patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΗΓΕΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
perastikos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 06, 2009 9:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΗΓΕΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ' τα κρυμμένα του Ιντυμίντια, για να καταλάβουμε τι σφηκοφωλιά χαφιέδων είναι αυτή. Προσέξτε τα σχόλια των αλητήριων από κάτω:


Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΗΓΕΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
από smash 7:57μμ, Δευτέρα 4 Μαΐου 2009
(Τροποποιήθηκε 8:26μμ, Δευτέρα 4 Μαΐου 2009)

Λέσχη Μπίλντεμπεργκ η σκιώδης παγκόσμια κυβέρνηση είναι εδώ
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΘΑ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΟΥΗΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΧΩΡΟ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...


Εφέτος η σύνοδος της ομάδας των ισχυρών προγραμματίστηκε να γίνει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο υπερπολυτελές συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης, με εξασφαλισμένους από τώρα τους χορηγούς. Αρχικώς η συνάντηση είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 15-16 Μαΐου. Ωστόσο τίποτε δεν έχει προς το παρόν κλείσει.


Η ημερομηνία αυτή μπορεί να αλλάξει εξαιτίας«απρόβλεπτων καταστάσεων». Ποιες θα μπορούσαν να είναι αυτές; Οσο και αν ακούγεται... περίεργο, αν η κυβέρνηση υποχρεωθεί λόγω σκανδάλων να προκηρύξει διπλές κάλπες (βουλευτικές εκλογές μαζί με ευρωεκλογές) οι πιθανότητες να λάβει χώρα η σύνοδος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ περιορίζονται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για το ίδιο διάστημα προγραμματίζεται και του ΠαΣοΚ στη Θεσσαλονίκη για την Παιδεία, όπου ενδέχεται να παραστεί και ο κ. Γ. Παπανδρέου- ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει προσκληθεί και στη Λέσχη...
Το ραντεβού των ισχυρών στην Αθήνα αντιμετωπίζεται περίπου ωσάν σύνοδος κορυφής ηγετών, αφού οι διοργανωτές του ζήτησαν για λόγους ασφαλείας τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και του Λιμενικού Σώματος. Στις δύο ημέρες που θα συνεδριάζουν οι εκλεκτοί της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ η περιοχή στον Λαιμό Βουλιαγμένης θα μετατραπεί σε «no flight zone», αφού φέρεται να έχει ζητηθεί η χρήση δύο ελληνικών F16 που θα επιτηρούν τον εναέριο χώρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σκάφη του Λιμενικού Σώματος και βατραχάνθρωποι θα βρίσκονται σε επιφυλακή στην απέναντι βραχονησίδα Φλέβες, ελέγχοντας τη θαλάσσια περίμετρο. Και μόνο μία ανάγνωση του καταλόγου των προσκεκλημένων για τη σύνοδο της Αθήνας δικαιολογεί τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Δεν πρέπει να λησμονείται άλλωστε ότι στην προηγούμενη διοργάνωση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Αθήνα, το 1993, ο «μάγος» της αμερικανικής διπλωματίας Χένρι Κίσινγκερ είχε αρνηθεί να έλθει επειδή δεν τα έκρινε επαρκή.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ο κ. Κίσινγκερ ίσως να μην έλθει και πάλι, ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Αλλωστε τους λόγους ασφαλείας επικαλέστηκε όταν πριν από έναν χρόνο είχε συναντήσει τον κ.Γ. Αλογοσκούφη στη Νέα Υόρκη και τον ρώτησε αν θα τον συναντούσε και πάλι την άνοιξη του 2009 στην Αθήνα.
Οι διοργανωτές έχουν προσκαλέσει τόσο τον πρωθυπουργό κ.Κ. Καραμανλή όσο και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Παπανδρέου να κηρύξουν την έναρξη των εργασιών.
Από τη ΝΔ έχουν προσκληθεί η υπουργός Εξωτερικών κυρία Ντόρα Μπακογιάννηκαι ο πρώην «τσάρος της οικονομίας» κ. Αλοφοσκούφης.
Από το ΠαΣοΚ έχουν επίσης προσκληθεί οι κ. Θ. Πάγκαλος , Γ.Αρσένης και η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου. Στο πολυεθνικό ακροατήριο περιλαμβάνονται βαριά ονόματα της διεθνούς πολιτικής, διπλωματίας και οικονομίας. Πέραν του κ. Κίσινγκερ, έχουν προσκληθεί επίσης ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζιμ Τζόουνς, ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερκαι ο ειδικός απεσταλμένος του προέδρου Ομπάμα για το Αφγανιστάν και το ΠακιστάνΡίτσαρντ Χόλμπρουκ . Η παρουσία τους δεν έχει πάντως ακόμη επιβεβαιωθεί.
Το «παρών» έχουν προσκληθεί να δώσουν η βασίλισσα της Ολλανδίας Βεατρίκη και της Ισπανίας Σοφία. Στους διαδρόμους του Αστέρα θα βρουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες πολλοί από τους επικεφαλής της διεθνούς διπλωματίας. Ο τούρκος υπουργός ΕξωτερικώνΑλί Μπαμπατζάν συμμετέχει ανελλιπώς στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ από το 2003 και σε αυτόν οφείλεται η πετυχημένη από οικονομικής κυρίως απόψεως σύναξη που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη πριν από δύο χρόνια. Στην ιστορία έμεινε άλλωστε το «πάρτι του Βοσπόρου», όπως ονομάστηκε η γεμάτη χλιδή δεξίωση την οποία παρέθεσε ο κ. Μπαμπατζάν στους συνδαιτυμόνες του. Λόγω οικονομικής κρίσης εφέτος δεν θα λάβει χώρα πάρτι, αλλά ένα λιτό γεύμα την Κυριακή 16 Μαΐου. Η κυρία Μπακογιάννη θα έχει την ευκαιρία να υποδεχθεί στον Αστέρα πολλούς από τους συναδέλφους της στην Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ), όπως ο Σουηδός Καρλ Μπιλντκαι ο ΙσπανόςΜιγκέλ Ανχελ Μορατίνος .
Στην Αθήνα έχει προσκληθεί και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, που θα έχει την ευκαιρία να κάνει... λόμπινγκ για να διατηρήσει το αξίωμά του. Πέραν από τους πολιτικούς, υψηλή θα είναι και η εκπροσώπηση του επιχειρηματικού κόσμου. Αντιπρόσωποι οικονομικών και τραπεζικών κολοσσών, όπως η αμερικανική Μorgan Stanley, θα αναλωθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε εκτενείς συζητήσεις για την οικονομική κρίση που ταλανίζει ολόκληρο τον πλανήτη.
Ο θεωρούμενος επικεφαλής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ελλάδα και μέλος της Διαχειριστικής της Επιτροπής, ο κύπριος επιχειρηματίας και πρόεδρος της Coca-Cola 3Ε Γ. Δαυίδ, θα είναι από τους πρωταγωνιστές. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται ότι έχουν προσκληθεί είναι του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ κ.Π. Βουρλούμηκαι του προέδρου της Εθνικής Τράπεζας κ.Τ.Αράπογλου. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, προς το παρόν δεν έχει κλείσει η ατζέντα της συνόδου. Θεωρείται ωστόσο βέβαιον ότι μεγάλο μέρος των συζητήσεων και των κλειστών συναντήσεων θα αφιερωθεί σε ανεπίσημες προτάσεις για έξοδο από την κρίση, στο Ιράν και βεβαίως στην ως τώρα πολιτική που ακολουθεί ο αμερικανός πρόεδροςΜπαράκ Ομπάμα, χωρίς όμως να διαρρεύσει το παραμικρό στον Τύπο. Αυτός είναι άλλωστε ένας από τους νόμους της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
Πέρυσι πάντως η οικονομική κρίση ήταν ένα από τα βασικά θέματα και πολλοί φέρονται να την είχαν προβλέψει. Εγινε επίσης παρουσίαση από στελέχη της ΝΑSΑ, καθώς και γερμανούς και γάλλους πανεπιστημιακούς για τα σκοτεινά σημεία του ανθρώπινου εγκεφάλου και πώς αυτά επηρεάζουν την πολιτική, την ηθική και τη δράση. Συζητήθηκε επίσης η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και ο ψηφιακός πόλεμος. Στα μέλη της Λέσχης, αλλά και στους προσκεκλημένους επικρατεί ο νόμος της σιωπής. Τίποτε δεν ανακοινώνεται, τίποτε δεν λέγεται. Αυτός είναι και ο λόγος που όσοι συμμετάσχουν θα είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν επί δύο ημέρες αποκλεισμένοι στον Αστέρα.


giati re klaparhidia;;;;;
από kolias 8:14μμ, Δευτέρα 4 Μαΐου 2009


horis grami oute na klasete den mporeite profanos


πηγαινε στο αγιο ορος να σου πουν την προφητεια του Ευφραιμ, ΜΑΛΑΚΑ
από ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ 8:16μμ, Δευτέρα 4 Μαΐου 2009


ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΣΤΗΝ AGB

ΚΟΡΟΙΔΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ


Ολόκληρο το κείμενο εδώ:
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=4830
perastikos
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας