patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Προβοκάτσια καραμπινάτη

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 8:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Προβοκάτσια καραμπινάτη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήταν αναμενόμενο. Μετά την επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικής κλούβας έξω από την έδρα των ΜΑΤ, στο Γουδί, ήρθε και το γάζωμα με καλάσνικοφ 20χρονου αστυνομικού στα Εξάρχεια. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν περισσότεροι από 20 κάλυκες.

Οι μυστικές υπηρεσίες στις πρόβες τους προσέχουν να μη χυθεί αίμα. Η δοκιμή όμως δείχνει πάντα ποιο στόχο θα χτυπήσουν. Και αυτό δεν είναι δυνατό να το αγνοούν οι «εγκέφαλοι» των υπηρεσιών ασφαλείας. Γιατί λοιπόν έστειλαν χωρίς αλεξίσφαιρο γιλέκο τον 20χρονο σε πεζή περιπολία, τρεις η ώρα τα ξημερώματα, στην περιοχή Εξαρχείων; (Ζαϊμη και Κουντουριώτη) Μήπως για να σκοτωθεί στα σίγουρα; Το πράγμα μιλάει μόνο του. Προβοκάτσια καραμπινάτη. Στόχος η αποχαλίνωση της κρατικής τρομοκρατίας εναντίον της νεολαίας και ολόκληρου του πληθυσμού.

Προβληματισμό θα έπρεπε να έχει προκαλέσει και η προβοκατόρικη επιστολή του δηλωμένου Κυπατζή Κουφοντίνα, υπό τον τίτλο «Στεκόμαστε δίπλα στους εξεγερμένους νέους», η οποία επιστολή έχει συνταχτεί με τρόπο που εμφανίζει την αστυνομία πρώτο στόχο της νεολαίας, λες και η αστυνομία είναι το κυριότερο πρόβλημα της νεολαίας. (Πρώτος στόχος η ασύδοτη αστυνομία, αυτό το όργανο του ασύδοτου κράτους.) Έτσι λοιπόν προϊδεάζει τους αναγνώστες της επιστολής ότι τυχόν δολοφόνοι αστυνομικού θα προέρχονται απ’ τους κόλπους του νεολαιίστικου κινήματος. Τσακίστε λοιπόν μπάτσοι την νεολαία!


Η επιστολή του Κυπατζή: http://www.agonaskritis.gr/2008/12/20/5372
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΔΙΟΓΕΝΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 8:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η επιστολή Κουφοντίνα είναι και άρθρο των "Νέων".


Πηγή:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19452#19452


«Επαναστατικός Αγώνας»: Η νέα τρομοκρατική μυθολογία


Οι καθεστωτικοί μηχανισμοί και οι μυστικές υπηρεσίες αναβιώνουν ένα νέο τρομοκρατικό μύθο, στα πρότυπα της «17Ν»:Τον «Επαναστατικό Αγώνα»!!!
Μόνο που αυτή την απάτη της «αριστερής», «ατομικής τρομοκρατίας», δεν μπορούν να την περάσουν, σήμερα, εύκολα στον ελληνικό λαό. Οι πλούσιες εμπειρίες και τα φιάσκα των κατασκευασμένων οργανώσεων (17Ν-ΕΛΑ) έχουν οξύνει το πολιτικό κριτήριο.
Ο ελληνικός λαός πλέον γνωρίζει, έστω και αν δεν μπορεί να το τεκμηριώσει θεωρητικά, αυτό που δεν μπορούν να αντιληφθούν κάποιοι αλλοτριωμένοι διανοούμενοι αριστερίζοντες: ότι η τρομοκρατία αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέον προνομιούχα μέσα άσκησης πολιτικής των μηχανισμών της καπιταλιστικής εξουσίας, ιδιαίτερα της πλανητικής εξουσίας των ΗΠΑ και των μυστικών της υπηρεσιών.
Όσοι μιλούν σήμερα με την παλιά συνταγή της «ατομικής τρομοκρατίας» είναι ή βαθιά νυχτωμένοι ή παπαγαλάκια του καθεστώτος και «εγκάθετοι» ιμάντες των μυστικών υπηρεσιών.
«Ατομική τρομοκρατία», στη συνταγή της παλιάς «αριστερής τρομοκρατίας» δεν μπορεί, σήμερα να υπάρξει, ούτε αντικειμενικά, ούτε υποκειμενικά.
Αντικειμενικά γιατί απουσιάζουν εκείνες οι προûποθέσεις που οι αριστεροί αγωνιστές, κάτω από σκληρούς όρους παρανομίας (δικτατορίες κ.λπ) οδηγούνται σε συνωμοτική δράση.
Υποκειμενικά, γιατί οι πράξεις μιας «κλειστής» συνωμοτικής ομάδας καθορίζονται από τους πραγματικούς πολιτικούς όρους του λαϊκού κινήματος και δεν έχουν μεγάλη διάρκεια: Ή εξαρθρώνονται τάχιστα, ή διαλύονται εσωτερικά, ή, και το πιθανότερο, περνάνε κάτω από την καθοδήγηση των μυστικών υπηρεσιών.
Αυτή η παλιά συνταγή της «ατομικής τρομοκρατίας», σήμερα χρησιμοποιείται σαν άλλοθι για την κατασκευή τρομοκρατικών ομάδων από τις μυστικές υπηρεσίες: «αριστερό» φύλλο συκής και «αριστερή» υπογραφή ομάδων των μυστικών υπηρεσιών.
Όποιος, σήμερα, δεν ξεσκεπάζει αυτή την απάτη της αριστερής δήθεν «ατομικής τρομοκρατίας» συμβάλλει, συνειδητά ή ασυνείδητα, στην προώθηση των καθεστωτικών σκευωριών. Γίνεται το ιδεολογικό και πολιτικό άλλοθι των παρακρατικών σχεδιασμών των μυστικών υπηρεσιών.
Αγνοεί, ηθελημένα (καθεστωτικό γρανάζι) ή από ηλιθιότητα ότι η ιμπεριαλιστική Νέα Τάξη, χρησιμοποιώντας «αριστερά» ιδεολογικά και πολιτικά κλισέ, κατασκευάζει διαβόλους-προβοκάτορες. Τοπικούς διαβόλους και διαβόλους καθολικούς για να επιβάλει την βαρβαρότητα της δικής της πλανητικής τρομοκρατίας.
Η αμερικάνικη αυτοκρατορία είναι αυτή που κατασκευάζει πλανητικά σκιάχτρα, «τρομοκρατικούς» δαίμονες της υφηλίου, για να υποδουλώνει και κατασπαράσσει λαούς, να κτυπά τα απελευθερωτικά κινήματα (Μέση Ανατολή»), τα κοινωνικά κινήματα σε κάθε χώρα και να επιβάλει τη δικτατορία της σε κάθε χώρα…
Είναι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ που κατασκευάζουν και τους τοπικούς δαίμονες: Οργανώσεις τρομοκρατίας με «αριστερές» υπογραφές: «17Ν», «ΕΛΑ» και σήμερα τον «Επαναστατικό Αγώνα».
Με τέτοιες τρομοκρατικές οργανώσεις προωθεί η ιμπεριαλιστική αυτοκρατορία τα ποικίλα σχέδιά της σε κάθε χώρα. Τα «εγχειρίδια» της CIA πάνω σε αυτά τα ζητήματα είναι πλέον γνωστά και δημοσιευμένα: στο ΡΕΣΑΛΤΟ πολλές φορές…
Μια τέτοια οργάνωση είναι και ο «Επαναστατικός Αγώνας». Ένα τρομοκρατικό εργαλείο των μυστικών υπηρεσιών για την προώθηση των πολυεδρικών σχεδίων της αυτοκρατορίας εναντίον της χώρας μας και κυρίως: Εργαλείο που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον των αυθεντικών αριστερών ιδεών και εναντίον των εκρηκτικών λαϊκών κινημάτων που κυοφορούνται.
Αυτή η νέα τρομοκρατική μυθολογία και απάτη πρέπει να ξεσκεπαστεί…
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 9:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η παλιά τρομοκρατία είναι στην ουσία παρελθόν, υποστήριζε η Μαίρη Μπόση, σε παλαιότερη συνέντευξη της στην «Ελευθεροτυπία» (02/07/2002). Για όσους δεν την θυμούνται είναι «διεθνολόγος, ειδική σε θέματα ελληνικής και διεθνούς τρομοκρατίας», σύμβουλος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.
Οι «παραδοσιακές τρομοκρατικές οργανώσεις», κατά τη Μπόση, έχουν ιδεολογική συγκρότηση και η επιχειρησιακή τους τακτική κατευθύνεται «από την αποφυγή δημιουργίας αθώων θυμάτων».
Σε διάκριση οι νέες τρομοκρατικές ομάδες χαρακτηρίζονται από «ιδεολογική πενία» και «αδιαφορία για τα αθώα θύματα».
Αυτό δεν είναι καινούργιο. Μετά την 11η Σεπτέμβρη ο Μπούς προειδοποιούσε δυσοίωνα τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ότι πρόκειται να δεχτούν τρομοκρατικές επιθέσεις με πολλά αθώα θύματα. Η Μπόση είχε «πάρει» το μήνυμα.
Οι νέες οργανώσεις θα καταφέρνουν «τυφλά» κτυπήματα με θύματα και απλούς πολίτες. Δεν θα μοιάζουν καν με οργανώσεις. Δε θα έχουν «καθαρό συνωμοτισμό». Θα είναι οι ομάδες των «παιδιών» που πετούν «μολότωφ» στους δρόμους και κτυπούν «εύκολους στόχους με γκαζάκια».
Λέτε να είναι μάγα η Μπόση ή μήπως έχει διασυνδέσεις με καλά ενημερωμένες πηγές;
Απ’ αυτά δεν μπορεί παρά να συμπεράνουμε ότι οι μυστικές υπηρεσίες σχεδιάζουν αιματηρές προβοκάτσιες με θύματα όχι μόνο αστυνομικούς αλλά και πολίτες, σε μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος υστερίας και διώξεων κατά της πολιτικοποιημένης και ριζοσπαστικής νεολαίας.
Για διώξεις μπορεί να μην είναι απαραίτητη η εκτέλεση κάποιας αξιόποινης πράξης, μια και η Μπόση έχει «προφητεύσει» την «ποινικοποίηση της υπόνοιας»! Δηλαδή την δημιουργία και στην χώρα μας του νομικού πλαισίου που ισχύει ήδη στις ΗΠΑ και την Βρετανία, όπου ο προκαλών «υπόνοιες» φυλακίζεται επ’ αόριστον, χωρίς του απαγγελθεί κατηγορία στον ίδιο ή τον δικηγόρο του.
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 07, 2009 12:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο κύριος Χρυσοχοΐδης είναι η συνήθης άσπιλη περιστερά


Εδώ και δυό μέρες ο κύριος Χρυσοχοΐδης, με την αθώα φυσιογνωμία του, ο Μιχάλης του λαού, είναι για άλλη μια φορά ο τηλεοπτικός Νέστορας που πλουτίζει τα αυτάκια μας με την αντιτρομοκρατική του σοφία. Το ότι ο κύριος Κουφοντίνας είναι η αγαπημένη λέξη στο στόμα του κυρίου Μιχάλη, σαν γεγονός δεν τιμά την "επαναστατική" δράση του πρώτου. Και αυτό γιατί είναι προφανές πόσο τον "μεταχειρίζεται". Ο "λόγος" του κ. Κουφοντίνα είναι "συμβόλαιο" για τον κο Μιχάλη. "Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η υπόθεση 17Ν έχει κλείσει οριστικά γιατί έχει συμβεί ακριβώς αυτό που έχει πεί και ο ίδιος ο Κουφοντίνας" είπε για άλλη μια φορά απόψε ο "εξαρθρωτής".

Αν λοιπόν ο κύριος Μιχάλης μιλάει στην προσωπική του ιστοσελίδα με τις επιτυχίες του αραδιασμένες σαν πραμάτια, η εγγύηση της "οριστικής εξάρθρωσης" είναι ακριβώς αυτό το "επαναστικό" "κύρος" και η "επαναστατική" "διαβεβαίωση" του κ. Κουφοντίνα.

Και γιατί ο κ. Κουφοντίνας, έτσι για να προκαλέσει σύγχυση και ένα διαρκή "φόβο των ιουδαίων", να μην άφηνε κατά καιρούς υπόνοιες για το αντίθετο; Αφού εξαρχής έβλεπε ότι ο κύριος Χρυσοχοΐδης ήθελε "ασφαλείς Ολυμπιακούς". Γιατί να μην του χαλούσε έτσι την σούπα; "Ασφαλείς Ολυμπιακούς": όπως ήθελαν και οι τόσοι πρακτοραίοι της CIA και της Μοσάντ που είχε εγκαταστήσει στην ηλιόλουστη αποικία μας ο "διπλά πατριώτης" -"γνώστης του προσφυγικών δεινών"- από την Ημαθία.

Απόψε ο κος Χρυσοχοΐδης ξεφούρνισε και κάτι άλλο: Ενδεχόμενη έως βέβαιη διασύνδεση της δεύτερης γενιάς τρομοκρατίας "με πυρήνες στην Μ. Ανατολή". Είναι σχεδόν βέβαιος γι' αυτό. Σκιαγραφεί μάλιστα και το προφίλ των "παιδιών" που "η κοινωνική αδικία τα σπρώχνει σε μη δικαιολογημένες φυσικά πράξεις" αλλά που στην ουσία είναι παιδιά αυτής της κοινωνίας. Ο δημοσιογράφος κύριος Μάκης, στο σημείο αυτό, αφού πρόλαβε να τονίσει την αριστερότερη ποιότητα που διαθέτει με την φράση του προς τον κ. Μιχάλη "μας χωρίζει πολιτικά ο Ατλαντικός", στην ουσία πλειοδότησε στο πορτραίτο που έχει στήσει ο αντιτρομοκρατικός Νέστορας συμπληρώνοντας μικρές διορθώσεις που μετέτρεψαν τα "παιδιά" σε "παιδιά μας". Και η επωδός πως "πρέπει αυτό να μας προβληματίσει".


Το επίμετρο είναι πως οι πιο επιτυχημένοι και οι πιο ζηλευτοί είναι τελικά οι δαιμόνιοι άνθρωποι σαν τον κ. Χρυσοχοΐδη. Το λένε τα κανάλια, το λέει το επάγγελμα του κ. Μάκη, το λέει και ο κύριος Κουφοντίνας.
Φέρνεις όλη την Μοσάντ και όλη την Σία στις δυό τετραγωνικές πιθαμές του λεκανοπεδίου και στο τέλος είσαι η σοφή διάνοια που πρέπει να συμβουλεύονται οι τρομοκρατημένοι τηλεθεατές. Άμα σου έχει στρώσει η ζωή το χαλί...
Επιστροφή στην κορυφή
Συνήθης Καχ-ύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 07, 2009 7:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί δεν το ρωτάει κανείς τον Χρυσοχοΐδη πως συμβιβαζότανε, υπουργός Δημοσίας Τάξεως αυτός, να έχει σύμβουλο (έμμισθο μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής και μιας επιτροπής για την αντιεγκληματική πολιτική του υπουργείου) τον καθηγητή Βασίλη Καρύδη, που ήταν ταυτόχρονα δικηγόρος του Κουφοντίνα, στη Δίκη της 17Ν; Ο «τρομοκράτης» και ο διώκτης του συγκοινωνούντα δοχεία;
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 08, 2009 1:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν υποτιθεται 'επεσε' ρουκετα στην Αμερικανικη πρεσβεια και το μονο που ειδαμε ειταν ενα σπασμενο τζαμι και ολα τ'αλλα ειταν εικονικες υποθεσεις, οι αριστεριστες δεν ειπαν τιποτα...

Τωρα που η προβοκατσια ειναι φως φαναρι πλαστη θυμηθηκαν τι λεξη ...προβοκατσια. Ομως με τετοιο τροπο που κρυβουν ολες τις αλλες προβοκατσιες που εγιναν πρσοφατα.

Ολοκληρα κτιρια να καιγονται ταχα απ'την επαναστατημενη νεολαια, και η οργη του λαου να στρεφεται σε ...επαναστατικο δρομο, χωρις μια απεργια σε κανενα εργατικο κλαδο. Ας δουμε ενα καλο κειμενακι...



Όλες τις σφαίρες το κράτος τις πληρώνει
Αποσπάσματα από το Περί της Τρομοκρατίας και του κράτους του Τζαφράνκο Σανγκουϊνέττι.

Οποιαδήποτε μυστική υπηρεσία μπορεί να σκαρώσει μιαν "επαναστατική" ονομασία και να διαπράξει ορισμένες απόπειρες, που θα καλοδιαφημιστούν από τον τύπο, ξεκινώντας από αυτές, θα της είναι εύκολο να συμπήξει μία μικρή ομάδα από αφελείς αγωνιστές και να τη διευθύνει με τη μεγαλύτερη ασυδοσία. Μα στην περίπτωση μιας τρομοκρατικής ομαδούλας που έχει ξεπηδήσει αυθόρμητα, τίποτα στον κόσμο δεν είναι πιο εύκολο για τα ειδικά σώματα του Κράτους από το να παρεισφρύσουν σε αυτήν, και χάρη στα μέσα που που διαθέτουν και στην άκρα ελευθερία ελιγμών που έχουν, να φτάσουν σ' απόσταση βολής από την αρχική ηγεσία και να πάρουν τη θέση της, είτε με συγκεκριμένες συλλήψεις την κατάλληλη στιγμή, είτε με το σκότωμα των αρχηγών.

Από την πλατεία Φοντάνα ως την απαγωγή του Μόρο, αυτό που άλλαξε ήταν μόνο οι στόχοι που χτύπησε κάθε φορά η αμυντική τρομοκρατία, αλλά εκείνο που δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ στην άμυνα είναι ο σκοπός. Και ο σκοπός από τις 12 Δεκέμβρη του 1969 ως τις 16 Μαρτίου του 1978 και ακόμα σήμερα, έχει πράγματι μείνει ο ίδιος: δηλαδή να πιστέψει όλος ο πληθυσμός, που πια δεν ανέχεται ή πολεμάει αυτό το κράτος, πως έχει τουλάχιστον έναν εχθρό από κοινού με αυτό, από τον οποίο το Κράτος τον προστατεύει, φτάνει να μην αμφισβητείται από κανέναν.

Η αλήθεια είναι πως, επειδή το 1977 άρχισε πάλι να τρέμει η πολυθρόνα κάτω από τον κώλο σας, κύριοι της κυβέρνηση, καθώς και η γη κάτω από τα πόδια σας, εσείς, ναι ναι, εσείς ακριβώς περάσατε στην αντεπίθεση, σκοτώνοντας αυτή τη φορά έναν δικό σας, (...).

Ταυτόχρονα, αφού η τεχνητή τρομοκρατία θέλει να' ναι το μόνο πραγματικό φαινόμενο, γι' αυτή την "αστυνομική αντίληψη της ιστορίας" όλες οι αυθόρμητες εξεγέρσεις, όπως της Ρώμης και της Μπολώνιας το '77, γίνονται συνωμοσίες, που εξυφαίνονται τεχνητά και διευθύνονται από "σκοτεινές" αλλά "εύκολα εντοπίσιμες δυνάμεις" όπως και σήμερα ακόμα υποστηρίζουν οι σταλινικοί. ¿στε ό,τι η εξουσία δεν προβλέπει, γιατί δεν το οργανώνει η ίδια, είναι μία συνωμοσία εναντίον της. Αντίθετα η τεχνητή τρομοκρατία, μια και οργανώνεται και κατευθύνεται από τα αφεντικά του θεάματος, είναι ένα πραγματικό αυθόρμητο φαινόμενο, που συνεχώς κάνουν ότι το πολεμούν, για τον απλό λόγο πως είναι πιο εύκολα να αμύνεσαι εναντίον ενός φτιαχτού εχθρού, παρά εναντίον του πραγματικού εχθρού.

Ένα μόνο σας λέω, σεβαστοί φενακιστές: αντίθετα με σας, έχω γνωρίσει καλά τα τελευταία 13 χρόνια, πολλούς επαναστάτες της Ευρώπης - που είναι επίσης γνωστοί σε όλες τις αστυνομίες- από αυτούς που συνέβαλαν περισσότερο θεωρητικά και πρακτικά, στο να φτάσει η κεφαλαιοκρατία στην τωρινή της κατάσταση: ε λοιπόν, κανένας τους, χωρις καμία εξαίρεση, δεν έχει ποτέ ασκήσει ούτε και έχει επικροτήσει τη σύγχρονη θεαματική τρομοκρατία - πράγμα που μου φαίνεται αυτονόητο. Η επανάσταση δεν έχει μυστικά: σήμερα, ότι είναι μυστικό ανήκει στην εξουσία, δηλ. στην αντεπανάσταση και αυτό το ξέρουν πάρα πολύ καλά όλες οι αστυνομίες.

Όλα τα κράτη υπήρξαν πάντοτε τρομοκράτες, πιο έντονα όμως στη γέννηση τους και στο πλησίασμα του θανάτου τους. Και όσοι, είτε από απελπισία είτε επειδή πέφτουν θύματα του καθεστώτος, που προπαγανδίζει την τρομοκρατία ως το άκρον άωτον της ανατροπής, προσβλέπουν με άκριτο θαυμασμό στην τεχνητή τρομοκρατία, προσπαθώντας μερικές φορές ακόμα και να την ασκήσουν, αυτοί δεν ξέρουν πως ανταγωνίζονται στο δικό του έδαφος, και δεν ξέρουν πως στο δικό του έδαφος, το κράτος όχι μόνο είναι το πιο δυνατό, παρά θα'χει πάντα και τον τελευταίο λόγο. Και ότι δε σκότώνει το θέαμα, το δυναμώνει: το πρωτάκουστο δυνάμωμα όλων των κρατικών εξουσίων ελέγχου, που έχει πειτελεστεί τούτα τα τελυταία χρόνια με την πρόφαση της θεαματικής τρομοκρατίας, αυτό το δυνάμωμα των εξουσιών, χρησιμοποιείται κιόλας εναντίον όλου του προλεταριακού κινήματος της Ιταλίας, που σήμερα είναι το πιο προχωρημένο και ριζοσπαστικό στην Ευρώπη.

Το να υποχρεώνονται όλοι να πέρνουν συνεχώς θέση υπέρ ή κατά γεγοννότων μυστήριων και σκοτεινών, που στην πραγματικότητα είναι προκατασκευασμένα για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, αυτή είναι η αληθινή τρομοκρατία: το να εξαναγκάζουν αιωνίως όλη την εργατική τάξη να εκφράζεται εναντίον αυτής ή εκείνης της απόπειρας, προς την οποία όλοι, εκτός από τις παράλληλες υπηρεσίες, είναι ξένοι, να τι επιτρέπει στην εξουσία να διατηρεί την γενική παθητικότητα και την παθητική ενατένιση αυτού του ανήθικου θεάματος, να τι επιτρέπει στους συνδικαλιστές γραφειοκράτες να συνενώνουν κάτω από τις αντεργατικές τους ντιρεκτίβες τους εργαζόμενους κάθε εργοστασίου που παλεύει, όπου, κάθε τόσο, ένα στέλεχος πληγώνεται στα πόδια.

Όταν θα έρθει η σειρά μας τα όπλα δε θα μας λείψουν, ούτε και οι αντρειωμένοι μαχητες: δεν είμαστε σκλάβοι του εμπορευματικού φετίχ των όπλων, μα θα τα προμηθευτούμε μόλις θα είναι αναγκαία και με τον πιο απλό τρόπο: πέρνωντας τα από σας στρατηγοί, αστυνομικοί, αστοί, γιατί εσείς έχετε κιόλας αρκετά για όλους της εργατες της Ιταλίας. "Εμείς δεν έχουμε ενδοιασμούς: δεν περιμένουμε ούτε από σας. Όταν θα έρθει η σειρά μας, δε θα ωραιοποιήσουμε τη βία." (Μαρξ)

Χίλες οδοί Φάνι και χίλιες πλατείες Φοντάνα δεν ωφελούν την κεφαλαιοκρατία, όσο τη βλάφτει μία μονάχα αντιαστική και αντισταλινική άγρια απεργία ή ένα απλό σαμποτάζ της παραγωγής βίαιο και πετυχημένο. Εκατομμύρια καταπιεσμένες συνειδήσεις ξυπνούν και ξεσηκώνονται κάθε μέρα εναντίον της εκμετάλλευσης: και οι άγριοι εργάτες ξέρουν πάρα πολύ καλά πως η κοινωνική επανάσταση δεν ανοίγει το δρόμο της στοιβάζωντας πτώματα στην πορεία της - αυτό είναι ένα προνόμιο της σταλινοαστικής αντεπανάστασης, προνόμιο που κανένας επαναστάσης δεν της το αμφισβήτησε ποτέ.

Όποιος τώρα στην Ιταλία δεν χρησιμοποιεί όλη την εξυπνάδα που διαθέτει για να καταλαβαίνει γρήγορα ποια αλήθεια βρίσκεται από κάθε ψέμα του κράτους, όποιος δεν το κάνει αυτό είναι σύμμαχος των εχθρών του προλεταριάτου. Και όποιος επιμένει να θέλει να πολεμήσει την αλλοτρίωση με αλλοτριωμένο τρόπο, με το μιλιταντισμό και την ιδεολογία, θα αντιληφθεί γρήγορα πως έχει παραιτηθεί από κάθε πραγματικό αγώνα. Την κοινωνική επανάσταση δε θα την κάνουν βέβαια οι μιλιτάντηδες ούτε και θα την εμποδίσουν οι μυστικές υπηρεσίες και οι σταλινική αστυνομία!

Για τους φίλους μας τους ΚΚΕέδες ένα μικρό απόσπασμα - σαν μέρος του εγκλήματος κατά των εκμεταλλευομένων που εδώ και αιώνες συμβαίνει και του οποίου είναι αναπόσπαστο κομμάτι:

Κι αν ακόμη ήταν όλοι τους Λένιν, όπως νομίζουν, μένει να θυμίσουμε πως οι μπολσεβίκοι διαβρώθηκαν πολύ και πολλές φορές: ο εργάτης και πράχτορας της Οχράνα, Ρομάν Μαλινόφσκι, που ήταν μέλος της ΚΕ των μπολσεβίκων, είχε κερδίσει την πιο τυφλή εμπιστοσύνη του Λένιν, και είχε στείλει στη Σιβηρία εκατοντάδες αγωνιστές και ηγετικά στελέχη - και μια φορά που ο Μπουχάριν εξέφρασε μιαν υποψία, Ο λένιν απάντησε πως αυτό "ήταν ανάξιο για ένα συνειδητό αγωνιστή: αν συνεχίσεις θα καταγγελθείς εσύ σαν προδότης, σύμφωνα με αυτά που λέει η γυναίκα του Λένιν, Ναντιέζντα Κρούπσκαγια. Αλλά η περίπτωση του Μαλινόφσκι δεν είναι μεμωνομένη: ανοίγοντας το 1917 τα μυστικά αρχεία της Οχράνα, ο Λένιν αποσβολώθηκε με το δίκιο του, βλέπωντας πως από τους 55 επαγγελματίες προβοκάτορες που ήταν επίσημα εν ενεργεία και πληρώνονταν τακτικά, οι 17 δούλευαν στους Σοσιαλεπαναστάτες, αλλά 20 ολόκληροι μοιράζονταν τον έλεγχο των μπολσεβίκων και των μενσεβίκων και όχι βέβαια στα ανάμεσα στα μέλη της βάσης! Και ο Λένιν είχε την πικρή έκπληξη να διαπιστώσει πως οι προβοκάτορες ήταν πάντα εκείνοι οι "σύντροφοι" που ο ίδιος, τόσο επιφυλαχτικός και έμπειρος σε ζητήματα παρανομίας, εχτιμούσε και εμπιστευόταβ περισσότερο, για τις υπηρεσίες που είχαν προσφέρει και για την τόλμη που είχαν δείξει σε πολλές περιπτώσεις.

Η διάβρωση είναι πραχτικά αδύνατη ή ξεσκεπάζεται αμέσως σε εκείνες τις επαναστατικές ομάδες που κάνους χωρίς απλά μέλη και ηγέτες, αλλά βασίζονται στο ποιοτικό: "ο μοναδικός περιορισμός για τη συμμετοχή στην καθολική δημοκρατία της επαναστατικής οργάνωσης είναι η αναγνώριση και ο ουσιαστικός ενστερνισμός, από όλα τα μέλη της, της συνοχής της κριτικής της, συνοχής που πρέπει να αποδείχνεται τόσο στην καθαυτό κριτική θεωρία όσο και στην σχέση ρετούτης με την πραχτική δραστηριότητα." (Ντεμπόρ)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 08, 2009 1:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιός έφτιαξε αuτή την ιστοσελίδα :

http://www.epanastatikosagonas.gr

IP : 67.205.47.231

Lookup IP Address: 67.205.47.231

General Information


Hostname: apache2-quack.hoffa.dreamhost.com
ISP: New Dream Network, LLC
Organization: New Dream Network, LLC
Proxy: None detected
Type: Corporate



Geo-Location Information


Country United States
State/Region CA
City Brea
Postal Code 92821
Latitude 33.9269
Longitude -117.8612
Area Code 714

Domain Name:epanastatikosagonas.gr
Domain Handle:d5782e11adcb6471ab389e07cada7a7df-gr
Protocol Number:1162909
Creation Date:31-1-2007
Expiration Date:30-1-2011
Updated Date:12-2-2008
Registrar:.GR IpDOMAIN
Registrar Referral URL:http://www.ipdomain.gr
Registrar Referral Email:admin@ipdomain.net
Whois Server:
Bundle Name:epanastatikosagonas.gr
Name Server:ns1.dreamhost.com
Name Server:ns2.dreamhost.com

Περιέχει μόνο μια εικόνα :

Μια γραφομηχανή, παρόμοια με αυτή που γράφονταν οι προκηρύξεις της ΕΟ 17Ν, με τη γραφίδα να αναμοσβήνει ως έτοιμη να αρχίσει το "γράψιμο".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 08, 2009 9:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αστυνομία είναι ικανή να φωτογραφίζει τις γιάφκες, με τις ρουκέτες, τις αφίσες του Μπακούνιν δίπλα απ’ τον …Μαρξ και την γραφομηχανή των «τρομοκρατών», αλλά όχι να τους συλλαμβάνει! Δεν είναι περίεργο;
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 09, 2009 3:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΦΙΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ


Το ΚΚΕ παίρνει μια ιδέα για τις ρουφιανιές του Ιντυμήντια

http://www1.rizospastis.gr/page.do?id=10509&publDate=9%2F1%2F2009&direction=&pageNo=4

Γιατί άλλαξαν την ώρα;

Γράφαμε χτες ότι περίπου δέκα λεπτά μετά την επίθεση σε βάρος αστυνομικών των ΜΑΤ την περασμένη Δευτέρα τα ξημερώματα της Δευτέρας, συγκεκριμένα στις 3.22, σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο (ιντιμίντια λέγεται) εμφανίστηκε αναλυτική περιγραφή του γεγονότος, με πολύ συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με τον τόπο του συμβάντος. Δηλαδή ότι στη Ζαΐμη και Νοταρά ακούστηκε πυροβολισμός από αυτόματο. Το περίεργο, γράφαμε, είναι ότι τα έμαθαν, όπως λένε, από τους ασυρμάτους της αστυνομίας. Δεν προκαλεί ερωτήματα το γεγονός; Είναι τυχαίο; Και ότι το έμαθαν αμέσως, και ότι το πέρασαν στο συγκεκριμένο σάιτ (περίεργο αλήθεια) αμέσως, και ότι το έμαθαν από τους ασυρμάτους; Πράγματι στο μήνυμα που είχε περάσει μέσα στην ιστοσελίδα, στο τέλος έλεγε: «από τους ασύρματους των ματάδων που έχουν γεμίσει τον τόπο κάτι άκουσα για άσφαιρα»...

Χτες, ως διά μαγείας, η ώρα του συγκεκριμένου μηνύματος που τη Δευτέρα τα ξημερώματα ήταν 3.22 είχε αλλάξει και είχε γίνει 4.02 π.μ.

Ταυτόχρονα, γράφουν ότι «αυτά που λέει ο Ριζοσπάστης και το κάθε καθεστωτικό μέσο είναι το λιγότερο ψεύδη».

Αν είναι έτσι, ρε παιδιά, δηλαδή ψεύδη γιατί μεταθέσατε την ώρα του μηνύματος; Εκαναν λάθος οι ασύρματοι ή πιαστήκατε στα πράσα και το κάνετε για ξεκάρφωμα;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας