patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΑνταρCIA Εκλογικο Ραπισμα λογω Ανοικτων Συνορων...

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 21, 2012 12:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΑνταρCIA Εκλογικο Ραπισμα λογω Ανοικτων Συνορων... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι πιο νεοταξιτες αμερικανογλυφτες τις υποτιθεμενης εξωκοινοβουλευτικης ψευτο-αριστερας το 2009 πηραν σχεδον τους ιδιους ψηφους με την Χρυση Αυγη.

Και παραμενουν λιλιπουτειες περα και ξεχωρα απο το γεγονος οτι αντιπροσοπευουν ουσιαστηκα το κυριο κομματι του λεγομενου ψευτο-αντιφασιστικου μπλοκ.

Τοσο γελοιοι ειναι που η ΧΑ εφτασε σε μια τετραετια σχεδον τους ψηφους του ΚΚΕ χωρις καν να εχει και κανενα προγραμμα και οι γελοιοι της ΑνταρΣΙΑ που λειτουργουν σαν την πεμπτη φαλαγγα της πολυπολιτισμικης εποχης παραμενουν μακρια απ'την Βουλη.

Θα πηδησουν τωρα μεσα στο ΣΥΝ η υπαρχουν κυριως για να κυνηγουν Ελληνες για ρατσισμο, την ιδια ωρα που οι Ελληνες συνεχιζουν να ειναι ανεργοι και να δολοφονουνται μερα μεσημερι για ενα κομματι ψωμι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Θρήνος και οργή
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 21, 2012 5:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάτρα: Θρήνος και οργή στην κηδεία του Θανάση Λαζανά που δολοφονήθηκε από Αφγανούς

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WI_rnsq-rf0

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/127602
Επιστροφή στην κορυφή
Ανένδοτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 21, 2012 5:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγέλη Πολίτη, κάνεις κατάχρηση της φιλοξενίας του φόρουμ αλλά και της ευγένειας που διακρίνει τους διαχειριστές του.
Καλή επιτυχία στο κώμα σου και πάντα με μπροστάρηδες τα «ταξικά αδέρφια». Άντε βρε, και με δέκα από δαύτους σπίτι σου!
Επιστροφή στην κορυφή
μαδεροσανίδας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 21, 2012 5:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Εεε; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγέλης Πολίτης έγραψε:
Παράθεση:
Οι πιο νεοταξιτες αμερικανογλυφτες τις υποτιθεμενης εξωκοινοβουλευτικης ψευτο-αριστερας το 2009 πηραν σχεδον τους ιδιους ψυφους με την Χρυση Αυγη.


Θαρρώ πως αυτό μας δείχνει τον αντιαμερικανισμό της Χρυσής Αυγής, ε;
Το έξω το ΝΑΤΟ, ας πούμε και τα αντιπολεμικά συλλαλητήρια είναι αμερικανογλυψία... Μάλιστα...

Παράθεση:
Και παραμενουν λιλιπουτειες παρα και ξεχωρα το γεγονος οτι αντιπροσοπευουν ουσιαστηκα το κυριο κομματι του λεγομενου ψευτο-αντιφασιστικου μπλοκ.


Κοίτα, από παρακλάδι της Χρυσής Αυγής, καλύτερα πολέμιός της με λάθος τρόπ (που προφανώς δεν είναι).

Παράθεση:
Τοσο γελοιοι ειναι που η ΧΑ εφτασε σε μια τετραετια σχεδον τους ψηφους του ΚΚΕ χωρις καν να εχει και κανενα προγραμμα και οι γελοιοι της ΑνταρΣΙΑ που λειτουργουν σαν την πεμπτη φαλαγγα της πολυπολιτισμικης εποχης παραμενουν μακρυα απ'την Βουλη.


Σου συνιστώ να διαβάσεις το σώμα του ΝΑΡ ή τα άρθρα του ΠΡΙΝ για τη μετανάστευση. Επειδή μεταξύ σας τα τρότσκια ισορροπείτε μεταξύ μεταναστολαγνείας και σωβινισμού, δε σας φταίνε όλοι οι τίμιοι αγωνιστές στον αντικαπιταλιστικό επαναστατικό χώρο.

Παράθεση:
Θα πηδησουν τωρα μεσα στο ΣΥΝ η υπαρχουν κυριως για να κυνηγουν ελληνες για ρατσισμο


Όχι, αυτόνομα κατεβαίνουμε. Καμία σχέση με τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Και όχι, μιλάμε με κόσμο και του αποδεικνύουμε τι είναι η Χρυσή Αυγή αντί να φέρουμε τον τίτλο "Αριστεροί Πατριώτες" και να ωθούμε την κοινωνία στον φασισμό.

Παράθεση:
οι ελληνες συνεχιζονται


Έλληνες με Ε, λείπουν τόνοι και δεν υφίσταται ρήμα "συνεχίζονται". Συνεχίζουν, ναι.

Παράθεση:
να ειναι ανεργοι και να δολοφονουνται μερα μεσημερι για ενα κομματι ψωμι?


Για όλα φταίνε οι λαθρομετανάστες. Για τα μνημόνια και τους κατά τόπους Μανεσήδες, Κοκκάληδες, Βαρδινογιάννηδες, Βγενόπουλους κλπ τσιμουδιά, που φέρανε εδώ τους λαθρομετανάστες με αντεργατικούς σκοπούς, πόσο μάλλον για το ποια μπορεί να είναι η λύση. Μία είναι η λύση, ε; Στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ο Στάλιν (ή ο Χίτλερ) ζει και σπέρνει εφιάλτες...

Αχ, αυτός ο εθνομπολσεβικισμός...


Καλά ρε βάγγο το όνομα το έχει, ρε σύ ξεπέρασες και τον Βενιζέλο με τις παπαριές σου. Αντε να κάνεις κοινό μέτωπο μαζί του με το πιόνι του 4ου Ράιχ του φασισμού, ενάντια στην χρυσή αυγή που την χρησιμοποιείτε σαν άλλοθι, για να μας πείτε τί; πως είστε δημοκράτες έ! ρε κούνια που σε κούναγε! και άκου βλάξ με πατέντα! το άχ ο εθνομπολσεβικισμός σε πονάει πολύ; ε τότε σε λίγο θα σε τσούζει και θα λές και το Βαχ, γιατί ρε κόπανε αν δεν είσαι με το έθνος, δεν μπορείς να είσαι κάν διεθνιστής. Είναι σαν να μας λές πως είσαι κατά της κλαδικής απεργίας, αλλά είσαι υπέρ της γενικής ή κατά της εθνικής επανάστασης, αλλά υπέρ της παγκόσμιας. Καί βάγγο μου, άκου και πές μας ξεκάθαρα, αυτοί που μας κυβερνούν είναι τσάτσοι του νεοφασισμού ή δημοκράτες; Και τέλος, μπορείς να μας πείς τί έλεγαν ο Μαρξ και ο Ένγκελς για την μετανάστευση;
Επιστροφή στην κορυφή
Καρλ Μαρξ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 21, 2012 6:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Εδώ και λίγο καιρό, οι εργάτες ιματισμού του Λονδίνου ίδρυσαν μια γενική ομοσπονδία για να διεκδικήσουν τα δικαιώματα από τους εργοδότες, που στην πλειοψηφία τους είναι μεγαλοκαπιταλιστές. Το θέμα δεν είναι μόνο ν’ ανέβουν οι μισθοί στα επίπεδα των διαρκώς αυξανόμενων τιμών των μέσων επιβίωσης αλλά, επιπλέον, να μπει ένα τέλος στην υπερβολικά σκληρή μεταχείριση των εργατών σ’ αυτόν τον κλάδο της βιομηχανίας.

Τα αφεντικά προσπάθησαν να ματαιώσουν αυτό το σχέδιο, φέρνοντας εργάτες από το Βέλγιο, τη Γαλλία και την Ελβετία. Πάνω σ’ αυτό το θέμα, το Κεντρικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Εργατών δημοσίευσε στις βελγικές, γαλλικές και ελβετικές εφημερίδες μια προειδοποίηση, η οποία είχε πλήρη επιτυχία. Η προσπάθεια των εργοδοτών του Λονδίνου απέτυχε. Αναγκάστηκαν να συνθηκολογήσουν και να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματα των εργατών.
Έχοντας ηττηθεί στην Αγγλία, οι εργοδότες προσπαθούν τώρα να πάρουν αντίμετρα, ξεκινώντας από την Σκωτία. Χάρη στο κίνημα του Λονδίνου, αναγκάστηκαν αρχικά να συμφωνήσουν σε μια αύξηση μισθών 15%, αρχικά και στο Εδιμβούργο. Την ίδια στιγμή όμως έστειλαν μυστικά στην Γερμανία ανθρώπους τους να στρατολογήσουν εργάτες, ειδικά από τις περιοχές του Ανόβερου και του Μεκλεμβούργου. Η πρώτη φουρνιά στάλθηκε κι όλας στο Εδιμβούργο. Ο σκοπός αυτής της εισαγωγής εργατών είναι ο ίδιος με την εισαγωγή Ινδών κούληδων στην Τζαμάικα: δηλαδή η δ ι α τ ή ρ η σ η τ η ς μ ι σ θ ω τ ή ς σ κ λ α β ι ά ς.

Αν οι εργοδότες του Εδιμβούργου κατόρθωναν, χάρη στην εισαγωγή Γερμανών εργατών, να καταργήσουν τις παραχωρήσεις που ήδη έχουν κάνει, αυτό θα έχει αναπόφευκτα αντίκτυπό και στην Αγγλία. Κι αυτοί που θα υπέφεραν περισσότερο θα είναι οι ίδιοι οι Γερμανοί εργάτες, που στην Μεγάλη Βρετανία είναι περισσότεροι από τους εργάτες των άλλων εθνών της Ηπειρωτικής Ευρώπης. Αυτοί οι ίδιοι οι νεο-εισαγόμενοι εργάτες, όντας τελείως αβοήθητοι σε μια ξένη χώρα, θα καταλήξουν σύντομα στο επίπεδο του παρία.

Είναι ζήτημα τιμής για τους Γερμανούς εργάτες να αποδείξουν στους εργάτες των υπόλοιπων χωρών ότι και αυτοί, όπως οι αδελφοί τους στην Γαλλία, στο Βέλγιο και στην Ελβετία, γνωρίζουν πως να υπερασπιστούν τα κοινά συμφέροντα της τάξης τους και δεν θα γίνουν α σ υ ν ε ί δ η τ ο ι μ ι σ θ ο φ ό ρ ο ι του κεφαλαίου στον αγώνα του ενάντια στην εργατική τάξη.
Για λογαριασμό του Κεντρικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Εργατών

Καρλ Μαρξ,
Λονδίνο, 4 Μαΐου 1866
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1809

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 21, 2012 6:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΑνταρCIA είναι λάθος γραμμένη σαν ΑνταρΣΙΑ, μέσα στο κείμενο. Η σωστή γραφή είναι ΑνταρCIA, και είναι στον τίτλο του...

Εδώ, σου απαντήσαμε εκτενώς, αλλά εσύ το αγνόησες, συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, σε άλλη συζήτηση...

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, εξ άλλου σου έδωσαν τις κατάλληλες απαντήσεις οι πιο πάνω επισκέπτες, πρέπει όμως να πω κάτι για τον vngelis...

Ο vngelis είναι Έλληνας μεγαλωμένος στην Αγγλία, επειδή ο πατέρας του (όπως και πολλοί άλλοι, κατέληξαν πολιτικοί πρόσφυγες, από την επταετία). Δεν πήγε ποτέ στο δημοτικό, παρά μόνον σαν έφηβος -και για κάποιες τάξεις- σε κάποιο λύκειο εδώ στην Ελλάδα. Στην Αγγλία είναι καθηγητής...

Το γεγονός είναι ότι κάποια πράγματα -που εμείς τα θεωρούμε αυτονόητα- εκείνος απλά δεν τα ξέρει, ή δυσκολεύεται να τα καταλάβει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 21, 2012 6:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=ao05jh8o8Zc&feature=player_embedded
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 21, 2012 10:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι ελληνες εφοπλιστες απ'τον πολυ ρατσισμο δεν αφελληνισαν τα πληρωματα τους ουτε οι ντοπιοι εργολαβοι. Ειταν εκ γεννητης ρατσιστες και απαιτουσαν απαιτιτικους ελληνες εργαζομενους. Γι'αυτο το ελληνικο κεφαλαιο χρηματοδοτει την ΧΑ για να δημιουργηθει εθνικος καπιταλισμος, δηλαδη τα Λιντλ και την Φαγε να την ξαναπαρουν ελληνες εφοπλιστες, να διωξουν τους ξενους εργαζομενους που εργαζονται εκει και να ξαναπαρουν τους μη απαιτητικους ελληνες.

Ουτε σε ταινια Χολλυγουντ δεν γινονται αυτα αλλα για να σπερνεις παραμυθια της χαλυμας για εκφοβισμο με την ταμπελα του ρατσιστη στους ανηξερους αυτα νομιζουν οτι περνανε.

Ξαναεπαναλαμβανω, πως γινεται κομμα με 90 χρονια ιστορια και την ΕΑΜικη αντισταση να φτασει στα ιδια επιπεδα με τους γελοιους της ΧΑ?

Και μετα αναρωτιουνται οι επιδωτουμενοι της ΑνταρCIA που προφανως δεν χρειαζονται την επιδωτηση αφου την περνουν κατευθειαν απο αμερικανικη πρεσβεια μερια, γιατι δεν τους ψηφιζει και κανεις και σε λιγο θα συναντιωνται με τον Βενιζελο στα ποσοστα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Βαγγέλης Πολίτης



Συμμετέχουν: 19 Ιούν 11
Δημοσιεύσεις: 64
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 23, 2012 4:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις φασιστικές λογικές οι οποίες οδηγούν κείμενα στην "Παιδική Χαρά" δεν απαντά κανείς αλλά ας κάνω πέτρα την καρδιά μου, που λέει κι ο δοξασμένος λαός μας, κι ας παίξω μαζί σας.

Ναι, ξέρω τι είπε ο Μαρξ κι ο Ένγκελς για την μετανάστευση και δεν υπερασπίζομαι καμία ΜΚΟ, κανέναν Π. Κωνσταντίνου, καμία Ρεπούση, κανένα ΠΑΣΟΚ, καμία ΝΔ, κανέναν "αντιρατσιστή" (=ανθέλληνα) του κώλου.

Υπερασπίζομαι ένα χώρο ο οποίος δέχεται στοχευμάνα λάσπη ενώ στάζουν μέλι τα λόγια για τη Χρυσή Αυγή. Φυσικά, μεταξύ ΣΕΚ και Χρυσής Αυγής, θα επέλεγα ΣΕΚ.

Το τι είναι οι παππούδες καθενός δε με αφορά. Ίσα-ίσα που αυτό που λες δεν τιμάει τον παραπάνω συνονόματο, εάν ισχύει. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο γεροπατέρας μου ήταν στο ΕΑΜ κι ακόμα όταν ακούει για φασίστες μιλά για κονσερβοκούτια. Αν είναι "αντιρατσιστής" του κώλου, θα το κρίνει η Ιστορία.

Το επόμενο πράμα που έχω να πω είναι ότι ναι, οι μετανάστες είναι ταξικά αδέρφια, όλοι οι προλετάριοι είναι αδέρφια κατά μία έννοια γιατί ο σκλάβος είναι σκλάβος παντού αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η Ελλάδα θα λύσει όλη την ανέχεια της Γης. Ούτε ότι δεν αποτελούν πρόβλημα. Σαφώς κι αποτελούν και μάλιστα μεγάλο. Δε χρειάζεται να το δεις μαρξιστικά για να το καταλάβεις. Χάνω τη μπάλα με τους ψυχασθενείς τύπου Γαργκάνα και Κωνσταντίνου αλλά εκνευρίζομαι με τους κρυφοφασίστες της κακιάς ώρας που κουνάνε και τον Μαρξ για να περάσουν τις άθλιες φασιστικές κι εμετικές απόψεις τους. Οι οποίες, σημειωτέον, είναι εμφανείς.

Βλέπω εδώ ότι ο Βαγγέλης είναι ευέλικτος. Περνά από ένα στάδιο λατρείας και πλατωνικής φάσης με τους Χρυσαυγείς σ' ένα άλλο όπου τους αποκαλεί γελοίους. Τέτοιες συναισθηματικές αλλαγές, μόνο ο έρωτας μπορεί να φέρει, αγαπητοί φίλοι.

Ο επικοδομητικός διάλογος μέσα στην αριστερά που τελικώς θα την φέρει επιτέλους ενωμένη (κάποια στιγμή) δε μπορεί να γίνει ούτε στα πλαίσια μιας μεταναστολαγνείας, ούτε στα πλαίσια μιας λατρείας του χιτλερισμού. Εάν η δουλειά αυτού του φόρουμ είναι να καταμετρά τις επιθέσεις μεταναστών εναντίον Ελλήνων, τότε νομίζω ότι δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά, όχι διότι δεν είναι γεγονός αλλά διότι η μόνη πρόταση που έχει να κάνει είναι "Έξω οι λαθρομετανάστες" η οποία -σε επίπεδο θέσεως αλλά κι ορολογίας- ταυτίζεται με τη Χρυσή Αυγή, τη ντροπή του έθνους. Αν έθνος για τους εθνικιστές αυτού του φόρουμ είναι η καθαρότητα της φυλής η οποία εκφράζεται από άμυαλα φασιστοειδή κι υπάρχει ένα τέτοιο φλερτ μεταξύ τους, τότε συγγνώμη αλλά δικαίως έχει αποκλειστεί ένας τέτοιος χώρος από παντού. Ένας χώρος που ήταν απαραίτητος στην Ελλάδα αλλά τελικά αποτελεί ένα παρακλάδι "ψαγμένων" φασιστών και δραπετών από ψυχιατρείο. Λυπάμαι πολύ γι αυτή την κατάντια της αριστεράς. Γι αυτό κι όλοι οι αληθινοί αριστεροί πατριώτες -κι όχι ελληνορθόδοξοι εθνικιστές με την προβιά του αριστερού- χάνονται μέσα στο βόθρο του εθνομηδενισμού αναμεμειγμένου με λίγη αριστερίλα.

Σαν υστερόγραφο, θέλω να προσθέσω ότι θυμάμαι τις εκτενείς συζητήσεις περί "Κόκκινης Προβιάς" έναν καιρό... Δεν ήξερα ότι υπάρχει ακόμα, όμως...

Τέλος, η μεταφορά ενός μηνύματος στην παιδική χαρά με αφήνει μ' ένα χαμόγελο και με φέρνει στη θέση να πω: πίσω στο νηπιαγωγείο, θα σας μαλώσει η δασκάλα.
_________________
http://erythra-gi.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1809

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 23, 2012 5:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγέλης Πολίτης έγραψε:
...
...
Το τι είναι οι παππούδες καθενός δε με αφορά. Ίσα-ίσα που αυτό που λες δεν τιμάει τον παραπάνω συνονόματο, εάν ισχύει.
...
...

Αυτό που σου είπα για τον συνονόματό σου, δεν το είπα για να του προσδώσω αγωνιστικές περγαμηνές (άλλωστε όσοι μπαίνουν εδώ μέσα και τον διαβάζουν, ξέρουν αν είναι κρυπτοφασίστας ή όχι, και δεν χρειάζεται την υποστήριξή μου πάνω σ’ αυτό), αλλά για να σου εξηγήσω πως ένας έλληνας που δεν έχει πάει ούτε δημοτικό, εδώ στην Ελλάδα, είναι καθηγητής στην Αγγλία...

Σε άλλη συζήτηση σου απαντήσαμε το παρακάτω, το οποίο το αγνόησες επειδεικτικά...

Τι λες ορέ μουτσούνα; έγραψε:
Βαγγελάκι κουφιοκεφαλάκι ή δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ή συμβαίνουν και τα δύο μαζί, που είναι και το πιθανότερο. Ο φασισμός γεννήθηκε μέσα από την αριστερά. Δεν μπορούσε να συμβεί διαφορετικά. Μόνο η αριστερά διέθετε τα ιδεολογικά όπλα για να σπείρει φρούδες ελπίδες στις μάζες. Ο Πατέρας του φασισμού ήταν ο Μουσολίνι, μέλος της Κ.Ε. του ιταλικού σοσιαλιστικού κόμματος δίπλα στην Μαπαλαμπάνοβα, μπολσεβίκα επαναστάτρια. Ηταν υπεύθυνος του Αβάντι, της εφημερίδας του ΙΣΚ. Ο Μουσολίνι διασπάστηκε από το πολιτικά δειλό και νωθρό σοσιαλιστικό κόμμα, χρησιμοποίησε ένα κράμα σοσιαλιστικών διεκδικήσεων και σωβινισμού, κινητοποίησε στην βάση αυτού τού προγράμματος το ιταλικό προλεταριάτο και τους μικροαστούς-μισοπρολετάριους, οικοδόμησε μαχητικό κίνημα μαζών, στηρίχτηκε σε αυτό το κίνημα και κατέλαβε την εξουσία.

Ο Χίτλερ απλά τον αντέγραψε προσθέτοντας στην πολιτική του και κάποια δόση γερμανικού μυστικισμού. Το «Ναζί» είναι σύντμηση του Εθνικού Σοσιαλισμού. Στο διαδίκτυο θα βρεις το πρόγραμμα των Ναζί και θα καταλάβεις γιατί έγινε κίνημα μαζών. Αντιθέτως η χούντα των συνταγματαρχών στηριζόταν στον στρατό και στην αστυνομία. Το ίδιο και η δικτατορία Γκλύξμπουργκ-Μεταξά, και ας είχε αντιγράψει τον ναζιστικό χαιρετισμό. Εδώ οι μικροαστοί φιλελεύθεροι και ηθικολόγοι υποκριτές έχουν συνηθίσει να ονομάζουν το καθετί φασισμό. Χρησιμοποιούν την λέξη σαν βρισιά και όχι σαν επιστημονικό όρο που αποδίδει την φύση ενός ιστορικού φαινομένου.

Ο Μιχαλολιάκος δεν είναι εθνικοσοσιαλιστής. Απλά είναι ένας χουντικός ικανός μόνο να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κάποια στρατιωτική δικτατορία, η οποία δυστυχώς γι’ αυτόν και τους ομοίους του είναι όνειρο απατηλό, εκτός εποχής. Ο Μιχαλολιάκος δεν προβάλει κάποιο σοσιαλιστικό πρόγραμμα για να κερδίσει τις μάζες, αντίθετα βγάζει καντήλες στο άκουσμα της λέξης σοσιαλισμός και δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει μαζική βάση. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που ψήφισαν Χ.Α. το έκανε για να αποδοκιμάσει την εισαγωγή αλλοδαπών μισθοφόρων του κεφαλαίου, ενάντια στην ελληνική εργατική τάξη. Χάρη σ’ αυτούς τους μισθοφόρους κατάφεραν με την βοήθεια της αριστεράς του κώλου, να λεηλατήσουν τα κεκτημένα της, να διαλύσουν το κίνημα της, αυτό που δεν κατάφερε να διαλύσει η δικτατορία και τα ΜΑΤ.

Η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιείται απ’ όλη την κοινοβουλευτική σαπίλα σαν άλλοθι για την στήριξη της στην νέα τάξη, στην ένωση των ευρωπαίων ληστών, στην παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια φασιστική διακυβέρνηση, που ονειρεύεται η παγκόσμια συμμορία, αλλά ποτέ δεν θα καταφέρει να επιβάλει. Αντίθετα στο τέλος η δικτατορία του προλεταριάτου θα την τσακίσει.

Βαγγέλης Πολίτης έγραψε:
Για να μην πω για τον αγώνα που έκανε ενάντια στο φασισμό, τόσο στο απώτερο παρελθόν όσο και στο εγγύτερο.


Η ιστορία της ελληνικής Αριστεράς από την επικράτηση του σταλινισμού στην ΕΣΣΔ και δώθε είναι μια ιστορία προδοσίας και μόνο. Ο Στάλιν αρχικά συμμάχησε με τον Χίτλερ. Διαμέλισαν από κοινού την Πολωνία. Το ΚΚΕ ήταν εναντίον της Αντίστασης. Οι αντάρτικες ομάδες δημιουργήθηκαν αυθόρμητα. Ο Άρης Βελουχιώτης κατάφερε να οργανώσει ένα πανίσχυρο αντάρτικό στρατό. Η Αριστερά για την οποία μιλάς πρόδωσε αυτόν τον αγώνα εφαρμόζοντας πιστά και δουλικά τις συμφωνίες των τριών Μεγάλων που μοίρασαν τα γίδια τους στην Τεχεράνη και στην Γιάλτα. Το ΚΚΕ συμμετείχε στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, έθεσε τον ΕΛΑΣ υπό τις διαταγές του Σκόμπι, υπέγραψε την συμφωνία της Βαρκιζας, αφόπλισε τους ελασίτες και τους παρέδωσε στα πογκρόμ της αντίδρασης. Ο Άρης που αρνήθηκε να παραδώσει τα όπλα καταδιώχτηκε με εντολή του Ζαχαριάδη και εξοντώθηκε από το 188 Τάγμα Εθνοφυλακής που αποτελείτο από ελασίτες. Αποκηρύχτηκε σαν προδότης και μόλις πρόσφατα «αποκαταστάθηκε» από το κόμμα, της Παπαρήγα του Χαλβατζή και Σία. Απ’ το ίδιο κόμμα προέρχεται και ο ΣΥΝ και όλες οι εξωκοινοβουλευτικές παραφυάδες. Η Αριστερά στην οποία ανήκεις είναι σάπια μέχρι μεδούλι και δεν θα περάσει πολύς καιρός που θα σβήσει εντελώς απ’ τον πολιτικό χάρτη, όπως έσβησε παντού στον πλανήτη. Μια νέα αριστερά μπολσεβίκων λενινιστών θα γεννηθεί ξανά και αλλοίμονο σε όσους βρεθούν στην πλώρη της. Ήλθε η ώρα τους!

Αλλά να σου πω εγώ γιατί «αγνοείς» αυτά που γράφονται εδώ μέσα, περί φασισμού...γιατί πως αλλιώς θα συνέχιζες να μας κατηγορείς κρυπτοφασίστες και συνεργάτες της Χρυσής Αυγής; Μήπως θα έπρεπε τώρα να πάμε στην Πάτρα και να ενωθούμε με τους «αντιρατσιστές», που προστατεύουν και προωθούν την Νέα Τάξη, ενάντια στον Πατρινό λαό, από φόβο μήπως μας χαρακτηρίσεις εσύ και οι όμοιοί σου, συνεργάτες της Χρυσής Αυγής;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 23, 2012 6:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως εαν ειχα να διαλεξω απ'τους δυο Γκαργκανες που και οι δυο ενα ενσημο σε μια δουλεια της προκοπης δεν εχουν κανει ποτε δεν θα διαλεγα κανενα.

Ο ενας εκανε υμνους υπερ του Ευρω και ο αλλος ζητουσε κι'αλλους φτηνους εργατες για το εφοπλιστικο και μη κεφαλαιο.

Ενω εχουν γινει ταραχες σε καμμια δεκαρια σημεια τωρα στην Ελλαδα για τα στρατοπεδα υποδοχης, οχι μονο στον Αγ Παντελεημονα, ο λαος αυτος ειναι ως δια μαγειας... Χρυσαυγιτικος. Ενω ο ελληνικος λαος ειναι σε ολες τις δημοσκοπησεις κατα 97% κατα της λαθρομεταναστευσης, κατα 80% κατα των μνημονιων ως δια μαγειας ειναι ....70-75% υπερ του Ευρω. Δημοφηφισμα ομως για το Ευρω η την λαθρομεταναστευση δεν εχουν δωσει.

Ο πολιτης κλαιγεται γιατι μετριουνται οι θανατοι των ελληνων απ'την λαθρομεταναστευση. Οταν ΟΛΗ η αριστερα επικαλειται ΜΚΟ για τον 'ρατσισμο' των Ελληνων πως εξηγει το φαινομενο οτι δεν εχουν οργανωσει ποτε ουτε μια πορεια για την λαθρομεταναστευση εδω και δυο δεκαετιες? Ο λογος ειναι απλος. Δεν υπαρχει αριστερα. Πεθανε με την πτωση της ΕΣΣΔ. Εγινε παρακλαδι της πολυπολιτισμικης αμερικης.

Οτι ακριβως ειναι και ο κυριος Πολιτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
G.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 23, 2012 6:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάγγο, υπάρχουν ακόμα μερικοί μικροαστοί ηθικολόγοι πολιτικά ανιστόρητοι που εργάζονται σε παρασιτικούς κλάδους και λόγω κοινωνικού περιβάλλοντος δυσκολεύονται να καταλάβουν τι διακυβεύεται στα γεωστρατηγικά παιχνίδια του ιμπεριαλισμού. Εσύ αν μη τι άλλο γνωρίζεις μερικά πράγματα και βλέπεις πιο πάνω τι λέει ο Μαρξ για την εισαγωγή κούληδων (δουλικών αλλοδαπών). Μπορούμε να ανεβάσουμε ακόμα πολλά γραπτά του Μαρξ, όπως και του Ένγκελς. Θα τα περάσεις ντούκου. Θα πεις ότι όποιος λέει τα ίδια με τον Μαρξ είναι κρυφοφασίστας. Μπορεί και ο Μαρξ να ήταν κρυφοφασίστας! Μόνο εσύ είσαι γνήσιος ...μαρξιστής! Είσαι ένας συνειδητός εχθρός της εργατικής τάξης και του κομμουνισμού, βαγγο ψευταράκο, που έχεις και πατέρα εαμίτη. Αυτοί που είχαν πατεράδες στο ΕΑΜ είναι 70 χρονών σήμερα, απατεωνάκο. Ξέρεις ποιους υπηρετείς. Είσαι αμερικανάκι και δουλεύεις για την pax americana. Δεν έχω καμιά αμφιβολία γι’ αυτό. Έχω όμως μια απορία: Πληρώνεσαι; Ή την έχεις πατήσει κι εσύ σαν την Πόντια πουτάνα που το έκανε δωρεάν;
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 26, 2012 12:13 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Μόνο οι λαθρομετανάστες δολοφονούν; Οι Έλληνες δε δολοφονούν δηλαδή; Εκεί ακριβώς είναι το θέμα. Εκεί ακριβώς πατάω και σε λέω φασίστα και δεν έχω και άδικο

Ταδε εφη το αμερικανακι Βαγγελης Πολιτης πριν φυγε προς Αμερικκκα.

Ενω η συζητηση αυτη αρχισε πριν τα γεγονοτα της Πατρας, που δολοφονηθηκε ξανα ελληνας αλλα μια διαδηλωση των αντιρατσιστιων δεν εχει γινει ποτε για την δολοφονια ελληνων, αλλα παντα γινεται κατα τους ελληνες για τον ....ρατσισμο τους, ο Πολιτης γραφει οτι δεν εγινε σηζητηση.
Εγινε και την ειδαν ολοι οι οποιοι την παρακολουθησαν.

Στο Χαφιεδομυντια ουτε καν να βαλεις τι θελεις δεν μπορεις σε εχουν σουταρει απ'το ονομα και μονο. Και οχι τωρα αλλα πριν 5 και βαλε χρονια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 26, 2012 12:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο λαος τραβαει τον δρομο του.
Επιστροφη στην Δραχμη και απελαση των λαθροεποικων.
Τα αμερικανακια παντου αφριζουν. Πισω στις σπηλιες σας οπου ανηκετε

http://www.zougla.gr/greece/article/nea-sigentrosi-stin-piraiki-patraiki

Σκεψου να αναγκαστουν να λογοδοτησουν τα αφγανακια στον λαο τους που εφυγαν αρον αρον μετα τις δουλειες που εκαναν για τα στρατευματα κατοχης...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 18, 2012 8:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑνταρCIA
20,374 ψυφους απο 75,000 τον Μαιο
Ποσοστο 0.33

Ευγε και εις ανωτερα Very Happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας