patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Πακιστανός ο ύποπτος της κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Παρατηρητής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 03, 2012 9:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Πακιστανός ο ύποπτος της κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένας 21χρονος Πακιστανός ο βασικός ύποπτος για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο!!!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο, με την Αστυνομία να εστιάζει την έρευνά της σε…ένα 21χρονο Πακιστανό που θεωρείται ο βασικός ύποπτος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής διερευνούν τις τελευταίες ώρες την εμπλοκή στην εγκληματική επίθεση ενός 21χρονου Πακιστανού ο οποίος είχε θεαθεί νωρίτερα στο σημείο της επίθεσης, στην «Χρυσή Ακτή» της Πάρου. Μάλιστα ο 21χρονος λίγες ώρες αργότερα έφυγε εσπευσμένα με προορισμό την Αθήνα.

Ο 21χρονος αλλοδαπός εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση και το δωμάτιό του βρισκόταν σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη. Αστυνομικοί του κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής πραγματοποίησαν έλεγχο στο άδειο δωμάτιο, συνέλεξαν ρούχα και αλλά αντικείμενα προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού και να συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στο σώμα της άτυχης 15χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στο Αττικό Νοσοκοκομείο.

Σύμφωνα πάντως με ορισμένες πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, ο 21χρονος αλλοδαπός φέρεται να προσήχθη τα τελευταία 24ωρα σε αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας για λόγους άσχετους με το συμβάν. Έτσι οι Κεντρικές υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονται ήδη σε συντονισμό με το αστυνομικό τμήμα του κέντρου.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κρίνουν ως ιδιαιτέρως σοβαρό θέμα τον εντοπισμό του 21χρονου ύστερα και από τις αναφορές της μητέρας του θύματος ότι είδε να διέρχεται από το σημείο της επίθεσης ένα νεαρός με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο κάτι που ταιριάζει στα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο νεαρός αλλοδαπός.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 21χρονος αλλοδαπός, προκειμένου να εξηγήσει την εσπευσμένη αναχώρηση του, επικαλέσθηκε ασθένεια συγγενικού του προσώπου. Πάντως αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν τους διαδοχικούς ελέγχους DNA αλλά και ανακρίσεις άλλων προσώπων σχετικά με την εγκληματική επίθεση.

eglimatikotita.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 03, 2012 8:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως ο Πακιστανός ήταν και μέλος του Πολιτικού Καφενείου?

Α! Να χαθείτε παλιο-ρατσιστές, φασισταριά του κερατά !
Επιστροφή στην κορυφή
naireellinas



Συμμετέχουν: 07 Ιούν 12
Δημοσιεύσεις: 26

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 03, 2012 9:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που τον είδες τον ρατσισμό και το φασισμό?
'Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που Πακιστανοί βρίσκοντε αντιμέτωποι με τέτοιου έιδους κατηγορίες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
φίλος των λαθρόπ__στων
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 04, 2012 7:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
Μήπως ο Πακιστανός ήταν και μέλος του Πολιτικού Καφενείου?

Α! Να χαθείτε παλιο-ρατσιστές, φασισταριά του κερατά !




Καλά τα λες σύντροφε. Εδώ μέσα εχουν μαζευτεί όλα τα ρατσισταριά. Όλοι οι ανωμαλιάρηδες.

Είναι οι τελείως αντίθετοι από εμάς. Φερ'ειπείν εμείς γουστάρουμε να μπαίνουν οι λαθρόπουστοι με τα καλάσνικωφ στα καλά του καθουμένου μέσα στο σπίτι μας. Έ, να φανταστείς οι παταρίσιοι είναι τόσο τρελοί και κομπλεξάρες που δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν αυτή την απόλαυση.
Επιστροφή στην κορυφή
Ανένδοτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 04, 2012 7:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος ξενοδόχος της Πάρου είχε προσλάβει το κτήνος στη δούλεψή του;
Τα ξενοδοχεία τον Αύγουστο στη Χρυσή Ακτή και στη Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, αγαπημένο προορισμό του ΓΑΠ-ο οποίος πλέον έχει και ένα λόγο παραπάνω να γίνει «παριανός»-πουλάνε τα δωμάτια από 150-200 ευρώ.

Μιλάμε για ξενοδοχεία πολυτελείας, με πολλά αστέρια, που βρίσκονται τόσο στη Χρυσή Ακτή, όσο και στη νέα Χρυσή Ακτή.

Εδώ όπου το 21 χρόνων κτήνος από το Πακιστάν συνέθλιψε το πρόσωπο και τη ζωή της 15χρονης.

Ποιος ήταν αυτός ο ξενοδόχος που προσέλαβε ως κηπουρό το κτήνος;

Ανήκει στη κατηγορία αυτών που πουλάνε τα δωμάτια 180-200 ευρώ το βράδι, δεν έχουν ρίξει τις τιμές και προσλαμβάνουν φτηνά εργατικά χέρια;

Πως προσλαμβάνεις ένα κτήνος, που στη χώρα του έβλεπε τις γυναίκες να κυκλοφορούν με μαντήλα και τον ρίχνεις σε ξενοδοχείο της Χρυσής Ακτής όπου για το θολωμένο του μυαλό οι γυναίκες είναι γυμνές και αμαρτωλές μπροστά στην Αλλάχ;

Με τι κριτήρια τον επέλεξε ο ξενοδόχος η ιδιοκτήτρια εταιρεία; Δούλευε για πρώτη φορά στο νησί; Ήταν ασφαλισμένος η όχι;

Στο μεταξύ ανάμεσα στους ξενοδόχους της περιοχής υπάρχει ομερτά, όσο αφορά το ξενοδοχείο, όπου το κτήνος έκανε τον κηπουρό. Ο ένας καλύπτει τον άλλο μια και οι τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής-και της Ελλάδας-είναι τίγκα στα αλλοδαπά.

Είναι στο χέρι των Ελλήνων τουριστών να επιλέγουν με πιο αυστηρά κριτήρια τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν τις οικογένειές τους.

Με κάποιο τρόπο σ´αυτή εδώ την ξεχαρβαλωμένη χώρα, οι πολίτες θα πρέπει να βρουν τρόπους να επιβιώσουν με τα ένστικτά τους σε υπερένταση. Δεν γίνεται διαφορετικά.

Πάντως να πούμε μπράβο στην Αστυνομία-στους συγκεκριμένους αστυνομικούς-που λειτούργησαν μεθοδικά και συνέλαβαν το κτήνος.

Περιμένουμε τώρα από τον ΕΟΤ να θεσπίσει πολύ αυστηρά κριτήρια για όσους εργάζονται σε τουριστικές επιχειρήσεις και από τις Ενώσεις των Εργαζομένων να αντιδράσουν με κάθε μέσο στις «τυφλές» προσλήψεις των αλλοδαπών κτηνανθρώπων.
http://www.kourdistoportocali.com/articles/13093.htm
Επιστροφή στην κορυφή
η Αννούλα η Νταλάραινα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 04, 2012 8:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανένδοτος έγραψε:
Ποιος ξενοδόχος της Πάρου είχε προσλάβει το κτήνος στη δούλεψή του;

Ανήκει στη κατηγορία αυτών που πουλάνε τα δωμάτια 180-200 ευρώ το βράδι, δεν έχουν ρίξει τις τιμές και προσλαμβάνουν φτηνά εργατικά χέρια;
Ποιος ήταν αυτός ο ξενοδόχος που προσέλαβε ως κηπουρό το κτήνος;


http://www.kourdistoportocali.com/articles/13093.htm



Κανένας "αντιρατσιστούλης" θα είναι, φίλος του Ραγκούση και της Νταλάραινας και κολλητός του Τζέφρη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 05, 2012 3:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει

Το...χέρι που σηκώθηκε πάνω στην 15χρονη τι θα το κάνετε, "σύντροφοι"; Θα το κόψετε ή θα το...φιλήσετε;

Καμιά αφίσα θα βγάλετε τώρα, ευαισθητούληδες; Ή μήπως σας τελείωσαν τα...μελάνια;
Επιστροφή στην κορυφή
οφθαλμός αντί οφθαλμού
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 05, 2012 3:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:

πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει



Όποιο χέρι λαθρόπουστα εισβολέα σηκώνεται πάνω σε ντόπιους πρέπει να κόβεται! Και οι "αντιρατσιστικές" αδερφάρες που κάνουν την εφηβική τους "επανάσταση" για να πάνε κόντρα στον πάμπλουτο και χεσμένο στο τάληρο "αντιρατσιστή" μπαμπάκα τους θα τρώνε ρόχαλο στη μάπα μέχρι να πνιγούνε, παρέα με τις άλλες χαμούρες, τις "αντιρατσιστικές" ρουφιάνες που τις ταΐζει το Κράτος και τους δίνει την πρέζα τους για να το παίζουνε "αναρχικές".
Επιστροφή στην κορυφή
Ανένδοτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 07, 2012 5:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Θα ήθελα να μην έχει συμβεί τίποτα στη δεκαπεντάχρονη. Θα ήθελα να έχει περάσει ήρεμα κι ωραία το βράδυ της 22ης Ιουλίου στην Πάρο και να μην συναντούσε ποτέ το θηρίο που βρέθηκε στο δρόμο της. Θα ήθελα σήμερα να έκανε το μπάνιο της σε μια παραλία και η μητέρα της να πίνει ήρεμη και χαμογελαστή καφέ , παρέα με τις φιλενάδες της.

Από τη στιγμή όμως που συνέβη, βαθιά μέσα μου ήθελα και κάτι άλλο. Δεν νοιώθω καλά που το σκέφτηκα, αλλά το σκέφτηκα. Και ελπίζω στην επιείκεια σας. Θα ήθελα ο θύτης να μην είναι ξένος. Να μην είναι Πακιστανός. Θα ήθελα ο θύτης να είναι δικός μας...»
http://www.pheme.gr/article.aspx?id=4739
Επιστροφή στην κορυφή
Θανάσης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 07, 2012 6:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα ήθελα Κώστα Κεφαλογιάννη να ήσουν εσύ σ’ αυτή την θέση και όχι η 15χρονη, να είχε τσακίσει το δικό σου κεφάλι ο Πακιστανός και να είχε πασαλείψει εσένα με το σπέρμα του, καθεστωτικέ ρουφιάνε. Τότε ίσως να είχε ξυπνήσει κάποιο ίχνος ανθρωπιάς μέσα σου, όπως ξύπνησε μέσα στον Νίκο Κούνδουρο, που ξέρναγε από το στόμα του τα ίδια σκατά με σένα, μέχρι την στιγμή που τέσσερεις Αλβανοί με τα καλάσνικωφ εισέβαλαν στο σπίτι του και αφού τον λήστεψαν δεν έφυγαν αλλά θεώρησαν ότι δεν είχαν νιώσει πλήρη ικανοποίηση από το έργο τους και πριν εγκαταλείψουν την κατοικία του γερο-Κούνδουρου τον άφησαν ημιθανή από άγριο ξυλοφόρτωμα. Και έτσι ο Κούνδουρος που έκρινε τα παντοειδή θύματα των "λάθρο" κατάλαβε αυτό που δεν είχε το φιλότιμο να καταλάβει, όσο η αφεντιά του ζούσε αραχτή και σίγουρη στα παχιά χαλιά της ξέγνοιαστης της καλοπέρασης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 07, 2012 6:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ...

Την ώρα που σύσσωμη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τη δραματική τροπή που πήραν οι διακοπές στην Πάρο της 15χρονης Μυρτούς, ο δράστης της βάναυσης επίθεσης εναντίον της , ο 21χρονος Πακιστανός, κάνει κυριολεκτικά ...ότι μπορεί για να προκαλέσει.

Ο μανιακός της Πάρου λοιπόν κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Ερμούπολης ότι δέχτηκε επίθεση από συνάδελφο τους και διανομέα φαγητού. Όπως υποστηρίζει ο αλλοδαπός ένας ειδικός φρουρός και ο διανομέας φαγητού τον χτύπησαν την ώρα που του έδιναν φαγητό στο κελί του. Αμέσως διατάχθηκε δικογραφία εις βάρος τους και πέρασαν το βράδυ στα κρατητήρια.

Παράλληλα στο νησί περιμένουν ιατροδικαστή για να εξετάσει το δράστη, που οδήγησε τη Μυρτώ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείο, όπου ακόμα δίνει μάχη για τη ζωή της, ώστε να διαπιστωθεί αν αυτός έχει χτυπηθεί.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6547

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 07, 2012 10:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε λιγο θα ζητησει δικαιωματα κατοχικου αλλοδαπου (ανθρωπινα δικαιωματα).

Τον κυνηγανε παντως οπου παει...
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4743741
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 08, 2012 12:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα κτήνη με τα ραμαζάνια, τις πολλές μετάνοιες και τα αυτο-μαστιγώματα…

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση δολοφονίας 19χρονου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012, 11:44


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 27χρονος Πακιστανός στη Σαλαμίνα, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 19χρονου ομοεθνούς του.

Ο 19χρονος είχε βρεθεί νεκρός το περασμένο Σάββατο σε σπίτι στο Ναύπλιο, με τραύμα στο κεφάλι από πέτρα ενώ όπως προέκυψε είχε κακοποιηθεί.

Το θύμα συγκατοικούσε με τον 27χρονο. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 3 Αυγούστου, μετά από διαπληκτισμό που είχαν, ο 27χρονος τραυμάτισε τον 19χρονο θανάσιμα και στη συνέχεια διέφυγε, με λεωφορείο, στην Αθήνα.

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, άνδρες της Ασφάλειας Ναυπλίου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο, στη Σαλαμίνα.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

http://www.zougla.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας