patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Το κορίτσι του Μάη και η Τσίπα από το φιλότιμο

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 17, 2008 4:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το κορίτσι του Μάη και η Τσίπα από το φιλότιμο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Η παρατήρησή μας βρίσκεται στο ανώνυμο της ενέργειας, καθώς και ότι το περιεχόμενο των συνθημάτων θα έπρεπε να αφορά σε προβλήματα της Παιδείας και σε άλλα που απασχολούν τη νεολαία της εργατικής τάξης, τα παιδιά γενικά της λαϊκής οικογένειας».




Κοιτάχτε εδώ "τρέντυ" επαναστατικά φουλάρια και χαϊμαλιά:

http://www.youtube.com/watch?v=oiFzrF8izFg&feature=channel_page

για να καταλάβετε ότι έχουν διαταχθεί ΑΠΛΑ να ρίξουν τον Καραμανλή. Και μόνο. Ο Καραμανλής είναι το πρόβλημα. Γιατί αν ήταν ο καπιταλισμός, ούτε θα είχαν καπελωθεί τόσο ξεΤσίπωτα από τον Αλαβάνο, ούτε ο τελευταίος, το ίδιο ξετσίπωτα θα ζητούσε αλλαγή κυβέρνησης όταν ελεεινά εμπορεύεται την "επανάσταση".

Μπορεί να είναι υποκειμενική εκτίμηση αλλά η όλη γελοιότητα και ο θεατρινισμός των τελευταίων ημερών μπορεί να εκληφθούν ως διπλά γελοία όταν κανείς αντιληφθεί ότι έχει τις απαρχές της στο "ερωτικό σκίρτημα" που ένιωσε ένας καπιταλιστής του Θεού μπροστά στις γερές πλάτες ενός πολλά υποσχόμενου νταβά.

Είναι εντέλει αδιάφορο γιατί ο Καραμανλής υπέγραψε με τον Πούτιν και ποιά ήταν τα κίνητρα, όταν πλέον το αντιλαμβάνονται και οι κότες ότι τα γεγονότα του 2007 και τα πρόσφατα πορτοκαλί του μήνα που διανύουμε είναι η "αμερικανική απάντηση στην ελληνορωσική πρόκληση".


Παρέθεσα αρχικά μια ανακοίνωση του ΚΚΕ (την ψάρεψα στο χαφιεδομήντια- ίσως είναι αλλοιωμένη) για τους θεαρινισμούς εχθές στην ΕΡΤ. Και μένω στο "νεολαία της εργατικής τάξης, τα παιδιά γενικά της λαϊκής οικογένειας".

Το ΚΚΕ ήδη με την Βατοπεδιάδα αρνήθηκε να αντιμετωπίσει τα υπαρκτά σκάνδαλα ως μοχλό πίεσης για να αντικατασταθεί μια συνήθης σάπια κυβέρνηση από μια άλλη αντίστοιχη. Και γι' αυτό κατηγορήθηκε αισχρά με τις συνήθεις αλητείες. Το ότι δεν δέχθηκε να συρθεί στο σήριαλ των 3 μηνών που θέλησαν να μας το πλασάρουν σαν το μεγαλύτερο του αιώνα ήταν ένα "βαρύ αντεπαναστατικό αδίκημα" που έπρεπε να πληρώσει με χυδαίους χαρακτηρισμούς και τώρα έμμεσες απειλές που προς το παρόν το καταδικάζουν στην σπίλωση του "αντιδραστικού".


Με αυτά τα δεδομένα και πόσο μάλιστα με το νοσηρό ιστορικό του ίδιου του κόμματος, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι το ΚΚΕ για άλλη μια φορά θα είναι ανίκανο να σταθεί όρθιο και να πεί την αλήθεια.

Μια αλήθεια που ορίζεται από τις εξής αντικειμενικές σταθερές


1) Όλοι είναι σάπιοι, δεν ανακαλύψαμε ξαφνικά την σαπίλα. "Οι σταγόνες που ξεχύλισαν το ποτήρι" έπεφταν το ίδιο συχνές κι επί Σημιτοδουλείας. Και το ποτήρι εδώ και δεκαετίες είναι ήδη ξέχειλο. Αν η εργοδοσία του κυρίου Παύλου Τσίμα, για διάφορους λόγους τώρα παίρνει 88 εργολαβίες τον μήνα όταν επί Εκσυγχρονισμού έπαιρνε 94, αυτό δεν είναι ούτε σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι ούτε λόγος για να ανακαλύψουμε την σήψη.

Είναι ένας λόγος μονάχα για να ανακαλύψουμε ότι ο συριζαϊκός ταγματασφαλιτισμός δεν είναι απλό και συνηθισμένο πασοκικό όργανο όπως η "αριστερά" κάποτε του Κύρκου αλλά υπηρέτης δύο αφεντάδων: Και ΠΑΣΟΚ και CIA. Αν και είναι αστείο να ξεχωρίζεις το ΠΑΣΟΚ από την CIA.....


2) Οι επαναστάσεις γίνονται από τον λαό. Όχι από κομματικές νεολάιες και αν μη τί άλλο του Σύριζα... Τα γενάκια και τα σκουφάκια, δίχως ιδεολογικό έρμα και αλληλέγγυα ηθική δεν είναι απλώς κομματοσκυλάδικη επαγγελματική ενδυμασία αλλά είναι ξεκάθαρα παραλλαγή φαιού νεοταξισμού. Άλλο οι συνήθεις κοιλιόδουλοι εργατοπατέρες και άλλο οι ξενόδουλοι φοιτητοπατέρες νεοταξίτες.

Οι Νομαρχίες, οι Περιφέρειες, τα Κρατικά Ιδρύματα, όλα φυλασσόμενα από μπάτσους και με τους ασφαλίτες αναρριχημένους σαν τσαμπιά στα δέντρα, έχουν καταστεί το διαφημιστικό πεδίο ενός κοσμοπολιτικού καρναβαλιού επιπέδου "παιδιών των λουλουδιών" τα οποία θέλουν να μας πείσουν ότι πραγματοποιούν επενάσταση και μπαίνουν τόσο ασύδοτα ΠΑΝΤΟΥ όταν την ίδια στιγμή τα έχουν βάλει με "την πιο στυγνή Χούντα των τελευταίων 35 ετών"!!...


Βέβαια, επειδή το ψωμάκι και το λιγδιασμένο εντεράκι είναι η υπόθεση που κυβερνάει τον κόσμο από τα χρόνια της προϊστορίας, ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να πεί ανοικτά ότι ο χυδαίος αυτός λαϊκισμός που μπροστά του ο παπανδρεϊκός του '80 είναι ερασιτεχνικός και αποτυχημένος, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ τα συμφέροντα της Πασοκοκρατίας και της συνασπιμίτικης πατερίτσας του και χρησιμοποιεί τις μικρές ηλικίες ως πρόσχημα και υλικό που βρίσκεται πολιτικάντικα στο απυρόβλητο.

Το τί λοιπόν δαμανακισμό και ανδρουλακισμό θα δρέψουμε στο μέλλον, δεν περιγράφεται. Το παράδειγμα-μοντέλο υπήρξε, είναι επιτυχημένο και κυβερνά, ρίχναι άμα λάχει και κυβερνήσεις όταν ξεμείνει από κουτάλα, γιατί να μην το ακολουθήσουν τα νειάτα;;;


3) Οπότε οι επαναστάσεις γίνονται από τον λαό και όχι από τον Αλαβάνο και την επαναστατικότητα ποιότητας Γουντστοκ με την οποία έχει φροντίσει να διαποτίσει τα μυαλά η "μη δεξιά" του ΚΛΙΚ, της Ελευθεροτυπίας και κάτι άλλων τελειωμένων "εκδοτών" που πουλάνε τώρα "πολιτικοποίηση" από φυλλάδες του μετρό και των καφετεριών.
Άρα αυτό το "και σε άλλα που απασχολούν τη νεολαία της εργατικής τάξης, τα παιδιά γενικά της λαϊκής οικογένειας" της ανακοίνωσης του ΚΚΕ σημαίνει ότι η καφετερειακή "αμφισβήτηση" των συριζαίων που πριμοδοτείται τόσο από τα μέσα του Κοντομηνά και του Τεγόπουλου μπορεί να πουλάει και να ανατρέπει Καραμανλήδες για να φέρει Γιωργάκηδες, αλλά οπωσδήποτε "επανάσταση" δεν είναι.




Αυτό εννοεί το ΚΚΕ αλλά φοβάται, τρέμει να το πεί. Έχει δεί ότι έχει χάσει το επικοινωνιακό παιχνίδι με τις μικρές ηλικίες που τόσο ευάλωτα ελκύονται από τον λαιφστυλιζαρισμένο κοσμοπολιτισμό υποστάθμης Ψαριανού και καθώς το ίδιο είναι δύσκολο από θέμα χρόνου να μεταλλάξει τον λαϊκό και "συντηρητικό" χαρακτήρα της αναμφίβολα σοβαρότερης κνίτικης νεολαίας του, δεν μπαίνει άμεσα στο παιχνίδι αλλά γλείφει απ' έξω-απ' έξω την πορτοκαλί "αμφισβήτηση", χωρίς να καταγγέλει τον συνασπιμίτικο κοσμοπολιτισμό του χαϊμαλιού αφενός και με το να ψελλίζει κάποιες αλήθειες για την μονίμως απ' έξω λαϊκή οικογένεια κλπ.

Παράλληλα καθώς κανένας λαϊκιστής του πολιτικού φάσματος δεν πρόκειται να κάνει λόγο για την μακροχρόνια πλύση εγκεφάλου του ΚΛΙΚ, του ΜΕΤΡΟ, της ΓΑΛΕΡΑΣ και των κολλητών του Λαλιώτη, πόσο μάλιστα οι λαϊκιστές της "αριστεράς" που οφελούνται εκλογικά από την καναλιζαρισμένο κονμπετιτισμό, πρέπει μάλλον να χωνέψουμε το γεγονός ότι θα κατακλυζόμαστε από θεατρινισμούς ανάλογους των ημερών που ζούμε και αυτό από δώ και πέρα θα περάσει και στα λεξικά σαν επανάσταση.


Όποιος επιβιώσει σε αυτό τον ολοκληρωτισμό του ψέμματος και της υποκρισίας, θα πρεπει να μάθει να ζει σαν αμφίβιο για να εξασφαλίζει τις στοιχειώδεις βιοτικές του λειτουργίες. Να μπορεί να αναπνέει και μέσα στον εμετό χωρίς να πνίγεται.


Δείτε πάλι τον τόπο που έπιασαν οι κόποι της κυρίας Δαμανάκη και του κυρίου Ανδρουλάκη:

http://www.youtube.com/watch?v=oiFzrF8izFg&feature=channel_page


Ο Δεξιός Περιφερειάρχης, μπροστά στα επαγγελματικά "επαναστατικά" κλισέ που ανακατεύει ο Νατοϊκός Εκσυγχρονισμός και το λαϊκιστικό πρόσχημά του, καταντά να είναι πιο συμπαθής!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας