patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Θερμό τετ α τετ Μπινεζέλου-Τσυπριζα!

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Παρατηρητής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 24, 2014 10:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Θερμό τετ α τετ Μπινεζέλου-Τσυπριζα! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει

Θερμό τετ α τετ Μπινεζέλου-Τσυπριζα! Που το πάνε;

Θερμό τετ α τετ είχαν πριν από λίγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Αλέξη Τσίπρα στην Έκθεση της Βουλής
για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημιο-κρατίας. Αριστερά Κουτσούμπας παραπονεμένος!
Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του διαλόγου μεταξύ των δύο σοσια-ληστών αργότερα (αχούουουουου)
Επιστροφή στην κορυφή
τρία πουλάκια...
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 25, 2014 12:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Θερμό τετ α τετ Μπινεζέλου-Τσυπριζα! Που το πάνε;

Mα πού αλλού άν όχι στην μεγάλη ομπρέλα του νεοφασιστικού τόξου του 4ου Ράιχ, ΕΕ-ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Άλλωστε η δοτή και δωσίλογη κυβέρνηση και αντιπολίτευση, στην ουσία είναι κώλος & βρακί…
Επιστροφή στην κορυφή
το Καρέ του Άσου...
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 25, 2014 12:44 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αποκλεισμένοι δρόμοι στο Μαρούσι για «αντιφασιστική» συγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής, από τα καλόπαιδα του 4ου ΡΑÚΧ της ΕΕ και της Αμερικής.

http://www.zougla.gr/greece/article/apoklismeni-dromi-sto-marousi
Επιστροφή στην κορυφή
πού ποντάρει ο αλήτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 25, 2014 2:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαμαράς: «Πιστεύω» πως θα πιάσουμε τους 180 για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας που «πηγάζει από δεδομένα», υπογραμμίζοντας την καλή πορεία της οικονομίας και του τουρισμού, αλλά και τη σταθερότητα στη χώρα, ανέφερε ο αλητήριος γκεμπελίσκος. Ο νεοφασίστας του 4ου ΡΑΙΧ του νεοφασισμού της ΕΕ και της Αμερικής.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/262714/samaras-fainetai-pos-pianoume-tous-180-gia-eklogi-proedrou-tis-dimokratias/#ixzz38R1c6dwb
Επιστροφή στην κορυφή
Παρατηρητής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 25, 2014 11:48 am    Θέμα δημοσίευσης: ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΕ ΠΑΣΑ ΠΕΡΙΦΥΛΑΞΗ

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΩΣ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ

O Σαμαράς εγκαταλείπει το πλοίο και δίνει
το δαχτυλίδι στον Γιάννη Μώραλη!


Γράφει ο Giulio Andreotti


Kαταιγιστικές εξελίξεις τόσο στην πολιτική ζωή όσο και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Την είδηση την διαβάσαμε στο Capital.gr και σύμφωνα με αυτή ο πρωθυπουργός, με δική του πρωτοβουλία, ζήτησε να δει τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Η συνάντηση γίνεται μέσα σε ένα ασφυκτικό οικονομικά περιβάλλον με το ασφαλιστικό να εξελίσσεται σε πυρηνική βόμβα καθώς οι συνταξιούχοι κοντεύουν να διπλασιασθούν σε σχέση με το 2010-μιλάμε για μνημονιακό "άθλο"-ενώ γερμανικές εφημερίδες κάνουν λόγο για δημοσιονομικό κενό μόνο το 2015 κοντά στα 13 δις ευρώ. Tην ίδια στιγμή η Blackrock που έχει ξεψαχνίσει τις ελληνικές τράπεζες υποστηρίζει ότι η Ελλάδα είναι πρώτη στην λίστα για χρεοκοπία. Πιο μπροστά και από την Αργεντινή.

Στο μεταξύ τα χρέη των πολιτών στο Δημόσιο άγγιξαν τα 67,5 δις ευρώ, τα κόκκινα δάνεια είναι κοντά στα 110 δις, οι εξαγωγές πάνε από το κακό στο χειρότερο, οι νταβατζήδες της διαπλοκής ζητάνε κούρεμα των θαλασσοδανείων τους και ο Αθανασίου κάνει νόμους για να μην διώκονται οι λαδιάρηδες πολιτικοί.

(Η ελληνική εκδοχή της παντοδυναμίας του πρωθυπουργού Τζούλιο Αντρεότι αρχίζει να ξεδιπλώνεται μπροστά μας.)

Κι ενώ ο Αθανασίου κάνει αυτές τις αθλοπαιδειές Γερμανοί επιθεωρητές αναζητούν ύποπτους λογαριασμούς και περιουσιακά στοιχεία Ελλήνων πολιτικών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.

Οπως όλα δείχνουν, οι κυβερνώντες κάνουν τα τελευταία ντιλαρίσματα πριν τον απόλυτο όλεθρο.

Η Μέρκελ που ήταν το κατ´εξοχήν στήριγμα του πρωθυπουργού έχει μπουχτίσει από την κυβέρνηση και προσωπικά τον Σαμαρά από τον οποίο (όπως και από τους προηγούμενους) ζήτησε μεταρρυθμίσεις και εκείνοι αρκέσθηκαν στο να ληστέψουν τις περιουσίες των πολιτών μέσα από χαράτσια και ένα χυδαίο τσουνάμι φόρων.

Ο Σαμαράς, ο οποίος βλέπει το τέλος της κυβέρνησής του να πλησιάζει κι ενώ το Χρηματιστήριο καταρρέει, επιχειρεί ηρωική έξοδο από την κυβέρνηση.

Έτσι κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου τον πολιτικό-έκπληξη Γιάννη Μώραλη, ο οποίος έχει την αμέριστη στήριξη δύο στενών φίλων του πρωθυπουργού, του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Σωκράτη Κόκκαλη.

Η επίσημη ανακοίνωση θέλει τους Σαμαρά-Μώραλη να συζητάνε θέματα που αφορούν τον Πειραιά.

Αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Πληροφορίες όμως θέλουν τον λόγο της συνάντησης να είναι πολυ διαφορετικός.

Το ραντεβού Σαμαρά-Μώραλη κρύβει μια πολιτική έκπληξη μεγατόνων. Ο Σαμαράς αποφάσισε να δώσει το δαχτυλίδι της διαδοχής στην ΝΔ στο γιο ενός πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και αυτός δεν είναι άλλος από τον δήμαρχο Πειραιά.

O Σαμαράς διαισθάνεται πλέον την κόλαση που πλησιάζει και εγκαταλείπει το πλοίο...Επέλεξε τον Μώραλη για να δώσει το χρίσμα της ΝΔ με την ελπίδα πως όταν ο Μώραλης γίνει πρωθυπουργός, θα αναλάβει ο Ολυμπιακός να μοιράζει συσσίτια στα στίφη των εξαθλιωμένων πολιτών.

Ολων αυτών που αφού τριγυρνάνε όσο βαστάνε τα πόδια τους, σαν κυνηγημένα αγρίμια στους δρόμους (βλέπε video με Μαζιώτη), θα σωριάζονται στη συνέχεια από την πείνα στην άσφαλτο.

Ο Σαμαράς μ´αυτή του την κίνηση κάνει και μια συμβολική κίνηση-σύμφωνα με τον άγραφο Νόμο του Τζούλιο Αντρεότι: Στην πραγματικότητα επιστρέφει πίσω την εξουσία στον άνθρωπο από τον οποίο την είχε επινοικιάσει όλα αυτά τα χρόνια. Τον Σωκράτη Κόκκαλη...

Δημοσίευση: 21 Ιουλίου 2014, 22:22

http://kourdistoportocali.com/post/36805/maximou
Επιστροφή στην κορυφή
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 25, 2014 12:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΛΕΟΣ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Παρατηρητής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 25, 2014 4:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ έγραψε:
ΕΛΕΟΣ !!!


Όπα ρε μεγάλε… η συνάντηση Σαμαρά με τον Γιάννη Μώραλη έχει γίνει την Τρίτη και ο δεύτερος ακόμα δεν έγινε πρωθυπουργός! Πατέρας του Γ. Μώραλη ο Πέτρος Μώραλης. Υπήρξε βουλευτής, υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ και ιδρυτικό στέλεχος του. Ακολούθως ο Σαμαράς συναντήθηκε με τον απερχόμενο δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο και το αντικείμενο της συνάντησης, όπως ήλθε στην δημοσιότητα, έχει να κάνει με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού. Ισχύει όμως αυτό ή ήταν άλλο (ή και άλλο) το αντικείμενο της συνάντησης; Φυσικά είναι απίθανο να "διορίσει" ο Σαμαράς τον Μώραλη αρχηγό της ΝΔ. Οπωσδήποτε όμως ο Δήμος Πειραιώς, το Λιμάνι και ο Ολυμπιακός, έχουν να κάνουν -κατά την γνώμη μου- με το πολιτικό αύριο του Σαμαρά, και αυτό δεν θα αργήσει να κριθεί.
Επιστροφή στην κορυφή
Ε, καλά τώρα...
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 25, 2014 10:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kourdisto portocali έγραψε:
Το ραντεβού Σαμαρά-Μώραλη κρύβει μια πολιτική έκπληξη μεγατόνων. Ο Σαμαράς αποφάσισε να δώσει το δαχτυλίδι της διαδοχής στην ΝΔ στο γιο ενός πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και αυτός δεν είναι άλλος από τον δήμαρχο Πειραιά.


Μα καλά είναι δυνατό αυτοί στο kourdisto portocali να εννοούσαν στα σοβαρά ότι ο Σαμαράς θα έδινε το "δαχτυλίδι" στο Μώραλη; Από που ορμώμενοι θα προφήτευαν κάτι τόσο σοβαρό για την επόμενη μέρα; Ούτε ο Ιωάννης πρόδρομος δεν θα το διακινδύνευε, και παρόλα αυτά έχασε το κεφάλι του από τη Σαλώμη!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας