patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Συνασπισμένα φασιστοειδή έμπασαν λαθρομετανάστες στη Νομική
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
παρακρατική σύφιλη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 25, 2011 12:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Συνασπισμένα φασιστοειδή έμπασαν λαθρομετανάστες στη Νομική Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΙ συνασπισμένοι και τα λοιπά "αριστερίστικα" ερπετά, έμπασαν σαν καλά αμερικάνικα πρακτόρια που είναι στο κτήριο της Νομικής λαθρομετανάστες αμερικανόδουλους και ποιός ξέρει τί άλλα κουμάσια για να καταντήσει ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ η δημόσια Παιδεία ένας αχανής τεκές και καμπινές και να γίνει τόπος να αλωνίζει ελεύθερη και αποκλειστική η "ιδιωτική πρωτοβουλία" της Ιδιωτικής "Παιδείας" της κυρίας Αννούλας Διαμαντοπούλου.

Οι συνασπισμένοι "αντιρατσιστικοί" κόπροι, δεν έχουν κανένα πρόβλημα γιατί ο μπαμπάκας τους είναι πάμπλουτο ρεμάλι της Εκάλης ή του Ψυχικού που άμα λάχει θα τους στήλει στα καλλίτερα πανεπιστήμια του Εξωτερικού για να μάς τους επιστρέψει "σπουδαγμένους" πολιτευτάδες "αντιρατσισταράδες" βολευτάδες να μάς κυβερνήσουν με το βιογραφικούλι που τώρα χτίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑνταρCIA.


Η δήθεν "κατάληψη" της Νομικής από λαθρομετανάστες (στην ουσία τους έμπασαν μέσα τα συνασπισμένα ψευτοαριστερά σκατά που ο Σημίτης και ο Καραμανλής κι ο Μητσοτακούλης τούς παρέδωσαν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ως τσιφλίκια προκειμένου να τα απαξιώσουν και να γίνει η δουλειά της Δεξιάς από τα "αριστερά" και με την κάλυψη του "Ασύλου") είναι μια υπόθεση τόσο βρώμικη που ακόμη και το "αντιρατσιστικό" ΚΚΕ φρόντισε να κρατήσει αποστάσεις και να διαφωνήσει.


Το Αμέρικα καταρρέει και τα πρακτόρια του κάνουν εργολαβίες διάσωσης.
Επιστροφή στην κορυφή
λοιμωδών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 25, 2011 12:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τερπνό και ωφέλιμο:

Και η "πολυπολιτισμική" αμέρικαν εργολαβία σε εξέλιξη ώστε να μην μένει πίσω η φάμπρικα του "αντιρατσισμού"

και η απαξίωση της Δημόσιας Παιδείας και των Ανώτατων Ιδρυμάτων για να διεκπεραιώνεται η δουλειά της Δεξιάς (και της αγίας ιδιωτικής πρωτοβουλίας) από τα "αριστερά" τάχαμου κι "αντιεξουσιαστικά" και με την προκάλυψη του "ασύλου" (το οποίο αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα και στους πιο ανυποψίαστους παρακρατικό τσιφλίκι μελανοχιτώνων με "αντιφασιστικό" μανδύα).

Γενικά, τα τελευταία 22 χρόνια (1989, χρονιά νεοταξικό ορόσημο) είναι πολύ καλή ιδέα η Δεξιά υπόθεση να προχωράει από τα "αριστερά".

Πολύ λιγότερες διαμαρτυρίες. Σπουδαία ιδέα.
Έπρεπε ο φασισμός, που παλαιότερα έβγαινε στην πιάτσα φόρα παρτίδα, να φάει παγκόσμια τα μούτρα του επί δεκαετίες για να την σκαρφιστεί.
Επιστροφή στην κορυφή
λέω, μήπως;
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 25, 2011 1:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μυρίζει παράξενα αυτή η υπόθεση. Η αστυνομία ήξερε. Γιατί δεν εμπόδισε την κατάληψη; Μήπως υπάρχει συμπαιγνία και το δίκτυο (Νίκος Γιαννόπουλος) πακέτο με Συριζα, χρησιμοποίησαν τους αλλοδαπούς για να πληγεί με αστυνομική εισβολή το πανεπιστημιακό άσυλο;
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 25, 2011 1:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:d5837a4fe8="λέω, μήπως;"]Μυρίζει παράξενα αυτή η υπόθεση. Η αστυνομία ήξερε. Γιατί δεν εμπόδισε την κατάληψη; Μήπως υπάρχει συμπαιγνία και το δίκτυο (Νίκος Γιαννόπουλος) πακέτο με Συριζα, χρησιμοποίησαν τους αλλοδαπούς για να πληγεί με αστυνομική εισβολή το πανεπιστημιακό άσυλο;



Ά, πα, πα, πα. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο το "Δίκτυο".
Είναι "αριστεροί" οι άνθρωποι, ρέ.
Τι τούς περάσατε;
Επιστροφή στην κορυφή
μεγάλη γκίνια ρε γαμώτο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 25, 2011 1:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί φοβερό, τι τρομερό, να μην μπορώ να πώ το ρό,
και να μην λαθρομεταναστεύουν όλοι οι λαοί μπουλουκηδόν χάριν "πολυπολιτισμικότητας" και γκέττο όπως Αμέρικα και μηδέν ταξική συνείδηση και αντικομμουνισμός μέχρι το κόκκαλο και απεργοσπασία και ξεφτίλα μεροκάματα και στρατός εκβιαστικός των αφεντικών έναντι της ντόπιας εργατικής τάξης

αλλά τουναντίον πολλοί εξ αυτών των ανθρώπων να προτιμούν να παραμένουν στη χώρα τους (και στα πεζούλια τους και στις καλύβες τους όπως έλεγε και ο "ρατσισταράς" Βελουχιώτης στο λόγο του στη Λαμία) και να δίνουν εκεί την ταξική τους μάχη που δεν θα μπορούσε παρά να είναι ταυτόχρονα και πατριωτική-εθνικοαπελευθερωτική (που έλεγε και το εθνίκι ο φασίστας ο ξεφτίλας πατριώτης, ο Τσέ)

όπως καλή ώρα ο λαός της Τυνησίας που ανέτρεψε τα παράσιτα και δεν ήρθε ο χαζός εδώ στο αποικία Ελλάντα, το βαλκανικό ηλιόλουστο και καταγάλανο Καλιφόρνια, να του πουλήσωμεν ολίγη από "αντιρατσισμό" και "αντιεθνικισμό" και "φιλανθρωπία".

Τί κρίμα μωρέ. Μεγάλη γκίνια.

Οι αμέρικαν αντιρατσισταράδες έχουν πλερέζες.
Επιστροφή στην κορυφή
επιδοτούμενο κόπρανο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 25, 2011 1:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά τα λέει ο από πάνω ρε παιδιά.

Άμα είχε όλος ο ντουνιάς λαθρομεταναστεύσει, όπως ζητάει ο κύριος Αλαβάνος, ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, ο Ανδριανόπουλος, η κυρία Αννούλα Νταλάρα και η κυρία Αλέκα, τότε λίγοι θα έμεναν πίσω στις τριτοκοσμικές αποικίες να υπερασπιστούν τον μαρτυρικό τόπο τους και την ταξική τους υπόθεση κι έτσι δεν θα είχαμε επαναστάσεις και εξεγέρσεις που ενδεχομένως να τουμπάρουν μια όρα αρχύτερα το ετοιμόρροπο Αμέρικα και να μας κοπεί η "αντιρατσιστική" επιδότηση.

Και άμα μας κοπέι η επιδότηση, εδώ είμαστε και εδώ είσαστε, ζήτω που καήκαμε, θα ψοφήσουμε από την πείνα σαν καλοί κοπρίτες που δεν ξέρουμε να βγάλουμε αλλιώς το ψωμί μας παρά μόνο ως παράσιτα και ως οικόσιτοι στο φαγοπότι της Εξουσίας.
Επιστροφή στην κορυφή
τα παιδιά της νέας τάξης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 25, 2011 5:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι στον καταυλισμό των πανεπιστημίων από τους λαθρομετανάστες ωρύεται η αμερικανό-ιμπεριαλιστική λέρα ο Βήχος του νεοταξίτικου κωλοχανείου, που στα λόγια βάλλει κατά τις τρόικας αλλά στην πράξη στηρίζει όλες τις νεοφασιστικές επιλογές της τρόικας του 4 ράϊχ των αμερικανών.

Οι «αντιρατσιστές» λέρες ο Βήχο-ανατρόμπας και η φάρα τους παριστάνουν τις παρθένες και καμώνονται πως δεν γνωρίζουν τους σκοπούς της λαθρομετανάστευσης.

Πως λαθρομετανάστευση, δεν είναι ο «Δούρειος Ίππος» της Τρόικας των αμερικανών που συμβάλει στην διάλυση του ελληνικού εργατικού κινήματος, με το να θέτει τους Ελληνες εργάτες στο περιθώριο, από τους φτηνούς ξένους να μην υπάρχουν οργανωμένες αντιστάσεις και περνούν τα σχέδια των μνημονίων της τρόικας και το ξεπούλημα της χώρας με ευκολότερο τρόπο.

Πού ζείτε και που τα λέτε αυτά ρε νεοταξίτες λέρες.


http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=24271
Επιστροφή στην κορυφή
Σπιθίτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 25, 2011 5:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κόντρα μαϊμού του πολιτικού κόσμου που έχει σιχαθεί ο ελληνικός λαός για το Άσυλο και τους αθρομετανάστες που ο χαφιές των αμερικανών Μάκης ονομάζει μετανάστες.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=245227&cid=4

Κάτω τα χέρια από το άσυλο. Οι παράνομοι λαθρομετανάστες καθώς και οι παράνομα νομιμοποιημένοι πρέπει μέχρι και τον τελευταίο να φύγουν απ' την χώρα. Τέρμα στο ξέφραγο αμπέλι. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να πάρει την τύχη στα χέρια του ενάντια στους νέο δωσίλογους ξενόδουλους της Τρόικας και στους ρουφιάνους τους τους «αντιρατσιστές»

Οργανωθείτε στο κίνηση ανεξάρτητων πολιτών που κάλεσε ο Μίκης Θεοδωράκης. Φτιάξτε «Σπίθες» σε όλες τις συνοικίες και πλαισιώστε αυτές που ήδη έχουν δημιουργηθεί. Δέν μπορεί μια χούφτα οργανωμένων ρουφιάνων της νεοταξίτικης φασιστικής τάξης να κάνουν κουμάντο ενάντια στην θέληση του Ελληνικού λαού. Να μας έχουν επιβάλει το μουλωχτό πραξικόπημα της κατοχικής λαθρομετανάστευσης όπως και του φανερού οικονομικού πραξικοπήματος της τρόικας του 4 ράιχ των αμερικανών που καταστρέφουν τις ζωές μας και την χώρα μας, να είναι στα πράγματα.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 25, 2011 8:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενω η μεταναστευση εγινε τωρα ξανα της μοδας για την Ελληνικη νεολαια, μονο για τους δοσιλογους απ'το Αφγανισταν, αυτους που οι Ταλιμπαν κυνηγανε ριχνουν δακρυα οι συνεργαζομενοι της καταρρεουσας Αμερικανικης πολυπολιτισμικης πρωην-αυτοκρατοριας.

Με κειμενα κομμενα και ραμμενα για την ελληνικη κατασταση προσπαθουν να αντιγραψουν το τι ειχαν κανει οι Ιρανοι απ'την Καλιφορνια που ειχαν καταλαβει τα προπυλαια και ετρεχαν Συριζαιοι/Συνασπισμενοι νεοταξιτες να τους προοθησουν κατα τις εκλογες οπου ο ελληνικος λαος εκανε αποχη.

Το μονο καλο με την κινηση ειναι οτι θα πανε ακομα και πιο πολλα τμηματα της νεολαιας εναντια στους δοσιλογους. Τα κροκοδειλα δακρυα περι φτωχειας και φταιξιμο της Ευρωπης (πολυεθνικων και εργατων) φαινεται απ'την πλαστη προκυρηξη που εξεδωσαν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 25, 2011 11:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκει που βασιλευει το μαυρο χρημα εκαναν δηλωσεις εναντιων ενος πραγματικου ελληνα που στις δυσκολες στιγμες πηγε κοντρα, εμφυλιο, ιουλιανα, χουντα.

Οτι αλλο και να γινει, και να τον ξεφωρτοθουν προωρα, (τετοια ερπετα κυβερνουν) ο Θεωδορακης θα μεινει στην ιστορια για τον τελευταιο του λογο.

Τον αλλο τον υποτιθεμενο μανεστρο του ΠολιτκοΓΑΔΑφωνειου που ανοιξε τον δρομο για την συναυλια του Παπουλια στον Αγ Παντελεημονα και την 'συμπαρασταση' του σε κατι ιρανους που εφερε η ΣΙΑ στα προπυλαια σαν προβα τζενεραλ για το σημερινο καταντημα στην Νομικη, τι να πουμε.

Οταν δουλευε στα ισα στην Χουντα με το κατεστημενο αλλοι ειταν εξορια. Μετα το παιζει αντιστασιακος την τελευταια 15 ετια. Τον κυνηγανε μονιμως αλλα προβλημα δεν εχει να κλεινη συναυλιες με το κατεστημενο κοντρα στους ελληνες κατοικους του Αγ Παντελεημονα. Σε λιγο θα τον δουμε σε φωτογραφιες με τους νεους δοσιλογους...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
λατάκι με τριχιά
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 26, 2011 12:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ «ΑΝΤΙΡΑΣΤΙΣΤΩΝ»

Το ζήτημα είναι γιατί φέρανε τους λαθρομετανάστες στην Νομική σχολη και γιατί η δωσίλογη κυβέρνηση δεν έκανε το παραμικρό για να τους εμποδίσει να καταλάβουν την σχολή;

Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες ως πρόσχημα για να καταργήσουν το πολιτικό άσυλο στα πανεπιστήμια. Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείτε για όλες της βρώμικες δουλειές του κατεστημένου και οι οργανωτές δεν μπορεί να μην το ξέρουν.

Αρα οι «αντιρατσιστές» δουλεύουν συνειδητά μαζί με την εξουσία στο βρώμικο παιχνίδι χρησιμοποιώντας τους λαθρομετανάστες για την κατάργηση του πολιτικού άσυλου στα πανεπιστήμια, όπως και σε κάθε άλλη βρώμικη δουλειά του καπιταλιστικού συστήματος που υποτίθεται πως πολεμούν για να παραπλανήσουν τους αφελείς.
Επιστροφή στην κορυφή
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 26, 2011 9:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατάληψη Νομικής = Συμπαιγνία Δικτύου Μεταναστών-Κυβέρνησης κατά Ασύλου και όχι μόνον.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μ.Σ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 26, 2011 10:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλοι συνεργάστηκαν, και οι κουκουέδες του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης οι οποίοι λένε ότι δέχτηκαν επιστολή των λαθρομεταναστών πριν φύγουν απ’ την Κρήτη. "Δεν" τους δέχτηκαν όμως, αλλά οι λαθρομετανάστες βρήκαν ανοιχτή την πόρτα του Εργατικού Κέντρου και μπήκαν!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
αντιρατσιστικές χαμουριές
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 26, 2011 11:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Κυβέρνηση ήξερε και τα στελέχη της το ομολογούν. Οι φοιτητικές παρατάξεις (όλες) της Νομικής το ήξεραν τέσσερεις μέρες πριν. Ο πρύτανης το ήξερε. Οι εισαγγελείς και φαρισαίοι ήξεραν, η αστυνομία ήξερε, οι επιδοτούμενοι του Δικτύου Πολιτικών και Κοινωνικών Δικαιωμάτων και ο Νίκος Γιαννόπουλος ήξεραν ότι η κυβέρνηση και όλες οι αρμόδιες αρχές επίσης ήξεραν και ότι στον Πειραιά δεν θα τους περίμεναν τα ΜΑΤ όπως περίμεναν τους Αγρότες της Κρήτης, ούτε στην Νομική θα τους περίμεναν, θα έβρισκαν όμως κλειστές τις πόρτες (ανοιχτές θα ήταν εντελώς ξεφτίλα) και θα έπρεπε να μπουν στον κόπο να τις σπάσουν. Αν είχαν διαφορετικά τα πράγματα δεν θα έκαναν όλη αυτή την πολυέξοδη επιχείρηση. Είχαν όμως εγγυήσεις. Και χρησιμοποίησαν οι επιδοτούμενοι «αντιρατσιστές» σαν πιόνια του «αγαπημένους» τους λαθρομετανάστες για να παίξουν βρώμικα παιχνίδια με την κυβέρνηση, να υπάρξουν τα αναγκαία προσχήματα για την κατάργηση του πανεπιστημιακού Ασύλου, μια και φοβούνται ότι σε λίγο θα φτάσουμε σε σοβαρές καταλήψεις σχολών αλλά και άλλων δημόσιων κτηρίων, αλλά και για να δημαγωγήσει η κυβέρνηση ότι θέλει τάχα να βάλει τάξη στο λαθρομεταναστευτικό χάος για το οποίο έχει την κύρια ευθύνη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 26, 2011 2:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:69751a591e="Δ. Τούμπανης"]Κατάληψη Νομικής = Συμπαιγνία Δικτύου Μεταναστών-Κυβέρνησης κατά Ασύλου και όχι μόνον.


Γι' αυτό ουρλιάζει και ο Αδωνης με τον Πλεύρη, τη Ντόρα, το Σαμαρά και όλα τα σκατά της πολιτικής! Γιατί απειλείται το Άσυλο! Ρε Τούμπανη θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας