφθαλμίατρου. Ωστόσο, ο Γενικός Εισαγγελέας της Αριζόνα αφού πέρασε ένας χρόνος για να αποφασίσει, αποφάνθηκε τελικά η υπόθεση ήταν άνευ αντικειμένου, διότι κανένας νόμος δεν είχε παραβιαστεί.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6549

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 03, 2010 11:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μοντερνες απελευθερωμενες σχεσεις επαναστατηκης ανατροπης απ'τους λαθρομεταναστες...


Κακοποιούσαν σεξουαλικά, χτυπούσαν και εκβίαζαν ομοεθνή τους

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010, 11:29

Την ελευθερία του απολαμβάνει από χθες ένας μετανάστης από το Πακιστάν, ο οποίος ζούσε καθημερινά τον εφιάλτη στα χέρια έξι ομοεθνών του.

Οι δράστες κρατούσαν όμηρο το θύμα σε διαμέρισμα στην Ελευσίνα, εκβιάζοντας τους γονείς του στο Πακιστάν να τους καταβάλουν 6.000 ευρώ, προκειμένου να το αφήσουν ελεύθερο.

Όπως καταγγέλλει το θύμα, τον ξυλοκοπούσαν καθημερινά, ενώ ο ένας από τους δράστες, ηλικίας 25 ετών, ασέλγησε εις βάρος του.

Το πρωί της Τετάρτης, συνελήφθησαν δύο μέλη της σπείρας από αστυνομικούς στην οδό Τραπεζούντος 50 στην Ελευσίνα. Πρόκειται για τον 25χρονο και έναν 18χρονο ομοεθνή του. Οι υπόλοιποι τέσσερις δράστες αναζητούνται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ενας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 06, 2010 2:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: καλώς τους!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακόμα δεν ψήφισαν και το παίζουν ρυθμιστές! Ο λόγος για τις κατά τόπους οργανώσεις μεταναστών, που αποθρασύνθηκαν και άρχισαν ήδη τους εκβιασμούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση της Λάρισας, όπου ο Αλβανός επικεφαλής του Συλλόγου Αλλοδαπών Μεταναστών Άγγελος Μήτση, αφού χαιρέτισε την απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τη χορήγηση του δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες, αλλά και τη μείωση του κόστους του παραβόλου που απαιτείται για την κατάθεση των «πιστοποιητικών», μας «ενημέρωσε» ότι με τη νέα ρύθμιση θα προσέλθουν στις κάλπες 11000-12000 μετανάστες μόνο για το Δήμο Λαρισαίων!

Ο παραπάνω Σύλλογος, με στοιχεία του 2008 (βλ. εφημερίδα «Τα Νέα», 9 Οκτωβρίου 2008) εκπροσωπεί 70.000(!) μετανάστες από 13 χώρες που ζουν και εργάζονται στο Νομό Λάρισας. Ο Μήτση, αφού αποθρασύνθηκε από τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, προκάλεσε βάναυσα την κοινωνία της Λάρισας, λέγοντας ότι «αποφασίσαμε να πάμε συντεταγμένα και οργανωμένα όλοι οι μετανάστες σε εκείνον τον συνδυασμό που θα μας πείσει για τις πραγματικές του προθέσεις, για την αναβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου... τους υποψηφίους στο Δήμο μας θα τους στηρίξουμε με βάση τις δεσμεύσεις τους έναντί μας».
Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της ΝΕ του ΛΑΟΣ Ηλία Γεωργούλα, ο οποίος έκανε λόγο για «αλλοδαπούς εκβιασμούς», τονίζοντας μάλιστα ότι ο Μήτση έχει αναγορεύσει εαυτόν σε «κομισάριο του τοπικού πολιτικού σκηνικού». Και υπογράμμισε ότι ο Μήτση είπε πως «όλοι οι μετανάστες θα πάρουν "γραμμή" να ψηφίσουν συγκεκριμένο συνδυασμό ώστε οι επόμενοι εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες να χειραγωγούνται από τον κ. Μήτση». Επίσης, ο κ. Γεωργούλας κάλεσε τους συμπολίτες του «να καταψηφίσουν τους συνδυασμούς που θα συνδιαλεχθούν και θα συνεργαστούν με τον Σύλλογο Μεταναστών, ώστε να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους παίζουν ανίερα παιχνίδια για μικροπολιτικούς λόγους σε βάρος της τοπικής μας κοινωνίας».
Αν ληφθεί υπόψη ότι ο συγκεκριμένος Δήμος στις εκλογές του 2006 κρίθηκε για μόλις 1500 ψήφους (26827 ψήφους είχε λάβει ο νυν δήμαρχος Τζανακούλης, έναντι 25340 του αντιπάλου του), φαντάζεστε τι μας περιμένει όλους, σε όλα τα μήκη και πλάτη της επικράτειας.


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2010/06/blog-post_269.html#ixzz0q4kHnBWG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας