patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Φασιστες οι Επιτροπες Κατοικων στον Αγ. Παντελεημονα

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6547

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 10, 2013 10:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Φασιστες οι Επιτροπες Κατοικων στον Αγ. Παντελεημονα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το left gr δημοσιευει οτι ανηγει η παιδικη χαρα και θα ξαναγινει χαβουζα τρτιτοκοσμικη και οτι ηττηθηκαν οι φασιστες της Επ Κατοικων επειδη κυνηγανε την Σκορδελη και την ΧΑ. Με λιγα λογια μια ολοκληρη περιοχη χαρακτηριζονται φασιστες απο ενα ατομο. Ενω η Βουλη χαρακτηριζεται δημοκρατικη και μη κατοχικη απ'τους ιδιους λακεδες του ΔΝΤ.

Ετοιμαζονται να συνεχισουν το εργο της Τροικας εκει που θα το αφησουν Σαμαρο-Βενιζελοι.

Ονειρευονται καρβελια πριν την ωρα τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
κάτοικος Αγ.Παντελεήμονα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 11, 2013 1:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013, 23:41

Ανυποχώρητος εμφανίζεται ο "αντιρατσιστής" και υπέρ της τρόικας Γιώργος Καμίνης σχετικά με το ζήτημα της ανάπλασης της πλατείας του Αγ. Παντελεήμονα και την επιβολή των λαθρομεταναστών στην περιοχή.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ανακοίνωσε πως οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα με ευρείες παρεμβάσεις σε ολόκληρη την περιοχή, «αποδίδοντας τον χώρο ελεύθερο στους πολίτες, μεγάλους και μικρούς, χωρίς καμία διάκριση για τους ντόποιους και τους μετανάστες».

Η συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα έγινε σε έντονο κλίμα, ειδικά όταν το λόγο πήραν οι επικεφαλής της παράταξης που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Πορτάλιου και ο δημοτικός σύμβουλος που πρόσκειται στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή), Πέτρος Κωνσταντίνου, και κατηγόρησαν τους κατοίκους σαν ρατσιστές, ξενόφοβους και φασίστες, επειδή είναι κατά της λαθρομετανάστευσης.

Μέλη της Επιτροπής Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα (που δεν έχουν συνεδριάσει εδώ και 1,5 χρόνο και έχουν καπελώσει τους κατοίκους), της οποίας μέλος ήταν και η υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Θέμις Σκορδέλη, διαφώνησε έντονα και ειρωνεύτηκε τους δυο ομιλούντες.

Εκ μέρους της Κίνησης Κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα, η Θωμαΐς Γιαννάτου ανέφερε σχετικά ότι με τη σχεδιαζόμενη ανάπλαση «βλέπουμε ένα παλιό καινούργιο παιχνίδι, ενώ παλεύουμε από το 2007 για αναβάθμιση της περιοχής».

Παράλληλα, καταλόγισε στην κ. Πορτάλιου ότι έχει πάει στην περιοχή «με ροπαλοφόρους», για να επιβάλει τους λαθρομετανάστες ενάντια στην θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων και άσκησε δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή για την κατάσταση στον Αγ. Παντελεήμονα, στράφηκε προσωπικά κατά του κ. Καμίνη και κατέληξε: «Δεν θα απολογηθούμε εμείς για ό,τι κάνετε εσείς».

Εν τω μεταξύ έλαμψε δια της απουσίας του, ο δημοτικός συμβούλος της Χρυσής Αυγής, το παλληκάρι αλλά στα δύσκολα κλασομέντας, Γιάννης Βουλδής.
Επιστροφή στην κορυφή
G.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 11, 2013 10:30 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η απόπειρα επανα-κατάληψης της Πλ. Αγίου Παντελεήμονα από αλλοδαπούς με την υποστήριξη του Καμίνη και του Σύριζα είναι κίνηση σχεδιασμένη με κύριο στόχο την διάλυση της Χρυσής Αυγής και τελικά θύματα τους κατοίκους που με τον δικό τους αγώνα κέρδισαν την πλατεία τους και το δικαίωμα τους να πίνουν εκεί ειρηνικά ένα καφέ. Ακόμα μια φορά οι κάτοικοι γίνονται στόχος των συμμοριών που με αριστερό προσωπείο συνεχίζουν στον δρόμο της προδοσίας που χάραξαν κάποτε στην Βάρκιζα.
Θα είμαστε εκεί στην Πλατεία και θα τους περιμένουμε. Ας δοκιμάσουν. Ο Βελουχιώτης δεν πέθανε. ΖΕΙ!
Επιστροφή στην κορυφή
η χαρά του ρουφιάνου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 11, 2013 12:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ενοχλεί ο γείτονας; Κατάγγειλέ τον σαν Χρυσαυγίτη!

Γυρίσαμε στην εποχή του 50, του 60 και του 70 που ο κάθε αρρωστημένος κατήγγειλε το γείτονά του σαν κομμουνιστή. Τώρα ο κάθε αρρωστημένος θα καταγγέλει τον άλλον σαν χρυσαυγίτη. Και δεν είναι απλά ένα μεμονομένο περιστατικό. Θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα. Δεν είναι απλά μια ταμπέλα του ακροδεξιού, του ρατσιστή, του ομοφοβικού και του φασίστα που θα σου κοτσάρουν όπως έκαναν μέχρι τώρα. Θα μπουκάρουν στο σπίτι σου και θα σε κάνουν άνω κάτω όπως έκαναν τότε. Οι έχοντες υποστεί τέτοιες διώξεις στις περασμένες δεκαετίες τι λένε τώρα;

Υπόψιν έχουμε ήδη το παράδειγμα με τους μπάτσους ο ένας κατήγγελε συνάδελφό του σαν χρυσαυγίτη γιατί λεει τον άκουσε στο ραδιόφωνο!

Μεταφέρω από την ιστοσελίδα της Χ.Α

Έχοντες σαν παράδειγμα την Κυβέρνηση, η οποία με ανυπόστατες κατηγορίες οδήγησε σιδηροδέσμιους στην ΓΑΔΑ τον Αρχηγό και τους βουλευτές πολιτικού κόμματος, το οποίον έχει εισέλθει με την λαϊκή ψήφο και εντολή στη Βουλή, πολλοί οι οποίοι για προσωπικούς λόγους θέλουν να εκδικηθούν συμπολίτες τους, τους καταγγέλουν ως οπαδούς της Χρυσής Αυγής και ως διατηρούντες γιαφκα οπλισμού στο σπίτι τους.

Χαρακτηριστικόν παράδειγμα η καταγγελία κάποιου ονόματι Ι. Κ. κατοίκου Μεταμορφώσεως Αττικής, ο οποίος θέλοντας να εκδικηθεί την γυναίκα με την οποία διατηρούσε δεσμό και η οποία του ζήτησε να διακόψουν, κατήγγειλε αυτή, την κόρη της και άλλα τέσσερα άτομα, ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και ότι στο σπίτι στο οποίο κατοικούν διατηρούν παράνομο οπλισμό.

Η ΓΑΔΑ, στην οποία έγινε η καταγγελία, του ζήτησε να καταθέσει ενόρκως τα καταγγελόμενα, πράγμα το οποίο έκανε ο καταγγέλλων και εν συνεχεία με την παρουσία εισαγγελέως διενήργησε έρευνα στην οικία στην οποίαν διέμεναν τα εν λόγω άτομα. Το πόρισμα της έρευνας συνοψίσθηκε σε τρεις γραμμές: "Από την έρευνα δεν προέκυψε κάτι αξιόποινο ή αποδεικτικό της σχέσης των ανωτέρω κατηγορουμένων με το κόμμα "Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή".


Αν αυτό δεν είναι παράνομη, παράλογη, πολιτική δίωξη και κυνήγι μαγισσών, τότε τι είναι;
Επιστροφή στην κορυφή
κάτοικος Αγ.Παντελεήμονα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 11, 2013 7:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΙΜΑΛΗ

Ο Αγιος Παντελεήμονας χωρίς τη Χρυσή Αυγή και άλλα παραμύθια, από την χαφιεδού του συστήματος, που στο οδοιπορικό του κώλου δεν ρωτάει κανένα καταστηματάρχη, ούτε τους κατοίκους, ούτε κανένα από την επιτροπή κατοίκων και παίζει μπάλα μονάχη της.

Με προταγωνιστές δύο γνωστούς Συριζαίους, με την ξανθιά ΖΩΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΟΥ και του επίσης Συριζαίου Μ. ΚΟΥΖΟΥΡΗ, που ένα καλοκαιρινό βράδυ είχε έρθει σαν προβοκάτορας στην παιδική χαρά του Άγιου Παντελεήμονα μαζί με το εγγονάκι του, το έπαιζε κάτοικος φώναζε δυνατά και προκαλούσε τους κατοίκους και απειλούσε με μηνύσεις, αν δεν ανοίξουν την παιδική χαρά.

Εντελώς συμπωματικά ήταν στημένα τα Μ.Μ.Παραπληροφόρησης και τον κατέγραφαν μην τυχών και κανένας κάτοικος του έδινε καμία ψιλή του κυρίου, που με έξαλλο ύφος έβριζε τους πάντες σαν φασίστες και ρατσιστές, και μετά οι κουφάλες των ΜΜΠ να έλεγαν πως τον ξυλοκόπησαν τα τάγματα εφόδου της ΧΑ, παρότι εκείνο το βράδυ δεν παραβρίσκονταν ούτε ένας χρυσαυγίτης.

Το οδοιπορικό της κυρίας χαφιεδού του λαμπρακιστάν, στολίστηκε και από μια παχύδερμη ουκρανή, ονόματι ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΤΑΧΟΥ, που άφησε πίσω στην πατρίδα της σύζυγο και παιδιά και ήρθε στην Ελλάδα σαν απεργοσπάστρια για να φάει βρώμικο ψωμί, όπως και του «ταξικού αδερφού» του ρουμάνου ΦΛΟΡΙΑΝ, που μαζί με τον «αντιρατσιστή» Καμινού συμπληρώθηκε το «αντιρατσιστικό» σενάριο στο κατά τα άλλα, αντικειμενικό ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63901203
Επιστροφή στην κορυφή
κάτοικος Αγ.Παντελεήμονα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 11, 2013 9:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτοικοι Αγ. Παντελεήμονα: “Καταγγέλουμε τους λασπολόγους δημοσιογράφους”

Αυτούσια η επιστολή των κατοίκων και των επαγγελματιών του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα taxalia.blogspot.gr.

Καταγγέλλουμε μερίδα του Τύπου που τις τελευταίες ημέρες επιχειρεί συστηματικά να πετάξει τόνους λάσπης πάνω στους κατοίκους της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα και της ευρύτερης περιοχής του 6ου Δ.Δ. μέσα από άθλια ρεπορτάζ. Για μία ακόμη φορά «δημοσιογράφοι» διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να συκοφαντήσουν για μία ακόμη φορά την περιοχή μας.

Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι διαφορετικό από ΜΜΕ που έχουν κάνει τον στρουθοκαμηλισμό πάγια τακτική τους. Εμείς αναρωτιόμαστε εάν οι ρεπόρτερ που ήρθαν στις γειτονιές μας για δήθεν «ρεπορτάζ» είδαν τα χάλια μας.

Αναρωτιόμαστε εάν είδαν τον εποικισμό της περιοχής από πληθυσμούς Ασιατών, Αφρικανών, Ρομά. Αναρωτιόμαστε εάν «είδαν» το παραεμπόριο των αλλοδαπών στις λαϊκές αγορές, αν «είδαν» τα χάλια έξω από την ΑΣΟΕΕ, αν «είδαν» την κατάσταση στο Πεδίο του Άρεως. Αναρωτιόμαστε πόσους Έλληνες είδαν να κυκλοφορούν στην περιοχή. Αναρωτιόμαστε εάν μπήκαν σε πολυκατοικίες να μετρήσουν τα άδεια διαμερίσματα, όπου λίγα χρόνια πριν κατοικούσε κόσμος που αναγκάστηκε σε φυγή

Αναρωτιόμαστε εάν μέτρησαν στην Αχαρνών, στην Αριστοτέλους, στην Πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη τα μίνι μάρκετ, κουρεία, Ιντερνέτ, εμπορικά αλλοδαπών. Θα μας εξηγήσει κάποιος πού βρήκαν όλοι αυτοί οι «φτωχοί» και «κατατρεγμένοι» άνθρωποι τα χιλιάδες ευρώ για να αγοράσουν υπάρχουσες επιχειρήσεις ή για να φτιάξουν καινούριες; Με τα κυκλώματα αυτά πότε θα ασχοληθούν;

Αναρωτιόμαστε πόσους από εμάς ρώτησαν εάν μπορούν να ζήσουν μέσα στις φαβέλες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της εισβολής, στην κυριολεξία, λαθρομεταναστών. Αναρωτιόμαστε εάν έψαξαν με την ίδια ζέση ποιά κυκλώματα τους φέρνουν, ποιά τους νοικιάζουν σπίτια, ποιά τους ταΐζουν, ποιά τους εκμεταλλεύονται, πώς ζούνε όλοι αυτοί οι πληθυσμοί, από ποιές δουλειές βγάζουν τα προς το ζην. Για να τελειώνουμε με την παραπληροφόρηση, η οποία τους μόνους που εξυπηρετεί είναι τους διακινητές ανθρώπων και τις δήθεν ομάδες αλληλεγγύης, που έχουν γίνει πάμπλουτες από την κατάσταση αυτή. Με στοιχεία που έχουμε και που τα ΜΜΕ δεν δημοσίευσαν ΠΟΤΕ!

Σε καταστήματα Ιντερνετ αλλοδαπών γίνεται διακίνηση λαθρομεταναστών. Κανένα πρόβλημα παρά τις καταγγελίες. «Φρουτάκια» που έχουν βαφτιστεί Ιντερνέτ και καφενεία λειτουργούν ανενόχλητα εδώ και χρόνια, παρά τις καταγγελίες. Αλλοδαποί τσιλιαδόροι, αλλοδαποί πελάτες, αλλοδαποί και ημεδαποί ιδιοκτήτες. 93 ιντερνέτ, ιδιοκτησίας στην συντριπτική τους πλειοψηφία αλλοδαπών, υπάρχουν στο 6ο Δ.Δ.. Οι ευαισθητούληδες δημοτικοί σύμβουλοι, που μας κατηγορούν ότι ενοχλούμαστε με τους αλλοδαπούς, ας ανοίξουν τα μάτια τους μήπως και δουν ότι ΜΟΝΟ αλλοδαποί αιτούνται αδείας Ιντερνέτ καφέ στις γειτονιές μας.

Η διακίνηση λαθρομεταναστών στην πλατεία Βικτωρίας λαμβάνει χώρα τακτικά εδώ και μήνες. Άρτι αφιχθέντες λαθρομετανάστες παραλαμβάνονται από διακινητές και μεταφέρονται στα δεκάδες διαμερίσματα-ξενοδοχεία λαθρομεταναστών της περιοχής. Αυτά είναι γνωστά στην Αστυνομία εδώ και καιρό. Για κάποιον λόγο τα διαμερίσματα αυτά χαίρουν πιθανόν κάποιας ασυλίας, αφού ουδείς επεμβαίνει παρά τις καταγγελίες. Ανενόχλητοι επίσης λαθρομετανάστες μεταφέρονται από τις γειτονιές μας προς άγνωστη κατεύθυνση με φορτηγάκια με Βουλγάρικες πινακίδες, τα οποία έχουν κατακλύσει την περιοχή και ουδείς ασχολείται. Ακόμη πιο ανενόχλητες είναι οι ορδές Ρομά που έχουν έρθει μαζικά τον τελευταίο καιρό. Κάποιος να μας ενημερώσει για το ποιά δουλειά κάνουν όλοι αυτοί οι Ρομά και για το πώς βρίσκουν τα χρήματα για να πληρώσουν το ενοίκιο τους και τα έξοδα τους.

Εντελώς ανενόχλητοι οι Αφρικανοί πουλάνε ναρκωτικά στην Πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη, στην πλατεία Βικτωρίας. Ακόμη πιο ανενόχλητοι Έλληνες φραγκοφονιάδες νοικιάζουν τα σαβουροδιαμερίσματα τους και τα σαβουρομαγαζιά τους ως κατοικίες, παράνομα τζαμιά και εκκλησίες σε αλλοδαπούς. Ανάμεσα τους πολλοί δικηγόροι. Κυκλώματα από μεσίτες, δικηγόρους, μηχανικούς, λογιστές έχουν στήσει πάρτυ στις γειτονιές μας και ζουν εις βάρος μας παριστάνοντας τον «αλληλέγγυο της Εκάλης». Έχουν αναλάβει εργολαβία τις business των αλλοδαπών και φροντίζουν να τους ανοίξουν μαγαζιά, να τους βρουν διαμερίσματα, να τους γλυτώσουν από κυρώσεις, να τους φτιάξουν τα οικονομικά στα μαγαζιά - βιτρίνες που έχουν. Κανείς δεν γνωρίζει κάτι για αυτό;

Πλατείες, δρόμοι, πεζοδρόμια έχουν καταληφθεί από αλλοδαπούς νόμιμους και παράνομους, έμπορους ναρκωτικών και ναρκομανείς, μπεκρήδες, πόρνες, καροτσάκια με σκουπίδια, αυτοκίνητα αποθήκες ή σωρούς σκουπιδιών γενικώς. Παράνομα τζαμιά και αφρικανικές εκκλησίες συνεχίζουν να λειτουργούν ανενόχλητα, παρά την εισαγγελική παραγγελία για σφράγιση τους. Για ποιόν λόγο ο πρόξενος του Αφγανιστάν στην Βουλγαρία επισκέπτεται τον τελευταίο χρόνο επανειλημμένως το παράνομο «τζαμί» της οδού Καλύμνου; Τί είδους ασυλία χαίρει ο εν λόγω χώρος και άλλοι αντίστοιχοι χώροι που έπρεπε να έχουν σφραγιστεί εδώ και καιρό; Για ποιον λόγο φυλασσόταν παλιότερα καθημερινά και επί 24ώρου βάσεως με περιπολικό το «τζαμί» στην οδό Προύσσης; Κάποιο ρεπορτάζ για όλα αυτά ή μήπως θα βγάλει σπυράκια ο κ. Μούιζνιεκς, η Διεθνής Αμνηστία, τα διάφορα ακριβοπληρωμένα παρατηρητήρια και οι ΜΚΟ;

Εμείς ανακοινώνουμε πως δεν σκοπεύουμε να ξαναγυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω όταν η λέξη αλλοδαπός, γκέτο, λαθρομετανάστης ήταν ταμπού και όποιος μιλούσε για την κατάντια της γειτονιάς του ήταν ρατσιστής, φασίστας και χρυσαυγίτης. Ήδη παρακολουθούμε με αηδία την προσπάθεια κάποιων «μαϊντανών» πολιτικών να επαναφέρουν την (λαθρο)μεταναστευτική ατζέντα του 2008-2010. Ούτε σκοπεύουμε να κάνουμε δήλωση πολιτικών φρονημάτων προκειμένου να μην μας κολλήσουν τις γνωστές ταμπέλες. Ούτε πρόκειται να δίνουμε συνεντεύξεις σαν κάποια νούμερα γείτονες μας για να διαστρεβλώσουμε την πραγματικότητα.

Θα συνεχίζουμε να λέμε την αλήθεια, να διεκδικούμε την ζωή που μας πήραν και τις ιδιοκτησίες που μας κατέστρεψαν με κάθε μέσο που μας δίνει ο νόμος, όπως κάναμε μέχρι σήμερα. Καλούμε τον κ. Σαμαρά να θυμηθεί τί μας είπε όταν επισκέφθηκε προεκλογικά τις γειτονιές μας. Καλούμε τον κ. Αθανασίου να θυμηθεί τι είδε όταν περπάτησε σε αυτές και να αναλογιστεί τον κόσμο που μένει εδώ, με τον οποίο συνομίλησε. Καλούμε τον κ. Δένδια να θυμηθεί και εκείνος τι έχει συναντήσει στις επισκέψεις του στο Κέντρο, τί έχει κουβεντιάσει με τους κατοίκους, τί έχει πει. Η Αθήνα υποφέρει.

Όσο για τα ΜΜΕ που πάσχουν από επιλεκτική κώφωση και τύφλωση προειδοποιούμε πως εάν συνεχίσουν την λασπολογία θα κινηθούμε νομικώς. Και κάποια στιγμή θα πρέπει να μας απαντήσουν μεγάλες εφημερίδες και δημοσιογράφοι γιατί δεν δημοσίευσαν τα στοιχεία που δώσαμε εδώ και καιρό για τα καταστήματα των αλλοδαπών στην περιοχή. ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;

Κάτοικοι και επαγγελματίες 6ου Δ.Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας