patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Καφενές

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1809

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 10, 2009 12:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Καφενές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παρακάτω δημοσιεύθηκε στον Καφενέ:

Νίκος Παλαιό Μέλος Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 10, 2009 1:06 am
Θέμα δημοσίευσης: Obelix: Ενας χυδαίος προβοκάτορας και ρατσιστής.

Το μεταφέρω από το Πατάρι των ρατσιστών τραμπούκων, μίσθανων οργάνων της ΚΥΠ.

Ματίλντα έγραψε:
Ό,τι και να πεί εκεί ο Οβελίξ, όσο νεοταξίτες και να τους αποκαλέσει, δεν πρόκειται να τον σβήσει γιατί έτσι θα χάσει τον μοναδικό του πραγματικό χρήστη. Ένας και μόνο (πραγματικός -μη εικονικός) χρήστης δεν είναι και λίγο πράμα. Να πάει κανείς από το μηδέν στο ένα είναι τεράστια υπόθεση...

Και ο Obelix που ο Βήχος τον αποκαλεί σύντροφο, απαντάει:
Κάνεις λάθος, οι μη εικονικοί χρήστες είναι δύο. Μην μου ζητήσεις όμως να αναφέρω τον άλλο.

Λοιπόν σύντροφε Βήχο και σ. διαχειριστές. Αν αυτός ο τύπος που πηγαίνει σε ρατσιστικές συγκεντρώσεις και που εδώ του συμπεριφερόμαστε σαν σύντροφο ξαναγράψει και δε τον σβήσετε εγώ θα αποχωρήσω από το Πολιτικό Καφενείο.


http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=146242#146242
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 10, 2009 1:16 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο
Είναι λάθος να κάνεις διαφήμιση στο μπορντέλο της μουσικάντας πόρνης
Με αυτό το τρόπο στέλνεις ‘πελάτες’ στο μπορντέλο που υπηρετεί και η κυρά Κατίνα Ξζουμα…
Δεν θα κάνουμε διάσημες τις πόρνες, ας γίνουν μόνες τους.
Και αν δεν τα καταφέρνουν έχουν την γνωστή ρουφήχτρα των νυχτερινών κέντρων
( μπορεί να γέρασε, αλλά τη γλύφει καλά τη μπομπονέλα)
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1809

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 10, 2009 1:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζετε ότι σας έδωσα λάθος λινκ, όμως όχι το λινκ άλλαξε απ’ την στιγμή που σβήσανε την χιουμοριστική απάντηση κάποιου, συγκεκριμένα τη Φωτό του αείμνηστου Σπαθάρη επί το έργον...

Και στη θέση του μπήκε:

Χριστίνα Παλαιό Μέλος Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 10, 2009 2:03 am

Συμφωνώ. Όσοι κοροϊδεύουν και προσβάλλουν τα μέλη του ΠΚ, τους χρήστες και τη ΣΟ με τέτοιο αισχρό τρόπο πρέπει να αποβάλλονται από το πολιτικό καφενείο. Όχι μόνο ο Obelix. Όλοι.


Το νέο λινκ είναι:
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=146241#146241
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1809

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 10, 2009 1:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι φίλε επισκέπτη, πιστεύω ότι αν το παρακολουθούν μπορούν να καταλάβουν καλύτερα τις «θέσεις» μας και έπειτα ο κόσμος δεν είναι υποχείριό μας ώστε να τον προτρέψουμε να διαβάσει ή να μην διαβάσει αυτό ή εκείνο...

Και καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιούμε τέτοιες βαριές και «διφορούμενες» εκφράσεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 10, 2009 7:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας κάνουν όλα αυτά εντύπωση. Οι άνθρωποι είναι υπηρέτες της ΝΤΠ και ο καφενές λειτουργεί με μανδύα δήθεν αριστερό-επαναστατικό, πλην δουλεύει για ό,τι ανθελληνικό. Εκεί θα βρείτε από ΕΠΣΕ και "Αντιεθνικιστική", μέχρι "Ο.Τ." και λοιπά συναφή. Πας διαφωνών απλώς ταμπελώνεται "φασίστας", λοιδορείται και καθυβρίζεται ενορχηστρωμένα, είτε από τον μπουκλάτο γέρο-καραγκιόζη, είτε από όλον τον συρφετό μαζεμένο, όταν ο πρώτος ζοριστεί.
Προσωπικά, είμαι εδώ και καιρό μπαναρισμένος και δεν ενδιαφέρομαι να χάνω τον καιρό μου με καραγκιόζηδες. Ο ρόλος του obelix, ο οποίος καταφέρνει να τα έχει με όλους καλά, είναι περίεργος, αλλά αυτό είναι υπόθεση δική του.
Επιστροφή στην κορυφή
Ματίλντα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 11, 2009 12:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο πολιτικωλοχανείο έχει ανοίξει υπ' ευθύνη μου και νοιώθω ένοχη όντως γι' αυτό μια συζήτηση καταδίκης για τον Οβελίξ.

Ο Οβελίξ το τόσο σημαντικό (ως μοναδικό, ως το μόνο μη εικονικό) αυτό μέλος μάλλον έχει προγραφεί. Αντιλαμβανόμενος την δύσκολη θέση του (ξέρεις τί ατιμωτικό είναι να σε διαγράψει ο καφενές; ) προσπαθεί τώρα να τα μανουβράρει λέγοντας:

Ως προς τους χρήστες του Π.Κ.: Αυτό που εννοώ είναι πως γνωρίζω θετικά για ΔΥΟ - 2 - από αυτούς ότι είναι γνήσιοι, και όχι "πολλαπλές περσόνες": Εμένα τον ίδιο και άλλον έναν, τον οποίο θα μου επιτρέψετε να μην αναφέρω. Γιά όλους τους άλλους ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ενώ ήταν στο patari σαφής:

Κάνεις λάθος, οι μη εικονικοί χρήστες είναι δύο. Μην μου ζητήσεις όμως να αναφέρω τον άλλο.


Χωρίς να θέλω να δυναμιτίσω την κατάσταση (και να γίνω αντροχωρίστρα Οβελίξ-Καφενέ, ποιός, εγώ, μια φανατική φενινίστρια) ένα έχω να πώ:


Οβελίξ παιδί μου, όρμα με το δίκιο σου και μην τα γυρνάς. Πάλεψε με την ιδεολογική τρομοκρατία που προσπαθεί να σου ασκήσει ο Καφενές και αν είπες μια φορά την αλήθεια και έλαμψες υπέρλαμπρα στο ψυχοσκότος των περσονών στάσου τώρα ακλόνητος στην πίστη σου και μην κάμπτεσαι.


Είμαστε μαζί σου.

Οι παλαιόθεν αποσχισθείσες περσόνες.


--------------------------------------
Ματίλντα Ματιλντοπούλου. Γενική Γραμματέας φεμινιστικού συλλόγου θηλυκών περσόνων ΝΔ Αττικής. (Επιζήσασα της δολοφονικής απόπειρας φασιστών με μαχαίρι έξω από το λούνα παρκ "Αηδονάκια". ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ)
Επιστροφή στην κορυφή
..
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 11, 2009 12:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Τούμπανη ότι και να γράφεις με διάφορα ονόματα ένα δείχνεις. Οτι το ΠΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ σας έχει ξεσκεπάσει σαν ρατσιστές και ψευταράδες προβοκάτορες.

Καμάρωσε το Μιχαλολιάκο στο EXTRA 3 τώρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Ματίλντα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 11, 2009 12:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και θα πώ και άλλο ένα Οβελίξ.


Σήμερα το Αποικία του Προκόπη Παυλόπουλος υφιστάμενο του ΝΑΤΟ και των Βρυξελλών, φόρτωσε ένα τσάρτερ με 45 Πακιστανούς και τους "επαναπροώθησε". Είναι το ΠΡΩΤΟ περιστατικό που συμβαίνει στα 19 χρόνια εποικισμού της ηλιόλουστης αποικιούλας μας. Τί κωλοσφιξούρα πάθανε ξαφνικά;


Απόψε το βράδυ, πάλι, η ΕΤ1 στις ειδήσεις της με εκφωνητή τον Προκόπη Δούκα ο οποίος αρθρογραφεί στα έντυπα υποκουλτούρας και εξαμερικανισμού LIFO ή ATHENS VOICE (δεν θυμάμαι), παρουσίασε μέχρι και εκπρόσωπο της πατρινής οργάνωσης "Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ" στα πλαίσια εκτενούς ρεπορτάζ για τα νέα μέτρα του Πάκη. Όταν επί πέντε χρόνια και μέχρι και χτες είχε ξετραχηλωμένο τον πασοκοδιορισμένο συνασπιμούλη να μας φλομώνει καθημερινά με ρεπορτάζ-ταινίες-ντοκυμαντέρ για την "διαφορετικότητα", τις περιπέτειες του παχέος εντέρου, τον ρατσισμό, τους μετανάστες και την ξενοφοβία που αντιμετωπίζουν.



Τί έπαθε ξαφνικά το κόμμα του Θεού και παράτησε τα αντιρατσιστικά του και μίσθωσε τσάρτερ και έβγαλε και στις Κρατικές έως και τους μέχρι πρότινος "ακροδεξιούς" κατοίκους της Πάτρας;;;;



Οβελίξ εσύ δεν ξέρω αν μπορείς να απαντήσεις. Πέρα όμως από εικονικοί χρήστες, υπάρχουν και εικονικά δουλικά του Καθεστώτος. Μπορεί λοιπόν κάποιο τέτοιο εικονικό υπηρετικό προσωπικό, από τα πολλά εικονικά που υπάρχουν, να απαντήσει;;;;;;




--------------------------------------
Ματίλντα Ματιλντοπούλου. Γενική Γραμματέας φεμινιστικού συλλόγου θηλυκών περσόνων ΝΔ Αττικής. (Επιζήσασα της δολοφονικής απόπειρας φασιστών με μαχαίρι έξω από το λούνα παρκ "Αηδονάκια". ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ)
Επιστροφή στην κορυφή
Ματίλντα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 11, 2009 12:33 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νεώτερα από το μέτωπο:

Στην απειλή που εκτοξεύθηκε από σημαίνον στέλεχος του καφενέ ότι θα αποχωρήσει αν δεν εκδιωχθεί ο "αχάριστος" ως προς την συντροφικότητα με την οποία τον περιέβαλαν Οβελίξ, ο τελευταίος απάντησε:


"Έχασε η Πόλη μάλαμα κι η Βενετιά βελόνι!!"


Άλα ο Οβελίξ!!!! Έτσι σε θέλω, ρε! Αντρούκλαρο, εγώ, η νυν φεμινίστρια, που για χάρη σου θα γίνω και πρώην!

Φυσικά η στεντόρεια απάντηση του Οβελίξ πετσοκόφτηκε από την πλειοψηφία της ΣΟ του καφενέ που συνεδρίασε εκτάκτως πριν προχωρήσει στην σημαντική αυτή κίνηση (δεν είναι και λίγο πράμα να διαγράφεις σχόλιο από το ένα και μοναδικό μέλος σου) με 432 ψήφους υπέρ της διαγραφής του σχολίου και 381 κατά.



--------------------------------------
Ματίλντα Ματιλντοπούλου. Γενική Γραμματέας φεμινιστικού συλλόγου θηλυκών περσόνων ΝΔυτικής Αττικής. (Επιζήσασα της δολοφονικής απόπειρας φασιστών με μαχαίρι έξω από το λούνα παρκ "Αηδονάκια". ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 11, 2009 8:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στον καφενέ κατά καιρούς χρησιμοποιείται κατά κόρον μία λέξη (ύβρις συνήθως). Τώρα της μόδας είναι το "ασπόνδυλο" που γράφει ο από πάνω ανεγκέφαλος, ένα από τα γνωστότερα τσουτσέκια εκεί μέσα. Ναι, αυτός που υπογράφει ".."

Ο Οβελίξ θα παραμείνει στον καφενέ, διότι μπορεί να ελίσσεται. Η πραγματικότητα ότι είναι ο μόνος που έχει μείνει από τους παλιούς, χωρίς να τα βάλει με τον Βήχο, ενώ ταυτόχρονα γράφει στο ΠΑΤΑΡΙ, ΡΕΣΑΛΤΟ και phorum.gr (έυσι δεν το λένε; ), αποτελεί απόδειξη ότι είναι μάστορας της κωλοτούμπας. Δεν έχω πρόσβαση στο κωλοχανείο του Βήχου, διότι εγώ δεν μπόρεσα να ελιχθώ και όχι μόνο συνεχώς με έσβηναν, αλλά τελικά, όταν ζόρισα κάπου τον "καφετζή", με μπάναραν. Είχα προλάβει, όμως, να δω που τους έγραφε όλους νεοταξίτες (είπε δηλαδή μία φορά την αλήθεια κατάμουτρα), του γύρευαν εξηγήσεις κι αυτός έκανε τον ψόφιο κοριό. Τι απέγινε από κει και ύστερα δεν γνωρίζω. Φαντάζομαι ότι θα τα βόεψε, ως συνήθως και όλα καλά. Άντε, αρκετά τώρα με το κωλοχανείο και τον Οβελίξ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας