patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Μπράβο, μπράβο, μόνο για τους Πόντιους «χιούμορ»!

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Παρατηρητής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 3:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Μπράβο, μπράβο, μόνο για τους Πόντιους «χιούμορ»! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκτός Ολυμπιακής ομάδας η Παπαχρήστου μετά το «ρατσιστικό χιούμορ»



Εκτός της Ολυμπιακής ομάδας των Αγώνων του Λονδίνου έθεσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την Βούλα Παπαχρήστου, μετά το θόρυβο που προκάλεσε η ανάρτησή της στο "Twitter", το περιεχόμενο της οποίας θεωρήθηκε «ρατσιστικό». Παρά τη δημόσια ανακοίνωση συγγνώμης που εξέδωσε η πρωταθλήτρια του τριπλούν, η ΕΟΕ κατέληξε στην απόφαση να μην της επιτρέψει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου».

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα...τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου...θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!:» ήταν η επίμαχη ανάρτηση της Βούλας Παπαχρήστου στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.
To σχόλιό της έλαβε τέτοιες διαστάσεις, ώστε η η Δημοκρατική Αριστερά είχε ζητήσει την ανάκληση της αθλήτριας του τριπλούν από τους

Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου:

«Ρατσιστικό χιούμορ και "αστειάκια" που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια "αστεία" θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος.
Στο θέμα είχε αναφερθεί με ανακοίνωσή του και το ΠΑΣΟΚ:

«Ζητήματα που αφορούν την ανθρώπινη υπόσταση δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με ελαφρότητα από κανέναν και ειδικά από μέλη της αθλητικής κοινότητας, τα οποία αποτελούν σύμβολα για νέους ανθρώπους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

«Σε κάθε περίπτωση πάντως, ελπίζουμε, έστω και καθυστερημένα, η κυρία Παπαχρήστου να κατάλαβε το λάθος της και η δημόσια συγγνώμη της να είναι πραγματικά ειλικρινής» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

http://gr.news.yahoo.com/
Επιστροφή στην κορυφή
naireellinas



Συμμετέχουν: 07 Ιούν 12
Δημοσιεύσεις: 26

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 4:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας πάρουν τα μέλη της ΕΟΕ που είναι και φραγκάτα απο έναν αφρικάνο στο σπίτι τους αφου τους ενόχλησε τόσο το σχόλιο της εν λόγω αθλητριας!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
άντε γειά!
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 27, 2012 2:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγάλο ρατσιστόμουτρο ο Ζαμπέτας και θα πρέπει να απαγορευτεί το CD με το τραγούδι που λέι: «γουστάρω τον αράπη τον μαύρο τον μπλάκ τατάμ». Όπως και του Τσιτσάνη «αραπίνες μαύρες ερωτιάρες…».
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας