patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Αντιδράσεις για την επίθεση εναντίον του ΚΚΕ στο Πέραμα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
περίεγη υπόθεση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 13, 2013 5:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αντιδράσεις για την επίθεση εναντίον του ΚΚΕ στο Πέραμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιδράσεις για την επίθεση εναντίον μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος, "το ΚΚΕ καταγγέλλει την ύπουλη και δολοφονική επίθεση, μελών της Χρυσής Αυγής χτες το βράδυ στο Πέραμα, σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ για την επίθεση, χθες βράδυ, εναντίον μελών του στο Πέραμα και καλεί σε συγκέντρωση, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα.

Από την επίθεση, εννέα άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο. Η ομάδα του ΚΚΕ που πραγματοποιούσε την αφισοκόλληση αποτελείτο απο 30 άτομα. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν τα μέλη του ΚΚΕ στην Αστυνομία, τους επιτέθηκαν περίπου 50 μέλη της Χρυσής Αυγής με λοστούς, ρόπαλα με καρφιά και καδρόνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 8 άτομα, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου, ο οποίος ήταν θύμα της επίθεσης, κατήγγειλε ότι στο σημείο πήγαν περιπολικά και οι μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ και κανείς δεν κινήθηκε εναντίον των δραστών.

Η αστυνομία με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι ισχυρισμοί περί ολιγωρίας των αστυνομικών Αρχών, τονίζοντας ότι το πρώτο περιπολικό κατέφθασε στο σημείο ύστερα από δυόμισι λεπτά περίπου μετά την πρώτη κλήση.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος, "το ΚΚΕ καταγγέλλει την ύπουλη και δολοφονική επίθεση, μελών της Χρυσής Αυγής χτες το βράδυ στο Πέραμα, σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που έκαναν αφισοκόλληση προπαγανδίζοντας το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Από τη δολοφονική επίθεση υπήρξαν εννιά τραυματίες στελέχη του ΚΚΕ, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης και άλλα μέλη της διοίκησης" και προσθέτει ότι "η χτεσινή δολοφονική επίθεση επιβεβαιώνει το ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής που στόχο έχει μόνιμα το ΚΚΕ, γιατί παλεύει για την ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, που γεννά και θρέφει το φασισμό και το ναζισμό".


Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή «διαψεύδει και καταγγέλλει τους συκοφάντες επαγγελματίες εργατοπατέρες του ΚΚΕ».
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της «οι μπολσεβίκοι της συμφοράς, οι νεκροθάφτες της ζώνης του Περάματος, να μην τολμήσουν να ξαναπιάσουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή. Οι κοινοί τραμπούκοι και τα κομματόσκυλα, που τόσα χρόνια στέρησαν το μεροκάματο από χιλιάδες Έλληνες, τώρα κλαίγονται, διαμαρτύρονται και συκοφαντούν το Εθνικιστικό Κίνημα. Ο μόνος λόγος που ΚΚΕ και κανάλια στήνουν τεχνητή ένταση στο Πέραμα είναι η πρόσφατη δημιουργία Εθνικιστικού φορέα Ελλήνων εργατών στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη».

Αντιδράσεις κομμάτων

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία "καταγγέλλει την τραμπούκικη δολοφονική επίθεση Χρυσαυγιτών εναντίον μελών του ΚΚΕ χτες στο Πέραμα. Η θρασύδειλη ναζιστική συμμορία, αφού επιδόθηκε ανενόχλητη επί χρόνια σε συνεχείς επιθέσεις σε βάρος των μεταναστών, τώρα δεν διστάζει να στραφεί εναντίον μελών κομμάτων της Αριστεράς". Επίσης κάνει λόγο για "προκλητική ανοχή της αστυνομίας, που ούτε χτες συνέλαβε κανέναν τραμπούκο, σε συνδυασμό με τη σταθερή πολιτική υποστήριξη που τους παρέχει μερίδα του μνημονιακού συμπλέγματος εξουσίας, οδηγούν τους ναζί στην αποθράσυνση. Αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε η ενότητα δράσης των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων για να αντιμετωπιστεί η φασιστική απειλή".

Η ΔΗΜΑΡ καταγγέλει τη βάρβαρη επίθεση Χρυσαυγιτών σε βάρος μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, είναι ένα ακόμα αποτρόπαιο κρούσμα της φασιστικής βίας της ναζιστικής οργάνωσης. Η ανοχή, η υποτίμηση, η αδιαφορία απέναντι σε τέτοιες πράξεις συνιστούν μείζον πολιτικό ζήτημα. Ο φασισμός σηκώνει κεφάλι στη χώρα μας και πρέπει από κοινού να αντιδράσουν όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/241795/adidraseis-gia-tin-epithesi-enadion-melon-tou-kke-sto-perama-1/#ixzz2emnahz8E
Επιστροφή στην κορυφή
Ιακωβίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 13, 2013 5:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά , στα παραμύθια οι κουκουέδες έχουν ξεπεράσει και τον Πινόκιο, και τον Βαρώνο Μινχάουζεν μαζί με τον βοσκό τον ψεύτη.
Μάλλον απο την κοιλιά τους τα έβγαλαν όλα ως συνήθως .
Εδώ οι χρυσαυγίτες δεν κάνουν μια συγκέντρωση ανοιχτή , θα πάνε να κάνουν πέσιμο ;
Βεβαια τα ξεφτιλίκια είναι των κουκουέδων που εκλιπαρούν για βοήθεια απο το...αστικό κράτος και τους μπάτσους.
Δηλ ζητούν βοήθεια απο αυτό που υποτίθεται πολεμούν !
Συμπεριφορά εντελώς αντίθετη μετις αγωνιστικές παραδόσεις της αριστεράς.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια αμα είναι τόσο μάγκες εκεί στο κουκουε ας οργανωθούν για να μην τρώνε πεσίματα.
Επιστροφή στην κορυφή
G.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 13, 2013 9:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κάτω οι «κου»κουέδικη Μαφία του Περάματος. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτω η «κου»κουέδικη Μαφία της ναυπηγοεπισκευαστικής.

Καμιά φορά ξεχνάμε γεγονότα που έχουμε ζήσει και αν τα θυμηθούμε οι δύσκολοι γρίφοι γίνονται παιχνιδάκι.

Το Πέραμα δεν είναι μια οποιαδήποτε περιοχή. Εκεί είναι η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Από το 1990 που εκδηλώθηκε η μαζική και προσχεδιασμένη εισβολή αλλοδαπών δούλων, ναι δούλων, γιατί εισάγονται οργανωμένα από το κεφάλαιο (τάχα λαθραία) για να τσαλαπατήσουν ό,τι έχει κερδίσει η ελληνική εργατική τάξη με σκληρούς αγώνες ενός αιώνα.

Σε κάποια φάση οι εργάτες της ναυπηγοεπισκευαστικής κάνανε στον Πειραιά μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας και το κύριο πρόβλημα τους ήταν η ανεργία. Θεωρούσαν τους εισαγόμενους δούλους υπεύθυνους γι’ αυτό. Μοιράσαμε εκεί μια προκήρυξη που έθετε το πρόβλημα της εισαγόμενης δουλείας και όχι μόνο βρήκαμε μεγάλη ανταπόκριση αλλά οι εργάτες ζητάγανε να οργανώσουμε επιθέσεις και να πετάξουμε έξω από τα συνεργεία τους αλλοδαπούς που τους έκλεβαν το μεροκάματο επειδή δούλευαν τζάμπα, χωρίς δικαιώματα -και φυσικά τους προτιμούσαν οι εργοδότες.

Πριν μερικά χρόνια πήγαμε μερικοί να παρακολουθήσουμε μια συνέλευση εργατών της ναυπηγοεπισκευαστικής (καθότι εργάτες μετάλλου και εμείς – όχι όμως της ναυπηγοεπισκευαστικής) όπου το πάνω χέρι το είχε τότε και σήμερα η συνδικαλιστική Μαφία του «Κου» Κου Ε. Έξω από τον χώρο της συνέλευσης ήταν καμιά δεκαριά χρυσαγίτες ντυμένοι με το χαρακτηριστικό χρυσαυγίτικο στιλ που τότε ήταν απλώς τα μαύρα ρούχα. Οι οργανωτές δεν τους άφησαν να μπουν στον χώρο της συνέλευσης που ήταν ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Υπήρχαν κάποιοι εργάτες μέσα στην συνέλευση που διαμαρτυρήθηκαν γι’ αυτό αλλά δεν εισακούστηκαν.

Αυτό που καταλάβαμε ήταν ότι οι κουκουέδες (ΚουΚουΕ του κώλου) ήταν επίσης κώλος και βρακί με τους εργοδότες και κάνανε κουμάντο ποιος θα δουλέψει στην τάδε επισκευή και ποιος όχι. Και αυτοί που δουλεύανε ήταν τα τσιράκια τους. Εκτός αυτού, οι εργοδότες τους είχαν αναθέσει να κουβαλάνε και ένα αριθμό φτηνών αλλοδαπών, της εμπιστοσύνης τους. Γι’ αυτό οι εργάτες που δεν θέλανε να υποκύψουν στην κουκουέδικη Μαφία έτρεφαν και τρέφουν μεγάλο μίσος γι αυτήν.

Πρέπει να πάμε μερικοί στον τόπο των επεισοδίων να μάθουμε λεπτομέρειες. Είναι βέβαιο ότι εργάτες κάτοικοι του Περάματος ξυλοφόρτωσαν τα κουκουέδικη Μαφία, γιατί πουλάει νταβατζηλίκι στην ναυπηγοεπισκευαστική. Αν τελικά στείλουν κάποιους σε δίκη όλοι οι εργάτες του Περάματος (και όχι μόνο) πρέπει να πάνε στο δικαστήριο να τους υπερασπίσουν. Έξω οι μαφιόζοι από την Ναυπηγοεπισκευαστική. Σας ξέρουμε ρουφιάνοι, σας έχουμε ζήσει. Δεν θα γλυτώσετε την κρεμάλα.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas Oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 13, 2013 10:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΜΜΕ, ΑΚΡΙΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΚΕ

... Kαι ενώ πέρα από της δηλώσεις του ΚΚΕ, πως η επίθεση έγινε από την "Χρυσή Αυγή" και χωρίς κανένα χειροπιαστό στοιχείο, όλα τα κόμματα, υπηρέτες των καπιταλιστών φανερών και μη, καθώς και τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, ταυτίστηκαν στο πίτς φυτίλι, σε ένα άτυπο μέτωπο με το ΚΚΕ. Και αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

Στέλεχος του ΚΚΕ αναφέρει πως υπεύθυνοι της ΧΑ, τους πλησίασαν τους έδωσαν τα ονόματά τους και στην συνέχεια τους ξυλοκόπησαν. Με τον Κουτσούμπα να δηλώνει τα αντίθετα. Να δηλώνει πως ήταν μια μαφιόζικη νυχτερινή επίθεση από ανθρώπους που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, που βεβαίως-βεβαίως κάποιοι αναγνωρίστηκαν (πως συνέβει αυτό ούτε ο «θεός» δεν ξέρει). Τώρα πως συμβαίνει δύο στελέχη του να λένε πως τους πλησίασαν, πρόσωπο με πρόσωπο και τους συστήθηκαν οι χρυσαυγίτες, και στα ίσια να τους ξυλοφορτώσουν;

Εδώ σηκώνουν ψηλά τα χέρια όχι μόνο ο θεός αλλά και όλοι οι θνητοί.


Εδώ οι δηλωσεις των στελεχών του ΚΚΕ, όπως και του Κουτσούμπα

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=242658
Επιστροφή στην κορυφή
κάτοικος Αγ.Παντελεήμονα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 14, 2013 12:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην συγκέντρωση του ΚΚΕ μεγάλο πανό έγραφε:

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=242658


"Νομιμοποίηση και άσυλο σε όλους τους μετανάστες", που σημαίνει όπως γράφει και ο G. να νομιμοποιηθεί, «η μαζική και προσχεδιασμένη εισβολή αλλοδαπών δούλων, ναι δούλων, γιατί εισάγονται οργανωμένα από το κεφάλαιο (τάχα λαθραία) για να τσαλαπατήσουν ό,τι έχει κερδίσει η ελληνική εργατική τάξη με σκληρούς αγώνες ενός αιώνα», και Αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το πόσο, οι κουκουέδες είναι κώλος και βρακί με το κεφάλαιο και τους εργοδότες.
Επιστροφή στην κορυφή
Σταμάτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 14, 2013 2:04 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Νέα επιχείρηση πραγματοποίησε λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα, η Ελληνική Αστυνομία στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, με αφορμή το επεισόδιο στις 12 Σεπτεμβρίου, με θύματα μέλη του ΚΚΕ.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία εισαγγελέα.

Για το περιστατικό προέβη σε ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή, την οποία ανήρτησε στο επίσημο site του κόμματος.

Παρατίθεται η ανακοίνωση, χωρίς καμία παρέμβαση:

Παράνομη εισβολή δυνάμεων καταστολής στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος – ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:29: Αυτή τη στιγμή Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου βρίσκονται στην Εισαγγελία Πειραιά, όμως η αρμόδια εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε την εντολή για την διάρρηξη στην Τ.Ο. Περάματος έχει εξαφανιστεί. Αυτή τη στιγμή τα δικαστήρια του Πειραιά λειτουργούν χωρίς εισαγγελέα υπηρεσίας. Εκτός των άλλων μηνύουμε την συγκεκριμένη υπάλληλο και για παράβαση καθήκοντος, γιατί απουσιάζει από την θέση της εν ώρα υπηρεσίας.

Το καθεστώς του μνημονίου με προσωπική εντολή Σαμαρά, κατέλυσε τους νόμους και το Σύνταγμα. Δυνάμεις καταστολής, διμοιρίες ΜΑΤ και η κρατική ασφάλεια, παρουσία εισαγγελέα, εισέβαλλε παράνομα στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος. Σαν κοινοί εγκληματίες διέρρηξαν την είσοδο των γραφείων, διενήργησαν παράνομο έλεγχο, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν από τους υπευθύνους και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ασφαλώς και δεν βρήκαν τίποτα επιλήψιμο και έφυγαν σαν τους κλέφτες. Στο σημείο έχουν αφήσει διμοιρίες ΜΑΤ και ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ. Στο σημείο μετέβη άμεσα ο Συναγωνιστής, Βουλευτής Β’ Πειραιώς, Λαγός Ιωάννης, την ώρα που οι κρατικοί υπάλληλοι αποχωρούσαν κακήν κακώς. Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου καταθέτουν ήδη μηνύσεις κατά των παρανομήσαντων υπαλλήλων του κομματικού κράτους του μνημονίου, που αθέτησαν τον όρκο τους προς την Πατρίδα, για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικά συμφέροντα. Οι παρανομίες και οι αθλιότητες που συνέβησαν σήμερα δεν θα περάσουν. Το ένοχο και αντιλαϊκό καθεστώς τρέμει την Χρυσή Αυγή και ξέρει ότι οι άθλιες μεθοδεύσεις του τελειώνουν.

Σε λίγο φωτογραφίες από την διάρρηξη στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας κατέστρεψαν με τροχό την είσοδο των γραφείων.

http://www.zougla.gr/greece/article/nea-epixirisi-tis-elas-sta-grfia-tis-xa-sto-perama
Επιστροφή στην κορυφή
κάτοικος Αγ.Παντελεήμονα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 14, 2013 7:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Έλεος με το δούλεμα. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έξι έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται για την επίθεση στο Πέραμα

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/241868/exi-ehoun-tautopoiithei-kai-anazitoudai-gia-tin-epithesi-sto-perama/#ixzz2et7ckloC

Τρεις έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται για την επίθεση στο Πέραμα

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/241850/treis-ehoun-tautopoiithei-kai-anazitoudai-gia-tin-epithesi-sto-perama/#ixzz2et7paxq1


Τελικά θα μας τρελάνουν. Την μια μας λένε πως έχουν ταυτοποιηθεί 6 και αμέσως μετά αμέσως μετά οι 6 γίνονται 3. Έλεος πια με το δούλεμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Εφοπλιστικη αυγη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 15, 2013 1:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: ολε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG3031
Αυτο εχει σχεση αραγε;
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 4194

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 15, 2013 3:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: "Έχεις ένα μήλο, σου δίνω άλλο ένα"... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάτοικος Αγ.Παντελεήμονα έγραψε:
Τελικά θα μας τρελάνουν. Την μια μας λένε πως έχουν ταυτοποιηθεί 6 και αμέσως μετά αμέσως μετά οι 6 γίνονται 3. Έλεος πια με το δούλεμα.


3 ήταν, αλλά ήταν τόσο...εύσωμοι ώστε αρχικά μετρήθηκαν για 2, έκαστος Very Happy Very Happy Very Happy
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ιακωβίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 15, 2013 4:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: ολε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εφοπλιστικη αυγη έγραψε:
http://www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG3031
Αυτο εχει σχεση με αυτο αραγε;


Έχουν φάει αρκετό κράξιμο για αυτήν τους την στάση υπερ των εφοπλιστών.
Κοίτα όμως τώρα την πλάκα.
Η Χ.Α. πήρε αυτην την ανοιχτή θέση , να μην φορολογούνται οι εφοπλιστές αλλά να προσλαμβάνονται Έλληνες.(στα λόγια)
Ο Συριζα που "αντιδρα" είναι ο μόνιμος υποστηρικτής των ξένων εργατών και ελέγχει και τα ναυτεργατικά σωματεία , κάτι που φάνηκε στο νομοσχέδιο Μουσουρούλη.
Το ΚΚΕ τα ίδια σκατά .
Τι έκαναν όλοι αυτοί για τα ζητήματα των Ελλήνων ναυτεργατών και ναυπηγών ;
Τίποτα.
Απλά βρίζει ο ένας τον άλλον ενώ λένε πράγματα που οδηγούν εκ των πραγμάτων σε ανεργία και των τελευταίων Ελλήνων στα καράβια ακόμη και στην εσωτερική ακτοπλοοία (δεν συζητάω καν για ποντοπόρο).
Χ.Α. και ΣΥΡΙΖΑ είναι υπερ της παραμονής στην ΕΕ η οποία σε αναγκάζει να ναυπηγείς μόνο για πολεμικό ναυτικό και μόνο απο Ευρωπαική Ένωση ο πελάτης σου.
Βάλτε το σκληρό νόμισμα και κάποιους ακόμη παράγοντες και το κόστος ανα λαμαρινα οδηγεί τα εφοπλιστικά σκυλιά οπουδήποτε εκτός απο την Ελλάδα σε ναυπηγήσεις αλλά και σε πληρώματα.
Όσο για το ΚΚΕ δεν λέει και δεν κάνει τίποτα παρά μονο υποστηρίζει τους αλλοδαπούς εργάτες.
Η λύση ειναι να κάνουν πέρα όλοι οι εργαζόμενοι τους κομματικούς συνδικαλιστές , να εκλέξουν δικό τους συνδικαλιστικό και να κάνουν απεργία διαρκείας που ειδικά τώρα θα είναι σπινθήρας για γενική ανάφλεξη.
Επιστροφή στην κορυφή
Παταρίσιος.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 8:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακόμα μια φορά: Κάτω η «κου»κουέδικη
Μαφία της ναυπηγοεπισκευαστικής




Ο άτυχος Παύλος Φύσσας, το θύμα.

Τα επεισόδια και ο θάνατος ενός εργάτη της ναυπηγοεπισκευαστικής, γιατί αυτό ήταν ο Παύλος Φύσσας, που χτυπήθηκε θανάσιμα από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά, έχουν δύο παραμέτρους. Η μία παράμετρος αφορά την διεκδίκηση των θέσεων εργασίας στη ναυπηγοεπισκευαστική η οποία μονοπωλείται εδώ και αρκετά χρόνια από την μαφία του ΚΚΕ, της οποίας η συμπεριφορά δεν διαφέρει σε τίποτα από την δράση της αμερικάνικης μαφίας στα εργοστάσια και στα λιμάνια. Η άλλη το εκλογικό παιχνίδι που αποσκοπεί στην εξουδετέρωση της Χρυσής Αυγής, η οποία χαλάει την σούπα στον παλαιοκομματισμό...

Η κουκουέδικη μαφία έχει εδώ και πολλά χρόνια γίνει μισητή στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος και από δεκαετίες μισητή στις οικοδομές γιατί μοίραζε και μοιράζει τις δουλειές στους ημέτερους και αν δεν ήσε τσιράκι της δικής τους συνδικαλιστικής μαφίας μένεις στην απέξω.

Αναφέρω δύο κλάδους που η συμπεριφορά τους ήταν κατάπτυστη και εξοργιστική. Ωστόσο δεν υπήρχε κλάδος είτε στον Πειραιά ή στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη ακόμα και όταν υπήρχαν δουλειές που οι μαφιόζοι του εργτοπατερισμού δεν εξασφάλιζαν για τον εαυτό τους τις πιο βολικές και επικερδείς θέσεις, ειδικά στις οικοδομές και στο μέταλλο. Αν ήσουν εργάτης που πολεμούσες τις μαφιόζικες μέθοδες τους και σε φοβόντουσαν, δεν υπήρχε περίπτωση να μη σε καρφώσουν στο εργοδότη και να αποτρέψουν την πρόσληψη σου. Αυτή η κατάσταση έχει τροφοδοτήσει βαθύ μίσος για την μαφία των ψευτο-εργατοπατέρων.

Η συμπλοκή που κατέληξε στο θάνατοι του 35χρονου Παύλου Φύσσα έχει να κάνει με τις μεθόδους της μαφίας. Έγινε επί της Παναγή Τσαλδάρη 60, στο σημείο αυτό η παρέα του δράστη Γιώργου Ρουπακιά είχε σείσει καρτέρι στην Παρέα του Φύσσα. Και οι δυο ήταν προηγούμενα στην Κεφαλληνίας 21 και έβλεπαν το ποδόσφαιρο. Γνωριζόντουσαν. Αντάλαξαν και κάποιες κουβέντες. Η παρέα του Ρουπακιά μετά την αποχώρηση από την καφετέρια περίμενε την άλλη ομάδα επί της Τσαλδάρη και εκεί ξεκίνησε η συμπλοκή. Στην αρχή με τα χέρια και μετά από ένα τέταρτο βγήκε και το μαχαίρι για να φτάσουν η συμπλοκή στην τραγική κατάληξη.

Στο Κερατσίνι η πρωτοβουλία για την σημερινή διαδήλωση ανήκε στους «κου»κουέδες που κατέφθασαν στην Τσαλδάρη με το γνωστό Βαν και τα τέσσερα ηχεία. Υπήρχε όμως και μια ομάδα αριστεριστές μαζεμένη σε ένα παρκάκι. Ήταν χρυσαυγίτης ο δράστης; Δεν ξέρουμε. Η αλήθεια πάντως είναι ότι αντίπαλοι των κουκουε-μαφιόζων βρίσκουν αποκούμπι στην Χρυσή Αυγή ακόμα και αν δεν είναι επισήμως μέλη της. Απ’ ότι μάθαμε, εκ των υστέρων υπήρξαν συμπλοκές ανάμεσα στους κάτοικους που πήραν του κουκουλοφόρους με τις πέτρες. Ανάλογα επεισόδια έγιναν σήμερα στην Πάτρα, την Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη.
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 4194

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 9:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΤΙ από τα δύο; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παταρίσιος. έγραψε:
Ήταν χρυσαυγίτης ο δράστης; Δεν ξέρουμε. Η αλήθεια πάντως είναι ότι αντίπαλοι των κουκουε-μαφιόζων βρίσκουν αποκούμπι στην Χρυσή Αυγή ακόμα και αν δεν είναι επισήμως μέλη της.


Συγγνώμη, αλλά μπερδεύτηκα: ΤΙ ήταν, τελικά, ο Ρουπακιάς, σύμφωνα με το παραπάνω κείμενο; "Αντίπαλος της "Κου"κουέδικης μαφίας που είχε βρει αποκούμπι στην Χ.Α."; Ή "Κου"κουέδικος μαφιόζος ο οποίος μαχαίρωσε έναν ναυτεργάτη που δεν έσκυβε το κεφάλι;
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
G.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 11:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πατέρας δύο παιδιών εργάτης στης ιχθυόσκαλα Κερατσινίου και οδηγός βυτιοφόρου είναι ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο Χρυσαυγίτης δράστης της δολοφονίας του 35χρονου το βράδυ της Τρίτης στην Αμφιάλη Κερατσινίου.

Σύμφωνα με tovima.gr ο δράστης της δολοφονίας τους Παύλου Φύσσα διέμενε στην οδό Βρυούλων στη Νίκαια είναι πατέρας δύο παιδιών, ενώ έχει και μια ετεροθαλή αδερφή, η οποία φαίνεται πως συμμερίζεται την εθνικιστική ιδεολογία του.

Εργαζόταν στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου σε ιχθυοπωλεία συγγενών του ενώ τον τελευταίο καιρό δούλευε και ως οδηγός σε βυτιοφόρο που έκανε διανομές σε τουριστικά νησιά.

Οπως αναφέρει tovima.gr ο δράστης κατά ορισμένους δεν είχε απασχολήσει ποτέ την ΕΛ.ΑΣ, ενώ κατά κάποιους άλλους είχε και παλαιότερα διαπληκτισμό με τον 35χρονο. Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε πρωτοστατήσει σε πρόσφατες επιθέσεις ακροδεξιών στην περιοχή του Κερατσινίου.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ίδιου «επισκεπτόμουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέντε ως δέκα φορές τον μήνα. Δεν ήμουν όμως μέλος της. Όταν βγήκα από την καφετέρια και πήγα προς το αυτοκίνητό μου, με περικύκλωσαν πολλά άτομα κι έβγαλα το μαχαίρι για να αμυνθώ...».

Γείτονές του στη Νίκαια μιλούν για «έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων που έλειπε μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι του λόγω της εργασίας του».

_______________________________________________________________
http://www.inews.gr/185/pateras-dyo-paidion-ergatis-stin-ichthyoskala-to-profil-tou-dolofonou-tou-pavlou-fyssa.htm
Επιστροφή στην κορυφή
G.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 11:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέλος οικογένειας εργατών δηλωμένος αντιφασίστας και γνωστός στο χώρο της ραπ μουσικής ως Killah P, ο 34χρονος Παύλος Φύσσας είναι ο άνδρας που λίγο μετά τα μεσάνυχτα μαχαιρώθηκε στην καρδιά από 45χρονο στο Κερατσίνι.

Το θύμα αναγνώρισε και υπέδειξε τον δράστη. Σύμφωνα με τους φίλους του, ο 45χρονος έφερε διακριτικά της Χρυσής Αυγής, κάτι που με ανακοίνωση το κόμμα αρνήθηκε.

Ο Παύλος Φύσσας ήταν, όπως και ο πατέρας του, μέλος του συνδικάτου μετάλλου.

Τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με τη ραπ μουσική και ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο Killah P.
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 4194

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 19, 2013 1:06 am    Θέμα δημοσίευσης: ΤΙ αποδεικνύει αυτό; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

G. έγραψε:
Πατέρας δύο παιδιών εργάτης στης ιχθυόσκαλα Κερατσινίου και οδηγός βυτιοφόρου είναι ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο Χρυσαυγίτης δράστης της δολοφονίας του 35χρονου το βράδυ της Τρίτης στην Αμφιάλη Κερατσινίου.


Και ο Γκοτζαμάνης οικογενειάρχης και μεροκαματιάρης ήταν, από όσο ξέρω. Το τρίκυκλο με το οποίο παρέσυρε τον Λαμπράκη ήταν αυτό το ίδιο με το οποίο σκοτωνόταν όλη μέρα να κάνει μεταφορές για πενταροδεκάρες. Αυτό δεν τον εμπόδισε να πέσει ο ίδιος θύμα της εντολής που πήρε από την ασφάλεια και να φάει την ζωή του στην φυλακή...

Όχι πως ισχυρίζομαι ότι ο Ρουπακιάς είναι ίδια περίπτωση με τον Γκοτζαμάνη. Δεν έχω στοιχεία.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας