patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Και μεγάλη κουφαλίτσα ο "αντιρατσιστής" Χαμίνης

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
λατάκι με τριχιά
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 24, 2011 8:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Και μεγάλη κουφαλίτσα ο "αντιρατσιστής" Χαμίνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο αλητήριος «αντιρατσισταράς» και προοδευτικάριος Καμίνης που ήταν υπέρ των 300 λαθρομεταναστών τάσσεται κατά των ελλήνων εργαζομένων.

Ο κεκεδίζων αντιραστισταράς δήλωσε πως οι έλληνες συμβασιούχοι που έκαναν κατάληψη του δημαρχείου και ζητούν να εφαρμοστεί η απόφαση του δικαστηρίου που τους δικαίωσε ότι κακώς είχαν απολυθεί, μετά τις άκαρπες συναντήσεις του σωματείου με την φασιστομουτσουνάρα του, κατηγόρησε τους συμβασιούχους πως η κατάληψη πλήττει τους δημοκρατικούς θεσμούς, ενώ την κατάληψη της Νομικής σχολής και του εργατικού κέντρου Θεσσαλονίκης από τους λαθρομετανάστες, την είχε θεωρήσει πράξη ανθρωπισμού από τους δυστυχισμένους. Ενώ οι έλληνες συμβασιούχοι που είναι χωρίς δουλειά πάνω από ένα χρόνο, είναι ευτυχισμένοι.
«Αντιρατσιστική» κουφαλίτσα πόσα κόλπα ξέρεις
Επιστροφή στην κορυφή
ενας κακός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 28, 2011 5:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: σολάρει ο Χαμίνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο μέγας προοδευτικός Καμίνης μέχρι στιγμής κάνει πράγματα που ούτε οι πιο αντιλαικοί δεξιοί τα φαντάζονταν.Πιο πρόσφατο κατόρθωμά του είναι οτι στήνει απεργοσπαστικό μηχανισμό στον δήμο καταλύοντας κάθε έννοια όχι μόνο προοδευτικότητας(αυτή πάει προ πολλού ) και νομιμότητας,αλλά και λογικής! Αυτή την στιγμή στον δήμο κλείνουν κάποιες υπηρεσίες και άνθρωποι από άσχετες ειδικότητες καλούνται να κάνουν τις δουλειές των συμβασιούχων που απεργούν!
Επιστροφή στην κορυφή
''ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ''
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 28, 2011 10:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κρεμασμένες ανάποδα οι σημαίες από τον "προοδευτικό" και "αντιεθνικιστή" κο Δήμαρχο, έτσι, για γελοιοποίηση και ξεφτίλα στο εθνικό φρόνημα του "ελληναρά" λαού που πρέπει να καμφθεί με κάθε τρόπο:

http://www.youtube.com/watch?v=ShaJ8ctENLE&feature=related
Επιστροφή στην κορυφή
Γιάννης χικ! Μπουτάρης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 28, 2011 11:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημοτικό Συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη :

.........
Για την δήλωση του δημάρχου ότι "ο δήμος μπορεί να δουλέψει και με 2000 (από 4500) εργαζομένους" ζητεί να απολογηθεί ο κ. Μπουτάρης ζητά ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης".
....
Στο βήμα ο Γιάννης Μπουτάρης.
....
Για το σκουπίδια λειτουργούν 20-30 απορριματοφόρα. Δεν υπάρχει θέμα με το να πληρωθεί το πετρέλαιο, απλά μια καθυστέρηση στην προμήθεια αυτού που μας καθυστέρησε για 2-3 ημέρες, υπάρχει πρόβλημα με τα 8μηνα που τελειώσαν ενώ σήμερα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, ζήτησαν λόγω κούρασης να μην δουλέψουν το τριήμερο.

Γίνεται μια προσπάθεια να νοικοκυρέψουμε το σύστημα που υπάρχει.


Για το Τεχνικό Πρόγραμμα , σημείωσε ότι όποιο όραμα και να υπάρχει, δεν υπάρχουν λεφτά. Και για αυτό είναι ένα κανονικό Τεχνικό Πρόγραμμα και όχι πλασματικό.

Αφου νοικοκυρέψουμε το ταμείο του δήμου, τότε θα κάνουμε και έργα.

"Υποστηρίζω ότι μπορεί ο δήμος να δουλέψει με τους μισούς εργαζομένους. Αυτή είναι η άποψή μου" είπε ο κ. Μπουτάρης. Ο δήμος μπορεί να γίνει πολύ πιο αποδοτικός με το υπάρχον προσωπικό, και θα το πετύχουμε υποστήριξε ο κ. Μπουτάρης .

"Κλίκες στη καθαριότητα εναντίον της διοίκησης Μπουτάρη" τόνισε ο κ. Αβραμίδης σχετικά με την επιστολή των εργαζομένων στην καθαριότητα, ότι κουράστηκαν και δεν θέλουν να δουλέψουν το τριήμερο. "Αν θέλουν πόλεμο, θα τον έχουν" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμίδης κλείνοντας την τοποθέτησή του.

http://www.spnews.gr/index.php/local-gov/aytodioikisi/thessaloniki/6239-dimotiko
Επιστροφή στην κορυφή
ενας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 30, 2011 11:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Συναυλία Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως λένε στο blog τους ( http://www.simbasiouxoidaem.blogspot.com/ )συμβασιούχοι του δήμου που έχουν καταλάβει το δημαρχείο ,Αύριο 31 του μήνα κάνουν συναυλία συμπαράστασης .Θα εμφανιστούν οι:
Διονύσης Τσακνής
Αναστασία Μουτσάτσου
Στάθης Δρογώσης
Γεωργία Δελημπασάκη
Νικολέτα Αναστασίου (Κρουστά)
Λαζάρου Τεό
και τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων.
Επιστροφή στην κορυφή
μού έρχεται εμετός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 04, 2011 2:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έκρηξη "αισιοδοξίας":

Athens fashion week 2011-2012
Επιστροφή στην κορυφή
ενας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 09, 2011 6:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: αισχος κουβέλη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλη κουφαλίτσα ο Φωτης κουβέλης. Θέλει να απολυθούν οι συμβασιούχοι του δήμου. Εδω η ανακοίνωση σε μπλογκ μέλους του κόμματος που σαν γνήσιος αριστερός δημοσιογράφος έχει δύο δουλειές στον Βαρδινογιάννη, και θέλει άνεργους τους συμβασιούχους. Εύγε!
http://red-pep.blogspot.com/2011/04/blog-post_09.html
Επιστροφή στην κορυφή
ενας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 10, 2011 11:04 am    Θέμα δημοσίευσης: ωραια πράγματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την ίδια ώρα που ο Καμίνης διώχνει τους Έλληνες από τον δήμο, κάνει συνέδρια για να βρει δουλειά στους μετανάστες!
http://www.eglimatikotita.gr/2011/04/blog-post_948.html
Επιστροφή στην κορυφή
ενας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 11, 2011 6:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: επιθεση των ματ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα το προοδευτικό μενού καμίνη και Σια είχε ξύλο
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LmRqERhDQBA
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 11, 2011 8:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επεισόδιο στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά. Νόμιζαν ότι ο Μιχαλολιάκος είναι Καμίνης…

…και πήγαν να του πουλήσουν “ευαισθησία” για οικογένεια μεταναστών, τραμπουκίζοντας ακόμα και την αντιδήμαρχο Π. Καλαγιά. Αυτό που δεν ήξεραν ήταν ότι ο Μιχαλολιάκος είχε ξενυχτήσει στο σημείο που βρισκόταν η οικογένεια, όπου εγινε μάρτυρας απίστευτων εικόνων που τις μετέφερε στο δημοτικό συμβούλιο, όπως ότι ο ίδιος ο πατέρας απειλούσε με μαχαίρι το παιδί του.

Την ίδια στιγμή, παρουσία του δημάρχου κλήθηκαν ψυχολόγοι της αστυνομίας, κλιμάκιο γιατρών και οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, όταν κάποιοι άλλοι “ευαίσθητοι” κάνουν clubbing σε μπαράκια τύπου “blue oyster” και μετά πουλάνε ευαισθησία τύπου ΜΚΟ: Για περισσότερη ανθρωπιά, ρίξτε κέρμα.

Το γεγονός εξόργισε και δημοτικούς συμβούλους διαφόρων παρατάξεων που επενέβησαν εκδιώκοντας τους “ευαίσθητους” από την αίθουσα, χωρίς να χρειαστεί αστυνομική επέμβαση. Κακώς, θα έπρεπε να τους ρωτήσουν πρώτα, που ήταν εκείνο το βράδυ, όταν ο μισός δήμος βρισκόταν στο σημείο.

Το συμβάν έκλεισε με την δήλωση του δημάρχου που απηχεί και την πραγματικότητα: Σκοπός μας είναι ένας γιατρός, τροφή και στέγη για κάθε οικογένεια. Με πραγματική ευαισθησία όμως και όχι την όψιμη κάποιων που θησαυρίζουν στο δράμα της ανθρώπινης εξαθλίωσης.

Κάποιοι μπέρδεψαν τα δημοτικά συμβούλια και νόμιζαν ότι είχαν να κάνουν με τον περιβόητο ¨συνήγορο του πολίτη” που βλέπει τους μετανάστες διά των τηλεοπτικών ανταποκρίσεων…

Το γεγονός καταδίκασε απερίφραστα και η παράταξη του Γ. Μίχα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 11, 2011 10:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το λινκ του παραπάνω
ΕΔΩ
Επιστροφή στην κορυφή
αλλοδαπό τσιτσί
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 11, 2011 10:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύλληψη αλλοδαπού για βιασμό 11χρονου

Στην Αθήνα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με το τμήμα Συντονισμού και Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, 24χρονος Ιρακινός, ο οποίος μαζί με συμπατριώτη του βίασαν στις 24 Μαρτίου, 11χρονο Αφγανό στον καταυλισμό τους στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας.

Ένας ακόμη Ιρακινός αναζητείται για την ίδια υπόθεση. Επίσης στην Κακαβιά συνελήφθη ένας 32χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, για έκδοσή του στις αρχές της Ιταλίας.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων και μετά στον χαμίνι...για τα παρετέρω.
Επιστροφή στην κορυφή
έγχρωμο χμερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 20, 2011 10:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο αντιρατσιστής δήμαρχος απαγόρεψε την μετάδοση της θείας λειτουργίας από τον 9,84 καθ' όλη την μ. εβδομάδα για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες που διαμένουν στην πρωτεύουσα!
Επιστροφή στην κορυφή
το παιδί της νέας τάξης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 26, 2011 5:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η διεύθυνση του δημοτικού ραδιοσταθμού «Αθήνα 9,84» ανέφερε πώς κατόπιν παρέμβασεις του Χαμίνη -έλεγε η είδηση- προέτρεψε τους δημοσιογράφους και τους παραγωγούς του σταθμού να μη λένε «Καλό Πάσχα» και «Καλή Ανάσταση»!

Να αρκούνται στο «Χρόνια Πολλά», κι αυτό με φειδώ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας