patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 30, 2008 12:56 am    Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λίγο πριν την λαϊκή «επανάσταση» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σπύρος Χατζάρας


Όταν η Καρδιά του «συστήματος» βρίσκεται σε σοβαρή κρίση, οι «παθολόγοι» του Tavistock Institute, συνιστούν, «να πάρετε έναν πόλεμο». Στις περιπτώσεις που «το φάρμακο», δεν είναι έτοιμο η θεραπεία μπορεί να αρχίσει με «μια σοβαρή πολιτική κρίση» ,κάθε 4 ώρες.

Στις ΗΠΑ, οι έφηβοι έχουν πάψει να «κάνουν όνειρα» εδώ και πολλά χρόνια. Σχετικά πρόσφατα, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, εκατοντάδες χιλιάδες έχουν χάσει τα σπίτια τους, εκατομμύρια άλλοι έχουν χάσει τις καταθέσεις τους, σε «επενδυτικά πατσαβουρόχαρτα», και εκατομμύρια πεινάνε.

Ωστόσο, τα «παιδιά που έχασαν τα όνειρά τους», δεν βρίσκονται στους δρόμους της Νέας Υόρκης, του Σικάγο, του Σηάτλ με μολότοφ, να καίνε αυτοκίνητα, και μαγαζιά.
Ίσως επειδή, ο Μεγάλος Αδελφός και το Tavistock Institute, αγρυπνούν. Βρήκαν την διπλή παραλλαγή Ομπάμα-Χίλαρι, την έπαιξαν 1-2-Χ, και προς το παρόν. όλοι περιμένουν, μήπως δουν και αυτοί, το όνειρο του Ομπάμα.

Ένας παλιός γνωστός από τη Μόσχα, ο Igor Panarin, (καθηγητής τότε, και τώρα πρύτανης της ρωσικής διπλωματικής Ακαδημίας), είχε προβλέψει το 1998 σε ένα επικοινωνιακό συνέδριο στην Αυστρία, την κατάρρευσή και τη διάλυση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τώρα τον θυμήθηκαν, και τον κυνηγάνε τα ΜΜΕ για συνεντεύξεις.

Η ανάλυση του Panarin, όπως μου την είχε αναπτύξει, ήταν στηριγμένη σε τετράγωνη λογική. Η οικονομική ανάπτυξη, με βάση τα κέρδη από τους τόκους, και τις υπεραξίες των χρεογράφων, δεν μπορούσε να είναι γραμμική αλλά κυκλική. Η βουλιμία των τοκογλύφων (τραπεζιτών) και η αίσθηση της μονοκρατορίας, (μετά τη νίκη επί της Σοβιετικής Ενώσεως), αλλά και η ψευδαίσθηση ότι η επέκταση στις «παγκόσμιες αγορές» θα απορροφούσε τον «αέρα», θα οδηγούσε το κατεστημένο της «ανατολικής ακτής» στα ίδια λάθη του 1929.

Το νέο κράχ ήταν επιστημονικά αναμενόμενο. Και προβλέψιμο.

Η διαφορά του τότε, με το τώρα, είναι ότι στον παγκόσμιο οικονομικό στίβο, η «τροτσκιστική παρέα» Νέας Υόρκης-Λονδίνου, δεν έχει δίπλα της τη «Βρετανική Αυτοκρατορία», και δεν ελέγχει τις πρώτες ύλες.

Η καταχρεωμένη υπερδύναμη, (ΗΠΑ) σύμφωνα με το γεωπολιτικό θεώρημα πού λέει ότι, όταν μια μεγάλη δύναμη συσσωρεύει χρέος, αυτό οδηγεί τελικώς είτε σε μακροχρόνια υψηλό πληθωρισμό είτε σε (παγκόσμιο) Πόλεμο, θα έπρεπε να οδηγηθεί σε, έναν «πληθωρισμό Βειμάρης», ή να λάβει «έκτακτα μέτρα».

Οι περιφερειακές προσπάθειες, ( «11η Σεπτεμβρίου», «Παγκόσμιος Πόλεμος κατά της τρομοκρατίας», «Αφγανιστάν», «εισβολή στο Ιράκ», «κρίση στον Καύκασο», αλλά και «κατάρρευσή χρηματιστηρίων στην άπω Ανατολή», «κερδοσκοπία με το πετρέλαιο, τα τρόφιμα και τα φάρμακα», δεν μπόρεσαν να διορθώσουν τα βασικά στοιχεία της κρίσης, και όπως και το 1929, τρύπησαν τη φούσκα, βγάζοντας από την «πρίζα», την Lehman Brothers, για να τα φάνε από τους δανειστές τους και να ξεφύγουν από τον οικονομικό τους έλεγχο, δημιουργώντας παράλληλα το «σκηνικό», για μια νέα παγκόσμια οικονομική Τάξη.

Βασικά για να διαγράψουν το χρέος τους, ακολουθώντας τις πρωτότυπες ιδέες των Γιουγκοσλάβων Κομμουνιστών, που διέλυσαν τη χώρα τους για να αποφύγουν να αποπληρώσουν το συσσωρευμένο εξωτερικό χρέος.

Η Ουάσινγκτον για να αποφύγει την αποπληρωμή του χρέους της, θα το απαξιώσει με τον πληθωρισμό το δολάριο που θα ρίξει κατακόρυφα την αξία του. Τα ομόλογα που κατέχουν η Κίνα και η Ιαπωνία θα απαξιωθούν και θα αποπληρωθούν με το νέο νόμισμα το «Αμέρο», της NAFTA , που έχει συμφωνηθεί από το 2006 με τον Καναδά και το Μεξικό. Παράλληλα ορισμένοι θεωρητικοί προτείνουν, ένα νέο κανόνα του χρυσού, υπολογίζοντας την ουγιά σε 8-9000 δολάρια. Η προτεινόμενη επιθυμητή ισοτιμία, είναι δηλαδή 1 ευρώ με 140 δολλάρια.

Βρισκόμαστε λοιπόν στο σημείο μηδέν.

Η Κίνα έχει τα μεγαλύτερα συναλλαγματικά αποθέματα, και είναι ο μεγαλύτερος δανειστής των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεύτερος δανειστής είναι η Ιαπωνία. Η Ρωσία όπως και οι άλλες πετρελαιοπαραγωγές χώρες, κατέχει και διατηρεί, δισεκατομμύρια των δισεκατομμυρίων δολάρια.

Οι ΗΠΑ και οι Τραπεζίτες της ανατολικής ακτής, αναζητούν, μια νέα διεθνή συμφωνία, με κέντρο το ΔΝΤ. Μόνο που τα κεφάλαια για τη μετατροπή του σε κέντρο του διεθνούς συστήματος, δεν μπορούν πια να προέλθουν από τις ΗΠΑ, που απευθύνθηκαν στην Κίνα, την Ιαπωνία, τη Ρωσία, και την Ευρώπη, (με αυτή τη σειρά) για να προσφέρουν τα κεφάλαια. Επομένως οι ΗΠΑ θα πάψουν να είναι ο παγκόσμιος ρυθμιστής, τα θα αντικατασταθούν από την Κίνα τη Ρωσία και ίσως την Ιαπωνία. Τότε οι «τραπεζίτες» θα αλλάξουν υπηκοότητα, και οι τράπεζες, έδρα. Η παγκοσμιοποίηση, (του τραπεζικού κεφαλαίου) θα μείνει ζωντανή.
Σε αυτά τα σχέδια, της παγκοσμιοποίησης των τραπεζιτών, αντιδρούν οι «αμερικανόφρονες», δηλαδή οι υποστηρικτές του εθνικού κράτους, που βρίσκονται βασικά στις ένοπλες δυνάμεις και τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά και στις κοινωνικές οργανώσεις που μάχονται την παγκοσμιοποίηση. Η δύναμή τους φάνηκε στην καταψήφιση από το Κογκρέσο του πρώτου πακέτου Πόλσον.

Στο διαδίκτυο μπορεί να βρει κανείς εκατοντάδες ιστοσελίδες και χιλιάδες «χώρους διαλόγου» που καταγγέλλουν το «Αμέρο» ως αντί αμερικανική συνωμοσία, και προβλέπουν ότι με την εισαγωγή του θα καταλυθεί το αμερικανικό κράτος και η ομοσπονδία.

Ο Igor Panarin σε συνέντευξη του στην Izvestia (24 Νοεμβρίου) σημείωσε: «Το δολάριο δεν καλύπτεται από τίποτα, το αμερικανικό εξωτερικό χρέος αυξάνεται σαν χιονοστιβάδα. Αυτή η κατάσταση δημιουργεί μια πυραμίδα, η οποία πρέπει να καταρρεύσει. Η οικονομική κρίση θα επιδεινωθεί, η ανεργία θα αυξηθεί και οι άνθρωποι θα χάσουν τις αποταμιεύσεις τους. Η λαϊκή δυσαρέσκεια θα αυξάνεται, αν και προς το παρόν συγκρατείται από την ελπίδα ότι ο Μπαράκ Ομπάμα μπορεί να κάνει θαύματα. Μετά την άνοιξη, όμως, θα είναι σαφές ότι δεν υπάρχουν θαύματα. Ο πληθωρισμός, η ανεργία και φτώχεια , θα οδηγήσουν στην κοινωνική αναταραχή, και τότε θα ενεργοποιηθούν οι παράγοντες που θα προκαλέσουν την αποσύνθεση της χώρας»
Ίσως δηλαδή, ο Μπαράκ Ομπάμα να είναι ο τελευταίος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την ανάλυση του Παναρίν, η πολιτεία του Τέξας, στην οποία η αυτονομιστικές «σκέψεις» είναι πάντα επίκαιρες, και η δυτική ακτή, όπου πλειοψεί πια η κινεζική κοινότητα, και ο Ισπανόφωνος ( πλέον) Νότος, είναι τα πιο « θερμά σημεία». Ο Παναρίν, υπογράμμισε μάλιστα (και αυτό έχει ξεχωριστή σημασία) ότι η Κίνα, εφαρμόζει συγκεκριμένη πολιτική προσέγγισης της κοινότητας της δυτικής ακτής. Εάν ξεκινήσουν οι αυτονομιστικές πολιτικές , τότε, η αγγλοσαξωνική Ανατολική Ακτή, θα διαλέξει το δικό της δρόμο, και θα πρέπει οι πολιτείες που είναι κοντά στον Καναδά και το Midwest, να διαλέξουν «με ποιους θα παν και ποιους θα αφήσουν».
Το πιο εκπληκτικό, είναι ότι θέτει, ζήτημα κυριότητας της Αλάσκας, τονίζοντας ότι ο Τσάρος δεν την πούλησε αλλά την μίσθωσε, και γι' αυτό «η Ρωσία θα μπορούσε να απαίτηση την επιστροφή της, με τη λήξη της μισθώσεως».


Η λύση για τους «Τροτσκιστές τραπεζίτες» της ανατολικής ακτής, είναι, όπως καταγγέλλουν οι «πατριώτες», η αντικατάσταση των ΗΠΑ από τις «Ενωμένες Πολιτείες της Βορείου Αμερικής», την πολιτική ομπρέλα δηλαδή της NAFTA
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 30, 2008 3:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:75a797f7bb="Anonymous"]


Η λύση για τους «Τροτσκιστές τραπεζίτες» της ανατολικής ακτής, είναι, όπως καταγγέλλουν οι «πατριώτες», η αντικατάσταση των ΗΠΑ από τις «Ενωμένες Πολιτείες της Βορείου Αμερικής», την πολιτική ομπρέλα δηλαδή της NAFTA


Τα αντικομουνιστικα επιτελεια της Αμερικης εφευρισκουν ακομα και 'τροτσκιστες' τραπεζιτες, επειδη οι ιδιοι παλευουν για παγκοσμια κυβερνηση γυρω απ'την ολιγαρχια τους. Ετσι θεωρουν τους πρωτους νεοταξιτες να ειναι οι αριστεροι επειδη ειχαν γραψει για παγκοσμιο σοσιαλισμο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
D. TOYMPANIS
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 30, 2008 5:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο φάντασμα του πρώην κνίτη και μετέπειτα πασόκου ξύπνησε!



Ποιος είναι ο Χατζάρας



Στην Κατάσταση των δημοσιογράφων που εργάζονταν στο δημόσιο μέχρι την 31/12/2003 (δεν ισχύει ως έχει απαραιτήτως και σήμερα) ο Σπ. Χατζάρας είναι ο υπ' αριθμόν 486 με την επισήμανση «Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ». Υπήρξε στα νιάτα του μέλος της ΚΝΕ, αργότερα, στα πρώτα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ήταν ο βασικός παρουσιαστής ειδήσεων του κρατικού καναλιού και προσωπικός υπερασπιστής του Αντρέα (ειδικά από το Χέρφιλντ και μετά). Εκείνη την περίοδο τον βρίσκουμε στην «Αυριανή» και στο κανάλι 5 του Κουρή. Από το 1996 υπηρετεί στην ελλ. πρεσβεία στη Μόσχα (επικεφαλής του γραφείου Τύπου), Δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας τον εμφανίζει αναμιγμένο στην έκδοση της εφημερίδας των Ελλήνων της Μόσχας, της οποίας το πρώτο φύλλο κυκλοφόρησε με δική του πρωτοβουλία:



«ΓΕΜΙΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ το πρώτο φύλλο (Απρίλιο) της «Γκρέτσεσκαγια Γκαζέτα» (σ.σ.: «Ελληνική Εφημερίδα»), που άρχισε να εκδίδει η Ενωση Ελλήνων Μόσχας, με κάλυψη των πολιτικών, θρησκευτικών και πολιτιστικών παρεμβάσεων της ελληνικής πρεσβείας. Και ο Σπύρος Χατζάρας, επικεφαλής του γραφείου Τύπου, που είχε την ιδέα και το συντονισμό, δεν συγκρατεί το διευθυντικό μεράκι του. Κορυφαία των εκδηλώσεων, η έκθεση «Ακρόπολις» στο Μουσείο Αρχιτεκτονικής με διευθυντή τον Νταβίντ Σαρκισιάν. Η συζήτηση άναψε κι ενδεχομένως να οδηγήσει σε ρωσική πρωτοβουλία για να εκτεθούν τα Μάρμαρα στην Αθήνα, με αφορμή τους Ολυμπιακούς του 2004.».



Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο Χατζάρας είναι και σημαίνον στέλεχος της ΚΕΔ. Δεν έχει περάσει πολύς χρόνος από τότε που τον ανακαλύψαμε στο κανάλι BLUE SKY, οικοδεσπότη στο « Δελτίο των 11». Την προηγούμενη βδομάδα ένας απ’ τους καλεσμένους του ήταν ο Θύμιος Παπανικολάου, ο εμφανιζόμενος ως «τροτσκιστής», εκδότης του περιοδικού «Ρεσάλτο».



Ο Χατζάρας είναι δημοσιογράφος που την ψάχνει και απ’ αυτή την άποψη μπορεί να χρησιμεύσει ως πηγή πολύτιμων πληροφοριών. Δεν του αρέσει η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη, αλλά και δεν θέλει να καταλάβει ότι είναι μονόδρομος για το καπιταλιστικό σύστημα, το οποίο θεωρεί αιώνιο και το μοναδικό που ταιριάζει στην «εκλεκτή» ιδιοσυγκρασία του. Απ’ αυτή την άποψη παραμένει πάντα αντικομουνιστής, όπως ήταν και απ’ τα πολιτικά του γεννοφάσκια. Γι’ αυτό, (μολονότι ευφυής) συχνά καταλήγει να λέει απίστευτες βλακείες. Μια απ’ αυτές διαβάζουμε στο παραπάνω άρθρο του:



«Βασικά για να διαγράψουν το χρέος τους, ακολουθώντας τις πρωτότυπες ιδέες των Γιουγκοσλάβων Κομμουνιστών, που διέλυσαν τη χώρα τους για να αποφύγουν να αποπληρώσουν το συσσωρευμένο εξωτερικό χρέος.»



Να λοιπόν γιατί διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία! Για να την σκαπουλάρουν οι Γιουγκοσλάβοι κομμουνιστές και να μη εξοφλήσουν τα χρέη, στους δανειστές τους! (Λέτε να πέθανε για το ίδιο λόγο και ο πονηρούλης μπάρμπας μου, ο Κίτσος; Για να μη πληρώσει τα χρέη του στον μπακάλη;)



Όσο γι’ αυτά τα παλαβά του Χατζάρα περί «τροτσκιστικής παρέας» Νέας Υόρκης-Λονδίνου, ή αλλιώς περί των τροτσκιστών …Μπους και Μπράουν(!) ή για «Τροτσκιστές τραπεζίτες» της ανατολικής ακτής, αιτία δεν είναι ότι ξύπνησε μέσα του ο ρετρό κνίτης. Ο χατζάρας μεταφέρει στην Ελλάδα την βλακώδη αντιτροτσκιστική προπαγάνδα των Ρώσων ολιγαρχών, που βλέπουν με αγωνία το φάντασμα του Τρότσκι να πλανάτε πάνω απ’ το Κρεμλίνο. Οι τιμές της ενέργειας και το ρούβλι κατρακυλούν λόγω της ύφεσης και το υβρίδιο δεν φαίνεται ότι θα καταφέρει ν’ αποφύγει την χρεοκοπία. Μια μπολσεβίκικη ρεβάνς βρίσκεται επί θύραις! Ήθελα όμως να ξέρω, δωρεάν προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ερμαφρόδιτο καθεστώς της Μόσχας, ο Χατζάρας;
Επιστροφή στην κορυφή
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 31, 2008 8:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Για να μην διαλυθούν ψάχνουν τον Αμερικανό «Πούτιν» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλο ένα ενδιαφέρον άρθρο του Σπ. Χατζάρα, απ’ την ιστοσελίδα του: http://hatzaras.blogspot.com/





Οι «κρατιστές» στις ΗΠΑ ετοιμάζουν τον στρατό , για να αντιμετωπίσουν τις επερχόμενες ταραχές.





Σπύρος Χατζάρας



Το Χόλιγουντ είχε «προειδοποιήσει», ( όπως πάντα), με την ταινία Soylent Green (1973), που εκτυλίσσονταν στη Νέα Υόρκη το 2022 μχ. Ο «κατακλυσμός» και η «καταστροφή» όμως, ήρθε κάπως πιο γρήγορα. Η «διάλυση» , που βλέπουν στη Μόσχα ότι έρχεται, έχει γίνει αντιληπτή φυσικά και στις ΗΠΑ.

Το ιδιωτικό και διακομματικό, Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών (Center for Strategic and International Studies -CSIS) ,του Δημοκρατικού, τέως γερουσιαστή Σάμ Νάνν ( Sam Nann), κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο, μια έκθεση 52 σελίδων , την οποία υπογράφει ο απόστρατος συνταγματάρχης Nathan Freier, και η οποία επισημαίνει ότι «ο αμερικανικός στρατός πρέπει να προετοιμαστεί για την προστασία του κράτους (των ΗΠΑ) σε ομοσπονδιακό επίπεδο, προκειμένου να καταστείλει τυχόν «βίαιη, στρατηγική αποδιοργάνωσης εντός των Ηνωμένων Πολιτειών», η οποία είναι δυνατόν να προκληθεί από «μια αιφνίδια οικονομική κατάρρευση» ή από την « κατάρρευση της υφιστάμενης πολιτικής και νομικής τάξης».

Η έκθεση ήταν προφανώς σε γνώση των Ρώσων , διότι ο πρύτανης της διπλωματικής ακαδημίας της Μόσχας Igor Panarin, σε συνέντευξή του στο περιοδικό NIN του Βελιγραδίου (4 Δεκεμβρίου 2008), τόνιζε ότι «η πολιτική διαμάχη στις Ηνωμένες Πολιτείες, διεξάγεται ανάμεσα στους υποστηρικτές του κράτους, και τους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης».

Οι «υποστηρικτές του κράτους», επομένως, όπως ο Σάμ Νάνν, (που έχει την πολιτική κληρονομιά του Κάρλ Βίνσον (Carl Vinson), ετοιμάζονται να αντιδράσουν, και τα σχέδιά τους τα κοινοποιούν, στους χώρους που κινούνται οι ομοϊδεάτες τους. Δηλαδή στο στρατό και τις μυστικές υπηρεσίες, Από την άποψη αυτή η πολιτική κατάσταση στις ΗΠΑ, τρέχει ομοιότητες με την Σοβιετική Ενωση, πριν την κατάρρευση, όταν η KGB και ο στρατός, προετοιμάζονταν για την «επόμενη μέρα».

Η έκθεση του ινστιτούτου του κ. Νάνν. έχει διοχετευτεί στα ανώτατα στρατιωτικά κλιμάκια των ενόπλων δυνάμεων, στους επικεφαλής των μυστικών και υπηρεσιών (CIA,DIAκλπ), το FBI , και στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες πολιτικής προστασίας , Και υπογραμμίζει ότι «από την στιγμή που υπάρξει εκδήλωση οργανωμένης βίας εναντίον των τοπικών, πολιτειακών και εθνικών αρχών, και οι τοπικές αρχές δεν έχουν την δυνατότητα να επαναφέρουν την τάξη και να προστατεύσουν τους ευπαθείς πληθυσμούς, το Υπουργείο Άμυνας θα πρέπει να κληθεί να καλύψει το κενό».



Ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπως υπογραμμίζεται στην έκθεση, θα αλλάξει ουσιαστικά και θα επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητες της εσωτερικής αλλά και εξωτερικής πολιτικής της αμερικανικής κυβέρνησης. «Η κοινωνική βία εντός των Ηνωμένων Πολιτειών θα αναγκάσει τις ένοπλες δυνάμεις να προσανατολιστούν στην αντιμετώπιση της εσωτερικής απειλής για να επαναφέρει την εσωτερική τάξη και την ασφάλεια, και αυτό θα μεταβάλει τις μέχρι τώρα προτεραιότητες, και την ιεράρχηση των κινδύνων » .

Η αμερικανική κυβέρνηση και το αμυντικό σύστημα που έχουν «επαναπαυθεί με την υφιστάμενη μακροχρόνια εσωτερική τάξη θα αναγκαστούν γρήγορα να εγκαταλείψουν κάποιες ή τις περισσότερες εξωτερικές δεσμεύσεις, προκειμένου να ανταποκριθούν άμεσα στην αυξανόμενη ανασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας», υπογραμμίζει η έκθεση του CSIS.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μαλλον επισκεπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 02, 2009 12:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η Ελλάδα άναψε τον πόθο του ταξιδιού σε γενιές και γενιές Βρετανών, και η Μαριάν κι εγώ προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τα βήματά τους. Η μυρωδία του καπνού του ξύλου που καίγεται ένα φθινοπωρινό απόγευμα στην Ηπειρο,(καλοκαιρι ηταν αν θυμαμε και σε ολη την ελλαδα) τα λιβάδια με τ αγριολούλουδα στην Πελοπόννησο την άνοιξη, (που δεν υπαρχουν πια)τα κρυστάλλινα γαλανά νερά του Ιονίου το καλοκαίρι είναι μερικές από τις αναμνήσεις που θα πάρουμε μαζί μας φεύγοντας. Ο κ. Σάιμον Γκας είναι απερχόμενος πρεσβευτής της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΕΥΣΒΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 07, 2009 5:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

........Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο Χατζάρας είναι και σημαίνον στέλεχος της ΚΕΔ.



Βρέ ηλίθιε ΚΕΔ ειναι η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων.

¨Οσο για το τροτσκιστές τραπεζίτες,ειναι σχόλιο ειρωνικό για την παγκοσμιοποίηση,(όπως παγκόσμια επανάσταση.

Αλλ´τέτοια βούρλα εισαστε,και ζείτε το 2009 με τον Λεο που τον επιχορηγησαν με 200.000 δολλάρια (του 17) οι τραπεζίτες της ΝΥ, για να κάνει την "λαική Επανάσταση".
Επιστροφή στην κορυφή
Κερένσκι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 07, 2009 5:43 am    Θέμα δημοσίευσης: τώρα μας το λες; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Αλλ´τέτοια βούρλα εισαστε,και ζείτε το 2009 με τον Λεο που τον επιχορηγησαν με 200.000 δολλάρια (του 17) οι τραπεζίτες της ΝΥ, για να κάνει την "λαική Επανάσταση".


Δηλαδή οι τραπεζίτες της ανατολικής ακτής ήταν από το 1917 τροτσκιστές;
Και σύ μιλάς για ειρωνικά σχόλια;
Ποιός είναι το βούρλο;

Το νούμερο (200.000) που το ξέρεις; Τους έκοψε απόδειξη και την πέρασαν στα βιβλία τους;

Και εν πάση περιπτώση, τώρα μας το λες; Αν το ήξερα το '17 θα τον είχα στείλει στην κρεμάλα, αντί να τον πάω για τουρισμό στη φυλακή. (Τόσο καλά πέρναγε που δεν ήθελε να βγει, ο άτιμος)
Επιστροφή στην κορυφή
D. Toumpanis
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 07, 2009 11:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προφανώς ερμήνευσα λάθος τα αρχικά ΚΕΔ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ. Πρέπει πάντως να μου αναγνωρίσεις ελαφρυντικά κύριε επισκέπτη. Κατά κάποιο τρόπο είμαι δικαιολογημένος. Όταν ο «κνίτης» Χατζάρας περνάει στην συνομοταξία: τρωκτικά του δημοσίου, το βρήκα και πολύ λογικό να την χωθεί και στην Κτηματική Εταιρία Δημοσίου. Αν αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα δεν αλλάζει σε τίποτε την εικόνα που μπορεί να σχηματίσει κανείς για το Χατζάρα, με βάση τα δεδομένα τού βίου και της πολιτείας του. Αυτά δηλαδή που δεν τόλμησες να τα αμφισβητήσεις, αν και ήταν τα ουσιαστικά στο σχόλιο μου, επισκέπτη, όποιος κι αν είσαι. Ο μανιακός αντιτροτσκισμός σου κάνει μπαμ και αποπνέει άρωμα Χατζάρα. Και τα φούμαρα ότι όσα έγραψε η αφεντιά του ήταν μόνο «σχόλιο ειρωνικό για την παγκοσμιοποίηση», άφησε τα για άλλους.

Τις ίδιες ακριβώς αντιτροτσκιστικές αηδίες γράφει, φάτσα κάρτα, και κάποιος Stanislav Mishin στην ιστοσελίδα της Πράβδα: http://english.pravda.ru/world/americas/17-10-2008/106584-bank_panic_death_nato-0

Λες να είναι και σ’ αυτόν απλό «σχόλιο ειρωνικό για την παγκοσμιοποίηση»;

Και δεν πρόκειται για επίθεση σε κάποια «αίρεση». Ο αντιτροτσκισμός είναι ο αληθινός αντικομμουνισμός. Στην κοινωνία-μπουρδέλο που ζούμε ο κομμουνισμός είναι πράγματι «αίρεση». Και εκεί βρίσκεται η δύναμη μας. Μπορούμε να είμαστε οι εραιτικοί της κοινωνίας-μπουρδέλο. Η ιστορία δεν θα είχε κάνει βήμα μπροστά αν κάποιοι δεν σπάγανε απ’ το μαντρί και δεν βαδίζανε εναντίον του.

Οι αντιτροτσκιστές που κυβερνούσαν την ΕΣΣΔ δεν ήταν παρά αντικομμουνιστές, που όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν θα συναντούσαν αντιδράσεις, πέταξαν την κόκκινη μάσκα, που χρόνια την ένοιωθαν βάρος και πούλησαν την πατρίδα τους στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό. Όπως την πέταξε κάποτε και ο Χατζάρας και την «έκανε» από την ΚΝΕ για να κοιτάξει την καριέρα του στα κόμματα εξουσίας. Και όχι μόνο αυτός. Οι μηχανισμοί είναι γεμάτοι από κουκουέδες του κώλου. Το σχόλιο του Χατζάρα για τους Γιουγκοσλάβους κομμουνιστές δίνει καθαρά και αναμφισβήτητα το πολιτικό του στίγμα. Αν μεταλαμπαδεύει αφιλοκερδώς την αντιτροτσκιστική-αντικομμουνιστική προπαγάνδα, της νέας μοσχοβίτικης ολιγαρχίας, παραμένει για μένα ένα ερώτημα. Κι ας διαβεβαιώνει αυτός στην εκπομπή του ότι η «αλήθεια» του «δεν έχει χορηγό»!..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας