patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Τι παίζεται με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο;

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostas Oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 28, 2013 1:46 am    Θέμα δημοσίευσης: Τι παίζεται με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι παίζεται με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο;


Ο Σαμαράς ξεκαθάρισε πως η ΝΔ δεν προτίθεται να καταθέσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, και πως δεν χρειάζεται να προσδιοριστεί νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.


ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ανέφεραν πως θα καταθέσουν στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο προς ψήφιση μετά το τέλος της συνάντησης των τριών κυβερνητικών εταίρων. Ο Σαμαράς τους απείλησε με νέες εκλογές.


Τι παιχνίδι παίζεται με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο; Γιατί η ΝΔ τάσσεται κατά του «αντιρατσιστικού» νομοσχέδιου και θέλει να εμφανιστεί κατά των «λαθρο»μεταναστών; Μήπως τα μεγάλα αφεντικά της ΕΕ θέλουν εκλογές, με τον Αντωνάκη Σαμαρά αναβαθμισμένο και ενισχυμένο για να συνεχίσει την εφαρμογή και επέκταση των φασιστικών μνημονίων; Καθώς με τη διενέργεια νέων εκλογών είναι σίγουρο πως θα βγει η ΝΔ ενισχυμένη, σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ, που θα είναι καθαρά υπέρ των λαθρομεταναστών, όπως και της Χρυσής Αυγής που τα μασάει από τότε που μπήκε μέσα στον ορνιθώνα της κατοχικής μπουρδελοβουλής, και κυρίως με την μανιώδη αντικομουνιστική της υστερία, που φαίνεται καθαρά και στον πιο ανίδεο πως θέλει να διχάσει τον ελληνικό λαό προς δόξα της λαθρομεταναστευτικής λαίλαπας.

http://www.zougla.gr/politiki/article/na-katate8i-sti-vouli-to-antiratsistiko
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 28, 2013 1:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί η ΝΔ να βγει ενισχυμένη αλά όχι και αυτοδύναμη, άρα πάμε για πολιτική κρίση και νεοταξίτικα μετεκλογικά μαγειρέματα;
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 4201

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 28, 2013 3:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Τι προιωνίζεται... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τρία πράγματα είναι σχεδόν βέβαια:

1) ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα μηδενιστούν (ήδη όλες οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν "τα δύο από τα τρία" τις συγκυβέρνησης να συγκεντρώνουν αθροιστικά ποσοστό μικρότερο και από εκείνο που συγκέντρωνε το καθένα μόνο του πέρισυ).

2) Η Ν.Δ. δεν συγκεντρώνει αυτοδυναμία.

3) Κατά συνέπεια, καμμία λειτουργία του "κοινοβουλίου" (=των ερειπίων που έχουν απομείνει) και - το κυριώτερο - ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ δεν είναι δυνατόν να υπάρξει και να σταθεί χωρίς την ενεργό στήριξη είτε του ΣΥΡΙΖΑ, είτε της Χρυσής Αυγής, ενώ άγνωστα παραμένουν ακόμα τόσο ο ρόλος όσο και οι δυνατότητες του "Σχεδίου Β'" του Αλαβάνου, το οποίο, ως γνωστόν πρόσφατη δημοσκόπηση παρουσίαζε να συγκεντρώνει ποσοστό 8,4%.

Τώρα: Ενδεχόμενη συνεργασία Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ, με πρόσχημα, π.χ., την αντιμετώπιση μιας ενισχυμένης Χρυσής Αυγής, θα εκτινάξει στα ύψη την τελευταία. Και η μεθεπόμενη κυβέρνηση δεν αποκλείεται να είναι ΔΙΚΗ ΤΗΣ - αυτό αν το "κοινοβούλιο" δεν καταργηθεί πλήρως, στο μεταξύ, είτε απο μια ανοιχτή δικτατορία, είτε από μια λαϊκή εξέγερση.

Δεν λείπουν και οι πανικόβλητες εικασίες ορισμένων ότι η Ν.Δ. έχει κατά νου να προσεγγίσει την Χρυσή Αυγή, προφανώς προκειμένου να αποπειραθεί να την απορροφήσει...ή, απλά να μην απορροφηθεί η ίδια από αυτήν. Και ότι η στάση όσον αφορά το "αντιρατσιστικό "νομοσχέδιο αποσκοπεί ακριβώς στο να δελεάσει μέρος του κόσμου της Χ.Α.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 30, 2013 4:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΡΟΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7513
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 4201

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 30, 2013 3:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: "Αμ' έπος, αμ' έργον!" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το σχέδιο είναι να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές, με τις "μετοχές Σαμαρά" ΚΑΠΩΣ ανεβασμένες - όχι λόγω κάποιας δικής του "πατριωτικής στάσης" αλλά λόγω της ΑΗΔΙΑΣ που έχει προκαλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο και με τόσα άλλα ζητήματα, όπως η ΟΛΜΕ - το σχέδιο αυτό πρέπει να τεθεί σε πράξη ΣΥΝΤΟΜΑ. Μέσα στον Ιούνιο. Διαφορετικά κάθε εντύπωση θα ΔΙΑΛΥΘΕΙ μπροστά στις μύριες όσες νεώτερες ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ σε βάρος του Λαού ενσκύψουν.

Κανείς όμως δεν φαντάζεται πως οι εγκέφαλοι του 4ου Ράιχ, και, πολύ περισσότερο, οι εν Ελλάδι ΠΟΥΤΑΝΕΣ τους, ξέρουν θετικά τι να πράξουν. Προχωρούν - ή μάλλον ΠΑΡΑΔΕΡΝΟΥΝ - κοιτώντας άφωνοι το τοπίο που διαρκώς αλλάζει προς το χειρότερο. Πολύ απλά: ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Όλοι οι δρόμοι, όλα τα "τρικ" οδηγούν σε ένα τέρμα: ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Της Ρεπούση το ...κάγκελο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 30, 2013 9:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχε γεια καημένε κόσμε
έχε γεια γλυκιά ζωή

Έχετε γεια βρυσούλες
λόγγοι βουνά ραχούλες
έχετε γεια βρυσούλες
κι εσείς Σουλιωτοπούλες

Στη στεριά δε ζει το ψάρι
ούτε ανθός στην αμμουδιά

Έχετε γεια βρυσούλες
λόγγοι βουνά ραχούλες
έχετε γεια βρυσούλες
κι εσείς Σουλιωτοπούλες

Κι οι Σουλιώτισσες δε ζούνε
δίχως την ελευθεριά

Έχετε γεια βρυσούλες
λόγγοι βουνά ραχούλες
έχετε γεια βρυσούλες
κι εσείς Σουλιωτοπούλες
Επιστροφή στην κορυφή
Eπιτελους
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 07, 2013 11:41 am    Θέμα δημοσίευσης: σοβαροτητα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να και ενας αριστερος που δεν ειναι ροζ και του κοβει
ο αντιρατσιστικό κρεσέντο του Ελληνικού Κοινοβουλίου
του Χρήστου Κατσούλα

Η εβδομάδα που πέρασε εμφάνισε το παράδοξο φαινόμενο τρία κόμματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης και δύο κόμματα της αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης να εμπλέκονται στην κατάθεση, κόντρα κατάθεση και αλληλοκατάθεση αντιρατσιστικών νομοσχεδίων ή τροποποιήσεων. Όσο τα κόμματα αυτά εμπλέκονταν σε πάνδημες δηλώσεις εναντίον της ρατσιστικής απειλής η Χρυσή Αυγή χαμογελούσε. Αποδείκνυε για μια ακόμα φορά ότι είναι «εναντίον όλων», και ότι όλοι, από το ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τη ΝΔ, συνασπίζονται εναντίον της.

Αν αυτό δεν είναι η πιο άφρονα και επιπόλαια στάση απέναντι στον φασισμό, τότε τι είναι;

Η Χρυσή Αυγή δεν πουλάει ναζισμό. Αντισυστημισμό πουλάει. Το νεοναζιστικό και χιτλερικό της χαρακτήρα τον κρύβει πίσω από τις επικλήσεις για τον ελληνικό εθνικισμό. Που ως γνωστόν,...
διαχρονικά και ανέκαθεν, πουλάει αγριάδα στο εσωτερικό και δουλική εκδούλευση στο εξωτερικό. Γερμανοτσολιάδες, Χίτες και Χουντικοί είναι τα γνωστά παραδείγματα. Γερμανοί ναζί, Ιταλοί φασίστες, Άγγλοι και Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές έπιναν νερό στο όνομα της ελληνικής ακροδεξιάς. Ήταν τα δικά τους παιδιά, πρωτοπαλίκαρα της προσπάθειάς τους να κρατάνε μια χώρα υπό κατοχή και εξάρτηση. Στρατιωτική, πολιτική, οικονομική. Μετασχηματιζόμενη και μεταλλασσόμενη. Αλλά πάντως κατοχή και εξάρτηση.

Ο φασισμός ξεπετάγεται όταν η αστική δημοκρατία περνά κρίση. Έτσι και εδώ. Η κατάρρευση του αστικού πολιτικού συστήματος με την εφαρμογή των μνημονίων, έστειλε τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Εφαλτήριο ήταν η πριμοδότηση από ΜΜΕ και σύμπασες τις κυβερνήσεις της ακροδεξιάς και αντιμεταναστευτικής ατζέντας. Το ΠΑΣΟΚ της διαπόμπευσης των ιερόδουλων και της μεταναστοφαγίας των Λοβέρδου και Χρυσοχοϊδη, σήμερα σκίζει τα ιμάτιά του για τη Χρυσή Αυγή. Έλεος.

Όμως η ξενοφοβία ήταν η πλατφόρμα εκτόξευσης. Τα καύσιμα που έστειλαν τη Χρυσή Αυγή στο Κοινοβούλιο και σήμερα την εμφανίζουν τρίτη δύναμη είναι ο υποτιθέμενος αντισυστημισμός της. Ενάντια στο πολιτικό σύστημα, στα λαμόγια της Βουλής, στους προδότες πολιτικούς. Φαινόμενα διαπλοκής, διαφθοράς, κλεψίματος μέχρις εξασφαλίσεως δεκάτης γενεάς, χρησιμοποιήθηκαν καταλλήλως. Και η πλέον συστημική ακροδεξιά που γνώρισε ο τόπος (μέχρι και με μισθοδοσίες από την ΚΥΠ), φιγουράρει ως αντισυστημική δύναμη.

Φυσικά αν μετρήσουμε τις αντισυστημικές της πράξεις θα δούμε ότι πρόκειται για λόγια του αέρα. Στις κρίσιμες στιγμές, στη Βουλή και αλλού, η Χρυσή Αυγή στήριξε τις επιλογές της άρχουσας τάξης, τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές. Κι όταν φωνασκεί για δουλειές στους Έλληνες και όχι στους Πακιστανούς, εννοεί δουλειές στους Έλληνες με μεροκάματο Πακιστανού.

Και αντί η βασική αντιφασιστική δουλειά της Αριστεράς να είναι η συστηματική αποκάλυψη και ανατροπή των όρων και των πολιτικών που εκτοξεύουν τη χιτλερική συμμορία, προέκυψε ο συναγελασμός με μνημονιακές δυνάμεις στο όνομα της «υπεράσπισης της δημοκρατίας» και του «συνταγματικού τόξου». Αντί για το ξεσκέπασμα του κάλπικου αντισυστημισμού, προέκυψαν κοινοβουλευτικοί εναγκαλισμοί με αυτούς που γέννησαν, στήριξαν, χρηματοδότησαν τη Χρυσή Αυγή και σήμερα για πολλαπλούς λόγους, καταθέτουν αντιρατσιστικά νομοσχέδια.

Ποιοι είναι αυτοί οι πολλαπλοί λόγοι;

1. Η επιβίωση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ που κονιορτοποιούνται ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Κατανοώντας ότι ως συνιστώσες της ΝΔ δεν έχουν λόγο ύπαρξης και διαβάζοντας τα θλιβερά δημοσκοπικά μαντάτα, αναζητούν εναγωνίως δευτερεύουσες πλευρές διαχωρισμού μπας και διεγείρουν τα εναπομείναντα δημοκρατικά αντανακλαστικά των λιγοστών πλέον οπαδών τους.

2. Η ρυμούλκηση του ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια εθνικής ενότητας και σωτηρίας που θα περιλαμβάνει και τη μνημονιακή κεντροαριστερά και τα απολειφάδια του ΠΑΣΟΚ αλλά και τη ΝΔ ή έστω το ευρωπαϊκό – πεφωτισμένο τμήμα της. Τα φληναφήματα που με χειρουργική ακρίβεια διατυπώθηκαν στο Ίδρυμα Καραμανλή από τον Α.Τσίπρα και από άλλα ηγετικά στελέχη (Σταθάκης κλπ) προς τμήματα της Δεξιάς, αποτελούσαν εξαγγελία μιας ιδιότυπης συνομιλίας. Αλήθεια αν στις επόμενες εκλογές η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κάνουν αυτοδύναμη κυβέρνηση και τρίτη δύναμη έρχεται καλπάζοντας η Χρυσή Αυγή, ποιος μπορεί να αποκλείσει αδιανόητες σήμερα ενότητες, που θα προασπίζουν τη δημοκρατία και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας;

3. Η ΝΔ επιχειρεί να κλείσει τις τρύπες προς τα δεξιά της με τις πολιτικές Δένδια και τον ακροδεξιό εσμό που έχει μαζευτεί στο Μαξίμου. Επιχειρεί ταυτόχρονα να κεφαλαιοποιήσει ένα χειμώνα κατά τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ πάσχιζε να αποδείξει ότι δεν είναι ακραίος. Δυστυχώς για την κοινωνία (και όχι απλά για τον ΣΥΡΙΖΑ) φαίνεται να τα καταφέρνει. Οι ίδιοι που υποστήριζαν την υβριστική και ανατριχιαστική θεωρία των δύο άκρων, έρχονται να συζητήσουν για τη «ρατσιστική απειλή». Οι ίδιοι που έχουν μετατρέψει την Αστυνομία σε φασιστικό άντρο μιλούν για δημοκρατία. Οι ίδιοι που γιγάντωσαν ξενοφοβικές και ρατσιστικές αντιλήψεις καταθέτουν αντιρατσιστικά νομοσχέδια. Παίζουν σε πολλαπλά ταμπλό, συγκροτούνται, διεκδικούν και κερδίζουν την ηγεμονία, ορίζουν ατζέντα, κάνουν πολιτική. Από τη μεριά τους καλά κάνουν. Εμείς, γιατί πρέπει να τους βοηθήσουμε;

Όσο για αυτούς που υποστηρίζουν ότι με την εμπλοκή της Αριστεράς στην πανεθνική προσπάθεια εναντίον του ρατσισμού διεμβολίστηκε η κυβερνητική συνοχή, ας σκεφτούν την εκ των προτέρων γνωστή κατάληξη των αντιρρήσεων Βενιζέλου-Κουβέλη. Οι ενδοκυβερνητικές κόντρες αποτελούν τρικυμία σε φλιτζάνι καφέ, γιατί ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κατανοούν ότι αν μέσα στην κυβέρνηση υπάρχει φθορά, έξω από αυτή υπάρχει μαύρο σκοτάδι. Μόνη ελπίδα είναι η γρήγορη αναμόρφωση και οι εξελίξεις που θα τους διατηρήσουν σε ρόλο μειοψηφικό, αλλά ρυθμιστικό. Με ποιο τρόπο; Μα θέτοντας ατζέντα που μπορεί να γεφυρώσει σημερινές μνημονιακές και αντιμνημονιακές δυνάμεις σε αυριανές Εθνικές Αντιφασιστικές Δημοκρατικές Ενότητες. Το ακρωνύμιο – όπως και η αντιρατσιστική έξαψη της Βουλής - δεν είναι τυχαία.
Μα ο κίνδυνος του φασισμού δεν είναι πάρα πολύ σοβαρός; Σαφώς και είναι. Μόνο που η χειρότερη υπηρεσία στο αντιφασιστικό καθήκον είναι το τσουβάλιασμα της Αριστεράς με το πολιτικό και κομματικό κατεστημένο, με τους πουλημένους και τους προδότες. Κάθε αντιρατσιστική ενότητα στη Βουλή είναι και μια νίκη της Χρυσής Αυγής. Γιατί έτσι επιβιώνει, πολώνει, δυναμώνει, δικαιολογεί τη διαφορετικότητά της.

Τέλος έχει επισημανθεί πολλάκις το γεγονός ότι ο φασισμός δεν αντιμετωπίζεται με νόμους ενός αστικού κράτους διεφθαρμένου, διαπλεκόμενου και μισητού, για τους πληβείους της μνημονιακής Ελλάδας. Αν ήταν έτσι, ας μας υποδειχθεί ποιο ρατσιστικό έγκλημα δικάστηκε και καταδικάστηκε ως ρατσιστικό. Κανένα. Τα ρατσιστικά κίνητρα που από το νομοθέτη προβλέπεται ότι επισύρουν σκληρότερη ποινή, δεν βρέθηκαν πουθενά. Κι ας γίνονται ρατσιστικά εγκλήματα κατά συρροή. Έχει επίσης επισημανθεί ο κίνδυνος αντεργατικού και αντιαριστερού πογκρόμ που θα στηρίζεται στις νομοθετικές πρόνοιες για τον ρατσισμό. Κατόπιν αυτών, η παραμονή της Αριστεράς στο κάδρο της τάχα «ενιαίας» αντιρατσιστικής φιλολογίας υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες.
Επιστροφή στην κορυφή
G.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 07, 2013 12:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
δεν είναι δυνατόν να υπάρξει και να σταθεί χωρίς την ενεργό στήριξη είτε του ΣΥΡΙΖΑ, είτε της Χρυσής Αυγής


Η άρνηση του ολοκαυτώματος από τον Κασιδιάρη μπορεί να έγινε για να αποκλειστεί οποιαδήποτε συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία. Οπότε, μόνο κυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνατή, με τσόντα Αλαβάνο. Δύσκολοι συνδυασμοί. Εκτός αν βρούνε πάλι κάποιον "Παπαδήμιο".
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 4201

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 27, 2013 1:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Ανέκδοτο. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να ευθυμήσουμε λίγο:

"ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ! Χ.Α."

"ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ! ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net"

Κάποιοι άνθρωποι δεν ξεκολούν με τίποτα από τον κόσμο τους...

Ή από τους νταβατζήδες τους, αν προτιμάτε!

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εθνομπολσεβίκος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 27, 2013 5:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανέκδοτο. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Obelix έγραψε:
Για να ευθυμήσουμε λίγο:

"ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ! Χ.Α."

"ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ! ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net"

Κάποιοι άνθρωποι δεν ξεκολούν με τίποτα από τον κόσμο τους...

Ή από τους νταβατζήδες τους, αν προτιμάτε!


όχι δεν ξεκολλάνε γιατί λειτουργούν διασπαστικά και ύπουλα.
Έχουν κάνει καραμέλα το "ΘΑ" όταν κυβερνήσουν.
Με αυτό το πλευρό κοιμούνται οι μαλάκες οι ακροδεξιοί και όλοι στα κόμματα.
Ο χρόνος που τους μένει είναι πολύ πιο λίγος απο όσο φαντάζονται.
Μετά θα επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους , να κλαίνε την μοίρα τους , να διαβάζουν τις παπαριές που λένε στα μπλογκ τους και να σκούζουν "αγώνας μέχρι την τελική νίκη" και για την αγια-σοφιά.
Επιστροφή στην κορυφή
Εθνομπολσεβίκος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 27, 2013 5:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.stoxos.gr/2013/06/blog-post_8419.html
απο κοντά και το ακροδεξιό μουνόπλυμα , η εφημερίδα στόχος .
Πανηγυρίζει για την καταστροφή του δάσους στην Χαλκιδική.
Ναι, ναι πρόκειται για τους ηλίθιους μπατσολάγνους-μιλιταριστές που κάθε χρόνο μας φέρνουν κι ένα βημα πιο κοντα στην Κωνσταντινούπολη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας