patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Κουκούλα! Προστατεύουν τον Πακιστανό ή κάποιον άλλο;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
G.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 08, 2012 1:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κουκούλα! Προστατεύουν τον Πακιστανό ή κάποιον άλλο; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος



Ποια είναι τα τεράστια ερωτηματικά που δημιούργησαν οι Αρχές φορώντας του κουκούλα;
Προστατεύουν τον Πακιστανό ή κάποιον πολιτικό;


Γιώργος Αδαλής

Τι συμβαίνει με τον Πακιστανό που κατηγορείται ότι
κακοποίησε βάναυσα την ανήλικη στην Πάρο;


Κατ αρχάς, είναι Πακιστανός ή πρόκειται για κάτι άλλο που δεν μας το λένε γιατί πολύ απλά, δεν είναι σε θέση να μας … το πουν;

Αυτή την στιγμή κυκλοφορούν άπειρες πληροφορίες στο διαδίκτυο ενώ απείρως πιο … άπειρες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά θεωρεία!

Αλλά ας δούμε τα γεγονότα με όση ψυχραιμία μπορεί πλέον να έχει απομείνει στη χώρα μας!!!

Κατ αρχάς, πως γνωρίζουν ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος είναι … Πακιστανός;

Εχει γίνει ταυτοποίηση με τα πραγματικά του στοιχεία μέσω της Interpol ή άλλων διεθνών Αστυνομικών Αρχών, για να διαπιστώσουν ότι πρόκειται πράγματι για Πακιστανό ή για άλλη μια φορά, το ελληνικό κράτος πιάστηκε κορόιδο;

Είναι γνωστή η μόδα της τελευταίας δεκαετίας, να έρχονται στη χώρα μας κάθε λογής κατάδικοι πχ. από το Ιράκ και να … αυτό-βαφτίζονται Παλαιστίνιοι! Αυτό, το επίσημο Ελληνικό κράτος το ονομάζει «κατά δήλωσή του…» με την διαφορά ότι λίγο αργότερα, αποκτά νόμιμα χαρτιά παραμονής, γιατί το κράτος μας δεν έχει αναπτύξει κανένα σοβαρό δίκτυο διασταύρωσης στοιχείων ταυτότητας!!! Και δεν έχει αναπτύξει, προκειμένου 50 γνωστοί-άγνωστοι τύποι, να «οικονομούν» από το δράμα των λαθρομεταναστών!

Ακόμη και σήμερα, ο Πακιστανός ή «Πακιστανός», ζήτησε από την ανακρίτρια και τον Εισαγγελέα, να διορθωθεί η ημερομηνία γέννησής του στα χαρτιά του, η οποία είναι λάθος κατά ΔΥΟ χρόνια!!!
Αρχικά, είχε γίνει λόγος για … «ατύχημα της κοπέλας» από την τοπική αστυνομική Αρχή, ενώ ακόμη κι ο Δήμαρχος του νησιού είχε κινηθεί στην ίδια λογική! Γιατί άραγε;

Βιάστηκαν οι Αρχές της Πάρου να το καταχωρήσουν ως ατύχημα, μπορεί να πει κανείς! Είναι όμως έτσι ή πίσω από την υπόθεση κρύβεται και κάτι άλλο;

Η προσαγωγή του στον ανακριτή μου θύμισε λίγο από ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ!

Εκτός του ότι τα αστυνομικά μέτρα ήταν πρωτοφανή και θύμιζαν κάτι παραπάνω από την χολιγουντιανή υπερπαραγωγή του Σάββα Ξηρού, υπήρχε και κάτι παραπάνω από υπερβάλλον ζήλος από τους αστυνομικούς!
Το να φοράνε μάσκα όμως σε έναν Πακιστανό (που κατηγορείται για βάναυση κακοποίηση ενός ανήλικου κοριτσιού, με σαφή πρόθεση να το δολοφονήσει χτυπώντας το στα βράχια), μάλλον το κατατάσσουμε … εκτός Ελληνικής πραγματικότητας!

Ο ζήλος δε των αστυνομικών να μην φωτογραφηθεί ο Πακιστανός ήταν τέτοιος, που ξυλοφόρτωσαν δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», προκειμένου να μην τον φωτογραφίσει! Και αφού έδειραν τον δημοσιογράφο που έκανε την δουλειά του, κατόπιν τον συνέλαβαν κιόλας!!!

Βλέποντας όλα αυτά ο δράστης, αποθρασύνθηκε εντελώς και κατηγόρησε τους Αστυνομικούς ότι τον έδειραν, παρέα με ένα «delivery-boy» που του πήγε πίτσα στα κρατητήρια!

Αν είναι δυνατόν, να δέρνουν τον Πακιστανό οι αστυνομικοί, δηλαδή, αυτοί που δέρνουν δημοσιογράφους για να μην τον φωτογραφίσουν!!!
Κι επειδή η κοινωνία μας είναι … υποχρεωτικά ευαίσθητη από τους «εργολάβους» των λαθρομεταναστών, ο ιατροδικαστής σκεπτόμενος ο άνθρωπος ότι μπορεί να δει τον εαυτό του σε … κείμενο επερώτησης στη Βουλή από το … κυβερνών κόμμα της ΔΗΜΑΡ , έσπευσε αστραπιαία να εξετάσει τον Πακιστανό για να διαπιστώσει αν τον έδειραν ή όχι όπως κατήγγειλε!

Στο δρόμο βέβαια, ξέχασε να κάνει το ίδιο για τον δημοσιογράφο του «Πρώτου Θέματος», πολύ απλά, διότι για τους ξυλοδαρμούς Ελλήνων, δεν υπάρχει κανένα κόμμα που να έχει πάρει το ζήτημα τόσο … «εργολαβικά»!

Λίγο πριν ξεκινήσω να γράψω αυτές τις γραμμές, ήρθε μια καταγγελία στο ηλ.ταχυδρομείο μου, ότι ο δράστης ήταν πολύ γνωστός στην κοινωνία της Πάρου!

Δυστυχώς, δεν εξηγούσε, πως ένας Πακιστανός είχε αναπτύξει τόσο μεγάλες δημόσιες σχέσεις σε ένα κοσμοπολίτικο νησί! Τι ακριβώς έκανε δηλαδή στην Πάρο ο Πακιστανός;;;

Σύμφωνα με ένα δεύτερο μήνυμα, πρόκειται για ιδιαίτερα γνωστό και πολιτικοποιημένο άτομο, το οποίο έχει συμμετάσχει και στα δρώμενα της «Υπατείας»!

Φυσικά, αυτή τη φήμη δεν την υιοθετούμε, αλλά πλέον είναι τόσο διαδεδομένη που κάποιος πρέπει να απαντήσει επ αυτού! Διότι αν αληθεύει, τότε όλοι μας καταλαβαίνουμε, γιατί τέτοια πρεμούρα να μην φωτογραφηθεί! Το θέμα πλέον εκτός από την δικαστική του πτυχή, αυτομάτως, αποκτά και μια τεράστια πολιτική!!!

Όπως η εισαγγελία έχει διατάξει την δημοσιοποίηση φωτογραφιών για κατηγορούμενους για εγκλήματα όπως η παιδική πορνογραφία, έτσι θα πρέπει να διατάξει και την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του φερόμενου ως δράστη του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος!

Να δει η Ελληνική Κοινωνία, ποιος είναι, διότι η κατάσταση έχει αρχίσει να φεύγει εκτός ελέγχου, με την παροιμιώδη αυτή υπερ-προστατευτική επιχείρηση απόκρυψης του προσώπου του!

Και μην πει κανείς ότι θα τον λιντσάρουν, διότι με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό , δημοσιοποιούν φωτογραφίες παιδεραστών!

Αφήστε που είτε ΜΕ είτε ΧΩΡΙΣ κουκούλα, οι Χρυσαυγίτες θα τον
κυνηγούσαν όπου κι αν τον έβλεπαν! Όπως άλλωστε έγινε στο λιμάνι του Πειραιά κατά την άφιξή του, όταν δεκάδες Χρυσαυγίτες, κυνήγησαν με μηχανές το περιπολικό που τον μετέφερε, μπουκάροντας αρχικά μέσα στο πλοίο! Ουσιαστικά, το περιπολικό έφυγε καταδιωκόμενο από το πλοίο!
Σε τι βοήθησε άραγε η κουκούλα, εκτός από την κατακόρυφη αύξηση των φημών, ότι πρόκειται για κάποιο «προστατευόμενο» του «συστήματος»;;; Αυτό μπορεί να το εξηγήσει κανείς;;

Ειδικά όταν θα μεταβεί στις φυλακές, το σκεπτικό της κουκούλας, καταντά γελοίο, αφού με το που θα πατήσει το πόδι του μέσα, άπαντες εκεί θα γνωρίζουν ποιος είναι, είτε έχει δημοσιευτεί η φωτογραφία του στον τύπο είτε όχι!

Αρα, προς τι όλες αυτές οι γελοιότητες κύριοι της ΕΛ.ΑΣ;;

Να σταματήσει λοιπόν η ΕΛ.ΑΣ. να «ακούει» τα κελεύσματα της αριστερής θολοκουλτούρας που εκπροσωπεί η ΔΗΜΑΡ και ο ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα των λαθρομεταναστών και η Εισαγγελία να δώσει αμέσως τη φωτογραφία του Πακιστανού στη δημοσιότητα!

Όπως έκαναν με τον παιδεραστή Σηριγάκη από την Κρήτη και δεκάδες άλλους! Εδώ τι συμβαίνει και τον κρύβουν;
Σε τι διαφοροποιείται η περίπτωση του με όλες αυτές, για τις οποίες

διέταξαν την δημοσιοποίηση φωτογραφιών, κατηγορούμενων, για λιγότερο ειδεχθή εγκλήματα;

Φοβούνται άραγε, μην τον δούμε και τον αναγνωρίσουμε σε κάποια φωτογραφία , πλάι-πλάι με κάποιον πολιτικό;

aegeantimes.gr
Επιστροφή στην κορυφή
G.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 08, 2012 1:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει

Πριν την κουκούλα! Σας μοιάζει για Πακιστανός ο ασπρούλης; Ωρέ τι δούλεμα πέφτει με το πολιτικό τους μπουρδέλο!!...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 08, 2012 3:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλατις και μπλουζάκι Puma ο "Πακιστανός"!
Επιστροφή στην κορυφή
Ανένδοτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 08, 2012 5:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το τζόκευ είναι... Vodafone! Rolling Eyes
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6547

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 08, 2012 8:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει να θελουν να αποδυναμωσουν την ΧΑ.

Που ενω μπηκε κοινοβουλιο ουτε μια προεκλογικη συγκεντρωση δεν εκανε και ουτε μια μετεκγλογικη.

Σε λιγο μπορει να την λενε Χρυση Αποχη....

Εαν ο Πακιστανος ειναι Ελληνας και ο Ελληνας Πακιστανος τοτε καποιο λακκο εχει η φαβα. Σε λιγο θα ξερουμε που την πανε την δουλεια.


Παντως οτι μεταφερουν λαθροεποικους σε ολα τα σημεια της Ελλαδας αυτο ειναι το σιγουρο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 08, 2012 11:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απίστευτο: τί δήλωσε το αφεντικό του Πακιστανού στην Πάρο
7.08.2012

Σάλο έχει προκαλέσει η αντίθεση των δηλώσεων του αφεντικού του 21χρονου Πακιστανού με την πραγματικότητα. Τί δήλωσε το αφεντικό του;

Θα αναζητηθούν ευθύνες από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου για παραβάσεις του εργασιακού νόμου, όπου δούλευε ο 21χρονος Πακιστανός;

Στη Νεα Χρυσή Ακτή της Πάρου βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα Blue Dolphin στην οποία εργαζόταν παράνομα ο Πακιστανός-δράκος λαθρομετανάστης.

Ο ιδιοκτήτης λέγεται Πέτρος Μασούρας και πλέον προκύπτουν αρκετά ερωτήματα γι αυτόν, παρά το γεγονός ότι βοήθησε τις αρχές για τον εντοπισμό του κτήνους από το Πακιστάν, αν και αρχικά είχε δηλώσει πως επρόκειτο για άγιο παιδί που έκανε όλες τις δουλειές αδιαμαρτύρητα!

Τώρα προκύπτουν ερωτήματα για τον Πέτρο Μασούρα κάθως όπως φαίνεται απασχολούσε παράνομα τον 21χρονο Πακιστανό στην Πάρο.

Ακόμη, λίγη ώρα μετά το φρικτό έγκλημα που διέπραξε ο Πακιστανός στην 15χρονη Μυρτώ φρόντιζε να χρησιμοποιεί το Ραμαζάνι για ξεκάρφωμα.

«Ούτε εγώ, ούτε κανείς από τους Πακιστανούς που ξέρω δεν κάναμε τίποτα, γιατί ξεκίνησε το Ραμαζάνι! Οσα λένε για μας είναι ψέματα». Αυτό φέρεται να ανέφερε σε έλληνα επιχειρηματία, στην Πάρο, λίγη ώρα μετά την εγκληματική επίθεση, ο 21χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για την άγρια κακοποίηση της 15χρονης στις 22 Ιουλίου στην περιοχή «Νέα Χρυσή Ακτή», του κυκλαδίτικου νησιού.

Το Ραμαζάνι για τους Μουσουλμάνους ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου και ο νεαρός Πακιστανός δήλωνε συνέχεια -προτού αναχωρήσει άρον άρον από την Πάρο- ότι είχε αρχίσει εξαντλητική δίαιτα και ότι προσευχόταν σε καθημερινή βάση! Αρνείτο κατηγορηματικά κάθε σχέση με την επίθεση και ταυτόχρονα υπερασπιζόταν τους ομοεθνείς του ότι «δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με την επίθεση λόγω της ιερότητας των ημερών».

Επιπλέον αποκαλύπτεται ότι την περίοδο που γινόταν η έρευνα των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής για την κακοποίηση της 15χρονης, γινόταν άλλη έρευνα, στο ίδιο σημείο, από αστυνομικούς της Πάρου για την άγρια επίθεση που είχε δεχθεί, στην ίδια περιοχή, από αγνώστους ο επιχειρηματίας-εργοδότης του Πακιστανού.

Μάλιστα ο 21χρονος Πακιστανός κρυβόταν από όλα τα κλιμάκια των αστυνομικών εκφράζοντας τον φόβο ότι «αν συλληφθεί θα τον απελάσουν γιατί δεν έχει ταξιδιωτικά έγγραφα»

Διαβάστε ποιοι πλάκωσαν στο ξύλο τον Πακιστανό «τέρας» της Πάρου.

http://www.fimes.gr/2012/08/pakistanos-paros/
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6547

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 09, 2012 8:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεχρι να φτασουμε τους θανατους των κρατουμενων απο αστυνομικους που εχουν γινει για παραδειγμα στην Αγγλια (1,500 απ'το 1990) εχουμε πολυ δρομο ακομα.

http://www.guardian.co.uk/news/datablog/2012/jul/19/deaths-police-custody-data

Τον χτυπησαν τον Πακιστανο, τον γρατζουνισαν?
Του εσκισαν το κορανι?

Ποτε θα γινει διαδηλωση υπερ του?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
θα κανουν στο τελος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 09, 2012 5:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Συριζα κ δημαρ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω παντως ο εκπροσωπος της Δημαρ στην Εσηεα και υπευθυνος Μ.Μ.Ε. του κομματος σολαρει αντιρατσιστικα στο προσωπικο του μπλογκ.
Οσο για τους Ελληνες που δυστυχουν, προφανως ας φανε παντεσπανι.....
http://www.red-pep.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7.html
Επιστροφή στην κορυφή
Απορίξ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 09, 2012 8:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

G. έγραψε:

πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει

Πριν την κουκούλα! Σας μοιάζει για Πακιστανός ο ασπρούλης; Ωρέ τι δούλεμα πέφτει με το πολιτικό τους μπουρδέλο!!...


Σιγά παιδιά.

Αυτή είναι, συνήθης, ενέργεια αποπροσανατολισμού της αστυνομίας, για να μπορέσουν να μεταφέρουν τον κατηγορούμενο με ασφάλεια απο ΑΛΛΟ σημείο.
Ο ¨ασπρούλης¨ είναι αστυνομικός. Κάτι κάνουν σωστά και οι αστυνομικοί. Δέν είναι τόσο άσχετοι όσο τους παρουσιάζουν τα μέσα συνεχώς.
Επιστροφή στην κορυφή
Ιντεφιξ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 09, 2012 9:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απορίξ έγραψε:
Σιγά παιδιά.

Αυτή είναι, συνήθης, ενέργεια αποπροσανατολισμού της αστυνομίας, για να μπορέσουν να μεταφέρουν τον κατηγορούμενο με ασφάλεια απο ΑΛΛΟ σημείο.
Ο ¨ασπρούλης¨ είναι αστυνομικός. Κάτι κάνουν σωστά και οι αστυνομικοί. Δέν είναι τόσο άσχετοι όσο τους παρουσιάζουν τα μέσα συνεχώς.


Μπράβο ρε "Απορίξ", το βρήκες. Αν διαβάσεις την αρχική καταχώρηση θα μάθεις ότι οι μπάτσοι χτύπησαν τον δημοσιογράφο που πήγε να τον φωτογραφίσει. Και αν διαβάσεις τον ίδιο τον δημοσιογράφο, του πέταξαν το κινητό κάτω και τον προσήγαγαν χωρίς λόγο για δύο ώρες στο τμήμα. Αν θέλεις μας το εξηγείς κι αυτό.
Επιστροφή στην κορυφή
Ιντεφιξ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 09, 2012 9:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α, και την κουκούλα Απορίξ. Γιατί του την φόρεσαν;
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6547

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 10, 2012 7:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εαν ειναι ελληνας που εχει κανει την βρομοδουλεια και χρησιμοποιησαν την ΧΑ για κομπαρσους στο ολο ζητημα, μπορει ο λογος να ειναι οτι θελουν να εχουν την αστυνομια υπο ελεγχο, αφου μπορει να ξεφυγουν λιγο με την υποτιθεμενη σκουπα διαφοροι μεμονωμενοι μπατσοι και να δειξουν ποσο ανθρωπινη ειναι η λεγομενη σκουπα, που απλως ειναι μετακινηση πληθυσμων λαθροεποικων σε ολα τα σημεια της Ελλαδας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6547

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 10, 2012 8:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκτος φυσικα εαν ειναι να επιζητουν να βγαλουν παρανομη την ΧΑ αφου οτι γινεται χρεωνεται σε αυτην, μετα την εμφανιση της στο Συνταγμα και για οτι λεει για τις κρατικες επιχορηγησεις.

Αυτο εξ'αλλου εχει ζητησει και η κυβερνηση μας με εδρα Γερμανια....


Επίθεση της Χρυσής Αυγής σε χώρο λατρείας μουσουλμάνων

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4744427
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Θανάσης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 12, 2012 10:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτές τις φωτογραφίες του Πακιστανού παρουσιάζουν τώρα. Στο μεταξύ από 21χρονο
τον έκαναν 19χρονο για να κρατηθεί σε φυλακές ανηλίκων!



πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει

Επιστροφή στην κορυφή
naireellinas



Συμμετέχουν: 07 Ιούν 12
Δημοσιεύσεις: 26

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 12, 2012 12:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μητέρα της 15χρονής για τη σταση του Τσίπρα και των λοιπών "αντιρατσιστούλιδων":

news247.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας