patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Αληθινη η Προ-Σχεδιαζμενη Δολοφονια 15χρονου?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 7:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αληθινη η Προ-Σχεδιαζμενη Δολοφονια 15χρονου? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι τα ξενα ΜΜΕ δινουν τοση εμφαση στην δολοφονια ενος 15χρονου οταν πριν 23 χρονια ουτε καν την ειχαν αναφερει?

Τι παιζεται και τι σχεδιο εξελισσεται? Πριν ενα-δυο μηνες ο πρωην Ιταλος Προεδρος Κοσσιγκα της υποθεσης Γλαντιο ειχε δηλωσει να αφησει ο Μπερλουσκονι τους νεους να κανουν λιμα τα κεντρα των πολεων για να δημιουργηθει κλιμα που θα το χρησιμοποιησουν εναντιων τους μετα.

Παιζεται το αλλο στην Ελλαδα. Δημιουργουν το απαιτουμενο κλιμα για να προοθησουν σχεδιο ανατροπης της κυβερνησης με στοχο την ανοδο ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ?

Η πανε να καλυψουν τον μεταναστευτικο κατακλυσμο στα νησια αφου εχτες μιλαγαν ξανα για τον ρατσισμο των Ελληνων στο BBC εχτες?

Ποιος ειναι ο μαθητης που δολοφονηθηκε και απο που ειναι 'αναρχικος'?

-------------------------------------------------------------------------------------

Τωρα βγαινουν αυτα στην φορα...

Παράθεση:
Οι φίλοι του Αλέξανδρου λένε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ήταν ένα παιδί με τα ενδιαφέροντα των συνομήλικών του και πολλές από τις παρέες του ήταν από το ιδιωτικό σχολείο των Βορείων προαστίων όπου φοιτούσε.




http://www.zougla.gr/news.php?id=16021

Τωρα τα ΜΜΕ λενε οτι δεν ειταν αναρχικος και οτι δεν ειχε καμμια σχεση με τον αντιεξουσιαστικο χωρο?

Δημοσιευσαν μετα λενε τα ονοματα των μπατσων που τον δολοφονησαν στην Ιταλια.
Πως τα βρηκαν εκει τα ονοματα πριν απ'την Ελλαδα?

Παράθεση:
Επειδή κανένας δεν έχει πει με το όνομά τους, τους δύο Ειδικούς Φρουρούς, εκ των οποίων ο ένας δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Αλέξανδρο, οι δύο αστυνομικοί είναι: Επαμεινώντας Κορκονέας, 37 χρόνων (αυτός που πυροβόλησε) και Βασίλης Σαραλιώτης, 31 ετών. Καθόλου νεαροί δηλαδή.



http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=127681#127681
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 2:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγαλη εμφαση δινουν τα ξενα ΜΜΕ
Τι παιζεται?

Μεγαλυτερες ταραχες ειχαμε στο παρελθον με μεγαλυτερες επιπτωσεις και τετοια εμφαση δεν εχει δωθει ποτε. Η δεν εχουν ειδησεις να καλυψουν η εχει δωθει γραμμη με καποιο αποωτερο σκοπο.


http://www.zougla.gr/news.php?id=16010
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 2:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνέντευξη του επίτιμου στον Andrea Cangini για το "Quotidiano nazionale" (Il Giorno/Il Resto del Carlino/La Nazione), 23/10/2008. Ζητώ συγνώμη για τις αδυναμίες της μετάφρασης, που είναι πρόχειρη και από δεύτερο χέρι (αγγλικά). Κείμενο βασισμένο στη συνέντευξη δημοσιεύτηκε, με καθυστέρηση, στη γαλλική Libération της 21/11/2008.

Πρόεδρε Cossiga, νομίζετε οτι ο Berlusconi το παρατράβηξε με την απειλή χρήσης δύναμης των μονάδων Δημόσιας Τάξης εναντίον των φοιτητών;

Εξαρτάται: αν πιστεύει οτι είναι ο Πρωθυπουργός ενός δυνατού Κράτους, τότε όχι, είχε δίκιο. Αλλά καθώς η Ιταλία είναι ένα Κράτος αδύναμο, καθώς η αντιπολίτευση δεν είναι πλέον μονολιθική όπως ήταν κάποτε το Ιταλικό ΚΚ, αλλά το ψόφιο Δημοκρατικό Κόμμα, φοβάμαι οτι τα λόγια του δεν θα συνοδευθούν από πράξεις και οτι Berlusconi απλώς θα καταλήξει με αυγά στα μούτρα.

Τι θα έπρεπε να γίνει τώρα;

Εδώ που φτάσαμε, ο Maroni θα έπρεπε να κάνει ο,τι εγώ όταν ήμουν υπουργός Εσωτερικών.

Τι δηλαδή;

Καταρχήν, ν'αφήσει ήσυχους τους μαθητές του Γυμνάσιου... φαντάζεστε τι θα συμβεί αν ένα δεκάχρονο παιδί σκοτωθεί ή τραυματιστεί σοβαρά...

Ενώ οι φοιτητές;

Αφήστε τους να κάνουν ο,τι θέλουν. Αποσύρετε την αστυνομία από τους δρόμους και τα πανεπιστήμια, διαβρώστε το κίνημα βάζοντας προβοκάτορες έτοιμους για τα πάντα, και αφήστε τους διαδηλωτές για καμμιά βδομάδα, να σπάνε καταστήματα, να καίνε αυτοκίνητα και να δημιουργούν χαμό στους δρόμους.

Και μετά;

Τότε, με την κοινή γνώμη στο πλευρό σας, ο ήχος των σειρήνων των ασθενοφόρων θα πνίξει τις σειρήνες της αστυνομίας και των καραμπινιέρων.

Με ποιά έννοια;

Με την έννοια οτι οι δυνάμεις του νόμου και τις τάξης θα σφαγιάσουν τους διαδηλωτές ανελέητα και θα τους στείλουν στο νοσοκομείο. Μην τους συλλάβετε - οι δικαστές θα τους απελευθερώσουν αμέσως σε κάθε περίπτωση... βαράτε τους αλύπητα και ξυλοφορτώστε και τους δασκάλους τους που τους ξεσηκώνουν μαζί.

Και τους δασκάλους;

Πάνω απ'όλα τους δασκάλους. Όχι τους γηραιότερους βέβαια, τα νέα κορίτσια όμως ναι, και αυτά. Έχετε ιδέα της σοβαρότητας αυτού που συμβαίνει; Υπάρχουν δάσκαλοι που προσηλυτίζουν τα παιδιά και τα ενθαρρύνουν να διαδηλώνουν - αυτό είναι εγκληματική συμπεριφορά!

Αλλά συνειδητοποιείτε τι θα πουν στην Ευώπη αν γίνει κάτι σαν αυτό που προτείνετε; "Ο φασισμός επιστρέφει στην Ιταλία", θα πουν.

Τριχες, αυτός είναι ο δημοκρατικός δρόμος - να σβηστεί η φλόγα πριν απλωθεί η πυρκαγιά.

Ποιά πυρκαγιά;

Δεν υπερβάλλω όταν λέω οτι πραγματικά πιστεύω οτι η τρομοκρατία θα επιστρέψει να αιματοκυλίσει τους δρόμους της χώρας. Και δεν θέλω ο κόσμος να ξεχνά οτι οι Ερυθρές Ταξιαρχίες δε γεννήθηκαν στα εργοστάσια, αλλά στα πανεπιστήμια. Και οτι τα συνθήματα που χρησιμοποιούσαν, είχαν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως από το φοιτητικό κίνημα και τα συνδικάτα της αριστεράς.

Οπότε πιστεύετε οτι η ιστορία είναι δυνατόν να επαναληφθεί;

Δεν είναι απλώς δυνατόν είναι πιθανόν. Γι αυτό λέω: ας μην ξεχνάμε οτι οι Ε.Τ. γεννήθηκαν γιατί η φλόγα δεν έσβησε στην ώρα της.


Ο ηγέτης του ΔΚ Veltroni είναι με τους διαδηλωτές.

Κοιτάξτε, ειλικρινά δε βλέπω τον Veltroni να βγαίνει στους δρόμους και να ρισκάρει να σπάσει το κεφάλι του. Είναι πιθανότερο να τον δείτε σε κανένα ιδιωτικό κλαμπ στο Σικάγο, να χειροκροτεί τον Obama.

Βέβαια, δε θα πάρει τους δρόμους με κανένα ραβδί στα χέρια, αλλά πολιτικά...

Πολιτικά, κάνει το ίδιο λάθος που έκανε το Ιταλικό ΚΚ όταν είχαν αρχίσει οι φασαρίες: υποστήριξε το κίνημα, αυταπατώμενος οτι θα μπορέσει να το ελέγξει, αλλά όταν έγινε κι ο ίδιος στόχος, όπως αναμενόταν να συμβεί, μετάνοιωσε. Η λεγόμενη σκληρή γραμμή που υιοθέτησε ο
Andreotti, ο Zaccagnini κι εγώ είχε προταθεί από τον Berlinguer... Αλλά σήμερα έχουμε το ΔΚ, ένα εκτόπλασμα που καθοδηγείται από άλλο εκτόπλασμα. Κι αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίον ο Berlusconi θάπρεπε να είναι πιό προσεκτικός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 9:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Ξένα ΜΜΕ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύμφωνα με μαρτυρία συγγενικού μου προσώπου, φαίνεται πως τα ΜΜΕ στην Αγγλία συνέδεσαν, σε κάποιο βαθμός, τις χτεσινές ταραχές με κινητοποιήσεις που έγιναν(;) υπέρ τις πολιτογράφησης των Μεταναστών. (Θυμάμαι πως ήταν να γίνει μία τέτοια, αλλά έγινε ήδη; Ή είναι για τις επόμενες μέρες;)

Αν είναι έτσι, η εικόνα που δίνουν τα εκεί ΜΜΕ είναι πως στην Ελλάδα η Αστυνομία σκτώνει τους "αντιρατσιστές".

Σε άλλες χώρες οι ταραχές συνδέθηκαν με την οικονομική κρίση, με τις κινητοποιήσεις των φοιτητών κλπ.

Πολλοί "αυτόπτες μάρτυρες" δεν εμφανίστηκαν στις οθόνες; Όλοι πνέοντας τα μένεα κατά τις αστυνομίας, χαρακτηρίζοντας το γεγονός "δολοφονία", δίνοντας σχεδόν ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ. Πότε άλλωτε έγινε αυτό; Μερικοί μάλιστα ΕΠΩΝΥΜΑ - δεν φοβήθηκαν "τα αντίποινα των Μπάτσων";

Επίσης: Τεράστιας έκτασης φωτιές, εκατοντάδες αυτοκίνητα κάηκαν...ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΑΝ. Κτήρια ολόκληρα (ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΑ) μαζί με 4 - 5 αυτοκίνητα εμφανίζονταν στις οθόνες να γίνονται ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ, από ισόγειο μέχρι οροφή...Είναι δυνατόν να το κάνουν αυτό οι "Μολότωφ"; Αυτά τα κτήρια είτε πρέπει να κάηκαν σε άλλη περίσταση και να εμφανίστηκαν εχτές, ή να είχαν ΥΠΟΝΟΜΕΥΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Μερικές "Μολότωφ" δεν είναι δυνατόν να προκαλέσουν τέτοια κόλαση φωτιάς, και μάλιστα σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ, αφήνοντας τελικά απανθρακωμένα ερείπια που κάπνιζαν (έτσι εμφανίστηκαν την άλλη μέρα στα δελτία ειδήσεων). Τα κτήρια αυτά πρέπει να είχαν μέσα τους ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ή άλλου εύφλεκτου υλικού, τοποθετημένες εκεί εκ των προτέρων ώστε να καούν κατ' αυτόν τον τρόπο.

Μία αντιπροσωπία της FORD εμφανίστηκε στις οθόνες να έχει λαμπδιάσει μαζί με ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ που ήταν μέσα. Όλα καίγονταν με μεγαλόπρεπες βρυχώμενες φλόγες...Από..."Μολότωφ" και αυτό;

Αν λάβει κανείς υπ' όψη πως όλα αυτά συνέβησαν ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (από Εξάρχεια μέχρι...Μοναστηράκι!) αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ. (Τα ΜΜΕ περιορίζονται να ισχυριστούν πως "η διαδήλωση διασπάστηκε σε μικρότερα τμήματα, κλπ.)

Το λιγώτερο που επτυγχάνεται είναι να τρομοκρατηθούν οι Αθηναίοι από το ενδεχόμενο διαδηλώσεων. Αυτό δε, σε περίοδο που οι τελευταίες είναι αναμενόμενες από τη στιγμή που οι απολύσεις έχουν αρχίσει να πηγαίνουν σύννεφο και οι τράπεζες να κατάσχουν σπίτια και αυτοκίνητα σωρηδόν.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 12:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν επεσαν οι Διδυμοι Πυργοι που στην πορεια εγιναν Τρεις, αλλα την περιοδο εκεινη ουτε που το γνωριζαμε, βγηκαν πολλοι και εγραφαν στο ιντερνετ οπου ελεγαν οτι ειχαν γνωστους που ειδαν τα αεροπλανα να πεφτουν στου πυργους και με αυτο δικαιολογουσαν ολες τις ιστοριες των ΜΜΕ, για Αραβες 'τρομοκρατες'.

Τωρα μας λενε οτι καηκαν ολοκληρα κτιρια, απο μολοτοφ.

Αρχικα ειπαν οτι το παιδι ειταν αναρχικο μετα το εστριψαν.
Ο σκοπος της προβοκατσιας ειναι να διαλυθει το κρατος και να μην υπαρχει ελεγχος πουθενα σε τιποτα για να περασουν τα νεοταξικα σχεδια του αμερικανικου ιμπεριαλισμου.

Φωτιες που κατακλυζουν ολοκληρες περιοχες σε βουνοπλαγιες, τωρα πολυκατοικιες ολοκληρες καιγονται για να δημιουργηθη η αισθηση οτι ολα ειναι υπο κατεδαφιση και δεν υπαρχει τιποτα που χρειαζεται να μεινη ορθιο.

Στην Γενοβα οπου προσχεδιασμενα οι μπατσοι σκωτοσαν ενα γιο συνδικαλιστη δεν καηκε ουτε ενα κτιριο εξ'ολοκληρου. Φωτιες και ταραχες εγιναν με συμμετοχη δεκαδων χιλλιαδων επι μια μερα ολοκληρη με συμμετοχη λαου περιπου 300,000.

Οσο για την εταιρια που πουλαει αυτοκινητα τι ευκαιρια να παρουν καμμια ασφαλεια αφου ετσι κι'αλλιως δεν πουλανε κανα αμαξι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 12:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λαϊκό κίνημα δίχως τον λαό δεν γίνεται...




Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να καταστεί μισητή η εξέγερση στις συνειδήσεις και αυτό είναι ό,τι χειρότερο.

Η εξέγερση είναι το μόνο όπλο για τον λαό και η μόνη σωτηρία από την ωμότητα και τον τραμπουκισμό της Νέας Τάξης.

Το Ψυχικό, οι "διανοούμενοι του Συνασπισμού", οι κομματικοί μηχανισμοί και η εκλογική βάση της Αναγνωστοπούλου δεν στελεχώνουν κινήματα ούτε αποτελούν εκφραστή της λαϊκής οργής.

Διότι ακούστηκε σήμερα από την μηντιακή Χούντα ότι κατέβηκαν στις κινητοποιήσεις και "σοβαροί άνθρωποι ώριμης ηλικίας".



Όμως ο γνώμονας είναι:

Όσο δεν κατεβαίνουν στους δρόμους οι χρεωμένοι και οι υποαπασχολούμενοι και οι ανασφάλιστοι και οι άνεργοι και οι "μη διανοούμενοι" αγράμματοι και οι εξαθλιωμένοι και οι απολυμένοι που θεωρούνται "ρατσιστική, μικροαστική, εθνικιστική πλέμπα" και αποτελούν όμως ταυτόχρονα το 95% του λαού και βγάζουν το φίδι από την τρύπα για να ζούμε πασαλίδικα με ασφάλεια εμείς στο Ψυχικό και στην Εκάλη και να ξέρουμε και τον Βανεγκέμ και τον Ντεμπόρ

ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΑÚΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ.



ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ, ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΞΟΥΝ, ΟΙ ΤΩΡΙΝΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.


Αν αυτό ήτανε λαϊκό κίνημα, δηλαδή αν ήτανε ο εφιάλτης του Καπιταλισμού και του Συστήματος, θα είχε χυμήξει επάνω του όλος ο καθεστωτικός βόρβορος να το κατασπαράξει.
Δεν είμαστε αυτό που τόσο προκλητικά μας περνάνε....

Ουζερι ο Μπελαμης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 1:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κίνημα. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν φαντάζομαι όλοι αυτοί που κατέβηκαν χτες, και όλοι αυτοί που κατεβαίνουν σήμερα να είναι του "Ψυχικού" ή ασφαλίτες. Είναι ένα κίνημα ανοργάνωτο και σπασμωδικό, κάτι σαν τις ταραχές στις Η.Π.Α. το 1982 μετά τη δολοφονία ενός μαύρου από την Αστυνομία.

Αυτό στο οποίο αποσκοπούν οι σκηνοθεσίες, όπως οι χτεσινές είναι να μην πάρει αυτό το ανοργάνωτο κίνημα σχήμα και μορφή. Να λυθούν τα χέρια της Αστυνομίας για όταν το κίνημα αρχίσει να ιχυροποιείται. Όπως και τότε με τον Καλτεζά, όταν ένστολοι αστυνομικοί έσπαζαν βιτρίνες (δεν είχαν φτάσει ακόμα έως τις φωτιές) και τις απέδιδαν στους "αναρχικούς".

Ας μην ξεχνάμε όμως πως κι η επανάσταση του 1905 στη Ρωσία ξεκίνησε από μία προβοκάτσια (του πατρός Γκαπόν). Τραβηγμένο αλλά δεν πρέπει να το αγνοούμε!
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 1:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτοπτης Μαρτυρας
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_3833.html

Εξυγει μια δολοφονια με ενα κροτο. Εμενα μου ειπαν οτι εριξαν δυο σφαιρες...

Μπροστα σε πολυ κοσμο δολοφονηθηκε παιδι μετα απο λεκτικη κοντρα, ουτε κυνηγητο ουτε τιποτα ουτε καμμια ταραχη... Περιεργο και αυτο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 1:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αληθινο το Βιντεο η Πλαστο?

Τα τελευταια χρονια ολο βιντεα βγαινουν αλλα δεν φαινονται καθολου γνησια.
Η δολοφονια του Σανταμ.
Το χτυπημα στο Πενταγωνο οπου δεν βλεπει κανεις αεροπλανο.
Τα βιντεα που βγηκαν για την Βομβαι.

Παραμυθια της χαλυμας δηλαδη...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τελειώνω με μια απορία. Στο ΜΕGA παρυσιάστηκε ένα βίντεο στο οποίο υποτίθεται ότι είναι καταγραμμένη η στιγμή της δολοφονίας του νεαρού από τον ειδικό φρουρό. Το βίντεο υποτίθεται ότι το τράβηξε μια γυναίκα η οποία εντελώς τυχαία (!) βρέθηκε τέτοια ώρα στην περιοχή με μια κάμερα στο χέρι. Η λήψη είναι μακρινή και παρόλο που είναι νύχτα δεν έχει αυτό το πράσινο που έχει ο φωτισμός νυχτερινής λήψης μιας κάμερας χεριού όπως αυτές που παίρνει ο κόσμος στις διακοπές του. Επιπλέον τα ξένα ειδεισεογραφικά δίκτυα μιλούν για αδιευκρίνιστες συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο φόνος. Γιατί δεν έχουν αυτοί το βίντεο;
Είμαι σίγουρη ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό το βίντεο.
Κι αφού στους αμερικανοτσολιάδες τύπου Στρατούλη αρέσει η δεκαετία του 1960, μια κι αναφέρθηκαν στον Πέτρουλα (δεν είμαστε καθόλου καλά!!!) θα πω κι εγώ ένα σύνθημα από εκείνη την εποχή, το οποίο είπε ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο οποίος ήταν καλός μόνο στα λόγια.
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ (" αριστερούληδες")ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopi ... a1408e4531
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 1:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
φιλαλήθης έγραψε:

Παραμυθια της χαλυμας δηλαδη...


Ναι, αλλά υπάρχουν τόσοι αυτόπτες μάρτυρες, αγαπητέ vngelis, μην ξεχνάμε...

Η υπόθεση με την 11/09 είναι τελείως άλλη. Εδώ είναι εύκολη η πιστοποίηση... :smt006




Για το βιντεο μιλουσα εσυ το πηγες για αυτοπτης μαρτυρες.

Πολλοι αυτοπτες μαρτυρες υπηρχαν και για τους Διδυμους Πυργους.

Μαλιστα τα ΜΜΕ εκαναν ρεπορταζ για την πτωση του Τριτου Πυργου ΜΙΣΗ ωρα πριν πεσει. Τοσο μπροστα ειναι οι ανθρωποι.

Τι ακριβως ειδαν και που ξερουν τι ακριβως βλεπουν?
Εχεις δει ποτε την ταινια The Spartan?

Εαν οχι βγαλτω να το δεις και μετα πες μου τι βλεπεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Γαβριάς_
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 2:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω εγγραφεί αλλά έκανα κάτι λάθος στους κωδικούς και δεν μπορώ τώρα να συνδεθώ. Θα δώ τι θα κάνω μετά.

Γι' αυτό που λες Obelix ότι "δεν μπορεί να είναι όλοι του Ψυχικού ή ασφαλίτες!" θα σου πώ ότι δεν είναι έτσι αλλά είναι κάπως έτσι.

Κατ' αρχήν κάνεις ένα λάθος: Μιλάς για κίνημα.

Ποιό κίνημα; Πού είναι οι εργαζόμενοι σε αυτό; Πού είναι οι άνεργοι; Πού είναι οι αγωνιστές; Αλοίμονο ρε Obelix όταν θα γίνονταν οι επαναστάσεις να τις έκανε ο κόσμος με κουκούλα. Τί έχει να φοβηθεί ο κόσμος όταν επαναστατεί κατά εκατομύρια μπροστά σε μερικές χιλιάδες πραιτωριανούς ώστε να αναγκαστεί να φορά κουκούλες;
Οι επαναστάσεις δεν χρειάζονται κουκούλες. Ούτε καν τα κινήματα.

Επειδή θα μου πείς ότι αυτές τις μέρες εκείνοι που κατέβηκαν στους δρόμους δεν ήταν μόνο ασφαλίτες και παρασυρμένοι απολίτικοι και συνειδητοί ή ασυνείδητοι χούλιγκαν, θα σου πώ απερίφραστα ότι ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δεν είναι εργαζόμενοι, ούτε οι νεοφιλελεύθεροι που ξέρουν έναν αντιρατσισμό όλο κι όλο, μία οικολογία κι ένα "Καραμανλή go home"...


Αυτός ο κομματικός και ασφαλίτικος μηχανισμός, να μην το πώ νεοταξίτικο, μίλησε καθαρά Obelix ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!! Για ΑΛΛΑΓΗ!!!

Αυτοί είναι οι "αντιεξουσιαστές";; Το παρακράτος που έστησε ο εκσυγχρονισμός;;


Δεν είναι οι ασφαλίτικοι μηχανισμοί και ο νεοταξίτικος τραμπουκισμός κίνημα Obelix...
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 3:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναλυση απο αλλο σαιτ,

Το βίντεο είναι σκοτεινό, δείχνει δυο άτομα χωρίς να φαίνεται αν είναι οι φρουροί ή όχι. Την ώρα που ακούγονται οι πυροβολισμοί η τύπισσα που κρατά το κινητό δεν δείχνει καν αυτούς που ισχυρίζεται ότι είναι οι φρουροί.
Το αυτοκίνητο που μας έδειξαν για περιπολικό δεν έχει καν φαρο.
Στις ειδήσεις λενε, ότι αφού εγινε το σκηνικό πήγαν παρακάτω πάρκαραν και γύρισαν για να σκοτώσουν το παιδί.
Στο βίντεο το δήθεν περιπολικό μάλλον πηγαίνει μόνο του αφού αυτοί που υποτίθεται ότι το οδηγούσαν είναι τα δυο άτομα που υποτίθεται ότι βρίσκονται ήδη στη γωνία...εκτός αυτοκινητού δηλαδή το οποίο ξαναλέω προχωράει μόνο του.
Επίσης ακούγονται 2 πυροβολισμοί ενώ αυτόπτες μάρτυρες και ειδικοι φρουροι μιλάν για 3.
Που βρίσκεται το παραλογο να αναρωτιόμαστε για το αν πράγματι είναι το βίντεο αυτό που μας λένε ότι είναι;

Ίφιδα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Γαυριάς_
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 3:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξακολουθώ να μην μπορώ να συνδεθώ.

Πάντως αναφορικά με το βίντεο και το αν είναι πλαστό ή όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει να ασχολείται κανείς.

Είτε είναι κυπατζίδικη η δουλειά,
είτε είναι πυροβολισμός ηλίθιου μπάτσου

δεν έχει καμία σημασία πρακτικά γιατί το αποτέλεσμα είναι ένα:

Το προμελετημένο από καιρό, από πολύ καιρό, σενάριο, πήρε επιτέλους για κάποιους σάρκα και οστά. ήταν κατόρθωμα που δεν είχε συμβεί τόσο καιρό.
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 5:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κίνημα. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:2f73bcdf6a="Γαβριάς_"]Έχω εγγραφεί αλλά έκανα κάτι λάθος στους κωδικούς και δεν μπορώ τώρα να συνδεθώ. Θα δώ τι θα κάνω μετά.

Γι' αυτό που λες Obelix ότι "δεν μπορεί να είναι όλοι του Ψυχικού ή ασφαλίτες!" θα σου πώ ότι δεν είναι έτσι αλλά είναι κάπως έτσι.

Κατ' αρχήν κάνεις ένα λάθος: Μιλάς για κίνημα.


Για "ανοργάνωτο κίνημα". Και το παραλληλίζω με ξεσπάσματα ανάλογα στις Η.Π.Α. (1992).

[quote:2f73bcdf6a="Γαβριάς_"]Ποιό κίνημα; Πού είναι οι εργαζόμενοι σε αυτό; Πού είναι οι άνεργοι; Πού είναι οι αγωνιστές; Αλοίμονο ρε Obelix όταν θα γίνονταν οι επαναστάσεις να τις έκανε ο κόσμος με κουκούλα. Τί έχει να φοβηθεί ο κόσμος όταν επαναστατεί κατά εκατομύρια μπροστά σε μερικές χιλιάδες πραιτωριανούς ώστε να αναγκαστεί να φορά κουκούλες;
Οι επαναστάσεις δεν χρειάζονται κουκούλες. Ούτε καν τα κινήματα.


Στο ανοργάνωτο και ενστικτώδες κίνημα (άσχετα πού το καναλιζάρουν κάποιοι - ή πού ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να το καναλιζάρουν) δεν υπάρχει τόση αυτοπεποίθηση. Θυμήσου τους στρατιώτες κατά τη 10ετία του '80: Με κουκούλες κατέβαιναν και εκείνοι. Και τώρα έχουμε γεμίσει κάμερες. Και πολλοί από αυτούς με τις κουκούλες είναι μαθητές.

Από μαρτυρίες γνωστών μου βγάζω το συμπέρασμα πως όντως γίνονται κινητοποιήσεις ανά τη χώρα. Στη Χαλκίδα π.χ. τα σχολεία αποφάσισαν αποχές και καταλήψεις, οι μαθητές φώναζαν "μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι". Αυτό δεν είναι ασήμαντο ούτε αδιάφορο, όσο και οι βάσεις του είναι ακόμα λάθος.


[quote:2f73bcdf6a="Γαβριάς_"]Επειδή θα μου πείς ότι αυτές τις μέρες εκείνοι που κατέβηκαν στους δρόμους δεν ήταν μόνο ασφαλίτες και παρασυρμένοι απολίτικοι και συνειδητοί ή ασυνείδητοι χούλιγκαν, θα σου πώ απερίφραστα ότι ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δεν είναι εργαζόμενοι, ούτε οι νεοφιλελεύθεροι που ξέρουν έναν αντιρατσισμό όλο κι όλο, μία οικολογία κι ένα "Καραμανλή go home"...


Υπάρχουν όμως και εκείνοι που μόνο έναν ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν μπροστά τους. Του ΣΥΡΙΖΑ ήταν όλοι αυτοί που κατέβηκαν; Του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Μαθητές και Φοιτητές;

[quote:2f73bcdf6a="Γαβριάς_"]Αυτός ο κομματικός και ασφαλίτικος μηχανισμός, να μην το πώ νεοταξίτικο, μίλησε καθαρά Obelix ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!! Για ΑΛΛΑΓΗ!!!

Εσύ δηλ. επιθυμείς την παραμονή του Καραμανλή; Μου θυμίζει κάπως το ΚΚΕ της 10ετίας του '80, που έλεγε πως όποιος ήθελε να φύγει το ΠΑΣΟΚ "έριχνε νερό στο μύλο της Δεξιάς". Τώρα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν εναλλάξει ρόλους, αλλά το πνεύμα παραμένει το ίδιο: "Το μικρότερο κακό".

[quote:2f73bcdf6a="Γαβριάς_"]Αυτοί είναι οι "αντιεξουσιαστές";; Το παρακράτος που έστησε ο εκσυγχρονισμός;;


Δεν είναι οι ασφαλίτικοι μηχανισμοί και ο νεοταξίτικος τραμπουκισμός κίνημα Obelix...

Άλλη μία δόση από ΚΚΕ τις 10ετίας του '80: ΟΛΟΙ "ασφαλίτες" "προβοκάτορες", "σε ύποπτο ρόλο".

Οι χιλλιάδες που κινητοποιούνται αυτή τη στιγμή είναι "ασφαλίτες" και "νεοταξίτες τραμπούκοι"; Γιατί σε όλη τη χώρα δεν αριθμούν μόνο "κάποιες ομαδούλες τραμπούκων".

Όποιος επιχειρεί προβοκάτσια κινδυνεύει κάποτε να πέσει ο ίδιος θύμα της και να ανοίξει ασκούς του Αιόλου που θα τον παρασύρουν. Θυμήσου και πάλι τον παπα - Γκαπόν.
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς_
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 6:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Obelix, ειδικά σε αυτή την παράμετρο δεν θα επανέλθω γιατί επαναλαμβάνομαι. Αν δεν σε πείθω καλώς.

Εγώ πλάτες για το ΠΑΣΟΚ, ευχαριστώ, δεν θα κάνω.

Δεν σου λέω ότι όλοι αυτοί συνειδητά στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ. Υπάρχουν είπαμε και οι απολίτικοι, οι χούλιγκαν, οι ονειροπαρμένοι, τα καλομαθημένα παιδάκια που τώρα χτίζουν το βιογραφικό τους για είναι σε είκοσι χρόνια οι νέοι υπουργοί οικονομίας.


Πάρε τώρα ένα ντεκόρ, μια "νεκρή φύση με μπάτσο"



για να μου πείς εσύ μετά σε ποιά χώρα με "σκληρή δεξιά" θα μπορούσες να κάνεις το χίπικο σόου σου έξω από την Κεντρική Αρχιφωλιά των μπάτσων. Αυτό είναι λαϊκό κίνημα; Και αν ναι, που είναι εκείνοι που θα το καταπνίξουν αφού απειλούνται; Ξέρεις εσύ κανέναν καπιταλισμό ενώ απειλείται να στέκεται άβουλος στην σκιά;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας