patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Αιφνιδιαστική επιδρομή στον Αγ. Παντελεήμωνα.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 28, 2009 7:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αιφνιδιαστική επιδρομή στον Αγ. Παντελεήμωνα. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αιφνιδιαστική επιδρομή εξήντα περίπου ατόμων στην Πλατεία Αγ. Παντελεήμωνα. Έκοψαν με τροχό τις δύο βαριές πόρτες της «παιδικής χαράς», που είχαν κλείσει οι κάτοικοι, τις σήκωσαν κουκουλοφόροι και απομακρύνθηκαν προς την οδό Φυλής. Τα ΜΑΤ με ένα λεωφορείο που σταθμεύουν στην Πλατεία και οι άντρες του αστυνομικού τμήματος που απέχει 70 μέτρα παρακολουθούσαν …διακριτικά!

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
apelatis
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 28, 2009 11:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι επιδρομείς αφού έφυγαν ανενόχλητοι κουβαλώντας δύο φύλα πόρτας, βαριάς κατασκευής, πέταξαν μερικές φωτοτυπημένες Ανακοίνωσης στα ελληνικά και αγγλικά και ένα φέιγ βολάν.
Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν αργότερα στην πλατεία και αποφάσισαν να τοποθετήσουν συρματόπλεγμα στη θέση της πόρτας. Κλείνουν την είσοδο απαιτώντας απ’ τον Κακλαμάνη την τοποθέτηση φύλακα στην παιδική χαρά. Οι μητέρες, αλλοδαπές και Ελληνίδες πάνε τα παιδιά τους εκεί είναι υποχρεωμένες να ανέχονται τις αισχρότητες Αφγανών και των μονίμως μεθυσμένων Πολωνών.
Να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση των επιδρομέων δεν φέρει υπογραφή συγκεκριμένων οργανώσεων αλλά οι συντάχτες της δηλώνουν γενικώς και αφηρημένα «Αναρχικοί - Αντιεξουσιαστές- Αντιφασίστες»!
Χαρακτηριστική είναι μια φράση στην κορυφή, που μοιάζει με απόθευγμα ή σύνθημα: «πολέμα αυτούς που θέλουν να ζήσουν μια "ήσυχη" ζωή, είναι άσπλαχνοι» και σ’ αυτό θρασύ και προκλητικό στυλ είναι γραμμένο όλο το κείμενο. Αποδίδει στους κατοίκους της περιοχής τον εμπρησμό στο υπόγειο πολυκατοικίας της οδού Αριστομένους, όπου στεγάζεται μουσουλμανικός τόπος θρησκευτικής λατρείας και τα βάζει με τους «νοικοκυραίους» και «τα αιτήματα των πλέον δουλικών και θρασύδειλων υπηκόων» που είναι «ρατσιστές», «φασίστες», και …«παρακρατικοί».
Οι επιδρομείς που εκτέλεσαν την επιχείρηση και δεν είναι καθόλου παρακρατικοί είχαν την ανοχή των ΜΑΤ και του τοπικού Πολυδύναμου αστυνομικού τμήματος, που όχι μόνο τους αφήσαν να κόψουν με επαναφορτιζόμενο τροχό την σιδερένια πόρτα, αλλά τους κουνούσαν και το μαντίλι όταν έφευγαν φορτωμένοι στην Αχαρνών!
Μήπως ο αξιότιμος Υπουργός κύριος Μαρκογιαννάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομία αντιστράτηγος Τσιατούρας θα μπορούσαν να δώσουν κάποια εξήγηση γι’ αυτή την «περίεργη» στάση των ΜΑΤ και του τοπικού αστυνομικού τμήματος;
Οι επιδρομείς, πέταξαν όπως ήδη αναφέρθηκε και φέιγ βολά με το σύνθημα «ΜΠΑΤΣΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ!» Είναι γνωστό, αλλά οι μυστηριώδεις συντάκτες έχουν προσθέσει στη λίστα των «καθαρμάτων» και τους στρατιωτικούς και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά. Τυχαία πείρε η μπάλα και τους στρατιωτικούς; Προστέθηκαν από κεκτημένη ταχύτητα; Ή πρόκειται για δυσίονη προφητεία; Λέμε τώρα. Γιατί τελευταία ακούγονται κάποιοι ψίθυροι περί καθόδου του στρατού στους δρόμους, κάτι που έχει ήδη γίνει στη Ιταλία του Μπερλουσκόνι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 29, 2009 9:06 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Γιατί τελευταία ακούγονται κάποιοι ψίθυροι περί καθόδου του στρατού στους δρόμους, κάτι που έχει ήδη γίνει στη Ιταλία του Μπερλουσκόνι.


Ο «Καβαλιέρε» είναι περίεργη προσωπικότητα. Ενώ υπολείπεται πολύ του να είναι σοβαρός άνθρωπος, εντούτοις αποδείχτηκε σοβαρός ηγέτης. Δείχνει μία σταθερή βούληση να επιβάλει την τάξη στην γείτονα και φαίνεται να το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Κατάφερε να ποινικοποιήσει την λαθρομετανάστευση, παρά τις τύποις αντιρρήσεις των πολιτικών του αντιπάλων, βασιζόμενος στο αίσθημα του ιταλικού λαού. Στην Ελλάδα δεν μπορεί να βγει ο στρατός στους δρόμους, διότι δεν υπάρχει η πολιτική βούληση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 29, 2009 9:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι, όμως και απαράδεκτο να στιγματίζονται και να στοχοποιούνται συλλήβδην οι αστυνομικοί και μετά να έχομε απαίτηση να μας προστατεύει η αστυνομία. «Γουρούνια και δολοφόνους» τους ανεβάζουν, «ταγματασφαλίτες και γερμανοτσολιάδες» τους κατεβάζουν. Ειδικά το τελευταίο δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική, αν μπορεί κανείς να βρει λογική σ’ αυτούς που τα λένε.
Τελικά, πρέπει να ξεκαθαρίσομε τι θέλομε: Να έχομε αστυνομική προστασία, ή να είμαστε στο έλεος του κάθε κακοποιού στοιχείου; Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Ουδέποτε στην Ελλάδα διαρρήκτες κτυπούσαν μέρα μεσημέρι.
Διάβασε από μία επαρχιακή εφημερίδα της Κρήτης και δες τι γίνεται. Και μετά σου λέει ο Obelix ότι έτσι ήταν πάντα. Αν θέλουμε να εθελοτυφλούμε, είναι άλλο θέμα.
Επιστροφή στην κορυφή
απελάτης



Συμμετέχουν: 17 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 527

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 29, 2009 11:46 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο «Καβαλιέρε» είναι ικανός μόνο για δημαγωγικά πυροτεχνήματα. Η Ιταλία ξεχειλίζει από λαθρομετανάστες. Ο «Καβαλιέρε» απλά τους έχει εξορίσει απ’ τα τουριστικά αξιοθέατα. Ο στρατός στους δρόμους είναι ο δρόμος στον ξετσίπωτο ολοκληρωτισμό. Το στρατό τον είδαμε στην επταετία. Την δουλειά των Αμερικάνων κάνανε οι συνταγματάρχες και έπρεπε κανονικά να έχουν τουφεκιστεί για την προδοσία της Κύπρου. Μην κοιμόσαστε ξεσκέπαστοι και ονειρεύεστε χούντες. Η δουλειά του συστήματος και των αμερικάνικων αφεντικών γίνεται καλυτέρα και πιο αποτελεσματικά με κοινοβουλευτικό μανδύα. Αν η χούντα είχε βάλει κάμερες παντού θα ξέσπαγε εξέγερση. Η μονοφωνική πολυφωνία των ΜΜΕ και τα "τάγματα εφόδου" της μεταλλαγμένης «αριστεράς» αποδεικνύονται μέσα πιο αποτελεσματικά απ’ τα τανκς του Παπαδόπουλου και του Ιωαννίδη. Ζούμε την πιο στυγνή δικτατορία και πιστεύουμε ότι έχουμε δημοκρατία! Το καταλαβαίνετε αυτό; Τέτοια επιτυχία δεν είχε ποτέ ο ξετσίπωτος ολοκληρωτισμός. Κι’ αν ακόμα βγει ο στρατός στους δρόμους θα είναι η ορντινάτσα των πολιτικών και στην τελική ορντινάτσα του εκάστοτε φεουδάρχη της Πλατείας Μαβίλη. Όσο για την προστασία της αστυνομίας την έχουμε καλά γνωρίσει: η δουλειά της είναι να φυλάει τσίλιες στους κουκουλοφόρους. Τη λύση θα την δώσει ο ίδιος ο λαός, όταν συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει τίποτε για να χάσει, παρά μόνο τις αλυσίδες του, οργανωθεί και αναλάβει δράση κατά της νέας Κατοχής. Αν δεν γίνει αυτό κι εμείς κι ο κόσμος ολόκληρος, θα επιστρέψουμε στα σπήλαια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 29, 2009 12:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Ο στρατός στους δρόμους είναι ο δρόμος στον ξετσίπωτο ολοκληρωτισμό


Είναι δίκοπο μαχαίρι: Αν χρησιμοποιηθεί σωστά, τότε αποτρέπει τα χειρότερα (χούντες κ.λπ.), διότι ελέγχεται από την πολιτική ηγεσία. Στις χούντες, σαν αυτή του 1967, ήλεγχε αυτός. Υπάρχει διαφορά.

Παράθεση:
Ο «Καβαλιέρε» είναι ικανός μόνο για δημαγωγικά πυροτεχνήματα. Η Ιταλία ξεχειλίζει από λαθρομετανάστες. Ο «Καβαλιέρε» απλά τους έχει εξορίσει απ’ τα τουριστικά αξιοθέατα.


Οι λαθρομετανάστες δεν έχουν εκδιωχθεί μόνον από τα τουριστικά θέρετρα, στα οποία ΔΕΝ εμφανίζεται στρατός για ευνόητους λόγους. έχουν απελαθεί κατά χιλιάδες, ακόμη και Ρουμάνοι, οι οποίοι είναι Ευρωπαίοι πολίτες και προπαντός έχει αυξήσει την περιφρούρηση των σύνορων της Ιταλίας. Γι αυτό μας έχουν μείνει στην Πάτρα τόσοι λαθρομετανάστες, των οποίων ο αρχικός προορισμός ήταν η γειτονική χώρα.

Δεν ονειρεύομαι χούντες εγώ, διότι δεν υπάρχει λόγος να γίνουν, αρκεί η πολιτική ηγεσία δείξει βούληση. Τις χούντες εκτρέφει η αβουλία των πολιτικών.

Παράθεση:
Ζούμε την πιο στυγνή δικτατορία και πιστεύουμε ότι έχουμε δημοκρατία!


Την δικτατορία των αριστεριστάδων και πάσης φύσεως προοδευτικάριων εννοείς; Διότι αυτή την δικτατορία έχουμε. Αυτή έχει φέρει και στα χάλια που έχει φέρει την Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες που τους υποστηρίζει, εκτελώντας τις εντολές των αφεντικών. Αυτή αφελληνίζει συστηματικά την Ελλάδα με τους Λιακορεπουσαίους και τους άλλους ψευτοκουλτουριάρηδες. Αυτή έχει αλώσει την παιδεία και καπηλευτεί τον αγώνα του Πολυτεχνείου. Κάνω λάθος;

Παράθεση:
Τη λύση θα την δώσει ο ίδιος ο λαός, όταν συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει τίποτε για να χάσει, παρά μόνο τις αλυσίδες του, οργανωθεί και αναλάβει δράση κατά της νέας Κατοχής. Αν δεν γίνει αυτό κι εμείς κι ο κόσμος ολόκληρος, θα επιστρέψουμε στα σπήλαια.


Το ερώτημα είναι πώς θα το συνειδητοποιήσει αυτό ο λαός, αφού κανείς δεν του μιλά γι αυτό και ποιος θα του δώσει να το καταλάβει. Επί πλέον, τι θα γίνει μέχρι να φτάσει, αν φτάσει, η ώρα εκείνη;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας