patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Καταδικαστέα τα επεισόδια

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
apelatis
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 24, 2009 11:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Καταδικαστέα τα επεισόδια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταδικαστέα τα επεισόδια
Τονίζει ο Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Ελλάδας

Τις ακραίες εκδηλώσεις και τα επεισόδια στην Αθήνα από ομάδα μουσουλμάνων μεταναστών καταδικάζει ο Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Ελλάδας.

Σε επιστολή του, υποστηρίζει ότι τα επεισόδια προσχεδιάστηκαν από ακραία στοιχεία και καλεί όσους μουσουλμάνους μετανάστες επιδιώκουν τους βανδαλισμούς, να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.

Στην ίδια επιστολή αναφέρεται πως όσοι μουσουλμάνοι λεηλατούν και κλέβουν τις περιουσίες συμπολιτών τους αποτελούν ντροπή για την μουσουλμανική κοινότητα.
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1809

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 24, 2009 3:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παρακάτω κείμενο, παραδόξως, το αλίευσα από το Π.Κ. και το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον, δεδομένου ότι αυτά σας λέγαμε και εμείς τότε…


Σχέδιο της CIA
Επισκέπτης
Κυρ Μάϊ 24, 2009 4:00 am

Σχέδιο αποσταθεροποίησης της CIA

Τα διεθνή ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα έχουν δώσει ορισμένα επιπλέον στοιχεία σχετικά με τις ταραχές του Δεκεμβρίου στην Αθήνα, που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και όχι μόνο ιστορικό.

Ο Γάλλος γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας THIERRY MEYSSAN, πρόσφατα έδωσε συνέντευξη όπου και περιέγραψε ότι κατά τις δικές του πληροφορίες ομάδες Κοσοβάρων στέλνονταν στην Ελλάδα για ταραχές και βανδαλισμούς με παρότρυνση των Αμερικανών με διττό σκοπό: Πτώση της Ελληνικής κυβέρνησης και δημιουργία προβλημάτων στην Ευρωζωνη με στόχευση το σκληρό πυρήνα της ΕΕ (Γαλλία-Γερμανία, κ.α).

Επιπλέον αναφέρει ότι οι ταραχές είναι ευρύτερο σχέδιο με σαφέστατο στόχο την Ε.Ε και βεβαίως την Ελλάδα ως ένα κράτος που θα μπορούσε να εφαρμοστεί μια τέτοια "επίθεση".

Η εκτίμηση αυτή ταιριάζει απολύτως με τις αποκαλύψεις που έκανε ο Έλληνας ανταποκριτής στην Ουάσινγκτον, Λάμπρος Παπαντωνίου, όπου παρέθεσε και συγκεκριμένα ονόματα και στοιχεία προκειμένου να στηρίξει τις αποκαλύψεις τους. Το παρόν διάστημα σύμφωνα με την εφημερίδα το ΠΑΡΟΝ, ο Λάμπρος Παπαντωνίου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στις ΗΠΑ μετά από προσβολή από εγκεφαλίτιδα.

Επιπλέον Ιταλοί δημοσιογράφοι αναλύουν και επαυξάνουν τα παραπάνω αποκαλώντας τις ταραχές της Ελλάδας ως "τεστ" για όλη την Ευρώπη. Ευθέως αναφέρουν ότι η πτώση μιας "ανεξάρτητης" κυβέρνησης έναντι των ΗΠΑ είναι ο λόγος.

Μια ακόμη άποψη που αξίζει να προσεχθεί ιδιαιτέρως έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου ομάδα ερευνητών αποκαλύπτει ότι, "Σύμφωνα με τον Evgeny Morozov, ο οποίος είναι Λευκορωσίκης καταγωγής και στέλεχος στον οργανισμό Open Society Instititute του χρηματιστή Σόρος με έδρα τη Νέα Υόρκη, υπάρχει εδώ και κάποια έτη συγκεκριμένη έρευνα για τη μελέτη κινητοποίησης νέων ανθρώπων με τη χρήση της λεγόμενης "έξυπνης τεχνολογίας".

Η άποψη του γράφοντος είναι ότι η αλήθεια πρέπει να αναζητηθεί πέρα από το επίπεδο των διακρατικών σχέσεων προς το τομέα των "Διεθνών εξτρεμιστικών δικτύων" που με τη σειρά τους ελέγχονται και γίνονται αντικείμενο διαχείρισης από ομάδες παγκοσμίων συμφερόντων που δεν υπακούουν σε σχεδιασμούς κρατών, αλλά μάλλον προσπαθούν να επιβληθούν έναντι αυτών.

Υπό αυτή την οπτική γωνία, μπορεί να αναζητηθούν οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί της οργάνωσης των επεισοδίων σε παγκοσμιοποιημένα δίκτυα, τα οποία εν μέσω της χρηματοοικονομικής κρίσης βρήκαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες σε ότι αφορά νομισματικές και δημοσιονομικές ισορροπίες. Ας μην ξεχνά ο καλά ενημερωμένος αναγνώστης ότι η αύξηση των spreads των Ελληνικών Ομολόγων άρχισε αίφνης μαζί με τις ταραχές και περίπου 1,5 δις. Ευρώ χάθηκαν σε μερικές εβδομάδες με αυτό τον τρόπο. Επιπλέον για πρώτη φορά από το 2000 το Ευρώ απειλήθηκε έστω και εμμέσως, λόγω της πιθανής κατά πολλούς τότε, αποπομπής της χώρας από την ΟΝΕ.

Βεβαίως εσωτερικοί παράγοντες, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και μικροπολιτικές φιλοδοξίας λειτούργησαν ως καύσιμη ύλη σε συνδυασμό με ένα απόλυτο αιφνιδιασμό της κρατικής μηχανής και ιδίως της Αστυνομίας.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί εντόνως, είναι ότι δεν έχει διαταχθεί μια εισαγγελική έρευνα, έστω και τύποις, για εκείνες τις ταραχώδεις ημέρες στο κέντρο των Αθηνών, γεγονός που οδηγεί τον μέσο πολίτη και ιδιαιτέρως εκείνον που επλήγει από τους βανδαλισμούς, να χάνει ελπίδα στην αποτελεσματικότητα της Δικαιοσύνης και του κράτους σε ευαίσθητες περιόδους όπου και το έχει ανάγκη.

Εν κατακλείδι μια βέβαιη πρόβλεψη είναι ότι μόνο ένα μικρό μέρος της αλήθειας έχει αποκαλυφθεί για τα γεγονότα του Δεκεμβρίόυ και είναι πλέον καιρός να αρχίσει τόσο από δημοσιογραφικής όσο και από δικαστικής πλευράς μια ενδελεχή διερεύνηση πέρα από τις αοριστολογίες περί κοινωνικών συνθηκών τη στιγμή που υπάρχουν ήδη άπλετα σημεία προς διερεύνηση που παραπέμπουν σε οργανωμένα επιχειρησιακά σχέδια πρόσκλησης ταραχών και αποσταθεροποίησης.

Η Ελληνική Δημοκρατία είναι αρκετά σταθερή να μη φοβάται τις τυχόν αποκαλύψεις που μπορεί να έρθουν στο φως, ακόμα και εάν αυτές κλονίσουν-προς στιγμήν- τις σταθερές του συστήματος αποκαλύπτοντας διασυνδέσεις ατόμων και οργανισμών που λειτουργούν ως μια ιδιότυπη "5η φάλαγγα" στη καρδιά της Πρωτεύουσας, αλλά και ευρύτερα.


Φυσικά δεν χρειάζεται να σας πω πως αντιμετωπίστηκε…

Λοιδορήθηκε… το άλλο με το Τοτό το έχεις ακούσει, έγινε και η απαραίτητη κριτική στο Τουμπανέικο, και φυσικά κατέληξαν στο ότι χρειάζεται κοινός αγώνας Ελλήνων και ξένων εργατών…

Και βέβαια να σας πούμε εδώ, ότι διάφορα κείμενα που εμφανίζονται με τα ονόματα διαφόρων μελών μας Δ. Τούμπανης Απελάτης κ.τ.λπ., δεν τα έχουνε βάλει τα μέλη μας στο Π.Κ. αλλά πρόκειται για την γνωστή μέθοδο κόπυ παίηστ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ηρακλής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 24, 2009 10:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καταδικαστέα τα επεισόδια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:c6344b0238="apelatis"]Καταδικαστέα τα επεισόδια
Τονίζει ο Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Ελλάδας

...

Στην ίδια επιστολή αναφέρεται πως όσοι μουσουλμάνοι λεηλατούν και κλέβουν τις περιουσίες συμπολιτών τους αποτελούν ντροπή για την μουσουλμανική κοινότητα.


Μάλλον περί αστείου πρόκειται. Το κοράνι και το Ισλάμ δέχονται την κλεψιά σαν πράξη που ο κάθε πιστός οφείλει στους μη μουσουλμάνους επειδή λέει είναι αμαρτωλοί. Αν αποτελούν ντροπή (σικ) όπως ισχυρίζονται γιατί δεν τους κόβουν το χέρι όπως ορίζει ο ισλαμικός νόμος; Ρωτάω δηλαδή, επειδή είμαι κάπως πονηρεμένος.
Επιστροφή στην κορυφή
ερασιτέχνης θρησκειολόγος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 25, 2009 1:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καταδικαστέα τα επεισόδια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:02f2d1e860="Ο Ηρακλής"]
Το κοράνι και το Ισλάμ δέχονται την κλεψιά σαν πράξη που ο κάθε πιστός οφείλει στους μη μουσουλμάνους επειδή λέει είναι αμαρτωλοί. Αν αποτελούν ντροπή (σικ) όπως ισχυρίζονται γιατί δεν τους κόβουν το χέρι όπως ορίζει ο ισλαμικός νόμος; Ρωτάω δηλαδή, επειδή είμαι κάπως πονηρεμένος.


Μήπως, λέω μήπως, είσαι αμερικανάκι;

Αυτά για το Κοράνι και το Ισλάμ που τα βρήκες; Μήπως μπέρδεψες το κοράνι με το Ταλμούδ; ή πήρες τις πληροφορίες σου για το Ισλάμ από sites της αμερικάνικης ευαγγελικής δεξιάς;

Το κοράνι και το Ισλάμ καταδικάζουν την κλοπή ασχέτως θρησκείας του θύματος. Όσο για την πρέπουσα στάση των μουσουλμάνων προς τους χριστιανούς (με βάση την "ιερή παράδοσή" τους), συνοψίζεται στα [φερόμενα ως] τελευταία λόγια του Μωάμεθ: "Να είστε καλοί προς τους ανθρώπους της βίβλου".

Εννοείται οτι η καθημερινή πρακτική του σύγχρονου μουσουλμάνου, και δη του σύγχρονου μουσουλμάνου μετανάστη, δεν καθορίζεται από το κοράνι και την ισλαμική νομολογία - όπως δεν καθορίζονται και οι πράξεις του κάθε έλληνα από τις προσταγές της καινής διαθήκης ή τις αποφάσεις των ιερών συνόδων (και ειδιαίτερα της Πενθέκτης). Επομένως το τι λέει το Ισλάμ και το κοράνι, ούτως ή άλλως ελάχιστη σχέση έχουν με τους φετφάδες του συνδέσμου μουσουλμάνων λαθρομεταναστών ελλάδας. Από κει όμως μέχρι να γινόμαστε αγωγοί αντι-ισλαμικών τερατολογιών made in washington/tel aviv", υπάρχει πολύς δρόμος.

Αφήστε ήσυχο το ισλάμ λοιπόν, που στο κάτω-κάτω αυτοί που το ακολουθούν είναι και φυσικοί μας σύμμαχοι στην παγκόσμια σκακιέρα, και βάλτε τα με αυτούς που πρέπει: τους βάνδαλους αλήτες που κουβαλήθηκαν εδώ για να διαλύσουν τη χώρα. Ασχέτως θρησκείας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 25, 2009 10:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηρακλής έγραψε:
Παράθεση:
Το κοράνι και το Ισλάμ δέχονται την κλεψιά σαν πράξη που ο κάθε πιστός οφείλει στους μη μουσουλμάνους επειδή λέει είναι αμαρτωλοί.


Πήγαινε στην Σαουδική Αραβία και κλέψε κάποιον μη μουσουλμάνο και άσε να σε πιάσουν. Τότε θα διαπιστώσεις ότι, αντι συγχαρητηρίων, θα σου κόψουν τα δάκτυλα του χεριού, ή και το μισό χέρι 9αναλόγως της κλοπής) και θα καταλάβεις ότι γράφεις ανοησίες.
Επιστροφή στην κορυφή
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1707

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 25, 2009 11:47 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μουσουλμάνων έστειλε εχθές στό ΣΚΑΙ (ίσως και αλλού)ανοιχτή επιστολή η οποία καί διαβάστηκε ολόκληρη στό μεγάλο δελτίο ειδήσεων 2- 3μμ.
Πρώτα-πρώτα κατήγγειλε ότι προσπάθησε νά έρθει σέ επαφή μέ τά πρόσωπα πού ''υπέστησαν τόν εξευτελισμό''.''Μάς απέφυγαν καί πήγαν αλλού!!!''αναφέρει η επιστολή,καί ο νοών νοείτο!!.Απευθύνεται ανοιχτά στούς Μουσουλμάνους πού κατοικούν στήν Ελλάδα, νά μήν παρασύρονται από κάποιους (αλήθεια ποιοί είναι αυτοί οι ''κάποιοι''Ηρακλή?)πού τούς ξεσηκωνουν λέγοντάς τους ότι η Ελλάδα είναι μία ανοιχτή φυλακή,καί τούς καλεί νά συμπεριφέρονται σάν άνθρωποι πού ήρθαν σ? αυτή τήν χώρα νά δουλέψουν ειρηνικά.Δέν πιστεύει ότι αυτοί πού έκαναν τίς ζημιές ήταν Μουσουλμάνοι,καί καλεί όσους έχουν τήν πρόθεση νά κάνουν βανδαλισμούς,νά εγκαταλείψουν αυτή τήν χώρα.
Αυτή η επιστολή καταπέλτης ανάγκασε τήν εκφωνήτρια τών ειδήσεων νά ψελλίσει (κυριολεχτικά!)ότι μετά από αυτή τήν επιστολή,τά επεισόδια τής περασμένης Παρασκευής παίρνουν άλλες διαστάσεις.
Αυτά Ηρακλή.Κι άν δέν πιστεύεις,τό τηλέφωνο τού Ρ/Σ ΣΚΑΙ, είναι πανεύκολο Ηρακλή.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 25, 2009 5:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως το μόρφωμα που λέγεται ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. (ιδεολογική τραβεστί τύπου ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α. κλπ., συριζοπαίδια όλα τους, σπορές της ίδιας υπόγειας μήτρας), έκανε την πρώτη θριαμβευτική του παρέμβαση στα φλέγοντα ζητήματα της κοινωνίας μας, "παραστεκόμενο" στα "δικαιώματα" μιας ανύπαρκτης και δωσιλογικής μειονότητας: εκείνης του εισαγμένου εγκληματικού υποκόσμου.

Αλλά και καθαρά μαρξιστικά να το δεί κανείς το θέμα, εστιάζοντας δηλαδή στο τί θέτουν ως προτεραιότητα του επαναστατικού τους αγώνα, επικεντρώνονται στην "προάσπιση" των "θρησκευτικών επιλογών" μιας κατηγορίας εργατών (αν θα μπορούσαμε να συνυπολογίσουμε το έγκλημα ως εργασία) αδιαφορώντας για την καθημερινή ακύρωση στην πράξη εργασιακών νόμων που θεσπίστηκαν ακόμη και προπολεμικώς.

Παρακάμπτουν τόσο θεμελιώδη και ουσιαστικά για να υπερασπιστούν -πέρα από την στημένη προβοκάτσια- την οπισθοδρόμηση την στιγμή που στις θρησκευτικές έπιλογές των τοπικών κοινωνιών επιτίθενται λάβροι!

Με την πρώτη έδειξαν τί επικίνδυνοι και ξετσίπωτοι τραμπούκοι είναι.

Έχουν την κάλυψη της αστυνομίας και απολαμβάνουν την ανοχή της Εξουσίας. Και μάλιστα δεν πρόκειται για ανοχή. Αλλά για παρότρυνση και υποδαύλιση. Με αντίστοιχο προηγούμενο στο παρελθόν το ακροδεξιό παρακράτος, τότε που το Κράτος ντρεπόταν να κάνει στα φανερά ό,τι ο Γκοτζαμάνης έπραττε στα κρυφά.

Είναι ξεφωνημένοι ταγματασφαλίτες και αυτή την αντιμετώπιση θα πρέπει να έχουν. Και ούτε είναι βέβαιο ότι με τις πλάτες ακόμη του Κράτους θα μένουν για πολύ ατιμώρητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας