patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η κατάθεση της συντρόφου του Π. Φύσσα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
καλαμάτας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 06, 2013 7:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η κατάθεση της συντρόφου του Π. Φύσσα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η κατάθεση της συντρόφου του Π. Φύσσα

Η κατάθεση της συντρόφου του Π. Φύσσα

Η σύντροφος του Παύλου Φύσσα περιέγραψε στην κατάθεσή της λεπτό προς λεπτό τη δολοφονία του 34χρονου κατά την ενέδρα θανάτου. Μίλησε για ψυχρό, αψυχολόγητο και εντελώς αναίτιο χτύπημα στον μουσικό, η εν ψυχρώ δολοφονία του οποίου στις 17 Σεπτεμβρίου συγκλόνισε το πανελλήνιο και σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για συλλήψεις των στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Όσα αναφέρει στην κατάθεσή της, την οποία δημοσιεύει η Real News, είναι συγκλονιστικά.

Η κατάθεσή της

«Είμαι η σύντροφος του Παύλου Φύσσα. Ήμασταν μαζί δυόμισι χρόνια. Προανακριτική κατάθεση δεν έχω δώσει γιατί δε με κάλεσε κανείς, αν κι έδωσα το τηλέφωνό μου σε μια γυναίκα αστυνομικό. Με τον Παύλο πήγαμε στο σπίτι του φίλου μας Δ. στις 19.30 το απόγευμα της 17ης Σεπτεμβρίου γύρω στις 20.15 γιατί θέλαμε να δούμε που θα κάτσουμε για να παρακολουθήσουμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού. Χωρίς κανένα συγκεκριμένο λόγο σταματήσαμε στο «Κοράλλι», όπου μιλήσαμε με τον υπεύθυνο και κλείσαμε ένα τραπέζι για τρία άτομα για τον αγώνα. Μετά περιφερόμασταν στην περιοχή και επιστρέψαμε στο «Κοράλλι» στις 21.30. Κάποια στιγμή, και ενώ βλέπαμε τον αγώνα, άκουσα τον Δ. να λέει μεγαλόφωνα, χωρίς να απευθύνεται σε κάποιον συγκεκριμένα «καλύτερα να έχω φίλο ένα σκουλήκι, παρά έναν χρυσαυγίτη». Δεν ξέρω να το άκουσαν κάποιοι άλλοι εκτός από εμάς, πάντως κανείς μας δεν το συνέχισε. Ο Παύλος ήταν αφοσιωμένος στον αγώνα.

Λίγο μετά το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ήρθαν και μας βρήκαν στην καφετέρια οι φίλοι μας, Χ., Π., Δ., και ένα άλλο παιδί που τον ξέρω φατσικά, ο Μ., ο Μ., ο Ν. και μία κοπέλα. Καθίσαμε όλοι μαζί. Δεν άκουσα να λένε κάτι ιδιαίτερο τα παιδιά αυτά, άλλωστε η παρέα μας ήταν μεγάλη, στο μαγαζί είχε βαβούρα και ήταν δυνατόν να ειπώνονται πράγματα χωρίς να τα ακούμε όλοι. Τίποτα το ιδιαίτερο δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου όσο ήμασταν μέσα στο μαγαζί. Όταν τελείωσε ο αγώνας και βγήκαμε έξω για να κανονίσουμε τι θα κάνουμε, ήρθε ο υπεύθυνος του μαγαζιού και μας είπε να μην κάνουμε καμία φασαρία στο μαγαζί. Εμείς δεν καταλαβαίναμε για ποιο λόγο μας το έλεγε αυτό, μας υπέδειξε κάποια άτομα που μαζεύονταν στη γωνία Π. Μελλά και Κεφαλληνίας, απέναντι από το «Κοράλλι». Εγώ είδα τότε να στέκονται στο σημείο νομίζω τρία άτομα. Τα χαρακτηριστικά τους δεν τα είδα καλά. Θυμάμαι μόνο ότι ήταν μαυροντυμένοι και έκαναν νευρικές κινήσεις…

Ταυτόχρονα έρχεται προς το μέρος μας με παπάκι ένα άτομο μελαχρινό με ριγέ χρωματιστή μπλούζα και μας είπε να φύγουμε γιατί θα γινόταν φασαρία. Εμείς δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε για ποιο λόγο θα γινόταν φασαρία, κι ούτε μπορούσαμε να καταλάβουμε τον υπερβάλλοντα ζήλο του συγκεκριμένου ατόμου να μας διώξει από το σημείο που βρισκόταν η καφετέρια. Δεν άκουσα το άτομο αυτό να λέει ότι ήταν αστυνομικός. Επειδή επέμενε πολύ να σηκωθούμε και να φύγουμε, γιατί -όπως μας είπε- τα άτομα αυτά ήταν χρυσαυγίτες και αγριεμένοι, αποφασίσαμε να πάμε να πάρουμε μπίρες και να πάμε στο σπίτι του Παύλου ή στη Βλαχέρνα την εκκλησία και να περιμένουμε να αραιώσει ο κόσμος. Με τους τρεις χρυσαυγίτες που ήταν στο σημείο δεν αντιπαρατεθήκαμε σε καμία στιγμή. Μάλιστα ο φίλος μας ο Δ. απευθυνόμενος προς τον υπεύθυνο του μαγαζιού, είπε κάτι σαν «γερμανόσποροι, που κάψανε τις οικογένειές μας», είπα στον Παύλο να τα μαζέψει γιατί θα μας ακούσουν και τότε θα γίνει πραγματικά φασαρία και ο Παύλος πήγε και του είπε «βούλωνε και πάμε να φύγουμε».

Αρχίσαμε να περπατάμε από το «Κοράλλι» προς την Τσαλδάρη. Όταν φτάσαμε στη γωνία Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας, βάλαμε τον φίλο μας τον Χ. σε ένα ταξί γιατί δεν αισθανόταν καλά. Εκείνη τη στιγμή είδαμε να καταφθάνουν 4 ή 5 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Όλες είχαν πλήρωμα 2 ατόμων. Μας είδαν, έστριψαν μέσα στην Κεφαλληνίας και κατευθύνθηκαν προς το “Κοράλλι”. Πριν φτάσουν όμως εκεί, σταμάτησαν σε μία ομάδα μαυροφορεμένων ατόμων (γύρω στα 15) που είχαν μαζευτείς στο σημείο. Δεν μπόρεσα να δω αν τους μιλούσαν. Δεν ήταν παραταγμένοι οι αστυνομικοί ούτε σχημάτισαν κάποιον προστατευτικό κλοιό. Καθόντουσαν χαλαρά όλοι μαζί, σαν να ήταν παρέα. Κάποιοι αστυνομικοί είχαν κατέβει από τις μηχανές τους και είχαν βγάλει και τα κράνη τους. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ό τύπος με το μηχανάκι προς εμάς. Φάνηκε τσαντισμένος που δεν είχαμε φύγει ακόμα. Ο Παύλος του είπε ότι θέλει να περπατάει ελεύθερα στη γειτονιά του και πως σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να επιστρέψουμε για να πάρουμε τα αυτοκίνητα των φίλων μας από το σημείο που τα είχαν αφήσει…».

Η δολοφονία

Η παρουσία των αστυνομικών, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 27χρονη, τους καθησύχασε. Όταν όμως οι μαυροντυμένοι άρχισαν να κινούνται απειλητικά προς το μέρος τους, εκτός από την κοπέλα και έναν νεαρό της ομάδας ΔΙΑΣ κανένας άλλος από αυτούς δεν έτρεξε να τους προστατέψει. Αντιθέτως στις εκκλήσεις της για βοήθεια της δήλωσαν αδυναμία… «Από τη στιγμή που είδαμε τους αστυνομικούς εφησυχάσαμε, συνεχίσαμε να περπατάμε περνώντας στο απέναντι πεζοδρόμιο της Τσαλδάρη. Τότε ο Παύλος μου είπε να πάρω την κοπέλα που ήταν μαζί μας και να πάμε σπίτι του και θα ερχόταν να μας βρει.

Τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας είχαν προχωρήσει πιο κάτω στην Τσαλδάρη με κατεύθυνση προς τη Λαμπράκη. Πήγαιναν στο περίπτερο για να αγοράσουν μπίρες. Ξαφνικά στην Κεφαλληνίας βγήκαν 7 με 8 άτομα, ηλικίας 35 με 40 ετών περίπου, όλοι εύσωμοι, φορούσαν μαύρα ρούχα, κάποιοι με ξυρισμένα κεφάλια, κάποιο όχι. Δεν είδα αν κρατούσαν κάτι στα χέρια τους. Με δυνατές φωνές κατευθύνθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τα αγόρια της παρέας. Τότε εγώ γύρισα πίσω να κοιτάξω τι συνέβαινε.

Κατάλαβα ότι κατευθύνονταν προς τα παιδιά, γύρισα πίσω και πήγα τρέχοντας στους αστυνομικούς που βρισκόντουσαν στην Κεφαλληνίας. Ούρλιαζα λέγοντας πως οι φίλοι μας κινδυνεύουν και τους παρακαλούσα να έρθουν να μας βοηθήσουν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά έναν αστυνομικό ψηλό και πολύ σωματώδη, άγρια φυσιογνωμία, τετράγωνο πρόσωπο να μου λέει «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, είναι πάρα πολλοί». Μόνο μία κοπέλα αστυνομικός και ένας άνδρας αστυνομικός, πολύ νεαρός ήταν οι μόνοι από την αστυνομική δύναμη που κινήθηκαν πεζή προς το σημείο που βρίσκονταν οι φίλοι μου και κινδύνευαν. Ταυτόχρονα, πήγα και εγώ προς το σημείο που είχα αφήσει τον Παύλο. Δεν ξέρω τι έκαναν στη συνέχεια οι δύο αστυνομικοί, γιατί τότε ήταν που είδα τον Παύλο μαχαιρωμένο… Όταν εγώ σε κατάσταση σχεδόν υστερική παρακαλούσα τους αστυνομικούς και σχεδόν τους τραβούσα από το μπουφάν τους για να έρθουν να βοηθήσουν τους φίλους μου, με πλησίασε ένας σωματώδης άνδρας, έφερε το πρόσωπό του πολύ κοντά στο δικό μου και μου είπε: «Τον πούστη σου που μου τον έφερες στο μαγαζί». Αυτό το άτομο είχε λίγα γκρίζα μαλλιά, πιασμένα σε μικρή ουρίτσα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Είχε μάτια ανοιχτόχρωμα, ήταν σωματώδης, γύρω στα 40 ή και παραπάνω. Το άτομο αυτό νομίζω ότι το είδα σε βίντεο αναρτημένο στο Youtube από επεισόδιο που είχε κάνει η Χρυσή Αυγή σε λαϊκή αγορά στο Μεσολόγγι».

Όταν πια, σύμφωνα με όσα κατέθεσε, γύρισε στο σημείο, όλα είχαν τελειώσει: «Ο Παύλος είχε μαχαιρωθεί, ήταν όρθιος, κρατούσε το στήθος του και έλεγε ότι τον μαχαίρωσαν Και έδειχνε προς την κατεύθυνση του δράστη. Τον δράστη δεν τον είδα, είδα μόνο το ασημί αμάξι. Αφότου ήρθε το ασθενοφόρο και πήρε τον Παύλο, με πλησίασε ο αστυνομικός που σας περιέγραψα παραπάνω -τον σωματώδη με την άγρια φυσιογνωμία- και μου ζήτησε τα στοιχεία μου. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει τον Παύλο και τους υπόλοιπους όταν εγώ τον παρακαλούσα, προσποιήθηκε ότι μόλις είχε έρθει στο σημείο και ότι δεν βρισκόταν προηγουμένως εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν απολύτως λόγο, γιατί να θέλουν να σκοτώσουν τον Παύλο… Νομίζω ότι ήταν χτύπημα ψυχρό, αψυχολόγητο και παντελώς αναίτιο».
Επιστροφή στην κορυφή
G.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 06, 2013 10:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικό μου συμπέρασμα από την κατάθεση και την περιγραφή της κοπέλας είναι ότι η δολοφονία του Φύσσα ήταν οργανωμένη από ειδικές δυνάμεις αστυνομικών και φονιάδες των μυστικών υπηρεσιών. Στον Ρουπακιά, η Χρυσή Αυγή είχε αναθέσει να βοηθάει υπερήλικες, ανήμπορα άτομα στην περιοχή του. Από την όψη του φαίνεται ότι είναι καλοκάγαθος και ειρηνικός τύπος και ούτε κατά διάνυα βίαιος και εγκληματίας. Τον έμπλεξαν και υποψιάζομαι ότι ο υπεύθυνος για αυτή την παλιανθρωπιά σε βάρος του Ρουπακιά βρίσκεται μέσα στην Χρυσή Αυγή, στις γραμμές της οποίας δεν μπορεί παρά να υπάρχουν ή να έχουν παρεισφρήσει μπόλικοι χαφιέδες. Ο Ρουπακιάς κλήθηκε στο σημείο του φόνου ίσα για να το βάλουν να μαζέψει το ματωμένο μαχαίρι και να αφήσει τα αποτυπώματα του, μαζί με τα αποτυπώματα του πραγματικού δράστη, ο οποίος παραμένει άγνωστος -και άγνωστος θα παραμείνει στο μέλλον, εκτός αν γίνει κάποια στραβή και οι υπηρεσίες αποφασίσουν να τον θυσιάσουν.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ



Συμμετέχουν: 26 Σεπ 13
Δημοσιεύσεις: 43

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 07, 2013 11:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλον από την φυσιογνωμία του και μόνο. Η συνεχής στρατικοποίηση που επιβάλει στα μέλη της η Χρυσή Αυγή μπορεί να οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα εάν μιλάμε για αδύναμους χαρακτήρες ή πυροβολημένους. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί το σύμβαν να είναι και δημιούργημα μυστικών υπηρεσιών, αν και αυτό μόνο έμμεσα μπορεί να ειπωθεί. Το σύστημα τώρα, έτσι και αλλιώς, θα τους τελειώσει. Άλλωστε σαν δημιούργημα του συστήματος έπρεπε οι υπεύθυνοι της Χρυσής Αυγής να το είχαν υπόψη τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
G.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 08, 2013 6:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η κατάθεση της συντρόφου του Φύσσα μιλάει από μόνη για τους υπεύθυνους και αυτουργούς του εγκλήματος.

Ωστόσο η φυσιογνωμία παίζει μεγάλο ρόλο στην κατανόηση της ψυχοσύνθεσης των ανθρώπων. Και εσύ που φαίνεται να την υποτιμάς, στην πραγματικότητα την παίρνεις υπόψη σου. Γνωρίζουμε όλοι την σημασία της από την πείρα μας. Σε μεγάλο βαθμό ο χαρακτήρας ζωγραφίζεται στα πρόσωπα των ανθρώπων. Φυσικά δεν μπορείς να περιοριστείς μόνο στην όψη του άλλου. Όμως εκτός από την όψη ο Ρουπακιάς έχει επίσης λευκό ποινικό μητρώο και είναι 45πεντάρης. Το δικό μου δεν είναι λεύκό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βαρύνομαι με κάτι σοβαρό. Δεν έχω όμως ούτε και όψη αγαθιάρη όπως ο Ρουπακιάς.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ



Συμμετέχουν: 26 Σεπ 13
Δημοσιεύσεις: 43

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 10, 2013 4:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

G. έγραψε:

Ωστόσο η φυσιογνωμία παίζει μεγάλο ρόλο στην κατανόηση της ψυχοσύνθεσης των ανθρώπων. Και εσύ που φαίνεται να την υποτιμάς, στην πραγματικότητα την παίρνεις υπόψη σου. Γνωρίζουμε όλοι την σημασία της από την πείρα μας. Σε μεγάλο βαθμό ο χαρακτήρας ζωγραφίζεται στα πρόσωπα των ανθρώπων. Φυσικά δεν μπορείς να περιοριστείς μόνο στην όψη του άλλου. Όμως εκτός από την όψη ο Ρουπακιάς έχει επίσης λευκό ποινικό μητρώο και είναι 45πεντάρης. Το δικό μου δεν είναι λεύκό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βαρύνομαι με κάτι σοβαρό. Δεν έχω όμως ούτε και όψη αγαθιάρη όπως ο Ρουπακιάς.


Δηλαδή θα έλεγες για παράδειγμα ότι ο Φριτς Σούμπερτ ή ο Τσαρλς Μανσον είναι αθώοι επειδή ο πρώτος έχει φάτσα κακομοίρη και ο δεύτερος γόη; Shocked Δεν νομίζω..... Άλλο πράγμα η κακιά στιγμή ή η εκτέλεση μια πράξης μετά από πλύση εγκεφάλου (εάν φυσικά αποδειχτεί) και άλλο ότι όποιος έχει αγαθή φυσιογνωμία είναι και αθώος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostas Oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 10, 2013 7:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
G. έγραψε:

Ωστόσο η φυσιογνωμία παίζει μεγάλο ρόλο στην κατανόηση της ψυχοσύνθεσης των ανθρώπων. Και εσύ που φαίνεται να την υποτιμάς, στην πραγματικότητα την παίρνεις υπόψη σου. Γνωρίζουμε όλοι την σημασία της από την πείρα μας. Σε μεγάλο βαθμό ο χαρακτήρας ζωγραφίζεται στα πρόσωπα των ανθρώπων. Φυσικά δεν μπορείς να περιοριστείς μόνο στην όψη του άλλου. Όμως εκτός από την όψη ο Ρουπακιάς έχει επίσης λευκό ποινικό μητρώο και είναι 45πεντάρης. Το δικό μου δεν είναι λεύκό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βαρύνομαι με κάτι σοβαρό. Δεν έχω όμως ούτε και όψη αγαθιάρη όπως ο Ρουπακιάς.


Δηλαδή θα έλεγες για παράδειγμα ότι ο Φριτς Σούμπερτ ή ο Τσαρλς Μανσον είναι αθώοι επειδή ο πρώτος έχει φάτσα κακομοίρη και ο δεύτερος γόη; Shocked Δεν νομίζω..... Άλλο πράγμα η κακιά στιγμή ή η εκτέλεση μια πράξης μετά από πλύση εγκεφάλου (εάν φυσικά αποδειχτεί) και άλλο ότι όποιος έχει αγαθή φυσιογνωμία είναι και αθώος.


…με τον ρουπακιά δεν μπορεί να ισχύει η κακιά στιγμή, διότι δεν μαχαίρωσε τον Φύσσα σε κάποια βίαια συμπλοκή, και έν βρασμό ψυχής. Υποτίθεται όπως λένε τα ΜΜΕ, και οι διωκτικές αρχές πως ο Ρουπακιάς πήρε εντολή για να πάει να δολοφονήσει τον Φύσσα. Έπειτα οι δύο μαχαιριές δείχνουν επαγγελματία και εκπαιδευμένο δολοφόνο σαν αυτούς των μυστικών υπηρεσιών και εκτελεστών της κρατικής-παρακρατικής οργάνωσης της «17 Νοέμβρη». Και δεν στέκει ούτε με σφαίρες η επίσημη ανακοίνωση πως ο ρουπακιάς πήγε και δολοφόνησε τον Παύλο με τον οποίο γνωριζόντων και έμεναν στην ίδια γειτονιά που τον γνώριζαν όλοι με ακάλυπτο το πρόσωπο του και χωρίς να φοράει γάντια. Και από πότε το παρουσιαστικό και το βιογραφικό του κάθε ανθρώπου δεν πρέπει να λαμβάνεται στα υπόψη;...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ



Συμμετέχουν: 26 Σεπ 13
Δημοσιεύσεις: 43

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 11, 2013 12:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άποψη μου είναι ότι πρόκειται για ένα ψυχρό εκτελεστή. Σε πρώτη φάση φαίνεται ότι πίσω από τον Ρουπακιά είναι η Χρυσή Αυγή το οποίο μέλει να αποδειχτεί στην δικαστική διαδικασία. Εάν δεν αποδεχτεί με πειστικό τρόπο τότε μιλάμε για άλλους ατραπούς. Άλλο πράγμα το παρουσιαστικό και άλλο πράγμα το παρελθόν του καθενός. Το παρελθόν και φυσικά λαμβάνεται υπόψη. Το παρουσιαστικό δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
απελάτης



Συμμετέχουν: 17 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 527

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 11, 2013 3:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από που το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα Νίκο; Ότι ο Ρουπακιάς είναι ο φονιάς του Φύσσα και μάλιστα ότι είναι όπως γράφεις ένας «ψυχρός εκτελεστής»; Καλά να τον υποπτεύεσε για κάποιους λόγους, δεν ξέρω ποιους, αλλά να τον χαρακτηρίζεις και «ψυχρό εκτελεστή» θα πρέπει να ξέρεις πολλά για τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Τι ξέρεις; Πες το μήπως φωτιστούμε και όσοι αμφιβάλουμε. Εγώ διάβασα μια σύντομη δήλωση του Κασιδιάρη στην οποία υποστηρίζει ότι "ναι μεν υπήρξε εντολή δολοφονίας του Φύσσα αλλά όχι από την Χρυσή Αυγή". Το πιστεύω αυτό. Η Χ.Α. δεν είχε λόγους να βάλει τον εαυτό της σε τέτοιο λούκι. Κάθε άλλο.

Το Έθνος απέλυσε αμέσως τον σοβαρό δημοσιογράφο Γ. Δελαστίκ επειδή έγραψε ότι πίσω από την δολοφονία του Φύσσα μπορούσε να είναι αυτοί που έχουν συμφέρον να δολοφονηθεί κάποιος αριστερός, (αν και εκ των υστέρων οι γονείς του Φύσσα υποστηρίζουν ότι δεν ανήκε πουθενά πολιτικά). Συμφέρον απ’ την δολοφονία κάποιου υποτιθέμενου αριστερού είχε μόνο η κυβέρνηση και οι μυστικές υπηρεσίες. Όχι η Χρυσή Αυγή. Και τις μυστικές υπηρεσίες υπονοεί ολοφάνερα και ο Κασιδιάρης. Ήταν ο μεροκαματιάρης Ρουπακιάς άνθρωπος των μυστικών υπηρεσιών; Και μάλιστα φονιάς; Ο φονιάς με το λευκό ποινικό μητρώο; Και όχι μόνο φονιάς αλλά ψυχρός εκτελεστής; Για να χαρακτηρίσεις κάποιον ψυχρό εκτελεστή πρέπει τουλάχιστον να τον ξέρεις από κοντά. Ο Κασιδιάρης πάντως είπε ότι δεν νομίζει ότι αυτός ο τύπος ήταν ικανός να κάνει ένα τέτοιο φόνο. Πως το λέει αυτό; Νομίζω για τον ίδιο λόγο που υποστηρίζουν το ίδιο μερικοί από εμάς.

Δεν έχει αυτός ο άνθρωπος το βλέμμα ενός φονιά, ενός ψυχρού εκτελεστή. Και το βλέμμα λέει πολλά για τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε και βέβαιοι ότι ο Ρουπακιάς δεν έχει σχέση με το έγκλημα. Ελπίζουμε να ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα στην συνέχεια. Άλλο όμως να μην είσαι βέβαιος για τον Ρουπακιά και άλλο να τον χαρακτηρίζεις, χωρίς να τον έχεις δει ποτέ, «ψυχρό εκτελεστή». Από πού και ως που τέτοια βεβαιότητα για το σενάριο της αστυνομίας; Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί με τα αστυνομικά σενάρια. Ας περιμένουμε τον χρόνο να ξεκαθαρίσει τα πραγματικά γεγονότα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ



Συμμετέχουν: 26 Σεπ 13
Δημοσιεύσεις: 43

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 12, 2013 10:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στη συγκεκριμένη στιγμή ο Ρουπακιάς έδρασε ως ψυχρός εκτελεστής. Μην μπλέκουμε ένα γεγονός που έλαβε δράση σε μια συγκεκριμένη στιγμή με τον χαρακτήρα του δράστη ή των δραστών. Φυσικά εάν είναι ο Ρουπακιάς ή και ο Ρουπακιάς μένει να αποδεχτεί. Όλοι έχουν το κριτήριο της αθωότητας μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η Χ.Α. όντως δεν είχε λόγους να βάλει τον εαυτό της στο λούκι. Αυτή όμως η συνεχής στρατικοποίηση και η προπαγάνδα μίσους δεν υπήρχε περίπτωση να οδηγήσει σε έγκλημα; Φυσικά και είχε. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι όλες αυτές οι $%#%^# που ακούμε από την τηλεόραση ισχύουν. Αυτοί σε λίγο και θα μας πείσουν ότι η Χ.Α. είχε εξοπλισμένο στρατό έτοιμο να καταλύσει την αστική δημοκρατία.

Του Δελάστικ είναι μια λογική υπόθεση που μένει να αποδειχτεί. Το σενάριο, όμως, να έχουν εισχωρήσει οι μυστικές υπηρεσίες στην Χ.Α. γιατί δεν το λαμβάνει κανείς υπόψη;

Η φυλακή είναι γεμάτοι από ανθρώπους που είχαν λευκό ποινικό μητρώο, ήταν του μεροκάματου, οικογενειάρχες, και σε μια χρονική στιγμή λόγω ειδικών συνθηκών έδρασαν με βίαιο τρόπο φθάνοντας στην δολοφονία. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καλό χαρακτήρα. Μια λάθος πράξη, σε μια λάθος στιγμή, με μια διαταραχή του ψυχικού κόσμου, τους οδήγησε στο έγκλημα και στη φυλακή.

Ο χαρακτηρισμός «ψυχρός εκτελεστής» αναφέρεται στην πράξη. Ο Ρουπακιάς ως τώρα κρατάει το στόμα του κλειστό. Κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να το ανοίξει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Πάντως ως τώρα δεν έχει αρνηθεί την πράξη. Δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας τους ντετέκτιβ και να μιλάμε χωρίς στοιχεία. Ακόμη η Αστυνομία δεν έχει ολοκληρώσει την έρευνα της και το σενάριο ακόμη δεν έχει γραφτεί. Ας έχουμε λοιπόν λίγη υπομονή να δούμε που θα καταλήξουν και ποια στοιχεία υπάρχουν για να κρίνουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 12, 2013 10:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε μεγάλε ήσουν αυτόπτης μάρτυς στο γεγονός; Πως ξέρεις ότι ήταν ο Ρουπακιάς που μαχαίρωσε τον Φύσσα. Εδώ οι γονείς του θύματος τα αμφισβητούν όλα, (μαζί και την περίπτωση Ρουπακιά). Πως συμβαίνει εσύ να επιμένεις για το αντίθετο; Τις συνεντεύξεις των γονιών του Φύσσα δεν τις έχεις παρακολουθήσει; Τι διάβολο...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ



Συμμετέχουν: 26 Σεπ 13
Δημοσιεύσεις: 43

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 12, 2013 10:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
Ρε μεγάλε ήσουν αυτόπτης μάρτυς στο γεγονός; Πως ξέρεις ότι ήταν ο Ρουπακιάς που μαχαίρωσε τον Φύσσα. Εδώ οι γονείς του θύματος τα αμφισβητούν όλα, (μαζί και την περίπτωση Ρουπακιά). Πως συμβαίνει εσύ να επιμένεις για το αντίθετο; Τις συνεντεύξεις των γονιών του Φύσσα δεν τις έχεις παρακολουθήσει; Τι διάβολο...


Δεν επιμένω σε κάτι. Διάβασε πιο προσεχτικά τη γράφω στην τελευταία παράγραφο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 12, 2013 10:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Ακόμη η Αστυνομία δεν έχει ολοκληρώσει την έρευνα της


Αν διάβασες τι είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες, τι κατέθεσε η κοπελιά του Φύσσα, η αστυνομία είναι ο πρώτος ύποπτος για την δολοφονία. Τώρα προσπαθεί να τα κουκουλώσει και όχι να εξιχνιάσει το έγκλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ



Συμμετέχουν: 26 Σεπ 13
Δημοσιεύσεις: 43

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 12, 2013 11:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
Παράθεση:
Ακόμη η Αστυνομία δεν έχει ολοκληρώσει την έρευνα της


Αν διάβασες τι είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες, τι κατέθεσε η κοπελιά του Φύσσα, η αστυνομία είναι ο πρώτος ύποπτος για την δολοφονία. Τώρα προσπαθεί να θα κουκουλώσει και όχι να εξιχνιάσει το έγκλημα.


Η αστυνομία είναι ο ηθικός αυτουργός με την αδράνεια της κατά την τέλεση του εγκλήματος. Μόνο αυτό μπορώ να ισχυριστώ για την ώρα. Συγνώμη, αλλά έχω διαφορετική οπτική. Άλλο θέμα είναι το χέρι που με το μαχαίρι έκανε το έγκλημα και άλλο θέμα είναι ποιος ή ποιοι όπλισαν το χέρι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
G.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 12, 2013 12:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και πως εξηγείς την αδράνεια της αστυνομίας Νίκο; Μιλάμε για ένα λεφούσι ένοπλους. Φοβήθηκαν ένα αγαθιάρη, γιατί αυτό ήταν ο Ρουπακιάς. Ένας αγαθιάρης.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ



Συμμετέχουν: 26 Σεπ 13
Δημοσιεύσεις: 43

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 14, 2013 9:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι αστυνομικοί κάνουν μόνο για παρκαδόροι σε διάφορα “event”, για να σπάνε τα κεφάλια και να ρίχνουν δακρυγόνα στους ανθρώπους που συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις και για να επιδεικνύουν το όπλο τους ως προέκταση των γεννητικών τους οργάνων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα «παιδάκια» που τα έχουν βγάλει στους δρόμους για να πίνουν καφέδες και να «τρομάζουν» κανένα μελαψό μετανάστη έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν, δηλαδή τίποτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας