patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 09.05.2009
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1809

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 04, 2009 2:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nefertiti, μπορεί πράγματα που είναι πρωτόγνωρα για ‘σένα, να ‘ναι αυτονόητα για τον ΝΤΑΒΕΛΗ εξ ‘ου και η δυσκολία κατανόησης ανάμεσά σας, όπως και η κατά πάσα πιθανότητα λάθος ερμηνία των λεγομένων σας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Nefertiti






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 04, 2009 3:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΜΑΙ ΛΟΡΝΤ...

Το μήνυμα μεταφέρθηκε από τον/την Nikoss στο περιθώριο διότι κρίθηκε οτι δεν προσφέρει τίποτε στη συζήτηση
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1809

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 04, 2009 4:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά, ριάλιτι το καταντήσαμε. Εδώ είναι πολιτικό φόρουμ και μονάχα πολιτικά σχόλια επιτρέπονται, τα προσωπικά σας δεν αφορούν κανένα, γι’ αυτό και τα δύο τελευταία σας σχόλια θα τα πάω στο περιθώριο, ελπίζω να μην το πάρετε στραβά...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Νεφερτιτόπουλος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 04, 2009 4:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να επιστρέψουμε στην πολιτική:

Νεφερτίτη,

θα περίμενα αντί "να συμφωνούσες με τον Παναγιώτη ο οποίος θα ψηφίσει Λάος και το διαλαλεί", να είχες μια άλλη οπτική των πραγμάτων όπως για παράδειγμα έχουν κοινώς γνωστά μας πρόσωπα.

Τα οποία, συντηρητικών απόψεων, (και δεν το λέω επιθετικά) αποφάσισαν φέτος "να ψηφίσουν ΚΚΕ μόνο και μόνο επειδή η Κανέλλη τα λέει χύμα και τσουβαλάτα". Δεν θα κάνουμε κριτική στην Κανέλλη και για το τί λέει και γιατί το λέει. Στεκόμαστε ότι το ΚΚΕ μιλάει νεκρά και άψυχα και αντιπαθητικά και εκτός εποχής και ωστόσο ένα πρόσωπο εκεί κερδίζει συμπάθειες επειδή έχει μια κάπως πιό ζωντανή γλώσσα.
Και αυτό το πρόσωπο μπορεί να φέρει στο ΚΚΕ ακόμη και ψήφους που κανονικά θα πηγαίνανε πολύ δεξιότερα.

Όλα αυτά τα πρόσωπα (και δεν είναι ελάχιστα), Νεφερτίτη, που θα ψηφίσουνε ΚΚΕ "μόνο και μόνο για τον τσαμπουκά της Κανέλλη", λες να έχουν αυταπάτες ότι άμα ανέβαινε το κόμμα αυτό θα έλυνε ας πούμε το μεταναστευτικό; Όχι. Στο κάτω-κάτω ξέρουν όλοι ότι εκεί το ΚΚΕ κάνει την κότα.
Και γιατί όμως λένε ότι θα το ψηφίσουν; "Γιατί μιας και είναι που είναι ίδιοι όλοι τους και μια ζωή μας κοροϊδεύουν, ας ψηφίσουμε επιτέλους κάποιον άλλον που -κοροϊδεύει μεν κι αυτός- αλλά έστω σε κάποια λίγα πράγματα μας αγγίζει". Ή έστω στον "ζόρικο" τρόπο με τον οποίο τα λέει.

Δεν θα μπορούσαν όλα αυτά τα πρόσωπα να την πατήσουν και απογοητεύμενα από τις συντηρητικές παρατάξεις να "ψηφίσουν Καρατζαφέρη";;; Θα μπορούσαν. Όμως ο Καρατζαφέρης κάνει μπαμ από μακρυά και ο λαϊκισμός του δεν θαμπώνει. Δεν θαμπώνει ακόμη και παραδοσιακούς ψηφοφόρους του χώρου που καπηλευόταν κάποτε η Δεξιά.

Φαντάσου λοιπόν πόσο θα σάρωνε αν το ΚΚΕ έβγαινε και μιλούσε ανοιχτά και ταξικά για την μετανάστευση. Θα τα ισοπέδωνε όλα. Όμως συνειδητά προδίνει και αφήνει τον Καρατζαφέρη να τρέχει μόνος του και να χαϊδεύει αυτιά λέγοντας αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος.

Αυτά γιατί δεν τα καταλαβαίνεις και φτάνεις λοιπόν "να συμφωνείς με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ";;;;

Επειδή το ΚΚΕ και η κάθε "αριστερά" είναι αυτή που είναι, κι επειδή παίζει το παιχνίδι της συμβιβασμένη και υποταγμένη, πρέπει εμείς μετά να θεοποιούμε τον οποιοδήποτε Καρατζαφέρη βρίσκει χώρο να μιλήσει "λαϊκά και πατριωτικά";;

Αυτή η "αριστερά" αποσύρεται και σωπαίνει συνειδητά για να πλειοδοτήσει υπέρ του Καρατζαφέρη. Κάνει το παν για να χαντακωθεί πολιτικά και εκλογικά. Και αντί να δούμε ότι ο Καρατζαφέρης είναι το κερασάκι της τούρτας τον εκλαμβάνουμε αντιθέτως ως σωτήρα επειδή έτσι στην ουσία θέλει το κάθε μεταλλαγμένο ΚΚΕ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 04, 2009 5:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για μένα το ζήτημα έχει λήξει μετά τις διευκρινήσεις.
Ωστόσο, δεν αντιλαμβάνομαι αυτά τα υστερικά ξεφωνητά και την προσωπική, αχαλίνωτη γλώσσα.
Δεν θα μπω στον πειρασμό της «προσωπικής» κόντρας. Θα μπορούσα να εκτοξεύσω και εγώ αναθέματα…
Χαρακτήρισα μια στάση με πολιτική ορολογία, εκτός και αν θέλουμε να αγνοούμε την πληθώρα και την ποικιλία των προβοκατόρικων «ιών» μέσα στο ιντερνέτ.
Ιδιαίτερα, όταν, μέσα σε ένα φόρουμ, όπως το «Πατάρι», με ξεκάθαρες ιδέες και συγκρότηση, βλέπω κάποιες «αλογόμυγες» να κινούνται με τέτοιο ασυνάρτητο και σπερμολογικό τρόπο, δίχως δηλαδή μια υποτυπώδη τεκμηρίωση.
Δεν είναι το λάθος ή το σωστό μιας άποψης που προκαλεί. Είναι το «παιχνίδι» λέξεων και «αφελών» ερωτημάτων που αποσαθρώνει κάθε συζήτηση. Αυτό είναι ή φαίνεται ύποπτο.
Έχουμε δει πάρα πολλά μέσα στο ιντερνέτ…
Μοιραία λοιπόν, μπορεί και κάποιες αγαθές προθέσεις να τις παρεξηγούμε όταν είναι παιχνίδισμα λέξεων και θλιβερά απολιτικές.
Αυτά και δεν θα απαντήσω στο «προσωπικό» μένος της φίλης…
Θα περίμενα, όμως μια πολιτική της τοποθέτηση σε όσα θίγονται παραπάνω για την ψήφο στο ΚΚΕ ή στον Καρατζαφέρη
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 04, 2009 5:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"ΣΥΝΤΡΟΦΕ" ΝΤΑΒΕΛΗ
ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΟΥ.
ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ "ΚΑΘΑΡΟΣ"ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΙΚ ΧΟΝΕΚΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΧΙΛΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΙΝΟΣΕΤ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ .
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΞΕΚΛΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΧΤΩΒΡΙΑΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΒΟΛΦ ΜΠΙΡΜΑΝ .
ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ .
ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Μιχάλης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 04, 2009 5:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mία παράκληση:

Οι χαρακτηρισμοί και οι κόντρες είναι ανθρώπινοι σε μια ανθρώπινη συζήτηση αν και καλό είναι πάντα να αποφεύγονται, έστω και αν αγανακτούμε.

Οπότε το σωστό είναι σε περίπτωση που δεν μπορούμε να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς να δικαιολογούμε τουλάχιστον με επιχειρήματα την χρήση τους.

Εσύ Παναγιώτη κατηγορήθηκες ότι βάσει των λεγομένων σου δεν θυμίζεις "παλαιό κομμουνιστή". Και αυτό στηρίχτηκε στην όποια ανάλυση, καλή ή κακή. Να απαντήσεις λοιπόν με αντεπιχειρήματα στον "κάθε Χόνεκερ" -όπως λες- και όχι με σκέτους αφορισμούς.
Διαφορετικά η συζήτηση δεν έχει κανένα πολιτικό νόημα.
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 06, 2009 1:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΙΛΕ ΝΕΦΕΡΤΙΝΟΠΟΥΛΕ
ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΜΕ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ "ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ"
Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΗΤΑΝ "ΚΟΔΗΣΟ" ΤΟΥ ΓΙΑΓΚΟΥ ΠΕΖΜΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΑ 50 ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ( ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΠΑΡΑΦΟΡΑ.
ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΜΑ ΘΕΜΑ
ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ?
ΜΗΠΩΣ ΔΙΕΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΣΤΑΛΙΝΟΛΑΤΡΕΙΑ?
Επιστροφή στην κορυφή
Νεφερτιτόπουλος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 06, 2009 2:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, τα ερωτήματά μου ήταν σαφή. Από εκεί και πέρα αυτό που φαίνεται είναι ότι εσύ δεν απαντάς.

Αν κατάλαβες, το πνεύμα στο οποίο σου απευθύνομαι είναι του ύφους ως "προς έναν παλαίο κομμουνιστή". Τουλάχιστον εγώ λοιπόν παίρνω στα σοβαρά τα λεγόμενά σου. Πάρε τα λοιπόν κι εσύ.

Και δες ότι γώ δεν στάθηκα στην Κανέλλη και στο ποιόν της Κανέλλη. Εσύ στέκεσαι γιατί σε βολεύει. Απεναντίας είπα ότι το ένα χιλιοστό είπε το ΚΚΕ δια στόματος Κανέλλη από αυτά που έπρεπε να πεί και ωστόσο αγγίζει ανθρώπους ακόμη και από τα δεξιά. Ας φανταστούμε λοιπόν τί θα γινότανε αν έλεγε όχι το ένα αλλά τα πενήντα χιλιοστά. Θα κατέρρεε όλη η σημερινή σκηνοθεσία των αεριτζήδων με πρώτη και καλύτερη την πλεόν τυχάρπαστη. Αυτή του Λάος.
Εντούτοις το ΚΚΕ, πολύ πούστικα πράττοντας, επίτρεψέ μου να πώ, αφήνει να ειπωθεί μόνο το 1/1000 κι αυτό από ένα "ξένο στόμα", το στόμα της Κανέλλη, με έναν τρόπο σαν να λέγαμε που να δείχνει ότι σε δεδομένη δύσκολη στιγμή να μην φέρει αυτό "ακέραια" την ευθύνη. Αλλά "η Κανέλλη". Πούστικα πράγματα από το ΚΚΕ αυτά.

Και γιατί το κάνει; Γιατί επιτρέπει δηλαδή την Κανέλλη να υπάρχει εντός του και να μιλάει; Διότι το ΚΚΕ δεν θέλει ακόμη να πεθάνει. Θέλει να υπάρχει ζωντανό ως "κομμουνιστικό κόμμα" για να παγιδεύει ανθρώπους και να τους πάρει όλους μαζί του εκφυλιζόμενο σε κάτι παρόμοιο με ΚΚΙταλίας. Κι επειδή κανονικά με τον δωσιλογικό συμβιβασμό του θα έπρεπε να είχε ξεπατωθεί από καιρό (πράγμα που δεν το συμφέρει ακόμη γιατί έτσι θα έμεναν υγιείς άνθρωποι πίσω του δίχως να κατορθώσει να τους πάρει μαζί του) κάνει κάθε τόσο "αρπαχτές", την μια με τον Ζουράρη την άλλη με την Κανέλλη, για να κατορθώνει να πείθει ακόμη ως κόμμα που αγωνίζεται γι' αυτόν τον τόπο και όχι για το Μαϊάμι.


Εσύ Παναγιώτη μου, μείνε πάλι στο να λες "ποιά είναι η θέση του ΚΚΕ για τους μετανάστες". Τα ξέρουμε αυτά Παναγιώτη μου και το είπα και από μόνος και πρίν. Κότα είναι σε αυτό το ζήτημα το ΚΚΕ. Και όχι "κοκκοράκι". Όπως αφήνει (ΤΟ ΚΚΕ) να γίνεται το Λάος.

Γιατί μην μου πείς βρε Παναγιώτη μου, κοτζάμ "παλαιός κομμουνιστής", όπως κι εσύ μας λες, ότι είδες ποτέ στο κομμουνιστικό παρελθόν σου την Δεξιά να ενδιαφέρεται για τον τόπο... Θυμάσαι τί λέγαμε τότε. Εθνοκάπηλοι και εθνοπροδότες. Μια ζωή. Ή τα ξέχασες "παλαιός κομμουνιστής" άνθρωπος; Θυμάσαι:

Τα ρετσινόλαδα του Μανιαδάκη, η παράδοση των πολιτικών κρατουμένων στους Ναζί από τον "μεγάλο πατριώτη" Μεταξά όταν την ίδια στιγμή απελευθέρωσε όλους τους ποινικούς για να μην πέσουν στα χέρια των γερμανών, (τόσο σκατόψυχος ο "πατριώτης"), μετά οι Ράλληδες, οι Χίτες, ο κίνδυνος των "εαμοβουλγάρων" που ήρθε κουτί για να παραδώσουμε τον τόπο στους δεύτερους ναζί αγγλοαμρικάνους, μετά άλλες σωτήριες απεμβάσεις από τους συνταγματαρχαίους και "γύψοι" προκειμένου να μην γίνουμε "Αλβανία" και "σύμφωνο της Βαρσοβίας", κι εντέλει

60 χρόνια μεταπολεμικώς όλο σωτήριες επεμβάσεις έχομεν για να μην μας σφάξουσι οι ΕΑΜοβουλγαραίοι αλλά αυτή η πόρνα η Δεξιά από το πολύ "να μην καταντήσωμεν Αλβανία" μας κωβάλησεν όλην την Αλβανία εντέλει εδώθε. Τοιαύτοι πατριώται.

Δεν μας χέζεις ρε Παναγιώτη, γιατί δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον εαυτό μου άλλο, που θα μας πείς ότι είσαι και "παλαίος κομμουνιστής", σε ποιον τα πουλάς αυτά; Θα σου μάθω εγώ τώρα Ιστορία που είσαι και από πάνω "αριστερός με παράσημα" ή θες να παρασταίνουμε όλοι τον μαλάκα. Την κολοκυθιά θα παίξουμε. Τί πας να μας πουλήσεις. Κάνεις τον αφελή; Τα εγκλήματα μια ζωή της "εθνικόφρονας" Δεξιάς εγώ θα σου τα θυμήσω; Εκτός κι αν δεν τα ξέρεις... Αλλά σαν βαμμένος "εθνικόφρονας" μια ζωή, που τώρα θες να περαστείς για "παλαιός κομμουνιστής", είναι πολύ λογικό να μην τα ξέρεις. Ή να τα ξέρεις αλλά να σου αρέσει κι από πάνω γιατί όσοι πουλάνε εθνικοφροσύνη ξέρουν πολύ καλά τί αγοραπωλησία γίνεται. Και γελάνε με τους "μαλάκες" που χαράμισαν τα νειάτα τους και όλες τις χαρές της ζωής, στα ξερονήσια και στα σανατόρια πιστεύοντας στην εθνική ανεξαρτησία, για να έρθουν σήμερα οι γόνοι των τεταρτοαυγουστιανών και να μας παραδίδουν για πολλοστή φορά, ανερυθρίαστα, μαθήματα πατριωτισμού.

Όχι ρε Παναγιώτη μου. Δεν ανεχόμαστε τέτοια κοροϊδία. Μας παρεξήγησες. Τράβα αλλού να κάνεις διαφήμιση. Εσείς τους παραέχετε τους άλλους για τραμπαρίφες.

Και ειδικά εσύ, ως "παμπάλαιος κομμουνιστής" θα έπρεπε να ήσουν από τους πρώτους που θα γλίτωναν από την λούμπα. Τόσα χρόνια όλο "ατυχήματα" είναι αυτή η Δεξιά. Όλο να γλιτώσει την πατρίδα πηγαίνει και όλο τα σκατώνει.

Οι κομμουνιστές είχαν πάντα εξήγηση γι αυτό. Εσύ, αντί να έχεις εξήγηση (που έχεις, να μην κοροϊδευόμαστε τώρα) διατίθεσαι λες να τους δώσεις μια ακόμη ευκαιρία, 100 χρόνια βολοδέρνουν στην μειοδοσία, τώρα θα βρούν τον δρόμο να υπερασπιστούν την πατρίδα...

Καληνύχτα Πανάγο.
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 06, 2009 6:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΙΛΕ ΝΕΦΕΡΤΙΤΟΠΟΥΛΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ.
ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΗΣΩ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΥΟ ΟΚΤΑΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΩ 3 ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΑ ΕΓΩ .
Η ΓΕΝΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΑΙΩΝΑ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.
ΔΕΝ ΑΠΟΡΙΠΤΩ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΘΕΩΡΕΙΕΣ.ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΝΩ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΙΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 07, 2009 12:12 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι νεοταξιτες του Σορος καλουν τωρα σε αντι-συγκεντρωση...

http://www.sek-ist.gr/EA/home.php?article_ID=2151
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μιχάλης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 07, 2009 12:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα επιδοτούμενα συνασπισμένα Πασοκάκια με τα χίπικα χαϊμαλιά, που βγάζουν το ψωμάκι από τον "αντιρατσισμό" με τα κονδύλια της φασιστοΕΕ, και που χτίζουν ΤΩΡΑ βιογραφικά με τις πλάτες του ΚΡΑΤΟΥΣ για να μας πιουν το αιματάκι όταν θα τους κληροδοτήσουν την βουλευτική έδρα οι μπαμπάδες τους, ας πάνε στον διάολο για να κάνουν το χαβαλέ τους.

Φασίστες από την ανάποδη είναι. Τα δύο παρακράτη συνεργάζονται άψογα και ο ένας πετάει την μπάλα στον άλλο.
Επιστροφή στην κορυφή
Μιχάλης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 07, 2009 12:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε χώρους συζήτησης, δεν περνάνε οι τακτικές των χουλιγκάνων και των συναφών κατακαθιών με τον "αντιεξουσιαστικό", "αντιφασιστικό" μανδύα που συντηρεί και υποθάλπει το Κράτος.

Δηλαδή θα μας μιλήσει για "αντιρατσισμό" και "αντιεθνικισμό" το Κράτος! Έφαγε η Εξουσία 60 χρόνια τα μούτρα της αντιμαχόμενη την λαϊκή αγανάκτηση, όταν έβγαινε φόρα παρτίδα να προβοκάρει και να τραμπουκίσει με τις "ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ" της. Καταστολή γύρευε και κινήματα εισέπραττε.
Και τώρα, μαθαίνοντας καλά από το πάθημά της εξαπολύει τους νεώτερους Κατελάνους αλλά αυτή φορά με τον μανδύα του "αναρχικού" και του "αριστερού", για να νομιμοποιείται το Κρατικό έγκλημα με το πρόσχημα του "αντιφασισμού".

Την πόνεσε την εξουσία το πάθημα της υπόθεσης Λαμπράκη και γι' αυτό ποντάρει τώρα στην ανάποδη. Στηρίζοντας τον ολοκληρωτισμό της στην ψευτοαριστερή εξαχρείωση της παρακρατικής ρέκλας.

Και γι´αυτό εδώ και δυό δεκαετίες οι "αντιεθνικιστές"-"αντιρατσιστές" απαιτούν ό,τι συμφέρει τον Χρυσοχοΐδη, Παυλόπουλο και τους επιτελικούς των Βρυξελλών.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας