patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ.. ΠΕΙΡΑΖΕΙ???

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nefertiti



Συμμετέχουν: 20 Απρ 09
Δημοσιεύσεις: 30
Τόπος: Somewhere in Greece....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 21, 2009 11:57 am    Θέμα δημοσίευσης: ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ.. ΠΕΙΡΑΖΕΙ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ..ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ...(ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΜΕΓΑΛΩΝΩ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ)!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΟΡΙΟ.
ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ..ΟΝΟΜΑΤΑ Κ ΟΙΚΕΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΕ.....ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ..ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟΥΣ......ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ (ΠΟΥ ΗΔΗΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ),ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ ....?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΘΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ...?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΙΑΖΟΜΑΙ..?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ Κ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.....?ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΔΗΛΩΝΩ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ!ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ!
ΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑΥΤΟ!
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ,ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ,ΒΙΑΣΜΟ(ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ)ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ "ΦΙΛΟ ΣΑΣ"ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ...
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ,ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ,ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΟΥ...
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΕΡΟ ,ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ,ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΩ .............
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΑ ΦΙΛΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.....ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΡΚΩΣΕΙ ΚΙΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.....ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ" ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ..........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 21, 2009 1:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: ELLADA Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H ELLADA STOYS ELLHNES KAI OI ALLODAPOI STIS XORES TOYS.
OSOI GOYSTAROYN TOYS ALLODAPOYS GIATI DEN TOYS FILOKSEOYN SPITIA TOYS?
FTANEI PIA.EXEI PARAGINEI TO KAKO ME DAUTOUS.H ELLAGA DEN ANTEXEI ALLO.
OSI STON ADELLHNISMO TOU PLITHISMOY MAS!
Επιστροφή στην κορυφή
Nefertiti



Συμμετέχουν: 20 Απρ 09
Δημοσιεύσεις: 30
Τόπος: Somewhere in Greece....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 21, 2009 2:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ..ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ....ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΤΛ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η Ε.Ε ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
ΟΜΩΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ!
ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΞΕΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΒΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΙΑ!ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ε?!?!Ε?!?!
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΠΙΑ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ ΕΣΑΣ......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 21, 2009 8:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nefertiti στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μετανάστες. Υπάρχουν μόνο λαθρομετανάστες. Πως το παράβλεψες αυτό; Μπορείς να μου λύσεις την απορία; Έπειτα, αυτοί που χαρακτηρίζουν τους εχθρούς τής λαθρομετανάστευσης «ρατσιστές» είναι απατεώνες, παπαγαλάκια της ντόπιας και ξένης πλουτοκρατίας, που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν και να συγκαλύψουν το πραγματικό πρόβλημα. Και το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι οι ράτσες αλλά το σχέδιο των ιμπεριαλιστών να εξισώσουν τους μισθούς και τα μεροκάματα με βάση το κατώτερο. Να παγκοσμιοποιήσουν την αθλιότητα. Να εξαφανίσουν τα έθνη και να υποδουλώσουν τον πλανήτη. Όταν λες ότι είσαι ρατσίστρια (μάλλον ρατσιστής έπρεπε να πεις) γίνεσαι δεκανίκι των απατεώνων και ρουφιάνων της πλουτοκρατίας, των ιμπεριαλιστών και παγκοσμιοποιητών. Δεν το καταλαβαίνεις αυτό; Έχω κι αυτή την απορία. Μπορείς να μου τη λύσεις;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Nefertiti



Συμμετέχουν: 20 Απρ 09
Δημοσιεύσεις: 30
Τόπος: Somewhere in Greece....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 22, 2009 3:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: .......... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ,
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΣ ..ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΣΩΣΤΑ.
ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ...ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ,ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.......
ΟΠΟΤΕ ΠΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ?ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΣΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ?ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ -ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΣΩΣΤΑ?
ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΙΝ ΛΕΞΕΙΣ...ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.....ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ...
ΕΓΩ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ...ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ..
ΤΩΡΑ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ "ΔΗΛΩΝΩ " ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ........ Smile ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ..
1.ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΥΛΗΚΟΥ........
ΚΑΙ...
2.ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ ΕΓΩ ΡΑΤΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ,ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ-ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΡΟΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ(ΑΝΕΡΓΙΑ,ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ...ΚΤΛ),ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ...............Ε ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ.......ΑΔΙΑΦΟΡΩ ........ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ....ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ...ΑΘΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.... ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΟΤΙ...ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΕΛΛΑΔΟΥΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ..ΜΙΑΣ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΧΩΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ"ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ¨"ΣΕ ΜΑΣ...ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Απογοητευμένος Έλληνας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 22, 2009 6:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με την λέξη "ρατσισμός" συνηθίζουμε να δηλώνουμε το διαφυλετικό μίσος. Ο αντισημιτισμός, για παράδειγμα, είναι μία μορφή ρατσισμού.
Στην Ελλάδα, Nefertiti, δεν υπάρχει ρατσισμός. Αυτό που αισθάνεσαι είναι η φυσιολογική αντίδραση κάθε ανθρώπου, ο οποίος βλέπει ξάφνου να εισβάλουν στο σπίτι του απρόσκλητοι και να του το καταλαμβάνουν. Όταν μάλιστα ένα μεγάλο μέρος των εισβολέων είναι και κατά σύστημα παραβάτες του νόμου, δημιουργούν φασαρίες κ.λπ., τότε η δυσφορία του ντόπιου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.
Όσοι υποστηρίζουν την ανώμαλη αυτή κατάσταση, είτε το κάνουν από συμφέρον (π.χ. φθηνά εργατικά), είτε από βλακεία για να δείξουν ότι τάχα μου είναι προοδευτικοί. Έτσι όμως γίνονται δεκανίκια των πρώτων, χωρίς να το καταλαβαίνουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 22, 2009 7:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ορολογία. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:0fdca0744e="Δ. Τούμπανης"]Και το πραγματικό πρόβλημα [b]δεν είναι οι ράτσες...


Αφού μάλιστα δεν πρόκειται για διαφορετικές "ράτσες" (=φυλές: Μαύροι, Κίτρινοι, κλπ.) αλλά για διαφορετικά ΕΘΝΗ: Αλβανοί Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Αφγανοί...Όλοι της Λευκής φυλής, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Ο κοντινότερος χαρακτηρισμός που θα είχε ίσως σχέση θα ήταν "Εθνικιστής" ή "Σωβινιστής". Από πλευράς τυπικής ορολογίας, δηλαδή. Διότι από πλευράς ουσίας είναι απλά ζήτημα επιβίωσης.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Γιώργος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 23, 2009 11:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σας, παρακολούθησα τη συζήτηση και απλός αφήνω το σχόλιο μου.
Η Χωρα του φωτός ανήκει στο λαό της.
Ο Αλβανός ο πακιστανός ο ρουμάνος βάση την ιδεολογία μου παράνομος η νόμιμος ανήκει στη φυλή μας και είναι φυλετικός αδερφός μας.
Όμως αυτό είναι ανεξάρτητο απο το να ζεί στη πατρίδα μας. Ο κάθε ένας πρέπει να ζει στη χώρα του και εμείς όλοι μαζί να φροντίζουμε πρωτίστος τη φυλή και το έθνος μας.
Οι λόγοι που οδηγούντε στη μεταναστευση είναι πολλοί και πικροί πραγματικά.
Θύματα του καπιταλισμού και της Νέας τάξης πραγμάτων.
Η μόνη διαφιγή ειναι η αλλαγή νωοτροπίας και η επικράτηση του Εθνικοσοσιαλισμού.
Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Nefertiti



Συμμετέχουν: 20 Απρ 09
Δημοσιεύσεις: 30
Τόπος: Somewhere in Greece....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 23, 2009 9:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ....
ΚΑΤΑΡΧΗΝ , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ...ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΝΩΟΤΡΟΠΟΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ,ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΚΟΜΗ......ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.......
ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ..ΜΥΑΛΟ......ΤΣΑΓΑΝΟ.....ΣΥΝΕΣΗ......ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΤΟ.....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΑΠΟΨΗ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΜΑΚΑΡΙ............!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ζάβαρακατρανέμια
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 23, 2009 10:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβώς επειδή έχουμε παγκόσμιο εθνικοσοσιαλισμό πάμε για τα θυμαράκια. Τότε ήταν ο εθνικοσοσιαλισμός των Αρείων του Κρουπ και του Ζήμενς, σήμερα είναι ο εθνικοσιαλισμός των πολυεθνικών της κάθε Ζήμενς.
Το πολιτικό σύστημα και ο τρόπος διακυβέρνησης ίδιος, και τότε και τώρα. Ο ολοκληρωτισμός.
Τότε δούλευες καταναγκαστικά στα Άουσβιτς, τώρα δουλεύεις καταναγκαστικά σε κάποιο πολυκατάστημα.

Δεν θα απαντούσα σε κανέναν που συνειδητά ή ασυνείδητα, από λάθος ή από πρόθεση, με αφέλεια ή με το αζημίωτο, είναι πεσμένος στην λούμπα και απλά νοσταλγεί αντί του σημερινού φασισμού, έναν φασισμό πιο "ρετρό".

Μακάρι αν υπάρχει επιστροφή από εκεί, να βρούν το δρόμο να βγούν όλοι αυτοί. Γιατί εκεί καταντούν οι πιο ακίνδυνοι για το σύστημα. Περιθωριοποιμένοι και καταδικασμένοι στην συνείδηση του λαού και του κάθε λαού, που πέθαινε από αδενοπάθεια ή ασιτία όταν ο "εθνικοσιαλισμός" περιόδευε με την Βέρμαχτ στην Ευρώπη, για να στέλνονται οι σταφίδες και τα πορτοκάλια κατά Γερμανία μεριά, για να καλοταΐζεται ο "υπεράνθρωπος", ο Άρειος...
Αυτός που αν επικρατούσε, όλοι εμείς τώρα δεν θα μιλάγαμε. Θα είμασταν σαπουνόφουσκες...
Δεν είναι λοιπόν τουλάχιστον γελοίο και ειρωνικό, όχι μόνο να συζητάμε, αλλά και να ακούμε τέτοιες ηλιθιότητες;

Τέλος, το σημαντικότερο, είναι να ξεκαθαριστεί ότι τα κόμματα δεν προσγειώνονται από το διάστημα. Φτιάχνονται. Και ή φτιάχνονται από αόρατα χέρια που απλά ζητάνε μια μαριονέτα για να την βλέπει ο κόσμος και να την ψηφίζει, ή δημιουργούνται με επιτροπές, συμβούλια, συγκεντρώσεις, διεργασίες των απλών ανθρώπων, ελεγχονται από τους απλούς ανθρώπους και δουλεύουν για τα ζητήματα των απλών ανθρώπων.
Επιστροφή στην κορυφή
Nefertiti



Συμμετέχουν: 20 Απρ 09
Δημοσιεύσεις: 30
Τόπος: Somewhere in Greece....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 23, 2009 10:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ..... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΛΑΒΑΡΑ ΜΑΥΡΑ ΑΝΕΜΙΣΑΝ...ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ?????ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ , ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ....ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ? Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
anatheorisi
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 24, 2009 5:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Οβελιξ εχει δικιο δεν υπαρχει ρατσισμος αφου σερβοι, βουλγσροι, ρουμανοι, αλβανοι, πακιστανοι ειναι ολοι λευκοι αρα ειναι ζητημα επιβιωσης και οχι μισδαλλοδοξιας και ρατσισμου

ουτε με κινεζους, αλβανους, ρωσους, αφγανους, ινδους υπάρχει θεμα για τον ιδιο λογο

αρα υπαρχει οικονομικη αναγκαιοτητα απο πισω και οχι ρατσισμος οπως λενε ορισμενοι
Επιστροφή στην κορυφή
anatheorisi
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 25, 2009 4:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ

"Με την λέξη "ρατσισμός" συνηθίζουμε να δηλώνουμε το διαφυλετικό μίσος. Ο αντισημιτισμός, για παράδειγμα, είναι μία μορφή ρατσισμού.
Στην Ελλάδα, Nefertiti, δεν υπάρχει ρατσισμός. Αυτό που αισθάνεσαι είναι η φυσιολογική αντίδραση κάθε ανθρώπου, ο οποίος βλέπει ξάφνου να εισβάλουν στο σπίτι του απρόσκλητοι και να του το καταλαμβάνουν. Όταν μάλιστα ένα μεγάλο μέρος των εισβολέων είναι και κατά σύστημα παραβάτες του νόμου, δημιουργούν φασαρίες κ.λπ., τότε η δυσφορία του ντόπιου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.
Όσοι υποστηρίζουν την ανώμαλη αυτή κατάσταση, είτε το κάνουν από συμφέρον (π.χ. φθηνά εργατικά), είτε από βλακεία για να δείξουν ότι τάχα μου είναι προοδευτικοί. Έτσι όμως γίνονται δεκανίκια των πρώτων, χωρίς να το καταλαβαίνουν"


εκει ειναι και η ουσια του ολου προβληματος δηλαδη οι οικονομικες αναγκαιοτητες τελικα και οχι καποιος ρατσισμος και αλλα τετοια χρυσαυγιτικα

το ζητημα ειναι οτι παραλληλα με τα ανοιχτα συνορα ηρθε και η διεθνοποιηση του νομισματος

αλλο ηταν να στελνει ο αλβανος δραχμες στην αλβανια και αλλο να στελνει ευρω

αν και η αλβανια υιοθετησει το ευρω τι θα γινει; επειδη το νομισμα της ειναι ξεφτιλισμενο θα ανεβουν τα επιτοκια και ολοι θα πηγαινουν τα λεφτα τους εκει περα αλλα ταυτοχρονα θα ερχονται και λεφτα απο την αλβανια για να γινουν επενδυσεις στην ελλαδα αφου θα εχουν συσσωρευσει πολυ μεγαλο κεφαλαιο σαν εκείνο που πήγε ταχα να γινει με τις πιραμιδες

και τοτε τι γινεται? τα σκεφτετε αυτα κανενας?
Επιστροφή στην κορυφή
Nefertiti



Συμμετέχουν: 20 Απρ 09
Δημοσιεύσεις: 30
Τόπος: Somewhere in Greece....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 25, 2009 3:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Anatheorish....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΛΕΩ "ΟΤΑΝ" , ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΟ ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.........!!!!!!!!
ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.....
ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.....
_________________
LiFe Can Only Be Understood Backwards.....But It Must Be Lived Forwards....!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας