patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΔΥΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kostas oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 12:47 am    Θέμα δημοσίευσης: ΔΥΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΥΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δύο και όχι τρείς και ο κούκος στην συγκέντρωση των πάνω από 15 επιδοτούμενων αντιρατσιστικών οργανώσεων, ελλήνων και ξένων στην Ομόνοια.
Δεν ξεπέρασαν τα 250 άτομα oι αντιρατσιστές την στιγμή που σε καθημερινή βάση οι λαθρομετανάστες που αράζουν στην Ομόνοια είναι πολύ περισσότεροι.

Ολοφάνερη η γύμνια των απομονωμένων τσάτσων του νεοταξίτικου ιμπεριαλισμού από τον Ελληνικό λαό αλλά και από τους λαθρομετανάστες.

Ρωτήστε τους λαθρομετανάστες γιατί δεν πάνε με τους αντιρατσιστές,το νόημα της απάντησης που θα πάρετε είναι ότι είναι πουλημένα τομάρια.

Όταν πουλούν τους δικούς τους εργάτες είναι δυνατόν να αγαπούν εμάς τους ξένους; Απλά το παίζουν αντιρατσιστές.Ολοι τους μας θέλουν για φτηνό εργατικό και δουλικό προσωπικό και από τα κυκλώματα "αγάπης"της λαθρομετανάστευσης κάνουν τρελές μπίζνες.

Είναι έτσι ή όχι ρε αντιρατσιστικό σκουπιδαριό;
Επιστροφή στην κορυφή
Ήχος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 1:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:96fb4fd409="ό,τι θέλουν λένε"]Μα τί λένε αυτοί οι παλιορατσιστές στο Πατάρι;

ΔΥΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δύο και όχι τρείς και ο κούκος η συγκέντρωση των πάνω από 15 επιδοτούμενων αντιρατσιστικών οργανώσεων ελλήνων και ξένων στην Ομόνοια.
Δεν ξεπέρασαν τα 250 άτομα oι αντιρατσιστές την στιγμή που σε καθημερινή βάση οι λαθρομετανάστες που αράζουν στην Ομόνοια είναι πολύ περισσότεροι.

Ολοφάνερη η γύμνια των απομονωμένων τσάτσων του νεοταξίτικου ιμπεριαλισμού από τον Ελληνικό λαό αλλά και από τους λαθρομετανάστες.

Ρωτήστε τους λαθρομετανάστες γιατί δεν πάνε με τους αντιρατσιστές,το νόημα της απάντησης που θα πάρετε είναι ότι είναι πουλημένα τομάρια.

Όταν πουλούν τους δικούς τους εργάτες είναι δυνατόν να αγαπούν εμάς τους ξένους; Απλά το παίζουν αντιρατσιστές.Ολοι τους μας θέλουν για φτηνό εργατικό και δουλικό προσωπικό και από τα κυκλώματα "αγάπης"της λαθρομετανάστευσης κάνουν τρελές μπίζνες.

Είναι έτσι ή όχι ρε αντιρατσιστικό σκουπιδαριό;


Άς τους να λένε σύντροφε. Είναι ψεύτες. Τρείς και ο κούκος είμασταν. Και όχι δύο και ο κούκος. Είναι τρομεροί ψεύτες.
_________________
Παν. Βήχος. Υπεύθυνος του ΠΚ και του Φόρουμ, σύμφωνα με το Νόμο.

http://www.anatolikos.net/musikes/megas.htm
Επιστροφή στην κορυφή
μαιμού αντιρατσιστής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 1:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην «Τυποεκδοτική», το ΚΚΕ, έχει προσλάβει εξολοκλήρου λαθρομετανάστες με 680 ευρώ, την στιγμή που λέει πως για να ζήσει ο εργάτης αξιοπρεπώς πρέπει να παίρνει το ελάχιστο 1400 ευρώ και ποτέ δεν απέργησαν.

Το ίδιο συμβαίνει και στις οικοδομικές επιχειρήσεις του πατέρα του Αλαβάνου.

Μήπως όμως ο ΒΗΧΟ-ΑΝΑΤΡΟΜΠΑΣ και οι αντιρατσιστές, φιλοξενούν κανένα μετανάστη στο σπίτι τους; Ας μας τον δείξουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 1:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος



ΤΖΟΡΝΤΑΝΕΛΙ - ΒΗΧΟΣ.

Πάντα δίπλα στους μετανάστες ήμουν, ρατσιστικά απόβλητα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 1:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:eeb3305931="μαιμού αντιρατσιστής"]Στην «Εκτυποεκδοτική» του το ΚΚΕ, έχει προσλάβει εξολοκλήρου λαθρομετανάστες με 680 ευρώ ,την στιγμή που λέει πως για να ζήση ο εργάτης αξιοπρεπώς πρέπει να παίρνει το ελάχιστο 1400 ευρώ και ποτέ δεν απέργησαν.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις οικοδομικές επιχειρήσεις του πατέρα του Αλαβάνου.
Μήπως όμως ο ΒΗΧΟ-ΑΝΑΤΡΟΜΠΑΣ και κανένας αντιρατσιστής φιλοξενεί μετανάστη στο σπίτι του; Ας μας το δείξει.


1ον Το ΚΚΕ δεν δίνει μισθό, απλά αποδέχεται την οικειοθελή προσφορά εργασίας των μελών του για την προκοπή του Κόμματος που προετοιμάζει τη Μεγάλη Λαϊκή Επανάσταση.

2ον Ο Μανέστρος με 500 ευρώ σύνταξη και επιβαρυνόμενος το κόστος συντήρησης ενός site, σύσκολα θα απασχολούσε μετανάστη με 680 ευρώ
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 9:30 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παλια κυκλοφορουσε και ενας Σαμσον στην Πλακα και διαφοροι επαιζαν και μουσικη με κανα οργανο. Ο κοσμος μαζευοταν και τους εβλεπε.

Μονο με ομιλιες για το 'καλα' της λαθρομεταναστευσης νομιζουν οτι μπορει να προσελκυσουν τον κοσμο οι 'αντι-ρατσιστες'

Απ'οτι φαινεται δεν χρειαζονται αλλα σοου. Οι ιδιοι εγιναν το σοου.

Σε λιγο θα βγαλουν και φανελακια που θα λενε 'Αγαπαμε τους Μεταναστες' που θα μοιραζουν στο μετρο, οπως την δωρεαν τσιχλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
παπατζής νύτουνας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 11:07 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

-Aνατροπέας-
Παλαιό Μέλος


Συμμετάσχουν: 11 Ιούλ 07
Δημοσιεύσεις: 3132
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 20, 2010 8:11 pm Θέμα δημοσίευσης: NA ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 21/4/1967...ΘΑΝΑΣΗ!
________________________________________
Μα είναι δυνατόν;
Ο μεταλλαγμένος από πρώην τροτσκιστής τούμπανης, σε οπαδό του νεοναζισμού-εθνικομπολσεβικισμού και πατριωτικού-ακροδεξιό-αριστερό-στροβιλισμού και βάλε, να ανοίγει φακέλους και να κατηγορεί άλλους για την όποια αντιδικτατορική δράση τους ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Κατηγορεί τον Πυρουνάκη για την αντίδρασή του σε όλη την ¡’ιερά σύνοδο’’όπου ακόμα και ο μέντορας του τούμπανη ο χουντόδουλας σαν αρχιγραμματέας …διάβαζε και δεν είδε ούτε χούντες, ούτε βασανιστήρια ούτε…τον πρωτοπρεσβύτερο πυρουνάκη να τον τρέχουν σε ταράτσες, να του ξεριζώνουν τα γένια και να τον σουτάρουν σε τόπους εξορίας.
Τουναντίον ο μεταλλαγμένος τούμπανης μαζί με τον χουντόδουλα και με τις αφίσες που έβγαλε εναντιώθηκε στο 666 όχι από ταξική σκοπιά, αλλά από καθαρά άκρο-δεξιό-ορθοδοξιάρικη και πατριωτική σκοπιά.
Αλλά ας δούμε τι έκανε ο τούμπανης όταν ξέσπασε η χουντική λαίλαπα.
Και ας αφήσουμε τους άλλους πυρουνάκηδες, παναγούληδες, φλέμιγκ, Ζίγδηδες,Παπαντρέηδες, θωδοράκηδες Μαγκάκηδες και άλλους αστούς δημοκράτες που πίεζαν μέσω των ¡’συμβουλίων της ευρώπης’’για την αποκατάσταση της αστικής και κοινοβουλευτικής δημοκρατίας τους.
Ωστόσο λίγο πολλή ΟΛΟΙ αυτοί πέρασαν το πακέτο με τη χούντα.
Τι πακέτο πέρασε ο τούμπανης;
Ο τούμπανης κατά το Λουκά Καρλιάφτη ( υπάρχει ολόκληρο γραφτό) το έσκασε στο εξωτερικό ενάμιση μήνα (1,5μήνα) μετά τα τάνξ στις 21/4/1967…με γεμάτα τα παντελόνια του.
Το λέει και στα …Γαλλικά και θα το βρω.(Poul, avek de la skata la pantalon …ή κάτι τέτοιο!)
Όχι μόνο δεν αντέδρασε πρακτικά, αλλά για να δικαιολογήσει την φευγάλα του έλεγε:
ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ Ε ΑΓΚΙΣΤΡΙ.
Και για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους:
Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να αναφερθώ σε πασίγνωστα στοιχεία που τα ξέρουν ΟΛΟΙ οι τότε τροτσκιστές.
Πριν τη χούντα και από τη διάσπαση του ΚΔΚΕ του 1958 2 οργανώσεις υπήρχαν που μίλαγαν στο όνομα της 4ης Διεθνούς και στον τροτσκισμό.
Το ΚΔΚΕ επίσημο τμήμα της 4ης Διεθνούς είτε με τον πάμπλο μαζί με τον μανταίλ, είτε μετά το φιάσκο της κευλάνης , όπου 2 βουλευτές ο περέρα και ντα σίλβα, γίνανε κυβερνητικοί βουλευτές στην κυβέρνηση της μπανταρανάικε…και που διαγράφτηκε ο πάμπλο από τον μανταίλ το 1963.
Η άλλη οργάνωση στην ελλάδα ήταν η ομάδα που διαγράφτηκε από το παμπλικό ΚΔΚΕ το 1958, για την αντίδραση στην παμπλική πολιτική του ¡’εισοδεισμού’’ κάτω από πίεση θα σκιαγραφούσαν επαναστάσεις τα σοσιάλδημοκρατικά κόμματα και τα σταλινικά, όπως και στη λατρεία του αυθόρμητου, των αποικιακών επαναστάσεων και των αυθόρμητων …μαρξηστών τύπου μπέν μπελά, μακάριου, κάστρο, νασέρ, μπανταρανάικε και βάλε.
Αυτός ο πυρήνας με επί κεφαλής τον Λουκά Καρλιάφτη ο οποίος ήταν και γραμματέας του ΚΔΚΕ και αρχισυντάκτης της εβδομαδιαίας ΠΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ, μαζί με ότι καλύτερο αγωνιστικό στοιχείο από εποχής αρχειομαρξισμού- ΚΟΜΛΕΑ-ΝΕΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ και προ πάντων στοιχεία που είχαν ταξική πείρα από εποχής Τζουλάτι 1923 και την ενοποίηση στην 4η Διεθνή με την συνεχώς εξελισσόμενη ομάδα του Π. Πουλιόπουλου προς την ίδρυση της 4ης Διεθνούς και στη χώρα μας το 1938 μέσα σε εξορίες και στα κάτεργα-Ακροναυπλίες.
Μεγάλα ονόματα σαν του Μαστρογιάνη, Κλεάνθη, Σακάτου, Ρεμπούτσικα, Χατζηβασηλείου και άλλων δεκάδων παλιών αγωνιστών, πλαισίωσαν τη νέα οργάνωση που με διάφορες ανακατατάξεις διαμόρφωσε την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ (ΕΠ) σαν συνδικαλιστική οργάνωση-σωματείο και με τον παράνομο τίτλο ΕΔΕ, έγινε το συνέδριο το 1963.
Ενδιάμεσα από τις 2 κύριες οργανώσεις ήταν και μια νέα διάσπαση από το ΚΔΚΕ η κίνηση της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που την πλαισίωναν ο μηχανουργός Θεοδόσης Θωμαδάκης, ο Σοφρώνης Παπαδόπουλος, ο Π. Δούμας και η Ελένη( Δούμα) σήμερα Φατούρου, και άλλοι σύντροφοι.
Ο Θεδόσης έβγαζε ένα περιοδικό τον ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΟ- καρφί μέσα στο ¡’συνδικάτο του μετάλλου’’και κατόρθωσε να συγκεντρώσει ότι νεανικό- επαναστατικό από τα μηχανουργεία του βοτανικού.
Θυμάμαι που για να μιλήσουμε λίγο ταξικά…έπρεπε να πάρουμε το λόγο με τους ξύλινους πάγκους και με γιούρια για να φτάσουμε στο βήμα.
Ο απόλυτος έλεγχος των ρεφορμιστών των 115 σωματείων (κάτι σαν το ΠΑΜΕ) από τους σταλινο-ΕΔΑ-ΚΚΕδων κινδύνευε.
Το μεγαλύτερο κομμάτι αυτών των νέων προσχώρησε στο συνέδριο της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ.
Πρωτεργάτες ο Μπενετάτος, γιός παλιού τροτσκιστή αρχειομαρξιστή, ο Γ. Τσίκης, οι αδερφοί Χερουβείμ, ο Θανάσης και πολλοί άλλοι σύντροφοι νεαροί μηχανουργοί και προ πάντων ο Δημήτρης Τούμπανης…ο σημερινός μεταλλαγμένος σε νεοναζιστικές αντιλήψεις!!!
Η Ε.Π. πρωτοστάτησε με τον ΔΙΕΘΝΗΣΤΗ που πράγματι υπεύθυνος ήταν ο τούμπανης και δεν ήταν λίγο στην σκοτεινή περίοδο πριν τη χούντα, παρόλο το ξεβράκωμα της δεξιάς στη νέα παπαντρε’ι’κιά περίοδο με την ήτα του καραμανλή-ΕΡΕ και την ανάταση του ταξικού κινήματος, με τα ιουλιανά του 1965, τη διαρκή γενική απεργία, τα γεγονότα της 20 Αυγούστου…την υποταγή στα 5 σημεία της ΕΔΑ για να ¡’βγούμε’’από την κρίση…και μπήκαμε σε μια διαδικασία προετοιμασίας για τα τάνξ και τη χούντα.
Και αφού μπόρεσε άξια η ΕΔΑ να καλανιζάρει το κίνημα και με…δημοκρατικές διαδικασίες με αύρες, μπατσοκρατία κα αλλεπάλληλης αλλαγές κυβερνητικών σχημάτων…στο τέλος να και οι δικες –¡’Ασπίδες’’ και τα σχέδια ¡’Περικλής’’ και οι ανοιχτές σκευωρίες στην αμερικάνικη πρεσβεία, να και τα σχέδια ¡’Ατσεσον’’-διχοτόμησης Κύπρου…και προ πάντων τα ανοιχτά σεμινάριο στο Χίλτον από την ομάδα χουντικών του ¡’Ελεύθερου Κόσμου’’ για τη σήψη του πολιτεύματος και αφού είχε προηγηθεί και η μπούκα του Φιλοναζιστή Ρένου Αποστολίδη με την παρέα του, στη βουλή.
Και αφού οι ΕΔΑίτες έστελναν τη νεολαία Λαμπράκη να φονεύει κάμπιες και να δεντροφυτεύει, η προετοιμασία της χούντας βάδιζε ανοιχτά για τις ερπύστριες.
Όλη την περίοδο με την πτώση του μαζικότερου κινήματος στα ιουλιανά και όλο το καυτό καλοκαίρι, και με την κούραση, την απογοήτευση φάνηκαν επί πλέον και οι δημοσιεύσεις για το παρακολούθημα των τροτσκιστών και τα πόστα τους.
Γεμάτα δημοσιεύσεις οι αντιδραστικές και όχι μόνο εφημερίδες στοχοποιούσαν τα γραφεία της ΕΠ στην οδό Σωκράτους, πίσω από το δημαρχείο.
Είχε προηγηθεί και ανικανότητα να ενοποιηθούν οι δύο αντί-εισοδιστικές οργανώσεις και δεν ήταν αμέτοχος και η κλίκα του τούμπανη…ο οποίος είχε αρχίσει ηγετικό ρόλο με όχι έντιμες ενέργειες και πλαστές πλειοψηφίες ενάντια στους παλιούς…πάνω από 40 χρόνων!!!
Έφτιαξε πολιτικό γραφείο σε μικρή οργάνωση το πολύ 40-50 συντρόφων…και από τα 5 μέλη της ΚΕ τα τρία δικά του γίνανε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.
Ε! Και μετά ποιος πιάνει τον τούμπανη.
Καλά να πάθει ο Λουκάς που είχε λυσάξει πριν να προωθήσει τη νεολαία πάση θυσία.
Ίντριγκες, ξεχωριστές συναντήσεις, πάρτη και αρχηγιλίκια έφτασε να μην λειτουργεί η οργάνωση σαν μπολσεβίκικος μηχανισμός.
Α! Και διαβολές στην ηγεσία της Διεθνούς, Επιτροπής, Τετάρτης, Διεθνούς, ειδικά στον Χίλη-Σλώτερ στην Αγγλία, υπείρχαν και κάτι διαφορές για την διεθνή κρίση και την αραβική επανάσταση με τους Λουκάδες...και να ο τούμπανης, δούλος του παμπόνηρου χίλυ…και να η διαγραφή από την…πλειοψηφία των 3 μελών…του ΠΓ του τούμπανη και αρπαγή ΟΛΟΥ του μηχανισμού-γραφομηχανές-πολύγραφοι των γραφείων της ΕΠ.
Μέχρι και το τελευταίο βιβλίο Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του Τρότσκι δουλειά του Λουκά και του Αντώνη Λιάκου.
Εγώ είχα μπαρκάρει 3ος Μηχανικός το δεκέμβρη του 1966…χαμένος μέσα στην κάψα, αρόδου και στις ράδες στα λιμάνια του Περσικού κόλπου.
Όταν έγινε η χούντα, βρεθήκαμε στο Ομάν, με πορεία για Κωστάντζα –Ρουμανία.
Ξεμπαρκάρισα και γύρισα με το τραίνο στην Αθήνα.
Θα μπορούσα να πάω Γερμανία που είχα πριν λίγο ζήσει 3,6 χρόνια.
Στις 22/5/67 έφτασα αθήνα και σε 2 μέρες συναντήθηκα με τον τούμπανη, ο οποίος ήθελε να φύγει για την αγγλία αλλά ήθελε ανανέωση το διαβατηριό του.
Νομίζω ότι το πολιτικό μου αισθητήριο δεν ήταν λάθος όταν του είπα ότι τώρα αυτοί ενδιαφέρονται για τους 10.000 μαντρωμένους στον ιππόδρομο και είναι οι δημοκράτες κοινοβουλευτικοί κάθε μάρκας και ιδεολογίας.
Ρώτησα γνωστό μου σε γραφείο και μου είπε μπορεί να το ανανεώσει όπως και το έκανε.
Ο τούμπανης έφυγε περίπου 40 μέρες μετά την 21/4/67.
Ποια δράση έκανε ρε χατζατζάρη μουρλό ψέφταρε φατουρατζή, δήθεν οικοδόμε μέσα στη χούντα;
Που μόλις πρόλαβε να λέει ότι τώρα τους εργάτες δεν τους ποιάνεις ούτε με αγκίστρι;
Σε λίγο αφού είδαμε και χορτάσαμε και τη γυναίκα μας και τον τρίμηνο γιό μας το Βαγγέλη, αριβάρω στο Λουκά να δω τι γίνεται.
Βρίσκω Λουκά, Κλεάνθη, Μαστρογιάννη, Γ.Τσίκη, Σταυρόπουλο, Λιάκο σε έξαλλη κατάταση.
Μας διέγραψε και μας έκλεψε όλο τον μηχανισμό, βιβλία, γραφομηχανές και πολύγραφους και το μόνο που προλάβαμε ήταν να βγάλουμε εμείς τον ΔΙΕΘΝΗΣΤΗ στο όνομα του Γ. Τσίκη.
Αυτόν τον ΔΙΕΘΝΗΣΤΗ του Απρίλη, μαζί με όλα τα έντυπα άρπαξαν από τα περίπτερα οι χαφιέδες της χούντας…γι´αυτό πάντα μέχρι του χρόνου στις 4/5/68 ο σύντροφος ήταν κυνηγημένος και στην σκληρή παρανομία…ενώ ο τούμπανης καλά την είχε με το χίλυ στην αγγλία.
Η οργάνωση ανασυγκροτήθηκε σε αυστηρούς μηχανισμούς και μέσα σε όλα τα άλλα προσπάθησε να βρει τι έγινε ο μηχανισμός.
Μάθανε ότι ο τούμπανης την έκανε στην αγγλία λίγες μέρες μετά την 21/4/67 και οι δύο σύντροφοι του...ΠΓ έκαναν δήλωση και ιδιώτευαν.
Αυτοί διέγραψαν τους μπαρουτοκαπνισμένους με πάνω από 40 χρόνια συνεχούς ταξικής πάλης, με εξορίες, βασανιστήρια και ακροναυπλίες.
Ο μηχανισμός βρέθηκε τελικά να τον έχει ο Σπύρος Βάβαλης ο οποίος τον είχε κρύψει σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στη χαραυγή.
Κάτι με πειθώ κάτι με το ζόρι, δέχτηκε ο σύντροφος να μας παραδώσει τον μισό, σαν μια τίμια συναλλαγή.
Εκεί έπεσε η γκαντεμιά.
Ο Σπύρος άνεργος, δεν είχε πληρώσει 3-4 νοίκια…και πριν πάμε εμείς πήγε το φορτηγό της ασφάλειας.
Ο Σπύρος δεν δέχτηκε να μπει στην παρανομία, γιατί είχε τη μάνα του άρρωστη.
Το ίδιο βράδυ την έκανα για την αγγλία ( πάει το μαγαζί με τα ανταλλακτικά-το αμάξι στο αεροδρόμιο) και ο Τσίκης για την Γαλλία.
Ο δύστυχος Σπύρος πέρασε όλα τα παλούκια στην ασφάλεια και δικάστηκε αυτός μόνο, ενώ όλοι εμείς μαζί και ο τούμπανης ερήμην τον άλλο χρόνο.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ:
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΔΙΟΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ 1/1/1968-2/4/1968.
ΟΤΑΝ Ο ΤΟΥΜΠΑΝΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 1967.
Αυτή είναι η αλήθεια και μόνο αυτή.
Δεν λέμε τώρα τι έκανε και πόσο άξιος αγωνιστής φέρθηκε στο εξωτερικό, ο τούμπανης.
Με την αμέριστη βοήθεια του Χίλη και ανεξάρτητα με τις ασυναρτησίες της ¡’ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ’’…να φύγει η χούντα και μετά βλέπουμε, γράμματα στον ΟΗΕ, μας προδώσανε την..Κύπρο μας και τόσα…άλλα, στην ευρώπη, πράγματι δημιουργήθηκε σιγά-σιγά η μεγαλύτερη οργάνωση που μίλαγε στον τροτσκισμό.
Γύρω από το πολυτεχνείο και ποιο πριν άρχιζαν να φαίνονται και στην ελλάδα οι προûποθέσεως για δουλειά κάτω από τη χούντα.
Η Σίσυ Βωβού,’’ παλικάρι’’ σωστό είχε βγάλει πλαστό Εγγλέζικο διαβατήριο και ήρθε παράνομα στην ελλάδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ-ΜΟΝΟ Η ΣΙΣΥ.
Η οργάνωση ΕΔΕ έγινε πόλος έλξης και με την αίγλη της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ στρατολογήθηκαν πολλοί ισοβίτες τροτσκιστές βρίσκοντας έτοιμη οργάνωση.
Δεν είναι του παρόντος τι έλεγαν για ενοποίηση των 2 ΚΚΕ…και καπάκι όταν την έπεφταν τα τάνξ…προδότες σταλινικοί, ούτε κάτω ο κερέσκυ –καραμανλής …και βούρ για σοβιετική εξουσία.
Ο τούμπανης ήταν γραμματέας μέχρι το γεννάρη του 1976…όταν ο χίλυ -αλόπεκα ξεγυρισμένη-άνοιξε νταλαβέρι με αστούς εθνικιστές, καντάφι-αραφάτ-Χομεϊνί αργότερα και άνοιξε νταλαβέρια με μικροαστούς ηθοποιούς της οικογένειας του Σέρ Ρεντγκραίβ.
Και να τα μέτρα ασφαλείας της 4ης Διεθνούς και να ΟΛΟΙ είναι πράκτορες και πάει και ο τούμπανης και το αμερικάνικο τμήμα.
Ο τούμπανης έκανε δικαστήριο, για το μηχανισμό της ΕΔΕ.
Αστικό δικαστήριο λέμε!!!
Μετά δημιουργήθηκε η ΚΔΕ μέχρι που φυλλοροώντας διαλύθηκε το 1995.
Μετά άρχισε η κατρακύλα του τούμπανη με τα γνωστά σημερινά επακόλουθα.
Ο τούμπανης πέρασε τον Ρουβίκωνα.
Ποτάμι δίχως επιστροφή.
Αλλοίμονο στα 3-4 πρόβατα, που ο κάθε ένας…πρόβατος για προσωπικούς λόγους έχει κωλύσει κοντά του, πέφτοντας στην προσωπική του ξευτίλα.
ΥΓ1. Αν θα θέλανε οι τροτσκιστές να τον περάσουν από πολιτικό δικαστήριο, θα πρότεινα ένα κατάλογο, περίπου σαν αυτόν:
Θωμαδάκης Θεοδόσης, Σίσυ Βωβού, Σωφρόνης Παπαδόπουλος, αδελφοί Κορτέση, από το ΕΕΚ, Βαγγέλης Σακάτος, Μανώλης Ρασούλης, Γιάννης Φελέκης, Μάκης Ράπτης, Λιβιεράτος, σαν ελάχιστοι μάρτηρες-γνώστες του φαινόμενου Δημήτρη Τούμπανη.
Αυτός ας φέρει τον ΝΙΚΟ –SS, τον ¡’θεό’’μουρλο κώστα οικοδόμο (φατουρατζής είναι και πρώην με μάπες τουριστικά μικρομαγαζάτορας ήτουνα!)
Αλλά δεν πειράζει.
ΥΓ2. Αν βρει έναν ( 1) πρώην σύντροφο της περιόδου πριν χούντα, ή πολυτεχνείο, θα βάλλω χαλκά στη μύτη και με το καινούριο γόνατο θα χορεύω στις πλατείες.
ΥΓ 3. Ο κίνδυνος είναι ότι ο τούμπανης προσπσαθεί να μπεί στο ενεργό ταξικό κίνημα, με σφυροδρέπανα σαν ΚΔΕ...με εθνικομπολσεβικισμό και άκρατο πατριωτισμό.
Τι λένε οι τροτσκιστικές οργανώσεις;
-Ανατροπέας-

Έχει επεξεργασθεί από τον/την -Aνατροπέας- στις Τετ Ιούλ 21, 2010 5:15 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή


Κοντορεβιθούλης.
Επισκέπτης

κοντός την εβίασε δυο ψηλούς είδε ο -Ανατροπέας-

τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και τον περιλελούν.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΝΑΤΡΟΜΠΑ ΤΖΟΡΝΤΟ.

ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΛΑΘΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1808

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 1:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά, ποιος σας είπε ότι τις ανερμάτιστες μαλ**ίες του Ανα-τρόμπα-ντόπα, τις θέλουμε να βρομίζουν το φόρουμ μας, δεν καταλαβαίνεται ότι οτιδήποτε μπαίνει εδώ μέσα πρέπει να απαντηθεί; Θα μας αναγκάζετε να απαντάμε σε χαφιέδες;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ενας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 22, 2010 6:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: κυττα τι γινεται Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στον κλήρο μου έτυχαν δέκα ημέρες διακοπές σε ένα σπίτι που κληρονόμησε ένας από τους συναδέλφους μου από τους παππούδες του στην άγονη γραμμή που δεν είχα ξαναπάει. Σχοινούσα. Πέταξα από τη χαρά μου όταν το είδα και παρόλο που με προειδοποίησε ο συνάδελφος μου ότι το σπίτι δεν έχει ανέσεις και η τουαλέτα βρίσκεται στην αυλή, ξεκινήσαμε με την οικογένειά μου γεμάτοι χαρά ότι θα κάναμε διακοπές στη Σχοινούσα μακρυά από τα καυσαέρια και το άγχος της Αθήνας και θα κάναμε μπάνιο μέσα σε πεντακάθαρη θάλασσα.
Πράγματι το νησί ήταν καλύτερο από ότι περίμενα και οι άνθρωποι γνήσιοι νησιώτες φιλόξενοι. Φθάσαμε στις δύο τη νύχτα, μας περίμενε κάποιος που ειδοποίησε ο συνάδελφος να μας παραλάβει για να μας δείξει το σπίτι. Μας είχε τοποθετήσει στο ψυγειάκι του σπιτιού ψάρια που τα είχε ψαρέψει ο ίδιος, μάλιστα τα είχε καθαρίσει κιόλας , μας έφερε φρούτα και λαχανικά από τον κήπο του, ψωμί από ξυλόφουρνο, μας ευχήθηκε καλή διαμονή και πριν φύγει μας σύστησε:
«Να μη βγαίνετε το βράδυ αργά επειδή υπάρχει κίνδυνος. Προσέχετε και τα παιδιά».
Νομίζαμε ότι μας έκανε πλάκα. Γελάσαμε. Η πρώτη μέρα πέρασε υπέροχα, φάγαμε από τα δώρα του φίλου του συναδέλφου μας και ήπιαμε νερό από το φυσικό πηγάδι της αυλής (δεν έχω ξαναπιεί καλύτερο), περάσαμε πολλές ώρες στη θάλασσα. Το βράδυ ετοιμαστήκαμε να βγούμε να περπατήσουμε στο νησί κι εκεί άρχισε η μεγάλη έκπληξη. Το σπίτι που μέναμε ήταν λίγο πιο έξω από το χωριό. Όταν μπήκαμε στον οικισμό τα χάσαμε: παντού υπήρχαν παρέες - παρέες λαθρομεταναστών και οι Έλληνες άφαντοι!!!!!! Μας κοίταζαν εξεταστικά από πάνω μέχρι κάτω και διασκέδαζαν με την έκπληξή μας!
Για να μη σας τα πολυλογώ μάθαμε ότι σε αυτό τον ξεχασμένο παράδεισο υπήρχαν 150 Έλληνες ντόπιοι, λίγοι Αλβανοί με οικογένειες που δεν δημιουργούν προβλήματα και 80 Αφγανοί!!!
Ερωτώ: τι λόγο ύπαρξης έχουν 80 λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν σε ένα τόσο μικρό και φτωχικό, το χειμώνα τουλάχιστον, νησάκι; Που βρίσκουν δουλειές;
Έμαθα ότι δεν υπάρχει αστυνομία στο νησί, ούτε λιμενικό κι έτσι αυτοί αλωνίζουν ανενόχλητοι. Δημιουργούν προβλήματα, έχουν σημειωθεί κλοπές και απόπειρες βιασμών και όταν έρχεται η αστυνομία με σκάφος του λιμενικού από Σύρο, αυτοί βλέπουν το σκάφος και γίνονται άφαντοι στα βουνά. Κάθε φορά ελάχιστους πιάνουν κι όταν φύγει το σκάφος αυτοί ξετρυπώνουν και είναι πιο αναιδείς και πιο επιθετικοί προς τους ντόπιους. Όταν είμαστε εκεί τσακώθηκαν άσχημα με έναν ψαρά και μετά τον απειλούσαν: «Γκσέρω και που είναι σπίτι σου»!!!!
Εκεί καταντήσαμε μέσα στην ίδια μας τη χώρα.!
Εμείς πήγαμε εκεί προς το τέλος Ιουνίου. Οι ντόπιοι είναι απελπισμένοι, δεν τους θέλουν εκεί, σε λίγο ούτε εκπαιδευτικός δεν θα θέλει να πηγαίνει στα σχολεία εκεί όταν δεν μπορεί να κινηθεί το βράδυ.
Έχει εξελιχθεί επίσης σε μεγάλη πληγή για τον τουρισμό που είναι ανάσα πνοής σε ένα νησάκι που δεν παράγει τίποτα άλλο εκτός από οικιακής χρήσης κήπους και λίγη κτηνοτροφία ή ψάρεμα.
Ξέχασα να αναφέρω και τις κλοπές των αυγών από τα κοτέτσια, τις ίδιες τις κότες τις έχουν ρημάξει, κλέβουν ολόκληρα κατσίκια και τυριά επίσης από τις μάντρες. Χαμός γίνεται.
Πριν φύγουμε μάθαμε και για ένα φριχτό έγκλημα που είχε γίνει περίπου πριν τρία χρόνια στη Σχοινούσα. Γεωργιανοί εγκληματίες σκότωσαν με φριχτό τρόπο έναν ηλεκτρολόγο φιλήσυχο άνθρωπο αφού πρώτα τον πετσόκοψαν, του ακρωτηρίασαν τα δάχτυλα και του έβγαλαν τα μάτια.!!! Οι εγκληματίες έφυγαν με τα χρήματα του νεκρού πρωΐ πρωΐ με το καράβι και πριν τον βρουν πεταμένο στη θάλασσα. Ο ιατροδικαστής είπε μετά ότι δεν είχε ξαναδεί πιο φριχτά πετσοκομμένο άνθρωπο σε σημείο που δεν άνοιξαν καθόλου το φέρετρο στην κηδεία για να τον ασπαστούν για τελευταία φορά οι δικοί του!
Δυστυχώς η λαθρομετανάστευση έχει απλωθεί σε όλη την Ελλάδα σαν κακή αρρώστια.
Ακούτε κύριε Χρυσοχοΐδη;
Βγάλτε την αστυνομία να τους μαζέψει και να τους απελάσει.
Απελάσεις κανονικές και άμεσες, εφαρμόστε επιτέλους τους νόμους.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει τόσους πολλούς.
Η εγκληματικότητα αυξάνεται όσο αυξάνεται και η λαθρομετανάστευση. Αυτό είναι φανερό, αποτυπώνεται και στο τελευταίο άκρο της Ελλάδας.

Ελευθερία Λόγου.
Read more...
Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/ στις 7/21/2010 07:50:00 μμ , Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση , 4 σχόλια
Ετικέτες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Αφροδίτη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 22, 2010 6:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: κυττα τι γινεται Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:be30b1b729="ενας"]Δυστυχώς η λαθρομετανάστευση έχει απλωθεί σε όλη την Ελλάδα σαν κακή αρρώστια.
Ακούτε κύριε Χρυσοχοΐδη;



Η Σχοινούσα αποτελείται μόνο από ρατσιστές. Η Σχοινούσα πρέπει να εκλλείψει από τον χάρτη.
Θα σας κάψουμε με ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ "αντιρατσιστικές" Ναπάλμ, όπως έγινε και το '45-49, τότε που ο λαός επιχείρησε να γίνει, όπως το έθετε απλά ο Άρης, νοικοκύρης στον τόπο του.
Επιστροφή στην κορυφή
Κούκος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 22, 2010 11:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:8c1b8c4a0e="Ήχος"][quote:8c1b8c4a0e="ό,τι θέλουν λένε"]Μα τί λένε αυτοί οι παλιορατσιστές στο Πατάρι;

ΔΥΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δύο και όχι τρείς και ο κούκος η συγκέντρωση των πάνω από 15 επιδοτούμενων αντιρατσιστικών οργανώσεων ελλήνων και ξένων στην Ομόνοια.
Δεν ξεπέρασαν τα 250 άτομα oι αντιρατσιστές την στιγμή που σε καθημερινή βάση οι λαθρομετανάστες που αράζουν στην Ομόνοια είναι πολύ περισσότεροι.

Ολοφάνερη η γύμνια των απομονωμένων τσάτσων του νεοταξίτικου ιμπεριαλισμού από τον Ελληνικό λαό αλλά και από τους λαθρομετανάστες.

Ρωτήστε τους λαθρομετανάστες γιατί δεν πάνε με τους αντιρατσιστές,το νόημα της απάντησης που θα πάρετε είναι ότι είναι πουλημένα τομάρια.

Όταν πουλούν τους δικούς τους εργάτες είναι δυνατόν να αγαπούν εμάς τους ξένους; Απλά το παίζουν αντιρατσιστές.Ολοι τους μας θέλουν για φτηνό εργατικό και δουλικό προσωπικό και από τα κυκλώματα "αγάπης"της λαθρομετανάστευσης κάνουν τρελές μπίζνες.

Είναι έτσι ή όχι ρε αντιρατσιστικό σκουπιδαριό;


Άς τους να λένε σύντροφε. Είναι ψεύτες. Τρείς και ο κούκος είμασταν. Και όχι δύο και ο κούκος. Είναι τρομεροί ψεύτες.
_________________
Παν. Βήχος. Υπεύθυνος του ΠΚ και του Φόρουμ, σύμφωνα με το Νόμο.

http://www.anatolikos.net/musikes/megas.htm

Και οι δυό σας είσαστε ψεύτες!!!

Εγώ ο κούκος δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν ήμουν εκεί...
Δεν παραβρέθηκα, γιατί κατάλαβα ότι λαμβάνουν ‘ανταλαγματα’ για τον αντιρατσισμό τους.


Οι δυό τους ήταν μόνοι τους… και οι λαθρομετανάστες τους έχουν πάρει χαμπάρι!!!

Κούκος
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλάκια και περαστικά
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 23, 2010 9:12 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε μια σοβαρή πουστιά δεν μπορούν να κάνουν οι αμερικανοτσολιάδες

Ο Βήχος δεν είχε ποτέ σχέση με την ΚΔΕ και τον Μήτσο Τούμπανη. Ότι σχετικό γράφει, του το έχει υπαγορεύσει το ακούσιο συνεταράκι του στην πουστιά, ο «Ανατροπέας» (κατά κόσμον Χρήστος Τζουρντός). Έξω απ’ τα όρια των υπαγορευμένων, ο Βήχος υποχρεώνεται να μας παραπέμψει στον υποβολέα του: «Τα υπόλοιπα θα τα πει αύριο ο σ. Ανατροπέας.» Γράφει λοιπόν το έμμισθο λαμόγιο:


[quote:a62a3e9e8c="Βήχος Παναγιώτης"]Ρε συ "Οικοδόμε" ότι είσαι φασίστας το ξέρουν (……………………………………………………………) ο ανανήψας σήμερα χρυσαυγίτης Τούμπανης για να μπορεί να κατεβαίνει στις διαδηλώσεις σαν… ΚΔΕ, θα έγραφε μόνο τα ονόματα Τσίκης, του Ανατροπέα και του Β…

Επαναλαμβάνω ότι ο Τούμπανης έφυγε από την Ελλάδα δύο μήνες μετά την 21η Απριλίου και δεν πήγε βέβαια για μπίζνες όπως γράφεις εσύ για τους Αφγανούς πρόσφυγες, ηλίθιε…Οικοδόμε. Στην Ελλάδα ο Τούμπανης δεν έκανε το παραμικρό εναντίον της δικτατορίας μέχρι να το σκάσει. Στην Αγγλία, πράγματι έκανε πολλά πράγματα. Εδώ τίποτα. Μην μας το παίζει αντιστασιακός τώρα ο μεταλλαγμένος πρώην αριστερός και νυν Ναζιστής Τούμπανης. Σε πορεία με πανό της ΚΔΕ μην τολμήσετε να εμφανιστείτε. Αυτό μόνο σας λέω. Τα υπόλοιπα θα τα πει αύριο ο σ. Ανατροπέας.

_________________
Παν. Βήχος. Υπεύθυνος του ΠΚ και του Φόρουμ, σύμφωνα με το Νόμο.

http://www.anatolikos.net/musikes/megas.htm

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=177632#177632


Καλά ρε χαμένοι, δεν μπορείτε να συντονιστείτε και να γράφεται τα ίδια; Πότε τελικά «έφυγε» ή «το έσκασε» ο Τούμπανης από την Ελλάδα; «δύο μήνες μετά την 21η Απριλίου» όπως έγραψε, καθ’ υπαγόρευση ο Βήχος ή «ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 21/4/1967»;;; όπως κατέληξε ότι πρέπει να γράψει, μετά από σκέψη πάνω στο στήσιμο του σεναρίου, ο ειδικός σε κάθε λογίς σκηνοθεσίες Χ. Τζουρντός;



[quote:a62a3e9e8c="-Aνατροπέας-"] Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 20, 2010 8:11 pm Θέμα δημοσίευσης: NA ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 21/4/1967...ΘΑΝΑΣΗ!

Μα είναι δυνατόν;
Ο μεταλλαγμένος από πρώην τροτσκιστής τούμπανης, σε οπαδό του νεοναζισμού-εθνικομπολσεβικισμού και πατριωτικού-ακροδεξιό-αριστερό-στροβιλισμού και βάλε, να ανοίγει φακέλους και να κατηγορεί άλλους για την όποια αντιδικτατορική δράση τους ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

(……………………………………………………………………….)

Τι λένε οι τροτσκιστικές οργανώσεις;


-Ανατροπέας-

Έχει επεξεργασθεί από τον/την -Aνατροπέας- στις Τετ Ιούλ 21, 2010 5:15 am, 1 φορά

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=177632#177632

Και καλά, ο Τζουρντός σκέφτηκε ότι δεν κολλάνε στο σενάριο του οι «δύο μήνες» και ότι πρέπει τους κάνει «λίγες μέρες» (και θα εξηγήσω τον λόγο) ήταν ανάγκη να παρουσιάσετε αυτή την αντίφαση στην ίδια θεματική ενότητα, ώστε να βγάζει μάτι; Τι διάβολο, ούτε για μια σοβαρή πουστιά δεν μπορείτε να κάνετε, αμερικανοτσολιάδες;

Περισσότερα εδώ:
http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?t=3052
Επιστροφή στην κορυφή
ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 23, 2010 12:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Χ.ΤΖΟΥΡΝΤΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τζουρντέ, ειμαι μέσα στην πολιτικη από τα τέλη του 1972. Στην αρχή στην Ε.Δ.Ε, και μετά το σχίσμα (τέλη 1975-αρχές 1976) στην ΚΔΕ. Όλα αυτά τα χρόνια συνάντησα και γνώρισα πάρα πολλούς ανθρώπους, μέσα ή στις παρυφές της οργάνωσης (συμπαθούντες όπως λέμε) με τους οποίους διαφωνήσαμε, χωρίσαμε οριστικά ή βλεπόμαστε ακόμη, καλούς ή κακούς χαρακτήρες (κατα την γνώμη μου πάντα) παράξενους στην συμπεριφορά ή όχι. Ανάμεσά τους έτυχε να γνωρίσω κι'εσένα. Τζουρντέ, κατέχεις επάξια τα πρωτεία. Είσαι ο πλέον ψεύτης και εμπαθής απ' όσους γνώρισα.
Και σε ρωτάω ανοιχτά. Πότε διαλύθηκε η ΚΔΕ Τσουρντέ; Άκουσες οτι πάρθηκε κάποια τέτοια απόφαση; Ήσουν μπροστά σε κάποια τέτοια συζήτηση; Περιμένω απάντηση...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 23, 2010 12:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Χ.ΤΣΟΥΡΝΤΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:d0447a7aa9="ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ"]Τσουρντέ, ειμαι μέσα στην πολιτικη από τα τέλη του 1972.Στην αρχή στην Ε.Δ.Ε,και μετά το σχίσμα (τέλη 1975-αρχές 1976)στην ΚΔΕ. Όλα αυτά τα χρόνια συνάντησα και γνώρισα πάρα πολλούς ανθρώπους, μέσα ή στις παρυφές της οργάνωσης(συμπαθούντες όπως λέμε)με τους οποίους διαφωνήσαμε,χωρίσαμε οριστικά ή βλεπόμαστε ακόμη,καλούς ή κακούς χαρακτήρες(κατα την γνώμη μου πάντα)παράξενους στην συμπεριφορά ή όχι.Ανάμεσά τους έτυχε να γνωρίσω κι'εσένα.Τσουρντέ, κατέχεις επάξια τα πρωτεία.Είσαι ο πλέον ψεύτης και εμπαθής απ' όσους γνώρισα.
Και σε ρωτάω ανοιχτά.Πότε διαλύθηκε η ΚΔΕ Τσουρντέ;Άκουσες οτι πάρθηκε κάποια τέτοια απόφαση;Ήσουν μπροστά σε κάποια τέτοια συζήτηση; Περιμένω απάντηση......


Να πας να τον ρωτήσεις στο πολιτικό καφενείο. Σε site φασιστών δε γράφει ο Ανατροπέας κύριε Μάριε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 23, 2010 1:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να το πει αυτό ο ίδιος ο Τζουρντός, Μανέστρο. Που είναι; Κάνει πάλι σκληρούς ταξικούς αγώνες σε καμιά παραλία;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας