patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Καζάκης: Από αποτυχία σε αποτυχία
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 145, 146, 147  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να τροποποιήσετε συζήτηση σ' αυτή    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
απελάτης.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 07, 2011 4:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Καζάκης: Από αποτυχία σε αποτυχία Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δ. Καζάκης: Από αποτυχία σε αποτυχία
μέχρι την τελική λιποταξία!


Ναι είναι αλήθεια! Ο Δ. Καζάκης νοιάζεται τόσο πολύ για τον ελληνικό λαό που τον βασανίζει μονίμως η σκέψη πως θα τον σώσει!!! Πέρυσι, τον Οκτώβρη 2010, στον κινηματογράφο Ααβόρα, έκανε την πρώτη απόπειρα να στήσει Μέτωπο «για την σωτηρία του λαού». Το έγραφε και στο κάλεσμα του. Προσωπικά ήμουν βέβαιος, απ’ την εικόνα που βίωσα εκεί στην Ιπποκράτους, στο Ααβόρα, ότι η απόπειρα δεν θα είχε καμιά τύχη. Και δεν ήμουν βέβαια ο μόνος που έκανα αυτή την σκέψη. Γιατί τι μέλλον μπορούσε να έχει μια τέτοια προσπάθεια όταν ο Καζάκης και μαζί του μια μικρή ομάδα, βάλανε -με το ξεκίνημα- τα δυνατά τους, με τις γνωστές μεθόδους που χρησιμοποιεί η συνδικαλιστική και κομματική γραφειοκρατία, να φιμώσουν όσους εξέφραζαν διαφορετική άποψη από τους διοργανωτές. Ο Καζάκης ήθελε «Μέτωπο» με κλώνους του εαυτού του, άντε και με όσους συμφωνούσαν εκ των προτέρων μαζί του!

Συγκεκριμένα, ο ίδιος και η παρέα του δεν ήθελαν να συζητηθεί το ζήτημα της παγκοσμιοποίησης των αγορών και ειδικά ο κυριότερος από τους πυλώνες της που αφορά την απελευθέρωση της αγοράς εργασίας, με την έξυπνη μορφή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.

Με άλλα λόγια οι διοργανωτές απέρριπταν κάθε σκέψη να ασχοληθεί η διάσκεψη με ένα πρόβλημα που είναι ο βραχνάς της κοινωνίας μας και απασχολεί καθημερινά την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Είναι δυνατό να δημιουργηθεί οποιοδήποτε λαϊκό κίνημα, Μέτωπο Παλλαϊκό όπως το ονειρεύονται, όταν οι εμπνευστές του γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα πιο καυτά και επείγοντα προβλήματα ταλανίζουν τον ελληνικό λαό; Μ’ αυτά τα μυαλά η αποτυχία του εγχειρήματος ήταν προδιαγεγραμμένη. Και φυσικά, λίγες μέρες αργότερα, διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθει.

Επειδή, όπως θα δούμε παρακάτω, δεν υπάρχει στην νέα απόπειρα συγκρότησης Ενιαίου Παλαϊκού Μετώπου, καμία ουσιώδης διαφορά από την προηγούμενη, δεν χρειάζεται να είσαι προφήτης για να προβλέψεις, και να στοιχηματίσεις όλα τα λεφτά, ότι θα έχει την ίδια τύχη με την προηγούμενη, (ίσως με κάποια ασήμαντη διαφορά στους ρυθμούς αποσύνθεσης).

Γνωρίζει ο Καζάκης ότι οι πολιτικές του επιλογές προδικάζουν νέα και βέβαιη αποτυχία του εγχειρήματος;

Προφανώς όχι, διαφορετικά δεν θα το επιχειρούσε. Και μόνο ότι χρησιμοποιεί την έκφραση «για την σωτηρία του λαού» γίνεται φανερό πόσο μακριά από τον λαό είναι νυχτωμένος, ο καλυτερότερος οικονομολόγος-αναλυτής μας. Ο ελληνικός λαός έχει πικρή πείρα με τους ναυαγοσώστες. Εισπράττει την υπόσχεση που του δίνουν με την ακριβώς αντίθετη έννοια, και δεν έχει καθόλου άδικο. Δηλαδή ότι ο από μηχανής ναυαγοσώστης, το μόνο που θέλει να σώσει είναι εαυτός του.

Άραγε η έκφραση «σωτηρία του λαού» δεν θύμισε στον Καζάκη το δημοφιλές και διαχρονικό τραγουδάκι του Σαββόπουλου, «ο Πολιτευτής», όπου σατιρίζει καυστικότατα κάποιον ανώνυμο «φαλάκρα, απ' έξω και από μέσα,» ανίκανο και ψεύτη που τολμά να «κοκορεύεται επάνω στον εξώστη και να μιλά στο πόπολο σαν τον ναυαγοσώστη»;

Τα παραπάνω δεν είναι κριτική στο πολιτικό στίγμα του ΕΠΑΜ και ίσως φαίνονται άσχετα με την ουσία του ζητήματος. Δεν είναι όμως. Έχει σημασία να γνωρίζουμε το ψυχολογικό υπόβαθρο του «διασώστη», την ίδια ίσως και περισσότερη σημασία απ’ τις ιδέες του. Κάποιες συμπεριφορές χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο. Ο Άνθρωπος, ο Δημητράκης μας, είναι η πολιτική του! Το διάβασα αυτό κάποτε σε κάποιον Χέγκελ και καρφώθηκε στη μνήμη μου. Ο χαρακτήρας της πολιτικής κάποιου φαίνεται στην καθημερινή συμπεριφορά του. Αναφέρθηκα ήδη στην κατάπτυστη προσπάθεια του Καζάκη, εκεί στο Ααβόρα, να φιμώσει με σταλινική χυδαιότητα όσους δοκίμασαν να εκφράσουν διαφορετική γνώμη απ’ την δική του. Δεν θα επιμείνω περισσότερο, ούτε θα αναφέρω τα συμπεράσματα απ’ την γνωριμία μου με τον Καζάκη πριν καμιά δεκαριά χρόνια στα γραφεία της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και στις συζητήσεις που γινόντουσαν εκεί, πάνω σε πολιτικά και οικονομικά θέματα.

Την πολιτεία του όμως στην «Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών», του Μίκη Θεοδωράκη, δεν θα την περάσει αβρόχοις ποσί. Δέχτηκε ο καλός μας να τον διορίσει ο Τσίφ, στην δεκαμελή «συμβουλευτική επιτροπή» (των αυλοκολάκων), στα μέλη της οποίας ο Θεοδωράκης, ως ανώτατος μεσαιωνικός άρχων, μοίραζε αρμοδιότητες. Τις αποδέχτηκε μεταχαράς ο αναλυτής μας, όπως και οι άλλοι εννέα, και ας προκάλεσαν οι διορισμοί αναταραχή και οργισμένες διαμαρτυρίες στη βάση. Ήταν η φάση που οι Σπίθες δυνάμωναν και το μέλλον υποσχότανε ακόμα δόξες στους αριβίστες που είχαν εισρεύσει.

Και ρωτάω, έτσι, μ’ αυτές τις «δημοκρατικές» αρχές και διαδικασίες σχεδιάζει, τρομάρα του, να οικοδομήσει «παλλαϊκά μέτωπα» ο Καζάκης; Αν του είπαν ότι ο λαός γυρεύει νέα στάνη, λάθος τον πληροφορήσανε.

Όταν ο Θεοδωράκης, με τον Κασιμάτη παρέα, επισκέφτηκαν την Κερατέα, να μιλήσουν στους κατοίκους που έδιναν μάχη εναντίον τού ΧΥΤΑ, ο Καζάκης ήταν στα μέσα και στα έξω, ευδιάθετος, λαμπερός από αισιοδοξία και μοστραριζόταν πρώτο τραπέζι πίστα, αναμφισβήτητος υπασπιστής του Θεοδωράκη! Το γεγονός ότι όλα αυτά δεν είχαν σχέση με ένα κίνημα που υποσχέθηκε άμεση δημοκρατία στα μέλη του και στον λαό, δεν απασχόλησε ποτέ και σε καμιά περίπτωση τον Καζάκη. Να έχει ο ίδιος το χρίσμα του υπασπιστή απ’ τον Θεοδωράκη και τα υπόλοιπα δεν τον αφορούσαν. Τελικά όμως έπεσε και ο ίδιος θύμα των μεθόδων που αποδέχτηκε. Κανείς δεν γνωρίζει τι ίντριγκες προûπήρξαν και την επόμενη της Κερατέας ο Καζάκης αποχώρισε απ’ την «Κίνηση», για λόγους που δεν σκέφτηκε καν να εξηγήσει στα μέλη. Δημοσίευσε βέβαια μια επιστολή με την οποία αφού τοποθέτησε τον Θεοδωράκη στο απυρόβλητο και τον αποχαιρέτησε με ένα ηχηρό «σας ευχαριστώ»! (η ευγένεια δεν βλάπτει, τις άκρες πρέπει να τις κρατάμε, δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το μέλλον –έτσι Καζάκη;) δήλωσε ότι αποχωρεί διότι ανακάλυψε πίσω απ’ την «Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών» αμερικάνικο δάκτυλο! Χωρίς όμως να παρουσιάσει κάποιο στοιχείο για να στηρίξει τον ισχυρισμό του! Ουδείς έμαθε τι πραγματικά συνέβη, εκτός βέβαια από τον Θεοδωράκη και τον ίδιο τον Καζάκη, που εκ της υψηλής θέσεώς τους δεν είχαν υποχρέωση να δίνουν λογαριασμό στο πόπολο!

Μετά από όλα αυτά τι να μας πει ο Καζάκης; Και τι να τις κάνουμε τις πολιτικάντικες φαμφάρες του, επάνω στον εξώστη, όταν γνωρίζουμε τα φερσίματα του!

Παρόλα αυτά θα πάμε και στις πολιτικές του θέσεις. Άλλωστε στην χεγκελιανή διαλεκτική ισχύει και το αντίστροφο: Οι πολιτικές θέσεις κάποιου τον χαρακτηρίζουν και σαν άνθρωπο!

Θα επανέλθουμε
Επιστροφή στην κορυφή
απελάτης



Συμμετέχουν: 17 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 527

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 10, 2011 12:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απελάτης. έγραψε:
Μετά από όλα αυτά τι να μας πει ο Καζάκης; Και τι να τις κάνουμε τις πολιτικάντικες φαμφάρες του, επάνω στον εξώστη, όταν γνωρίζουμε τα φερσίματα του!


Ποια «όλα αυτά»; Ξέχασα και εκείνη την συγκυβέρνηση του ΚΚΕ με τον Λωποδύτη τον Μητσοτάκη για να κάνουν κάθαρση! Τότε μπροστά σ’ αυτή την ξεφτίλα, η συντριπτική πλειοψηφία της ΚΝΕ με τον γραμματέα της τον μακαρίτη Γιώργο Γράψα, αποχώρησαν από το κόμμα και ίδρυσαν το ΝΑΡ. Ο Καζάκης με τον Ανδρουλάκη έμειναν με τον Φλωράκη και τους λωποδύτες να μας σώσουν απ' τους κλέφτες! Να δούμε με ποιους άλλους θα πάει αύριο, για το καλό μας... Για να μας σώσει!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Βαγγέλης Πολίτης



Συμμετέχουν: 19 Ιούν 11
Δημοσιεύσεις: 64
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 10, 2011 7:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ' όσο γνωρίζω ο Καζάκης έχει φύγει πλέον από το ΚΚΕ. Μάλιστα σε δημόσιες ομιλίες του έχει αποκυρήξει τη στάση εκείνης της εποχής τόσο ως πράξη υπέρ αστικών συμφερόντων όσο και ιδεολογικά.
Όπως και να 'χει δεν τον στηρίζω στο ΕΠΑΜ για την ώρα γιατί το θεωρώ πολύ θολό. Και δεν τον υπερασπίζομαι.
Θέλω να τονίσω ότι στην ιστοσελίδα του ΕΠΑΜ όταν μόλις είχε δημιουργηθεί στο facebook κάποιος ανέβασε την κριτική του Ρεσάλτο για το μέτωπο. Φυσικά και ήταν αρνητική (δεν το λέω ειρωνικά, πείστηκα όταν έπεσε το Ρεσάλτο μέσα στους ισχυρισμούς του για τη Σπίθα). Τότε, κάποιος από τους admin αποκάλεσε τον συγγραφέα του κειμένου "δήθεν τροτσκιστή" "συνεργασθέντα με παρακρατικούς ακροδεξιούς και παραεκκλησιαστικούς κύκλους" που σε κάποια συνάντηση "ζήτησε να τεθεί επί τάπητος το μεταναστευτικό κι εξέφρασε ακραίες ρατσιστικές απόψεις" προκαλώντας την αποδοκιμασία του κόσμου.
Αυτά μπορούν να βρεθούν στη σελίδα του ΕΠΑΜ στο facebook.
Δεν γνωρίζω σε ποιον αναφερόταν, εάν ήταν στον ίδιο τον Θύμιο Παπανικολάου, στον Δημήτρη Τούμπανη ή σε όλους τους συντρόφους του χώρου. Είχα την εντύπωση ότι ο Παπανικολάου με τον Τούμπανη τα είχαν τσουγκρίσει χωρίς να ξέρω το γιατί.
Εν πάση περιπτώσει, φοβάμαι πως ο Καζάκης θα καταλήξει να γίνει νέος Σπιθας. Σοβαρά τα αιτήματά του αλλά δεν θέτει καθόλου κοινωνικό ζήτημα. Επιπλέον δεν δίνει απαντήσεις στα καίρια ζητήματα όπως το μεταναστευτικό. Μισές δουλειές. Παρόλο που σαν οικονομολόγο τον εκτιμώ, η δουλειά του στο ΕΠΑΜ είναι λίγη, πρόχειρη και βιαστική.
_________________
http://erythra-gi.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
σταλινούλης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 10, 2011 7:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρα, απ' όσα λες αναιρείται εκείνο με το οποίο ξεκινάς: ότι "Απ' όσο γνωρίζω ο Καζάκης έχει φύγει πλέον από το ΚΚΕ".
Τί σημασία έχει λοιπόν το τυπικό της υπόθεσης; Πως δηλαδή έχει φύγει όταν εκείνο που μετρά είναι το ουσιαστικό: ότι ο βέρος σταλινισμός τον χαρακτηρίζει.

Αμ, και το άλλο είναι ωραίο!
Ότι όταν ήταν στο ΚΚΕ η συνεργασία με τον Μητσοτάκη ήταν καλή και άγια, όταν δε έφυγε (κατόπιν εορτής) ήταν κακή και καταδικαστέα.

Έτσι κάνω κι εγώ την αυτοκριτική μου!!
Επιστροφή στην κορυφή
Βαγγέλης Πολίτης



Συμμετέχουν: 19 Ιούν 11
Δημοσιεύσεις: 64
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 10, 2011 8:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστό, δε διαφωνώ σε όσα λες. Όπως προείπα, δεν τον στηρίζω. Ωστόσο, ο καθένας μας στη ζωή του κάνει και λάθος επιλογές.
_________________
http://erythra-gi.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1808

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 10, 2011 8:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άμα το πάρουμε έτσι, τότε κι η συμφωνία της Βάρκιζας, λάθος επιλογή ήτανε...

Αυτό είναι το «κακό» με τους σταλινικούς... την κρίσιμη στιγμή, πάντα κάνουν την «λάθος επιλογή»...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kostas oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 10, 2011 8:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγέλης Πολίτης έγραψε:
Σωστό, δε διαφωνώ σε όσα λες. Όπως προείπα, δεν τον στηρίζω. Ωστόσο, ο καθένας μας στη ζωή του κάνει και λάθος επιλογές.

Σωστό πως όλοι μας κάνουμε λάθη στην ζωή μας. Αν όμως τα επαναλαμβάνεις χωρίς να μαθαίνεις από αυτά, τότε δεν είναι λάθη, αλλά συνειδητοί ελιγμοί για να συνεχίσεις την ίδια πολιτική.
Επιστροφή στην κορυφή
Βαγγέλης Πολίτης



Συμμετέχουν: 19 Ιούν 11
Δημοσιεύσεις: 64
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 10, 2011 8:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikoss έγραψε:
Άμα το πάρουμε έτσι, τότε κι η συμφωνία της Βάρκιζας, λάθος επιλογή ήτανε...

Αυτό είναι το «κακό» με τους σταλινικούς... την κρίσιμη στιγμή, πάντα κάνουν την «λάθος επιλογή»...


Όντως. Έχεις δίκιο.
_________________
http://erythra-gi.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Βαγγέλης Πολίτης



Συμμετέχουν: 19 Ιούν 11
Δημοσιεύσεις: 64
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 10, 2011 8:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kostas oikodomos έγραψε:
Βαγγέλης Πολίτης έγραψε:
Σωστό, δε διαφωνώ σε όσα λες. Όπως προείπα, δεν τον στηρίζω. Ωστόσο, ο καθένας μας στη ζωή του κάνει και λάθος επιλογές.

Σωστό πως όλοι μας κάνουμε λάθη στην ζωή μας. Αν όμως τα επαναλαμβάνεις χωρίς να μαθαίνεις από αυτά, τότε δεν είναι λάθη, αλλά συνειδητοί ελιγμοί για να συνεχίσεις την ίδια πολιτική.


Το πιο πιθανό είναι ότι έτσι θα δείξει η ιστορία. Κρίμα πάντως. Ανυπομονώ να γίνει η αρχή για κάτι πατριωτικό κι αριστερό. Κάτι που να θυμίζει ΕΑΜ, όχι ΚΚΕ ή Σπίθα.
_________________
http://erythra-gi.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 04, 2011 2:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...και 4 σχεδόν μήνες μετά, το ΕΠΑΜ κι ο Καζάκης συνεχίζουν να υπάρχουν, να οργανώνονται, να κάνουν ομιλίες, και κατά βάση "ο φαλάκρας" (....βρήκες κι εσύ, άνθρωπο να μας αφυπνίσει : τον Σαββόπουλο. Ε ρε. Ε, ΡΕ!...) να λέει του κόσμου τί εστί χρέος (ιστορική προέλευση κτλκτλ), να λέει του κόσμου ξυπνήστε κι οργανωθείτε γιατί χαΐρι με βάση τα δεδομένα ΔΕΝ πρόκειται να δείτε (τα εισοδήματα ήδη ΜΈΣΑ ΣΕ μόλις 2 χρονάκια περιορίστηκαν περίπου στο μισό στο κάτω-κάτω, το βλέπει και μόνος του ο κόσμος - απλά να κι ένας που του το ΛΕΕΙ), να λέει του κόσμου όλοι μαζί συγκροτηθείτε μακρυά από κόμματα για να διώξουμε ντόπιες και ξένες ύαινες - και "όλο" αυτό εσένα σε χαλάει ε. Και στο "όλο" δεν έχεις παρά ν' αντιτάξεις ότι "ο φαλάκρας" ήταν κουκουές, όταν αυτό χαΐδευόταν με Τον Βρυκόλακα...

Εύχομαι μόνο οι περισσότεροι απ' όσους ακούνε "τον φαλάκρα", να μην έχουν τα δικά σου μυαλά.

Και μη στεναχωριέσαι : αν δείξει "το σταλινικό" του πρόσωπο, μια χαρά πρώτον θα τον φάει ο κόσμος που τον ακούει, μια που αυτά που τους λέει κάθε άλλο παρά υποτακτικούς καλλιεργούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Από τα μέσα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 06, 2011 1:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: σε ψιλοδιάλυση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πράγμα πάει σε ψιλοδιάλυση.Μπορεί ο αρχηγός να σολάρει στα ραδιόφωνα αλλά το κόλπο δεν τραβάει.Ήδη η οργάνωση της Αθήνας είναι υπό αποχώρηση ,ενώ στο Περιστέρι υπάρχουν προβλήματα.Κάποιοι πιαστήκαμε κορόιδα με τα αμεσοδημοκρατικά ,αλλά τελικά φάγαμε καπέλωμα από τον αρχηγοκεντρικό μηχανισμό του Καζάκη.
Στο τέλος θα μείνει με μια ομαδίτσα θαυμαστών ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 09, 2011 1:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: χαμός Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι οριστικό.Από το μέτωπο του καζάκη διαγράφεται η οργάνωση Αθήνας και κάποιοι από το περιστέρι.Όλα αυτά γίνονται γιατί αντέδρασαν στην μαζική εισροή περέργων ατόμων φρούτων στο επαμ.Χαρακτηριστικό είναι οτι ο Ιφικράτης Αμυράς γνωστός γραφικός και πρώην(;) γραμματέας τύπου του Βιτάλη καλείται να αναδιοργανώσει την οργάνωση αθήνας που διαλύθηκε.
Φαίνεται οτι ο ηγέτης ετοιμάζει κονέ με βιτάλη και Καμένο και διώχνει τα βαρίδια που έχουν αριστερή προέλευση και τσινάνε
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΚΕΝΑΤΟΝ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 09, 2011 5:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

..Και το ερωτημα εξακολουθει να παραμενει,υπαρχουν αυτη την στιγμη καποιες δεκαδες κινηματα ο στοχος ειναι ενας σε ολα τα κινηματα η απαλλαγη απο την παρουσα χουντικη κατασταση και εν συνεχεια εξοδος απο το ευρω η το αντιθετο αφου και τα δυο ειναι συναφη ,φυσικα και το λαθρομεταναστευτικο ειναι απο τα σημαντικοτερα προβληματα της συγχρονης ελλαδας και θα αντιμετωπισθει με την επιστροφη στην δραχμη το κλεισιμο των συνορων κ.α το καιριο ερωτημα ειναι ποιος θα ηγηθει αυτης της προσπαθειας;ποιος θα ενωσει ολα αυτα τα κινηματα;τι πρεπει να κανουμε εμεις οι ανησυχουντες σφοδρα;να αντιπαλευουμε καθε κινημα η να εργασθουμε για την ενωτητα τους;ολοι στην πορεια κανουν λαθη και ουδεις αλαθητος αλλα τωρα τι γινεται;κρισεις και αναδρομες κανουμε και ειναι ευπροσδεκτες το κυριο ερωτημα παραμενει,τι γινετε τωρα;μπορει η πατριδα να περιμενει;καπου δεν πρεπει να οργανοθουμε;τι θα κανουμε θα εμποδιζουμε καθε προσπαθεια η θα την υποστηριζουμε;καζακης μαριας βαρουφακης χρυσογονος και καποιοι αλλοι ηδη ειναι γνωστοι στο ευρυ κοινο και κατι μπορουν να κανουν,πιστευει κανεις οτι καποιος αγνωστος μπορει να επιτυχει συνενωση δυναμεων;ας εργασθουμε εντατικα και με ζηλο για την ενωση των κινηματων δεν εχουμε αλλη επιλογη εκτος πια αν ξαφνικα φανει καποιος με ισχυρη προσωπικοτητα και ελληνικα αισθηματα και τεθει επικεφαλης των κινηματων αφου τον αποδεχθουν,τωρα τι κανουμε;
Επιστροφή στην κορυφή
visiteur
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 10, 2011 7:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: χαμός Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισκέπτης έγραψε:
Είναι οριστικό.Από το μέτωπο του καζάκη διαγράφεται η οργάνωση Αθήνας και κάποιοι από το περιστέρι.Όλα αυτά γίνονται γιατί αντέδρασαν στην μαζική εισροή περέργων ατόμων φρούτων στο επαμ.Χαρακτηριστικό είναι οτι ο Ιφικράτης Αμυράς γνωστός γραφικός και πρώην(;) γραμματέας τύπου του Βιτάλη καλείται να αναδιοργανώσει την οργάνωση αθήνας που διαλύθηκε.
Φαίνεται οτι ο ηγέτης ετοιμάζει κονέ με βιτάλη και Καμένο και διώχνει τα βαρίδια που έχουν αριστερή προέλευση και τσινάνε


συγνώμη που θα σας απογοητεύσω αλλά στο περιστέρι και τα δυτικά προάστεια δεν υπάρχει καμμία διαγραφή. Δεν έχετε καλή πληροφόρηση.

Μόλις προχθές έγινε και εκδήλωση με τον Γ. Αυγερόπουλο σε γεμάτη αίθουσα.

Για τον γραφικό δωδεκαθειστή γυρολόγο σωστά το γράφετε.
Επιστροφή στην κορυφή
σκορπισαν του ηγετη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 13, 2011 6:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: διαλυση μυριζει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/12/blog-post_2936.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να τροποποιήσετε συζήτηση σ' αυτή    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 145, 146, 147  Επόμενη
Σελίδα 1 από 147

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας