patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

μία προφητική κουβέντα

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 5:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: μία προφητική κουβέντα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα που κηδεύτηκε ο δεκαπεντάχρονος, παραθέτω μια προφητική συνομιλία αναμεσα στον σ. Θύμιο και τον παρκομετροφάγο, και την απάντηση του Νίκου Καρβέλα που ταιριάζει γάντι σε αυτά που έλεγε τότε ο σ Θύμιος.

Σε εκείνη τη συνομιλία, από τη πλευρά του σ. Θύμιου, τονίστηκαν οι παρακάτω φράσεις :

Παράθεση:
Ο σάκος του μποξ για όλη αυτή την αυθάδεια της εξουσίας των ποικίλων σταρ είναι οι μπάτσοι.


Παράθεση:
Οι μπάτσοι στην Ελλάδα είναι μια κατάσταση, τόσο αρνητικά φορτισμένη στη συνείδηση του λαού που γίνονται ο εύκολος στόχος των άλλων εξουσιών: κομματικών και δημοσιογραφικών.


Παράθεση:
Η δικτατορία των ΜΜΕ, των "επωνύμων" και των τηλεστάρ είναι κατά πολύ χειρότερη από τη "βία" των μπάτσων.


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2848

Σε αυτή τη συνομιλία, ο σ. Θύμιος, κατακρίνει τη κρυφή κάμερα και όχι τη μέθοδο της μισής αλήθειας.

Η τελευταία απάντηση του παρκομετροφάγου λογοκρίθηκε και δεν δημοσιεύτηκε ποτέ.

Συγχαρητήρια σ Θύμιο και εις ανώτερα…

Λίγο μετά από αυτή τη συνομιλία οι μπάτσοι ξαναδολοφόνησαν παιδί δεκαπέντε χρονών.

Είδες που οδηγεί η ασυλία των μπάτσων σ. Θύμιο ;

Και το αρθρο του Νίκου Καρβέλα :

Η παγκοσμιότητα της βλακείας
8 Δεκεμβρίου 2008, 02:03
Νίκος Καρβέλας
Η βλακεία είναι η παγκόσμια ασθένεια. Όσο ρητορικό και αν ακούγεται, η βλακεία με διακυμάνσεις, πλήττει το μεγαλύτερο ποσοστό του ανθρώπινου δυναμικού στον πλανήτη.
Την αποκαλώ ασθένεια, γιατί θα ‘θελα να πιστεύω ότι με κατάλληλους χειρισμούς, θα μπορούσε ίσως αν όχι να εξαλειφθεί, τουλάχιστον να μην χειροτερεύει με τέτοια ταχύτητα και με τόσες συνέπειες.
Κάποτε είπα ευφυολογώντας ότι η βλακεία είναι μία πολύ περίεργη ασθένεια, γιατί έχει την εξής ιδιαιτερότητα: Οι φορείς της δεν παρουσιάζουν σχεδόν κανένα σύμπτωμα, ενώ αντιθέτως νοσούν και πλήττονται όσοι δεν πάσχουν από αυτήν.
Αυτό βέβαια μόνο ως ευφυολόγημα μπορεί να ευσταθήσει. Κυριολεκτώ όμως όταν επιμένω ότι η βλακεία είναι ένα είδος ασθένειας, που ακριβώς επειδή η επιστήμη δεν την εκλαμβάνει ως τοιαύτη θα παραμένει ανίατη.
Το κόστος της θεραπείας της θα ήταν τεράστιο. Θα έπληττε την παγκόσμια οικονομία. Θα έπρεπε να σιγήσουν τα κανόνια της τεχνολογίας, των ΜΜΕ, της θρησκευτικής αποπλάνησης, της πολιτική εκμετάλλευσης κ.λ.π. κ.λ.π.
Η ηλιθιότης που διδάσκεται ειδικότερα από την τηλεόραση, είναι ό,τι πιο καταστροφικό έχει υπάρξει για την ανθρώπινη εξέλιξη τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ας μην παρεξηγηθούν οι αθώοι, οι ανήκοντες στους κύκλους αυτούς. Δεν αναφέρομαι σ’ αυτούς γιατί αποτελούν αμελητέα ποσότητα.
Σκέφτομαι μάλλον πεσιμιστικά . Νομίζω ότι ποτέ δεν θα αλλάξει τίποτα. Κανείς δεν είναι σε θέση να αλλάξει τίποτα. Καμιά αναρχική διαδήλωση, καμία στάση, καμία σύρραξη, δεν θα καταφέρει να αναχαιτίσει τη δύναμη και το κολοσσιαίο μέγεθος της ανθρώπινης βλακείας. Ρίξτε μία σύντομη ματιά. Σκεφθείτε ποιος από αυτή τη θλιβερή παρέλαση κομματικής μετριότητας και χυδαιότητας είναι σε θέση να μεσολαβήσει για να αλλάξει ή να θεραπεύσει οτιδήποτε νοσεί.
Σκέφτομαι ότι όσο και να ανακατεύεις την τράπουλα τα τραπουλόχαρτα είναι πάντα το ίδιο σημαδεμένα. Τραπουλόχαρτα της μετριότητας και της βλακείας. Σκέφτομαι ότι ίσως το παιχνίδι αυτό, είναι στημένο ακριβώς έτσι από τον ύψιστο κουμανταδόρο- κρουπιέρη. Σκέφτομαι ότι για κάποιο λόγο η εξουσία ήταν πάντα στα χέρια ανθρώπων ευτελούς πνευματικής αξίας. Τις περισσότερες φορές. Σκέφτομαι για λίγο τους μπάτσους που προσπάθησαν να με τραμπουκίσουν στη Βάρη. Σκέφτομαι τα λόγια που χωρίς λόγο ξεστόμισαν. Σκέφτομαι τη στάση των τραμπούκων της δημοσιογραφίας που προσπάθησαν με ηδονή να λασπώσουν την Αννίτα κι εμένα. Σκέφτομαι την ευκολία με την οποία το δικαστήριο απεφάνθη για την ενοχή μας. Σκέφτομαι την αγανάκτηση που προσπαθώ να καταλαγιάσω και το μίσος που πολλές φορές με πνίγει. Σκέφτομαι τα προφητικά λόγια της Αννίτας πριν από δύο βδομάδες: «Άραγε ο μπάτσος σε μία άλλη περίπτωση θα πυροβολούσε;»
Από χθες το βράδυ σκέφτομαι συνέχεια τι είδους άνθρωπος θα μπορούσε να δολοφονήσει χωρίς λόγο έναν μικρό αναρχικό. Έναν δεκαπεντάχρονο μαθητή. Ένα όμορφο αγόρι. Έναν καθ’ όλα δικαιολογημένα, οργισμένο πιτσιρικά. Σκέφτομαι ποιο μίσος, ποια έχθρα, ποια ταξική διαφορά, ποιο κόμπλεξ κατωτερότητας, ποιο καταπιεσμένο απωθημένο, πίεσε το δάχτυλο του μπάτσου πάνω στη σκανδάλη το έτος 2008 στη δημοκρατούμενη Ελλάδα. Ποια αιτία εκτός από μία! Την αβυσσαλέα, την απύθμενη, την θανατηφόρα βλακεία του. Σκέφτομαι ότι οι υπεύθυνοι θα ’πρεπε να γνωρίζουν ότι οπλίζοντας τα χέρια αυτών των ηλίθιων αστυνομικών, των μπάτσων, γράφουν τις πιο μαύρες σελίδες, στην ιστορία της ανθρώπινης δυστυχίας. Σκέφτομαι τον άτυχο πιτσιρικά. Σκέφτομαι την μάνα του, τον πατέρα του, τη γκόμενά του, τους φίλους του. Σκέφτομαι όλα αυτά που βιώνουν. Τον πόνο, το μίσος, το πάθος για εκδίκηση, τη ματαιότητα. Σκέφτομαι τον ανεγκέφαλο μπάτσο. Τον δολοφόνο. Τον απόλυτο βλάκα. Άραγε νιώθει τύψεις για το παιδί που ξεψύχησε στο πεζοδρόμιο ή σκέφτεται πως θα γλυτώσει την κρεμάλα που του αξίζει ή άραγε σκέφτεται- το πιο πιθανό από όλα -πως θα τη βγάλει «καθαρή»;
Σκέφτομαι αν είναι σε θέση να σκέφτεται όλως διόλου. Σκέφτομαι ότι ο ύψιστος- κρουπιέρης θα έπρεπε ίσως να αλλάξει τράπουλα και να βάλει περισσότερους άσσους σε έναν κόσμο που εδώ και χιλιάδες χρόνια ηλιθιοκρατείται. Σκέφτομαι ότι ίσως δεν υπάρχει λόγος να σκέφτομαι.
Καλή τύχη σύντροφοι…
http://www.zougla.gr/news.php?id=16035

Υ.Γ σ. Θύμιο, μην σβήσεις το θέμα, έχω αντίγραφο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 6:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βεβήλωση της κηδείας του δολοφονημένου Αλέξη πριν από λίγο από την αστυνομία.

Η δημοκρατική μας αστυνομία βεβήλωσε με προκλήσεις, δακρυγόνα και βασανισμούς, την κηδεία του δεκαπεντάχρονου Αλέξη που δολοφονήθηκε το Σάββατο το βράδυ.

Η ασυλία του αστυφύλακα θα φέρει χειρότερες καταστάσεις.

Οι αστυνομικοί σ. Θύμιο, οι αστυνομικοί, ούτε τα κανάλια, ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε οι εφημερίδες ούτε οι τραγουδιστές, οι αστυνομικοί !!!

Άγιοι αστυφύλακες, εις ανώτερα, άντε και σκύλευση νεκρού και σύντομα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 12, 2008 9:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλη μια περίεργη δημοσίευση στη σελίδα του σ Θύμιου
Που αναπαράγει την προπαγάνδα του αγίου μπάτσου…

Παράθεση:
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_3565.html

Σοβαρή καταγγελία αστυνομικού κατά του Μαργαρίτη(ΣΥΡΙΖΑ)

ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ κ.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ;

"ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΩΝ 750 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ,ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΕΚΤΙΜΩ ΤΟ MΕΣΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΣΑΣ,ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΕΝΤΙΜΟΥΣ.

ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟ ,,ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ..

Ο ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ BLOG ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,Κ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ.

ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ,ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ,ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΟΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ..ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ,ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΙΑ 30 ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ!!ΕΜΕΙΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ..ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙ !!ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!,ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΜΑΣ ΚΑΤΕΔΙΩΚΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΑΤΟΜΑ ,ΤΡΕΞΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1500 ΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ...

ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΗΝΥΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙ,ΕΜΠΛΟΚΗ!!
ΤΑ ΣΚΕΠΤΕΣΘΑΙ ΑΥΤΑ!!
Η ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!!!ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!

ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ..
ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!
ΣΤΟΧΟΧΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ!!!!
ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ..ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ 18 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑ..
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ"


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!
ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ 750 ΕΥΡΩ!!!

TROKTIKO:

κ.Μαργαρίτη χθες περιγράψατε ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι το περιστατικό στα κανάλι. Μόνο που μας είπατε ότι όταν τους ζητήσατε τις ταυτότητες αυτοί άρχισαν να τρέχουν και εσείς με έναν άλλον μεσήλικα τους κυνηγήσατε! Αλλά δεν μας είπατε τι ακριβώς ειπώθηκε;

Αληθεύουν τα : "Είναι μπάτσοοι, σκοτώστε τους;"

Γιατί αν ισχύουν, τότε λογικό να το βάλουν στα πόδια.

Η καταγγελία έχει e-mail αλλά δεν το δίνουμε και ξέρετε γιατί; Επειδή και εσείς αόριστα βγήκατε και είπατε ότι είναι κουκολοφόροι-αστυνομικοί. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ούτε όμως υιοθετούμε την άποψη του αστυνομικού.

Από εσάς περιμένουμε την αλήθεια στα δελτία το βράδυ...

Και από μάρτυρες που θα βγούνε τηλεφωνικά



http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2937


το τρωκτικό λοιπόν, πέφτει σε αντιφάσεις,
τι είναι αληθες ;
αυτό :
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_1126.html
ή αυτό :
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_3565.html

εσύ σ Θύμιο, δεν είδες τι εγκρίνεις ή επειδή κατηγορεί το συριζα το υιοθετείς ;έχεις τόσα για να κατηγορήσεις το συριζα, τον ψεύτη βρήκες να υιοθετήσεις ;
δεν σου φτάνει η προδοτική στάση του συριζα, ούτε η φασιστικές ενέργειες εις βάρος των Αθηναίων του αγ. Παντελεήμωνα, ούτε το πλιάτσικο εις βάρος Ελλήνων αυτοαπασχολούμενων ;

τον άγιο μπάτσο βρήκες ;

όσο για τον άγιο μπάτσο

θέλει να μας δώσει το εκκαθαριστικό του για να δούμε τις αμοιβές του ;
θέλει να μας γνωστοποιήσει τον όρκο του ;
θέλει να μας ενημερώσει αν ήξερε για τον καλαχαν του τμήματος των Εξαρχείων ;
θέλει να μας ενημερώσει για τους καλαχαν της ελας ;
θέλει να μας πει, εάν η μη κινητοποίηση για τους καλαχαν της αστυνομίας είναι πειθαρχικό και ποινικό παράπτωμα ;
θέλει να μας πει τι έκανε μέσα στη διαδήλωση με πολιτικά και αν αυτό είναι συνταγματικό παράπτωμα ;
θέλει να μας πει αν είναι υποχρεωμένος να γνωστοποιήσει τα στοιχεία του σε βουλευτή ;
θέλει να μας πει πόσους συνέλαβε για πλιάτσικο ;

τι να μας πει ο άγιος ;
ένοχος, ένοχο ου ποιεί…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας